- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeee
senior tag
válasz
Andor22 #33396 üzenetére
Teljesen igazad van. Már egy rahedli teszt videót megnéztem mind a háromról. A 970 tényleg jó ár/teljesítményben. De az tényleg csak jelenleg. A 980-at tudok most 160 magasságában kb. Amit talán jövő ilyenkor el tudnék adni 100ért. De ez a 100 elég bátor becslés szerintem.
A MSI Ti jövő ilyenkor használtan talán 130-140 magasságában fognak mozogni szerintem, ami mi tényleg nagy bukó hisz most 240, illetve van egy Armor 2x verzió, amiről még fogalmam sincs hogy az miben más.
De ha 3 évig el lennék Fhd-ban a Ti-al és megkímélem magam ettől a kínlódástól közben akár 2x is, hogy eladni jó árban, megint választani valamit, akkor nem gondolkoznék egy percet sem. Csak ez az, hogy bizonytalan vagyok
Ja és jövőhéten mindenképp vennem kell valamit
-
zeee
senior tag
válasz
Andor22 #33388 üzenetére
és melyik lenne jó választás ezek közül?
-
bombibmw
veterán
-
válasz
Andor22 #32014 üzenetére
Ugyanígy idle-be illetve HD-nál? Mert játék alatt nem produkálta még. Bár ha azt nézzük kb 5-10%-ban játszom a gép előtt töltött időből.
(#32015) duc: JA hát pont ezért vettem ezt a VGA-t, hogy ne járjon a venti idle-ben.
Mert amúgy teljesen kuss minden más is, csak a házventik járnak 5V-on, mert azoknak így semmi hangjuk nincs. Szóval most választása lehet a VGA-nak: vagy megjavul (soha többé nem csinálja), vagy nekiáll gyakrabban sztrájkolni, hogy vissza merjem küldeni. Mert ha nem tudják reprodukálni a hibát, akkor cseszhetem a garit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest