- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viper26 #23913 üzenetére
Ha van fps boven, akkor ne foglalkozz vele. Akkor van gond, mikor keves az fps a vga meg 50 % teker. Ez volt nalam, mikor 3400-en ment a proci es probalgattam a jatekokat. Crysis 3-ban volt 30 fps, vga meg felgazon. Most 200bclk-n fut a procko
es dupla fps-em van a jatekban. Meg szepen megy a tobbi is. Popec kulonben ez a 970 is, nem gondoltam volna.
-
h1mpi
félisten
válasz
Viper26 #23730 üzenetére
Egy kábel menedzsment és -5 fok garantált szerintem. Onnan tudom, hogy mennyit számít a ház és a ventik elhelyezése és annak kiszámítása, hogy a "nyomás" rendben legyen, hogy amikor eladtam a vga-kat rendszerint 5-10 fokkal volt melegebb más házban, mint nálam. Pedig nem barlangban lakom és 21-22 fok van átlagban mindig.
-
Anubris
őstag
válasz
Viper26 #23722 üzenetére
Megpróbálhatod backplate-nélkül, de nem hiszem hogy az lenne a gond, nekem is fenn van egy ilyen és semmit nem befolyásol még soha nem ment nekem fel 70 fokra sem. 64 rendszerint, ha húzva van akkor néha 67 például Witcher 3 alatt.
Egy képet tényleg mutathatnál a házad belsejéről. -
Agyzuzo
addikt
válasz
Viper26 #23716 üzenetére
Kézzel tapintva a backplate mennyire meleg (ha csak langyos, akkor valami mérési bug lesz)? Tegyél egy próbát vele hogy lecsavarozod, most már kíváncsi vagyok... Ami még előfordulhat - gyárilag elcseszték a GPU pasztázását, lehet le kéne szedni a hűtőt, újrapasztázni és visszarakni.
-
válasz
Viper26 #23690 üzenetére
En azt sem ertem, hogy miert gond a backplate. Persze lehet, hogy maga a kartya tervezese is szamit ebbol a szempontbol. Nalam a black-en ott a backplate es idle 28 fok most, jatekokban maximum 69 volt eddig, huzva is.
A hazszellozes nagyon fontos viszont, ugye ezek a kartyak a meleget a hazba adjak le. En egyszer sem mondom, hogy egy ilyen 20 centis [link], kis fordulatu ventillator nem lenne-e jobb. Nekem a HAF932-ben ezek a dog nagy ventik vannak es minden huvos es halk az egesz. Kis fordulaton porog, viszont eszmeletlen mennyisegu levegot mozgat.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Viper26 #23689 üzenetére
Ezt is megfontolhatod, jóval halkabb, korrekt kis venti, nekem ilyen van a gép hátuljában: AEROCOOL Dead Silence Black Edition 14cn
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Viper26 #23625 üzenetére
Backplate tényleg emel az alap hőmérsékleten, nekem 40 fok alatt volt idle-ben a 970-em, rátettem a backplate-et és felmászott 52 körülre. Ami viszont furcsa, hogy terhelés alatt ettől függetlenül sem megy 65-68-nál feljebb. Az idle hőmérséklet tehát nőtt, viszont a ram-ok kaptak plusz hűtést, elviekben ezért az OC-t jobban bírja, de még nem próbálgattam.
szerk: én is próbáltam a ház oldalára ventit rakni, de csak rontott a dolgon nálam és ráadásul iszonyat zavaró hangja volt, úgyhogy inkább maradt az elöl beszív hátul kifúj megoldásnál.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest