- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fbaloo
tag
válasz
imi123 #41449 üzenetére
Sziasztok,
Kiváncsi lennék a véleményetekre a gtx 970 windforce kártyámmal kapcsolatban. Egyik nap witcher 3-al játszottam és közben kialttaboltam és kifagyott a gép teljesen, resetelnem kellett. Reset után nem indult el a játék, egy glitch hang után szürke képernyővel kifagyott a gép. Kipróbáltam egy másikat - Hellblade: Senuas, ez is kifagyott, de itt hallottam a játékhangokat utána is, meg hallottam h a windows feldob vmilyen hibaüzenet ablakot, de persze nem láttam semmit. 1-2 régebbi játékot kipróbáltam, bf3 ment, mass effect 3 ment, heroes of the storm ment. Pár újabb nagyobb igényű játékot megnéztem még, mind fagytak. Még egy 2160p-s mp4 is ugyanezt okozta.
Következőkkel próbálkoztam:
i5-4690k 4,5 ghz-re volt felhúzva,, bios defaultra visszatettem hátha az okozta az instabilitást.
Próbáltkoztam ddu-val teljes driver uninstall majd legújabb nvidia driver install.
Ddu-val teljes driver uninstall és egy régebbi driver.
Másik monitor
Kártya kivétel, visszarakás.Ugyanúgy produkálja a hibát továbbra is.
Egy dolog érdekes volt, Witcher 3-at levettem lowest grafikára és úgy elindult a játék. Tehát mintha terheléssel lenne összefüggésben a dolog.PSU egy high end corsair (A760i) platina besorolasú.
Van még rá garim, visszavivős?
-
emmm
őstag
válasz
imi123 #37733 üzenetére
A 970-980 közé jön, ahogy ez várható volt. Pont azt hozza, amire vártam, nem lesz világmegváltás.
Amúgy a 970 itt egy Zotac AMP! Omega volt, tehát kb. a két kártya közé középre esik be. Gondolom húzva már pár % híján a 980 nyakán lesz. Árazástól függ, de nem bántam meg a 980-at jó áron.
-
-
Jack@l
veterán
válasz
imi123 #30681 üzenetére
Elvileg mindkét redszer felrakhatod a későbbiekben. Az ms accountodhoz már hozzá van kötve/regisztrálva a win10. (meg persze a gépedhez is)
Csíkozás témához: lehet hogy a monitorodba van valami fw bibi, vagy nem a digitális dvi-t használod és azért töri a képet.
Nálam semmi ilyesmi nincs, tv-n se hdmi-vel. -
Chalez
őstag
válasz
imi123 #30681 üzenetére
Nekem pedig bárhol megjelenhet a csík, sőt, game közben mozog is fel, le, szép lassacskán... Mondjuk BF4 nincs meg, ott nem tudom megnézni, hogy ilyen lenne e...
(#30682) blu79 Megcsináltam, semmi változás. Amúgy EVGA precision-X-ben már próbáltam ezt, van ott is framerate target control. Szóval ezekre meg se nyikkan, továbbra is ott van 1 db csík....
-
RazoR
veterán
-
dilipok
veterán
válasz
imi123 #29398 üzenetére
az meg hagyjan, de az, hogy valaki egy 980 es egy 970 alapjan kijelenti, h marpedig a driver hibatlan, a tobbinek meg szemetes a gepe, akinek megis problemaja van (es nem ket emberrol van szo, aki itt veri a nyalat teljesen alaptalnul)... na engem ez b*szott fel egy picit
-
-
válasz
imi123 #29319 üzenetére
Már töltöm is,remélem besegít az SLI-mnek.
szerk:
YEEEE
Nekem már segített.
Végre megy az SLI surround.
Mondjuk a kábeleket is úgy alakítottam,hogy jónak kellett volna lennie,de nem ment.Na ez az amiért csak nvidia-t veszek !!!
Itt van support és nem csak a levegőbe beszélés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest