-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winchester95
őstag
válasz
Inczke #29601 üzenetére
Nekem nincs vele bajom, hofokokat nem ismerem a tobbinél de nekem max 71fokos volt amikor még nagy meleg volt 2100rpm-el.
Ha van kicsivel tobb penzed ra akkor nyilvan a nagyobb, vagy ha mini itx konfigod van akkor az itx.Update:
Ahogy néztem a 8ezres memoriat nem birta a kartya.
Kitesztelem majd a gpu tuningot hátha.
71.5% GPU de az 1500 nem megy az fix.
Elvileg a mem tuning nem hoz annyit mint a gpu, gtx 960 nál pont fordítva volt -
Ren Hoek
veterán
válasz
Inczke #29576 üzenetére
GPU-Z vel fogod látni, a GPU terhelésnél hogy nincs kihasználva...
De ha a 60 FPS megvan adott játékban, akkor tökmindegy. GTAV, Witcherben nem lesz meg ultrán . Kompromisszummal simán játszható bármi, közel fullon.Szerk: A lényeg, próbáld ki, tesztelgesd és ha valahol zavaró lenne a kevesebb FPS mondjuk itteni i5/i7 konfigokhoz képest akkor tervezz egy váltást.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Inczke #29573 üzenetére
Kevesebb min, avg esetleg max FPS mint amit a kártya tudna. Proci 100%-on teker, VGA meg mondjuk 60%
Valakinek itt egy i5 4590 is limites volt, ami nekem is van. i5 4690K már tuti elég jól megrántva.De ez abszolút játékfüggő, valami az egyszálas teljesítményt jobban elvárja, valami meg multiban várja el a CPU-t. Próbálgasd, aztán ha kevés lenne, akkor cseréld esetleg i5-re. Én nem bántam meg rendszer/ fogyasztás szinten sem.
Amúgy teljesen jól lehet ezzel is gamelni, DX12 elvileg majd csökkentheti az overhead-et...de ez még odébb. Nézz be a proci topicjába, és rántsátok ki a procit.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Inczke #29571 üzenetére
Az a proci kevés lesz neki kicsit - bizonyos helyzetekben. Durván meg kell húznod a grabancát 970-hez DX11-ben, milyen coolered van?
Hogy DX12-ben milyen lesz a CPU overhead, nem tudni. Játékfüggő...AOTS benchen az FX-ek kb i3 szinten voltak, de elvileg még nincs rendes multi core támogatás. Illetve a Maxwellekre nincs Async motor driver sem, tegnap derült ki. TIER2 miatt kicsit több CPU- fog kérni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN 3080Ti
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest