-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
Crytek #26198 üzenetére
"Én akarom kibontani én akarom a kezdetektől használni stb."
Na, ebben 100%-ig egyetértünk.
Akárcsak a játékoknál a dobozos kiadás a digitálissal szemben, itt is azért jobb az originál, mert a kicsomagolás öröme mindenért kárpótol. Még a magasabb árért is. Jómagam 200K-ért vettem a Strix 980-at, de még mindig jobb így, mint 160-ért elhozni valahonnan, ahol már valaki nyüstölte a gépben.
-
Assdak
őstag
válasz
Crytek #26229 üzenetére
Itt nem az elvekkel van baj, azok vannak nekem is. Én sem vettem 980-at 970 helyett, mert nem érte meg a 20k árkülönbséget számomra.
Viszont jelenleg szinte mindenhol nettó 140 alatt vannak már 980-ok, az áfával meg nem kell bohóckodni, teljesen tisztán vissza lehet igényelni.
Értem én, hogy tudsz várni, csak azok alapján ahogy eddig nyilatkoztál itt, vagy a többi forumban, gondoltam komolyan gondolod a vásárlást. Jelenleg kissé olyan, szűz gyerek mesél a baszásról, effektusa van a dolognak. -
Televan74
nagyúr
-
balint107
aktív tag
válasz
Crytek #26193 üzenetére
Ezt én sem értem, ha itt vagy az oldalon, mért nem nézel szét hardveren. Meghirdetnéd, hogy 120-130K között keresen GTX 980-at garival, szerintem 1 hónapon belül lenne is. Ha megjelenik az utódja jövőre, eladod 100K körül, attól szerintem nem megy lejjebb a használt ára sem addigra, és veszed az újat, ha az jobban tetszik. nem értem miért kell éveket malmozni gépfejlesztésen, akár pénz hiányában is.
-
Asbee
veterán
válasz
Crytek #25441 üzenetére
Igen mert refet mérnek kb a legnagyobb tuningos custom 390X-el. Tegyél oda egy 980 classyt 1430-as boostal, aztán mindjárt más a helyzet. Clock to clock ugyanazt tudja mint a 290X, kicsit csiszoltak a szivárgáson, batár custom hűtök jönnek= kicsit nagyobb tuning potenciál. Nincs miért aggódnia az Nv-nek. Még ha a fury csoda gyors lesz akkor sem kell nekik.
(#25442) Joshi: 24-e körül jönnek a fury tesztek.
-
Joshi
titán
válasz
Crytek #25436 üzenetére
Akkor kell árat csökkenteni amikor nem megy a bolt, most már az is világos hogy a 980 tartja a helyét így nincs kényszerhelyzetben az nv. Szerintem inkább az amd lesz nehéz helyzetben, mert a 390x nem lett erősebb a 980-nál ezért csak kis haszon marad a kártyákon. Az amd talán a fury szériával kerülhet jobb piaci helyzetbe, de ugye még mindig nincsenek konkrét tesztek.
(#25443) Asbee most már tényleg várom, ennyire talán még nem voltam kíváncsi egy vga teljesítményére sem mint a Rurynak. A választásom már megtörtént, de ettől még kíváncsi vagyok.
-
-
válasz
Crytek #25360 üzenetére
Külön PhysXre VGA-t venni olyan mint venni egy Trabantot és venni hozzá BMW felniket...
PÉNZKIDOBÁS
Főleg ne AMDvel kombinálva egy 3 éves cikk alapján (amire amúgy én is emlékszem). Egyelőre juss el odáig hogy veszel egy AMD kártyát
utána majd lesz értelme folytathatni a beszélgetést..
Ja amúgy a PhysXről: nekem 970 van és megtehetem hogy bekapcsoljam... Hát elárulom, egy lófasz az egész. Laggol tőle a játék, látványban alig ad hozzá (a techdemo-k tényleg marha jók, de valós játékban közel sincs annyi effekt), szóval első dolgom volt kikapcsolni mindig is...
-
Anubris
őstag
válasz
Crytek #24970 üzenetére
Mivel korábban írtad, hogy hosszú évekre tervezed az új gépet, én már nem vennék a helyedben sem 9xx sem 3xx kártyát. A jövőre érkező új széria biztos sokkal jelentősebb teljesítmény növekedést fog ráverni az előző generáció kártyáira, mint a mostani szériák.
Én kevésbé vagyok olyan türelmes,mint Te ezen a téren, de lehet, hogy a 980-at most én is megtartom inkább és már nem cserélek 980 Ti-re, hanem majd csak Pascalra.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Crytek #24906 üzenetére
Hidd el, én is utálok aprózni... meg is szívtam, itt van egy GTX 460, amit akkor beszámoltak volna jó áron, most kb filléreket sem ér. + Egy rakás AMD-s cucc, amit 1-2 éve még tökjó áron el tudtam volna nyomni. Érik már egy garázsvásár.
+ amire rájöttem, hogy érdemesebb kisebb lépésekben cserélgetni a PC alkatrészeket, hogy ne járjon úgy, hogy szinte teljesen értékét vesztő lom lesz. Inkább kisebb fejlesztések, és akkor szinten tartható a PC, teljesítményben is, értékben is.
Használt cuccokat meg most jókat lehet keresni aprón 970/980 és 290X-ek is vannak. Úgy nézki ütöm a 87K-s Giga G1 970-et
Remélem jól fog menni
(#24908) Crytek: Na ezért kell garisan eladni. Akár 2-3 hó bolti gari is ha marad rajta, már nem tud anyázni, mert gariba cserélik neki, ha akár már másnap el is romlik. Problem solved
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Crytek #24902 üzenetére
Jobb ha lekopogod
Szerencsés vagy
Amúgy a 970/980-nál gyakoribb a 3 év gari... Azért eladás szempontjából nem mindegy, hogy épp hol tart a mutató. Mondjuk 1.5-2 évre tervezed, akkor sokkal jobban mutat majd a hirdetésben hogy még 1.5 év gari, a 6 hó helyett...
Ezek nem mennek tönkre úgyse!
VGA-ra én nem kötnék életbiztosítást azért
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az IDF mellé az AMD mindig csinál egy saját rendezvényt az utca túloldalára. Ott volt kipróbálható.
A 14.7-es RC3-as driverben már ott a GTA5 profil: gta5\\*Game_win64_final.exe, gta5\\*Game_win64_release.exe, gta5\\*Game_win64_bankrelese.exe, gta5\\*Game_win64_beta.exe
Jó ideje kész van a PC-s port, csak optimalizálják tovább.
Egyébként az, hogy az AMD már megmutatta nem jelent rögtön Gaming Evolved partnerséget. A Rockstar annyira ebben nem érdekelt, de praktikus társulni, mert pár utcasarokra vannak az AMD UK ISV support központjától. Ráadásul a konzolban is tudnak segíteni. Ez lehetett a Rockstar fő szempontja. -
daveoff
veterán
CoD: AW
1080p max grafikai részletesség, és 100-300fps között van minden, a legtöbbet 200fps környékén mozog. Lehet kapcsolni supersampling-et, majd kipróbálom azzal is, van 16x-os beállítás is.
Amúgy a játék szokásos CoD, a grafika már egész tűrhető, de még mindig semmi komolyabb fejlődés, játékmenet, történet a szokásos. De megmondom őszintén nekem már ez hiányzott, egy igazi CoD, jó lesz ez!Csináltam videót belőle, most töltöm fel...
-
szasanyi
félisten
Az esetben szvsz nem erről van / lehet szó. Azért nem éri meg a 780Ti mert drágább, többet fogyaszt, és kevesebb VRAM áll rendelkezésre valamint a feature listája is valszeg hiányos az új, MAXWELL architektúrához képest (mondjuk ez utóbbiról még nincs pontos infó, így ez csak valószínűsíthető).
Az eddigi infók alapján nekem az a véleményem, hogy 780Ti leváltásával nem kell kapkodni, sőt... viszont kategóriaváltás miatt új VGA vásárláskor már inkább az olcsóbb, kisebb fogyasztású és több VRAM-mal ellátott GTX980 tűnik jobb alternatívának. Vagy GTX460.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest