- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Shodan #32762 üzenetére
Jónak néz ki
Viszont ezzel a lekapcsoló ventikkel fognak a sírba vinni... Ki a tököm kezdett el hisztizni ezen, hogy őt zavarja a terheletlen állapotban hangtalanul forgó VGA venti??
Kutyát nem zavarja, de cserébe nem 50-60°C lenne alapból a VGA
Vagy akkor legyen kompromisszum: miért nem lehet megcsinálni azt, hogy mondjuk 3-ból 2 leáll, de 1 db forog csak a nyugalom kedvéért?
-
-
balint107
aktív tag
válasz
Shodan #31910 üzenetére
Számomra hiteltelen ez a video. Egyszer jó pár oldallal korábban már írtam is. Nekem is MSI GTX 970-em van. Ennek a kártyának a ventilátorai csak 60 fok fölött kapcsolnak be terhelés alatt. Viszont az hótziher, hogy ha egyszer felment 60 fokra onnan csak felfele lehet út, és nem fog visszacsökkenni 48 fokra, amíg folyamatosan tart a terhelés. Se ez se más kártya. Ha meg trükköztek vele, vagy a biosába turkáltak az már bőven elég, hogy teljesen hitelét veszítse az egész video.
-
MrTwister
őstag
válasz
Shodan #30893 üzenetére
Sajnálom.
Gáz, hogy pont a hűtéssel vannak gondjai ennek a jó kis kártyának, úgy tűnik nem túl jó minőségű ventiket rakott rá az MSI vagy a ventivezérlő áramkört tolták el, esetleg a bios mikrokódjában van valami javíthatatlan hiba. Ötletem sincs mi okozhatja ezt a szériahibát.
Remélem az enyémen nem fogják megadni magukat egy idő után.
-
vaakuum
addikt
válasz
Shodan #30690 üzenetére
Az nem lehet, hogy a hőmérséklet-fordulataszám karakterisztika úgy van beállítva, hogy pont a bekapcsolási határon mozog, de olyan alacsony fordulatszámmal, amivel igazából nem is tud még stabilan működni?
CSak azért mondom, mert a múltkoriban az ősöreg ventiszabályzómmal ezt eljátzottam két akasa-viper ventivel is... lehet találni olyan feszültséget, amivel még nem tud menni rendesen, de próbálkozik...ez viszont nagyon nem jó a venti motorjának. HA kicsit fentebb húzod a karakterisztikát, akkor is ezt csinálja? -
ffodi
veterán
válasz
Shodan #30690 üzenetére
Ez szerintem nem hiba. Csak az egyiket pörgeti fel, mert arra van szükség, a másik pedig épp a határon van, kicsit jobban bemelegszik és el fog az is indulni.Independent Fan Controlnak vagy minek hívja az MSI. Egy kis info MSI-től: Additionally, you will find Independent Fan Control on certain models which allows fans to spin independently of one-another based on component temperature below the fans.Szerk.: Elolvastam még egyszer, ja hogy az egyik 100-on pörög..... Az már kevésbé jó. Egy újabb BIOS-t megnéznék rajta azért, hátha.... (persze csak ha van)
-
-
-
-
ingalls
senior tag
válasz
Shodan #30050 üzenetére
Tökéletesen egyetértek ezzel a gondolattal
Az MSI nagyon jó most ebben a szériában és eddig mindig ez a fekete-piros szín és az a retek sárkány tartott vissza a vásárlástól. Nem mondom, oké, sárkány, ő kultúrájukhoz tartozó szimbólum. Az biztos, ha én egyedi kártyákat építenék, tuti nem karikás ostort gravíroznék a backplate-be (ja, hogy neki nincs is backplate-je?
). Használnék egy letisztultabb, szögletesebb és/vagy íveltebb dizájnt, amiben a színek ledeken keresztül manipulálhatók. Ott van példának az EVGA és az ASUS 2 kártyája a 970-nél. Egyedi mind a kettő, mégis jól néznek ki. Egyébként Gigáéknál is vadállat ez a szemes logo. 10 évesen én is borultam a sárkányos-halálfejes cuccokért. Amíg az MSI ki nem jön ebből sárkányos fétisből, addig nálam diszkvalifikálja magát a következő szériákban is. Festegetni nem fogok.
Más:
Cicergésről saját tapasztalat a 7. Maxwell gpu után: 2 Strix-szel nyitottam az őrületet egy éve. Mind a kettő nagyon hangos volt. Majd váltottam Black-re, mert a 980-as nyák miatt halk működéssel kecsegtetett. Pontosan olyan hangos cw volt vele, mint a két másikkal előtte. Tápot cseréltem és azóta egyik sem cicereg (annyira). Sajnos 970-től felfelé mindegyik cicereg valamennyire a gyártók spórolós gyakorlatai miatt.
Volt egy 980-am, amit megnézettem az üzletben, hogy náluk is hangos-e, mert nálam feltűnőbb volt (na nem annyira, mint a tápcsere előtti kártyák). A srácnál a szervizben full néma volt 140 fps-en is.
Szóval, ViSAS, ha jó tápod van, akkor nagy valószínűséggel nem kell cicergéstől tartanod. Attól meg, hogy üresben lesz hangos, főleg nem kell. -
válasz
Shodan #30014 üzenetére
Először én is azt hittem hogy vmelyik fake.
#30012 premierpark :
Egyébként én ezt venném,ha most házat vennék.
Egyszerűen mindenhez tökéletes.
Ebbe aztán csinálhatsz olyan hűtést,hogy szét fagy a gép.
Igaz kicsit drágább,de megéri a felárat.
[link]
Phanteks Enthoo Pro M Chassis Review
Erre most találtam rá ahogy keresgéltem.
Vízhűtésre pl. nem tudnék jobb házat ilyen árban. -
-
ingalls
senior tag
válasz
Shodan #28254 üzenetére
Ebből mertem következtetni:
"Tisztelt xy!
A szervizvezetővel történt egyeztetés alapján az ügymenet a következő.
A szerviz bevizsgálása után, miután megfelelőnek ítéltük, megrendeljük Önnek az új kártyát. Ha nincs készleten, akkor a beérkezése pár napot vesz igénybe.
Ha előre lead egy másik kártyára rendelést, akkor azt új rendelésként veszi Cégünk, tehát nem áll módunkban az új rendelés árából a mostani árát levonni, tehát ott a teljes vételárat ki kell fizetnie, és ennek a kártyának a vételárát 14 napon belül visszautaljuk."(#28255) Lauda : Érzésem szerint ennek nem így kéne működnie. Vagyis hazudnom kell, hogy gyakorolhassam a jogaimat azért, mert hibás terméket adtak el nekem?
Még az lesz a vége, hogy szétbarmolják nekem a hűtést és visszaadják javítva. Én meg örülök, ha el tudom adni 100k-ért.
-
qad
senior tag
válasz
Shodan #27984 üzenetére
Nálam a TDR hiba oka a chrome böngészőn belül a hardveres gyorsítás. Kikapcsoltam és azóta jó. Azóta 4. drivert tettem fel és hibátlanul fut minden. Nem tudom a többi böngészőben van-e ilyen funkció de nézz rá hátha neked is bejön ez a megoldás. Nálam a witcher 3 -al lehetett sűrűn reprodukálni(szép magyar szó
), volt hogy egy óra játék alatt 3x is előjött, de volt hogy naponta egyszer láttam csak.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Shodan #25563 üzenetére
Fú ez eszetlen király. Imádom az infrakamerákat
Mi lehet ott?
Csinálsz Load alattit is ugye? VRM-ekre nagyon kíváncsi lennék.Ventit amúgy 0-ra is lehet hekkelni. Egyik profilt 0-ásra akarom netezéskor, játéknál meg kb 1000-es -50 60 fokig... aztán lehet nem nagyon váltogatom majd. 0-ás profil mondjuk nagyon jó ha hosszabb meló/net van egész nap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest