- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
KAMELOT #41635 üzenetére
Hitelre VGA-t!
Elég kemény! Én már egyre kevesebbet játszom és direkt maradtam is fullHD-n. A 660 meg Half Life 2re bőven elég lesz, amíg nem jön velem szembe egy 1070+blokk jó áron. A modern játékok se hoznak már lázba nagyon. Just Cause 4, RDR2 (ha lesz PC-re) és GTA6 kb amiket várok. A többi mind kaptafa-fos.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
KAMELOT #36947 üzenetére
Nekem jó hűtesem van én csak tanacsot adtam. És mint elmondtam nekem nem ér annyit az a 10 fps különbseg hogy 3x annyit adjak egy cpu-ért. Kicsit finomhangolni kell meg egy pici tuning es megfelel mindenre az fx is, de nem feszegetem tovabb a témat nem akarok intel vs amd topicot nyitni itt. Én egy pár honapja raktam göl teszteket is ide amiből olvasható volt h kb. 10 % al gyengebbek a teszteredmebyek mint egy intellel.(persze mindez beallitas es ghz függő)
-
F e Z o
veterán
válasz
KAMELOT #36933 üzenetére
Vallye arra jó, hogy fél óra alatt hozzávetőlegesen meg tudd nézni, mit megy a kártya, szerintem felsleges órákig futtatni.
(#36932) Jim74 : GPU-Z sensor fül, legördülő menükben "maximum" beállítás. Alapból mehet 75MHz, aztán lépésenként +25MHz. Memória effektív kezdheted 7600MHz-ről, aztán lépésenként +100MHz.
-
Archanon
őstag
válasz
KAMELOT #29613 üzenetére
Ha van is CPU limitem, annak vajmi kevésnek kéne lennie... Witcher 3 gyönyörűen futott, ennek meg az ajánlott gépigénye is i5-2400+gtx 470... Szóval elképzelhetetlennek tartom, hogy közepes beállítások mellett se menjen az FPS 25-30 fölé, sokszor 20 alá is bebukik...
Szépen ment 50-60 FPS körül egy jó darabig, de amint a szigetre (értem), ez a sok fa, köd, részlet, nem tudom... A vicc, hogy amint fölmásztam az első magaslatra, szépen kisimult minden, laza 50-60 fps ismét. Ahogy leértem, dead end.
-
Inczke
tag
válasz
KAMELOT #29570 üzenetére
Igazad van, én néztem be, elnézést. Így már más a helyzet
Viszont érdemes ezt akkor OC-zni?
AMD FX 8320-as procim van, ha jól értesültem, akkor ezt is kell OC-zni, másképp a kártya fog várakozni? Így írta nekem valaki, bár teljesen ezt sem értem, hogy mit jelent?
Amúgy egyelőre csak simma 1920*1080-asba tolnám, 60 HZ-en. Érdemes OC-val foglalkozni?
Elnézést a sok kérdésért, de nem nagyon foglalkoztam ezzel a témával eddig.
-
dilipok
veterán
válasz
KAMELOT #29409 üzenetére
megint nincs igazad, mert van akinek csak jatek alatt jott elo, mint pl nekem, akinek az egyik verzioval midnenhol, majd az egyel kesobbivel csak jatekok (erted, nem egy, hanem szinte minden jatek) alatt produkalta a TDR-t
Nem ertem miert fajna beismerni, hogy nem volt igazad jelen esetben es tenyleg a driver volt sz*r
Vagy ha annyira tokeletes volt a driver, miert jott belole hotfix, amitol elmultak az adott hibak?
Jack@l: tokeletesen igazad van, de nem errol van szo
-
dilipok
veterán
válasz
KAMELOT #29407 üzenetére
oke, de hogy szurhettuk volna ki a "szemetet" szerinted?
Ertem en h tompitani akarod, amit mondtal, de szerintem rossz oldalrol kozelited meg a dolgot es ez meg mindig nem tiszta, hogy ezert miert en a user vagyok a hibas? Es miert lenne "szemetes" a gepem. Ha a skype okozta volna a hibat, akkor mindenki, aki hasznalja, csak "osszeszemetelte" a gepet?
-
imi123
őstag
válasz
KAMELOT #29397 üzenetére
Sokan vagyunk itt NV-sek akik csalódtak és áttértek AMD-ről.
Folyamatosan kapjuk a fanboy jelzőket olyan emberektől akik nem is játszanak és kijelentik hogy utálják az NV-t.Azért aki kipróbált mindkét oldalon 6-7 kártyát azért nem kellene fanboynak nevezni.Inkább válogatósnak! -
-
dilipok
veterán
válasz
KAMELOT #29384 üzenetére
aha, persze... mint mondtam, orulj neki, h neked nem volt ezekkel a driverekkel problemad, de ez alapjan ne itelj, h mi van vagy nincs a gepemen (foleg h a leghalvanyabb fingod sincs rola
) Az egyik forumtarsnak szinte ugyanolyan gepe van mint nekem, de neki pl csak a desktopon/chrome hasznalat alatt, nekem pedig csak W3/jatekok kozben jott elo a TDU hiba. (meg gondolom viccbol adott ki hotfix drivert az NV, fixed TDU issues commenttel...
)
-
Shodan
őstag
válasz
KAMELOT #29123 üzenetére
Hát hidjétek el kipróbáltam már mindent, ez volt a legvégső dolog már nem tudtam mit kitalálni.
Mindegy most tesztelek tovább...
344 es driverig visszamenőleg minden driverrel próba, win reinstall, alaplap bios update, bios restore to defaults, meg még milió egy más dolog. -
válasz
KAMELOT #29091 üzenetére
Nem tudom milyen infóval szolgálhatna nekem,de amennyiben érdemleges,szívesen hallgatom.
#29094 KAMELOT :
Szép konfig,gratulálok neki hozzá.
Láttam már ilyet nem egyszer.
Én 1.5milláért akartam szimulátort építtetni,de meggondoltam.
A gép az enyém lett volna,az nem volt benne,illetve az én 27" monitorjaim maradtak volna.
Nem széket,hanem szimulátort. -
-
válasz
KAMELOT #29067 üzenetére
Nem tudom hol láttad te ezt leírva ...
Support for 4-Way/3-Way/2-Way AMD CrossFire™/
NVIDIA® SLI™ TechnologyEgyébként annyiért is megvenném,ha arról lenne szó.
De éppen ezért felháborító,hogy ennyi pénzért nem fért rá a 3-4-way SLI támogatás.#29068 Lauda :
Pont nem.szerk sokadik:
(#29068) Lauda: Csak ez tudja a 4 way SLI-t
Jelenleg csak az EVGA Classified tudja a 4-way SLI,de még a 3-way SLI-t is csak az tudja. -
h1mpi
félisten
-
kovsol
titán
válasz
KAMELOT #28938 üzenetére
Csak mondom, hogy 1440p-ben kevésbé jön ki a cpu-k közötti eltérés, mert ott sokkal dominánsabb a GPU limitáló tényezője.
(#28940) balint107 nagyon hihető teszt. Látszik hibahatáron belül vannak az eredmények sok esetben. PL nézz meg egy 3570k hátrább van, mint a többi i5 3xxx ... LOL
-
balint107
aktív tag
válasz
KAMELOT #28936 üzenetére
Néztem róla egy gyors tesztet.
[link]
Innentől a végéig.
Itt valamiért gyengébben szerepelt az I7 4770K-tól is. (Nem tudom miért), bár amire kíváncsi lettem volna azok az I5-ök.Mondjuk az 3. generációs I5-östől már könnyebben elképzelhető, hogy jobban teljesít pár játék alatt.
-
Bandi79
aktív tag
válasz
KAMELOT #28918 üzenetére
De nem az van neki ...
Eladni egy H97 + 4690 konfigot és Z97 + 4690K-ra cserélni játék miatt nem éri meg 1db GTX 970 mellé...
Amúgy szerintem Te is cseréld le sürgősen a procid, mert Starcraft 2-ben olyan CPU limited lesz, mint annak a rendje:
Ja, hogy nem is játszol Starcraft 2-vel ? Ja, hogy nem is kérdeztem mivel játszol ? Ja, azt se kérdeztem, milyen felbontáson játszol ? Ja, hogy akkor miért tanácsolok neked procicserét ?
-
törölt tag
válasz
KAMELOT #28814 üzenetére
04ahgy szakértelmét természetesen nem vonom kétségbe.
(Jó barátok vagyunk!) De nekem volt EVGA X99 Classified lapom ami nem oc socketes és ment a ram 3000+ MHz-n. (Gyári adatok! "Memory Support – 8 DIMM Quad-Channel (up to 128GB) DDR4 3200MHz+")[link]
Továbbra is fenntartom miszerint az oc socket elsősorban az uncore miatt kell. -
N@idia
őstag
válasz
KAMELOT #28442 üzenetére
Jelenleg Chieftec CTG-600-80P, de majd a másik gépből átkerül a Corsair TX 750 80Plus táp csak nem volt időm még azzal is tesztelni.
(#28443) Bandi79 : Win10 alatt nincs élményindex, így nem tudom azzal tesztelni, de terheltem a kártyát több banchmark-al 3D Mark, Valley stb +100/400Mhz-en is és csendes volt végig.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
KAMELOT #24136 üzenetére
Semmi alatt nem jött elő eddig, csak itt. Magára a hibára keresve pedig, nem egyedi eset, és nem csak C3 alatt jön elő, ahogy olvasgattam.
Azóta újraraktam a játékot, visszaállítottam a mentésem, más ponttól játszottam, semmi hiba.
A bios hibát ne számítsuk. Mondjuk azt máig nem értem, hogy mitől jött elő. De mindegy, azóta sincs felbontás probléma. (kopkopkop)
Korábban Te is szenvedtél épp BF3-mal, ha jól emlékszem. Tény, hogy más gond volt, de attól még bogár volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest