- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben88
őstag
válasz
BlackSoft #23966 üzenetére
Ez nagyon erős túlzás, hogy gányadék, sőt szerintem meg szép! Így is! Főleg sandbox viszonylatban. Sőt, bizonyos helyeken, bármilyen viszonylatban is szép. De szerintem ez már nagyon off...
meg mind1 is, mert mint játék meg eddig nekem nagyon tetszik, bár én elfogult vagyok Witcher témában pont úgy, mint Mafia témában!
-
gaben88
őstag
válasz
BlackSoft #23923 üzenetére
Lesz*rom mit mutattak anno, én imádom a Witchert (nem csak a grafikája miatt) és szerintem így, ahogy kijött is nagyon szép, nincs benne semmi irónia, mellé lehet rakni bármelyik sandbox játék mellé. :-) Ha pedig tényleg úgy jött volna ki, ahogy mutatták, akkor meg azért sírna mindenki, mert SLI-ben sem fut normálisan a játék, max 2db Titan X-el... De tényleg jön a .ini fájlos baszakodás és akkor majd, ha tényleg úgy lesz, ahogy ígérték, akkor kiderül minden és lehet majd fogni a fejünket, hogy egy 980 is kevés hozzá.
-
balint107
aktív tag
válasz
BlackSoft #23923 üzenetére
Meg kellett valahogy oldani, hogy fusson az "új generációs" konzolokon is, amik már mint tudjuk """nem maradnak el""" a PC-től. Sőt milyen jó, hogy nem kell csak 6 évente új konzolt venni, és soha nem kell azt fejleszteni. Milyen jó dolog is a konzol....
Kb 1 k*rva éve jelentek meg azok a sz*rok, és már ilyen negatív kihatással vannak. De örülhetünk, mert a TR 2 még 360-ra is jönni fog.....
-
válasz
BlackSoft #23678 üzenetére
NEVETSÉGES ....
GTAban kaptam volna ugyanezt a minőséget, abban a pillanatban adtam volna el az egész gépet, amit csakis ezért húztam fel ilyen szintre
megbántam volna az eredeti játék vásárlást, és az egész PCskedést redukáltam volna egy netezős gép + konzolra ...
-
-
-
válasz
BlackSoft #16870 üzenetére
R5E
Ajajajjjj
Érdekes hiba a laptól.Az a legnagyobb baj,hogy a win nem ismeri fel.
Egyébként elvileg nem kellene bios-ban semmit sem állítgatnod,fel kellene ismerje és kezelnie.
Én anno az MSI lapomat adtam el amiatt,hogy nem kezelte rendesen a 3db 780-t,aztán kiderült nem is volt rá felkészítve.
Majd egy R4E hiba nélkül. -
keIdor
titán
válasz
BlackSoft #16881 üzenetére
Nézd, én erre csak azt tudom mondani, hogy legközelebb ne ugorj fejest egyből egy friss architektúrába, Én is bedőltem volna, mert eddig a ROG egyenlő volt a stabilitással, viszont én mindig várok 1-2 hónapot, mire veszek valamit, ami nem rég jött ki. Ahogy telefonnál is teszem pl., addigra kiderülnek ezek és lehet máshogy döntök. Nem többet, de 1-2 hónap kell.
Most buksz rajta, igen, meg nehéz is lesz eladni, de inkább szenvedsz? Én biztos eladnám a fenébe, legközelebb meg óvatosabb leszel. Ez volt a tanulópénz. Nézz egy másik lapot 80 körül, mindenre elég, pl. MSI Gaming 7 vagy Gigabyte Gaming 5. Alig kell ráköltened, ha kell egyáltalán, de legalább nem szopsz vele.
Nem bántásból, csak a véleményem írtam le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest