- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
viktor82 #7457 üzenetére
Köszönjük!
Nem rossz, G1 alapomhoz képest 7,6%-ot bukik az SLI/VGA, azaz 15,1%-ot és ehhez jön a profil.
Tudsz valami játékbenchet is lőni, illetve hang, órajelek alakulása és hőfok érdekelne (szerintem mindenkit)!
(#7458) boogie84: testpad és 100%, meg tegyük hozzá, hogy Oroszország! Nem pl nálam a 24 fokos szoba...
-
szasanyi
félisten
válasz
viktor82 #2569 üzenetére
Ezzel az euróval nem tudok (sokan nem tudunk) mit kezdeni. Itt nálunk forint van, arra váltanak és abban érkezik a jövedelem is. Ennyi erővel a németeknek meg jobb, mert nem csak euróban, hanem jóval többet is kapnak havonta.
FragMaster: úgy tudom, hogy a magasabb TDP önmagában még nem generál nagyobb fogyasztást. Talán HSM kolléga értekezett erről korábban, hosszasan ha előkerül (vagy más hozzáértő) meg is erősítheti ezt.
-
szasanyi
félisten
válasz
viktor82 #2554 üzenetére
Fölösleges, tesztben konkrétan negatívumként értékelték az MSI több tápcsatlkozóját - ami miatt (gondolom többek között) 40W-tal fogyaszt többet a ref. változatnál.
Ezen kívül én úgy tudom, hogy csak az ASUS garantálja a néma üzemet, kvázi ha coil whine probléma merülne fel, biztosan csak ott gariznak emiatt a többi vagylagos / üzletfüggő lehet.Asbee (#2557): azért mert nem ugyanolyan, csak ez a ref amit linkeltem. A nyákon nvidia felirat és gyári NV refhűtő (ami egyébként nagyon jó, szinte biztosan jobb mint az MSI féle ref hűtés). Nem akarok olyan vitába bocsátkozni amihez nincs kellő ismeretem, így azt mondom: nembiztos a két nyák / alkatrészek egyezése, a hűtés pedig tutira nem ugyan az. A gyári, NV refkártyák nagyon jók, és valóban drágák így ha ez az lenne sztem sem biztos, hogy túlzott lenne a 109k.
-
cristijAn
tag
válasz
viktor82 #2554 üzenetére
Mindkettőre jött elég panasz, hogy zörögnek a ventik meg a hangja igen érdekes.
Én a Gigabyte G1 GAMING 970-et ajánlom. Több embernek is volt már itt és igencsak bivaly lett. Ha elolvasod az előző kommenteket volt itt is olyan akinek a Strix igencsak rossz ventivel érkezett.. Úgyhogy én az MSI-t meg az ASUS-t hanyagolom is. Ettől függetlenül biztos jó kártyák de engem azért zavarna egy hajszárító a gépben..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest