- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz
dilipok #31523 üzenetére
Bocsánatot kérek ha zavartam a topicot....OFF-ba tettem minden hsz-t.....és teljesen nyugodtan beszélgetünk.....elvégre azért van a fórum......tapasztalatokat osztunk meg....stb stb....ha ennyi nemfér bele, akkor nemértem, vagy talán velem van a baj.....
és szándékosan kiragadtad az UT99-et....oké, de van hozzá DX10 patch, dinamikus fények és árnyékok....amikkel már nem ugyanaz a játék mint a megjelenésekor....de ez csak egy példa volt....
-
Jack@l
veterán
válasz
dilipok #29411 üzenetére
Fogalmam sincs miről volt szó, de nekem ment a két uccsó whql driverrel hibátlanul a windows úgy, hogy előtte amd volt bent. Ha egyedi az eset, akkor a hiba nálad volt.
Ettől függetlenül egy chrome bohókodás lehet simán driver hiba is, azért adnak újabbat hogy javítsák benne a bugokat is. Legújabb win10 buildnél például ez alap volt, chrome ráfeküdt a témára és kijavították. -
Jack@l
veterán
válasz
dilipok #29399 üzenetére
Driver uninstall (az összes intel-amd-nvidia ami csak megfordulhatott a gépen), gép ujraindít
DDU letölt, gép ujraindít vele csökkentett módban és szintén az összes driver szemetet letakarítani vele. Gép ujraindít.
Aztán felrakod az új drivert, nvidia experience nélkül, bepipoálod hogy clean install, ujraindítod a géped és örülsz hogy jó.Ha még mindig nem jó, akkor: win10 insider-t használsz a legújabb builddel, vagy valami automatán induló vackot, afterburner vagy fraps
Ha így se jó, akkor gáz van valami egyéb driverrel vagy alaplappal vagy vga-val.
-
dilipok
veterán
válasz
dilipok #29387 üzenetére
hopp, most nezem, h TDU-t irtam a TDR helyett...
de csak h ne a levegobe beszeljek: 353.38 hotfix release notes:
"Today we released a new Hotfix driver that addresses the following issue:
- Chrome Crashes/Freezes/TDRs
- Delays when starting or switching apps & games with GSYNC enabled"Mennyi embernek lehetett sok szemet mar a gepen, h az nvidia hotfixet adott ki h javitsak?
-
kiszpista900
aktív tag
válasz
dilipok #25410 üzenetére
igen sok ilyen van akinek számit a 3fps-is ! én csak azt mondtam nem éri meg az árát !legalább is nekem !és ahol elfogy a 970en ott a 980an is elvérzik
szoval felesleges ! de persze ha teli lennék és nem számitana a lové akkor gtx 980-at vettem volna
már csak azért is ..érted !
-
válasz
dilipok #19974 üzenetére
A TV-n lehet, hogy megjelenik, azt nem néztem még. Igazából nem is a TV-re csatlakozik a HDMI, hanem egy erősítőre, amin keresztül megy a TV-be.
Lehet, hogy eddig azért láttam a monitoron a jelet, mert egy D-Sub bemenetű monitort használtam és az a DVI-I-re volt csatlakozva és analóg jelet tolt ki a VGA?
Az előbb rosszul írtam, most a DVI-D-re csatlakozik a monitor.
-
bugylee
tag
válasz
dilipok #19699 üzenetére
nem mellesleg a megmondournak is 970 van, 2500k-val
Nem mellesleg nekem is
Mondjuk azt meg vegkepp nem vagom, hogy hogyan is tudtam volna 400k-t megsporolni, ha a 980 helyett 970 v 960at vettem volna
Érdekes, az előbb még még micsoda egyetértés volt, h előrelátás, meg mittomén. De elmondom mégegyszer, hátha most el is olvasod amit írok. Mivel a mai játékokhoz egy 960 kaliber is elég, ehhez egy i5 proci mobóval olyan 140K a három együtt. Ha a holnap és holnapután játékaira vesz vki 980nal gépet, az tegyen alá olyan procit olyan lappal, ami évek múlva is elég. Durván számolva a kártya 120szal, a proci egy 100assal, a lap meg olyan 50essel kerül többe mint egy mostani 960hoz elegendő. Ekkor már +270nél járunk. Ehhez már jár a magasabb felbontás minőségben, szóval vedd hozzá az 50-60K-s monitor helyett azt ami évek múlva is korszerű (200K) és már ott is vagy a +400K-nál. És egy esetleges tápcseréről még nem is szóltam.
Ja, nem kell venni 150-ért procit, meg 90-ért lapot, meg 200-ért 4K-s monitort, meg jó a 8 giga óccsó ram nem kell a drágábbik 16 giga, mindenből marad a régi, akkor azt mondom, h okés, 980 mellé ma még elég egy i5 2500K, meg elég az asrock extrém3 gen3, meg elég a 1333-as ram, de ez nem így van. Ez egy 960-as konfighoz kiváló, de egy 980-at már nem fog kipörgetni.
Az a játék, ami full hd-n nem fut normálisan 960-on most, az szarul van optimalizálva. Hiába raksz titánokat sli-be, ha Arma 3 alatt 20-40 fpsed lesz, mert szarok a szerverek. Vagy ott az előbb említett crysis 3. Vagy ott a Witcher 2, ami csak a mostani gépeken fut elfogadhatóan, de uez lesz a hárommal ha májusban kijön. 970-nel megint majd kompromisszumokat kell kötni annak, akinek gyengébb alá a konfigja - mint pl. nekem. Mert lassabbak a ramok, nincs hyper threading, sandy bridge és ezért nincs pcie 3.0 sem, ésatöbbi.
Az meg, h új kártyánál nem költünk másra nem biztos, h igaz. Mert v már megvetted alá a procit-lapot-ramot-hűtést, stb, és már elköltötted a manit, v kissé elavult a cucc és majd most fogod. Esetemben pl. a 970 vétele után jött a proci beröffentése, ez hozta magával a drágább hűtést, ehhez a drágább házat, plusz ha már lúd, akkor legyen kövér alapon új ssd, új hd, meg a sok egyéb bizbasz. Kártyástul mindenestül elpüföltem idén a gépre 250-et úgy, h a munkámból kifolyólag egy Asus ROG laposon játszok az év nagy részében. Namármost, v idén veszek új proci-lap-ram-monitor kombót v jövőre. De előbb v utóbb mindenképp vennem kell. És az sem biztos, h egy év múlva olcsóbb lesz a hardver, mert az elmúlt egy évben csak emelkedett minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Napelem
- TP-LINK routerek
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest