- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
dergander #24203 üzenetére
Válasz a kérdésedre,szerintem érdemes lenne bevizezni egy ref 980at olcsóbban kilehet jönni,mint egy jó custom hűtéses kártyával.
Te melyik univerzumban veszed a vízhez a cuccokat, mert egy vízhűtés és a hozzá tartozó cuccok az nem 20K. 140K-ért már simán lehet kapni custom hűtéses 980-at.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dergander #22557 üzenetére
Nekem valami 1392 MHz a boost, azt hiszem, és max eddig 80% körülig tudtam elvinni a TDP keretet Afterburner szerint. De épp néztem a GPU-z,t abban vissza lehet nézni, így majd monitorozok azzal.
Hazaérek, megnézem.
Akkor 1.0 lesz az. De a dobozán is meg tudod nézni.
@blu79: 8 GHz-s ram? Atyaég..
-
Asbee
veterán
-
pkornel
aktív tag
-
Daralo:)
tag
válasz
dergander #20367 üzenetére
Mint írtam semmilyen csavarhúzó hegy nem volt ha így lenne elmondanám így is elég ciki az már mit sem számítana.. de mint mondtam én is bátyám is bátor ember volt ez ügyben (haha) és újal nyúlkáltunk tilosban leginkább bánatomban hogy mivan már ezzel a kártyával érzésel..
-
bubcsi03
csendes tag
-
Asbee
veterán
válasz
dergander #19615 üzenetére
Most tényleg fölöslegesen bele akarjátok hajszolni ilyen felbontáson egy cpu cserébe? Nem tök mindegy, hogy mondjuk max fps-ben 230 helyett van 200, minimumban meg 120 helyett 100? Ha olyan játékokkal játszik ahova tényleg nagyon kell a cpu, mondjuk egy Flight simulator, vagy Starcraft azt mondom oké de egy monitorral sokkal többre menne kezdetnek. Nekem is megvan a véleményem az FX-ről én is inkább egy i5-öt ajánlok, de ez pont egy olyan eset amikor még nem kell.
(#19616) miklosss2012: Nyilván erősebb egy intel, de én azt mondom azt is ki kell próbálni FX-el mit menne ha már megvan. Lehet olyan játékokkal játszik, ahova simán oké még. Csak azt akarok ezzel mondani, még ha tudjuk is melyik a jobb, egy monitorcsere esetén látatlanban nem cserélném azonnal az FX-et is. Erre a felbontásra meg te is tudod, úgyis van annyi fps, hogy hiába nagyobb a cpu igény, magasan játszható így is.
-
kapo_psx
csendes tag
válasz
dergander #19136 üzenetére
Na igen, bár szerettem volna, de a 980 ára már magasan átlépte az ingerküszöbömet
És ez még csak a kari, hol van még a többi
Ésszel kellett válogatni, mert pillanatok alatt elszáll az ember költségvetése.
Na még ezt is, itt is egy kicsivel jobbat, eh, ez is jó lenne, ez helyett inkább ezt... és már is 50-100K-el átlépted amit eredetileg szántál rá.
Ezért kellett I7-es helyett I5-ös proci, 240 gigás SSD helyett 120-as stb.Határ a csillagos ég...
Nagyon remélem nem okoz csalódást a konfig, beváltja a hozzá fűzött reményeket, mert ha nem nagyon el leszek kenődve...
Tudom, hogy nem tartozik szorosan ide, de érdekelne mit gondoltok erről a monitorról, ezt néztem ki magamnak: 27" LG 27MP35HQ-B IPS LED monitor
-
Reggie0
félisten
válasz
dergander #19043 üzenetére
Mert alapvetoen nincsen ra szukseg. A GPU feszt azert szabalyozzak, mert a fogyasztast jelentosen befolyasolja, igy van ertelme levenni. Viszont a VRAM fogyasztasa annyira elenyeszo a GPU-hoz kepest, hogy igy a szukseges extra aramkorokkel mar netto veszteseg foglalkozni vele, inkabb menjen a max szuksegesen.
-
kovsol
titán
válasz
dergander #18832 üzenetére
Ez csak saját elméletem:
Az nem tudom feltűnt-e, hogy nem megy el egészen 4096MB használatig. Ez mégpedig azért van, mert maga a Windows is elhasznál már egy részt a vramból. Pontosan amúgy se tudod megmondani mennyi van benne. Szerintem ez a program csak azt méri, hogy mennyit töltött bele a vramba, és azért nem megy fel 4096MB -ra, mert eleve nem volt már üres. Ebben az esetben az a 3200MB-se valós adat, hanem hozzá kellene adni azt ami eleve benne volt. Gondolom úgy pont az a 3,5GB jönne ki. -
Asbee
veterán
válasz
dergander #18821 üzenetére
Senki nem vitatta, hogy a 970 nem best buy kártya. Egyébként nem 50 ezer forint a minimum különbség. Pl aki 125-135k-t kiad egy 970-ért annak nagyon erősen megfontolandó egy Palit 980 155k-s árral.
Legalja Nv-t venni 980ból pedig rizikós
Ezt kifejtenéd?
A vram-ról neked sem pontosak az információid, driveres megoldás pedig nem lesz.
-
válasz
dergander #18821 üzenetére
3.5GB jön teljes sávszélességen, de amúgy igen. fullHD-re tökéletes a kártya, és WQHD-vel is csak akkor van gond, ha nem akar az ember semmilyen kompromisszumot kötni. mellesleg nem tudom, van-e értelme WQHD felbontáson MSAA-nak vagy SSAA-nak, különösen egy 27-es monitoron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest