-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
-
Cs1csó
titán
válasz
Toby888 #41628 üzenetére
Amúgy jó kérdés hogy melyik a jobb:
FHD 60Hz magas beállítások vagy FHD 144Hz közepes beállításokLehet a képfrissítés több mint duplája többet hoz mint különböző beállítások.
Megjegyzem örülök a 4K őrületnek remélem az lesz az eredménye hogy 2-3-5 év múlva egy jó 24"-os FHD monitoron MINDEN játék magas beállításokkal fog elmenni egy akkor megjelent xx50-es kártyával hiszen már ELVÁRÁS lesz addigra hogy még a leggagyibb kártya is vigye a 4K-t és ugye ebből az fog profitálni aki még mindig megelégszik 4K-val
Ez kb. olyan mint ha egy extra gépizzasztó játékkal csak 800x600-ban játszanál, azért az nagy könnyebbség a kártyának.
-
mihione
őstag
válasz
Toby888 #41553 üzenetére
Azota mar eladtam kompakt vizre valtas miatt,de picit megbantam mert fentre nem lehet 240-es radit tenni,igy elore tettem a hazba befujva,viszont alapba nem tud annyi levego bearamlani radin keresztul mint nelkule,hiaba raktam push-pullba ventiket.Elmeletileg nem sokat szamit hogy a "meleg" levegot fujom be,de azert eleg izmos tuningot kapott a proci,max 65 fokra melegszik vizzel,atlagba 55-60 fok,igy a gpu szerintem melegebb lett,igaz nem nyuztam annyira csak cs:go ment de ott max 75 fokra melegedett leghutessel,vizzel is nagyjabol itt all meg.Elkezdtem a witcher 3-at itt azert mar 85 fokig is feltud kuszni ami picit sok.Nem mellekesen meg kell a fordulat hogy legyen legmozgas,ugy meg nem olyan halk ugye...azon agyalok mi lenne ha megforditanam a teljes legaramlast a hazban,fentrol es hatulrol befele fujna,elol meg push pullba ki,talan tobb friss levegot kapna igy a gpu.
Fhd-ra meg mindig tok jo ez a kartya,sok jateknal meg 1440p is birja,en is csak azert cserelnem mert jo volna a kanaperol joyal nyomatni 4k felbontasban es nem lowon
-
pengwin
addikt
válasz
Toby888 #41548 üzenetére
Én tavaly júliusban vettem a GTX 970-emet, kb. 65 ezerért (+kb. 8 ezer HUF garancia hossazbbítás)... sokáig nem lesz iyen árkategóriában értelmes előrelépési lehetőségem erről a kártyáról, de hál' Istennek nincs is rá szükségem.
Linuxon 1440p-ben tökéletesen teszi a dolgát.
-
Cs1csó
titán
válasz
Toby888 #41548 üzenetére
Az a baj "papiron" a 1070-nek kellett volna végül a 1060 6GB lett az később a 1060 3GB sajnos.Amikor én vettem kb. fél évvel a megjelenés után kb. 120 ezer forint körüli áron volt.
Mi lett ebből végül?:
200 ezer volt a nyitó ára, és most 2 évvel később 170 ezer forint úgy, hogy volt amikor 240 ezret kértek érte, nevetséges, bányászás, forint árfolyam ide-oda ez akkor is vérlázító.Ezzel ellentétben a 970-es 110 ezerről indult és 2 évvel később 90 ezer volt.
Érdekességként megnéztem a 770-es árait ugyanígy az induló és a két évvel később árat:
Az ASUS gtx 770 120-ról indult és két év múlva 80-ért is meg lehetett venni. AZ MSI 100 ezerrel indult és kb. tartotta is ezt az árat.Ebből szerintem leszűrhető hogy a GTX 1070 nyitóára kb. 80 ezer forinttal volt magasabb, és 2 év múlva is ugyanúgy 80 ezer forinttal volt drágább.
AZAZ kb. 65%-al volt drágább a korábbi szériáknál, a megjelenés és a két évvel későbbi árat nézve is.
-
laychi
veterán
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Toby888 #41509 üzenetére
Jó is egy FC blokk ha találsz olcsón!
Ez kell neked ha nem tévedek és ez nem is drága!
Egyetlen hátránya, hogy kártya cserénél ugrik a blokk is. Ebből a szempontból jobb az univerzális.(#41511) pengwin: Öröm lehet azt letakarítani onnan ha el akarod adni a kártyát.
Nálunk asszony se használ ilyen kencéket, nemhogy még nekem legyen!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest