- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #4100 üzenetére
5GB/s lófütty jelen pill. a vga kariknál.
Dupla magos GPU lehetne az egyik jó megoldás szerintem. -
Beowulf_78
addikt
válasz
cowboy_bebop #4087 üzenetére
Köszi, ez egy igen jó kis teszt!
A konklúzióm annyi hogy lehet 3870 X2-ről nem kellene még váltanom.A top 5 kártyában benne van, de van olyan teszt ahol a 2. helyet is megcsípi, ami igen dícséretes.Persze az nV-s játékoknál más a helyzet, ott a középmezőnyben van.
A Crysis meg...le van kulázva. A 4870 X2 se megy úgy ahogy vártam. Csak ezért meg nem fogok 9800 GX2 venni hogy a Crysis hasítson 1680-ban.Szóval úgy érzem hogy kicsit vakítva vagyunk...mi mint felhasználok.
Minek kell a teszteken kívül 2-300 fps?
Egyedül a Crysison kívül a WIC-ban éreztem hogy komoly vas kell. A többi JELENLEG megjelent játékokban tök felesleges még a 4870 X2 szintű kártya. Azon kívül hogy jóval több fps-t hoz a 4870 X2, a GTX280 a 2. helyen végzett, és ahhoz képest hogy 1 GPU-s, ez nagyon szép eredmény!
Szóval ha tényleg lesz árcsökkentés nV-éknél mindenképp elgondolkodtató a GTX280. Engem nem mozgat hogy a 4870 X2 190fps, a GTX280 meg 170fps. Majdnem minden tesztben olyan különbségek vannak amik még 1680 felett sem láthatók játék közben. Tehát a trónon lehet hogy az Ati ül, de aki játszani akar, bőven elég a 4850 X2, GTX280 és lejjebb, 4850 és GTX 260-al bezárva a sort. Persze 1680x1050-be. Amit már nevezhetünk standard felbontásnak is akár a 22"es monitorok best buy árát figyelembe véve.
-
janos666
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #3548 üzenetére
Ha az eleje nem lenne tündérmesébe illő hát ez nyilvánvalóvá teszi hogy kamu:
Cannot support D10.1 .10.0/SM4.0 - Nem "képes" támogatni? Talán nem "fogja" vagy "nem akarja" lehetne a helyes ide, de nem a "képtelen".
Sokak szerint (és a hozzáértők magyarázatai alapján szerintem is) már a GT-200 is képes lenne a DX 10.1-re. Sőtt, szabványon kívül meg is engedtek benne néhány DX 10.1 újítást. Vagyis lehet hogy néhány 10.1-es effektben erősen meglassulna amiben a radeon remekel, de olyan szintre hozhatták volna a dolgot hogy rábélyegezhessék a dobozra hogy dx 10.1, de inkább szopatják az AMD-t. Megmondták hogy nekik nem kell DX 10.1, most megmutatják hogy már csak azért se támogatják ha úgy néz ki mégis lenne rá igény. Így hogy visszatartják a DX10.1-et, egyre furább lesz a helyzet, mert akik már 3870-est is azért vettek hogy "de jó lesz majd a DX 10.1", azok kiábrándulhatnak hogy már 4870-est is cserélni készülnek majd mire látnak dx 10.1-et. Erősíti a feelinget hogy "AMD=örök várakozás a szép igéretekre" - csodadriverre meg csodamotorokra amik kiaknázzák a dx 10.1 lehetőségeit. ->máig nincs hivatalos driver 4870-hez, pedig aki emailben érdeklődött annak azt írták vissza hogy tuti lesz már a héten. -
Szatesz
őstag
válasz
cowboy_bebop #2242 üzenetére
Nem értem miröl beszél a sok ati fun...Mi közük van hozzá hogy ki mit vesz. van akinek van annyi pénze és már csak kiváncsiságbol is megvesz egy uj karit hogy megnézze mit bir nem tesztekböl nézelödik.. és pl 3 ati elég bizonytalan mert az egyik játékban megy mint a barom a másikban csak ugy mint ha 1 kari lenne ennyit a sok karis cf ekröl ugyan ez elmondható az SLI röl is de viszont ha megevszel egy 280gtx et az majdnem minden játékban közel azthozza ami elvárható töle és nem kell izgulni nah vajon ez a játék felsimeri e cf et vagy sem....ugyan igy az sli vel is...ÉS támogatom azt az ötletet hogy 280gtx hiába drága de akkor is elég bivaj ..Amit beteg belinkelt azon is látni hogy 20 fps el veri a gx2 t...Hát ha lessz pézem én is gtx280 at veszek ....
-
Rusher
őstag
válasz
Te is nagyon ügyes gyerek lehetsz ezzel a hszeddel...tényleg.....nagy okosságot mondtál.....eleve nem ebben a stílusban kéne megnyilvánulni nem gondolod....
-
válasz
cowboy_bebop #2244 üzenetére
cseszegeted ahelyett, hogy örülnél, hogy nyomja itt a házilag készült teszteket. ráadásul kívánságokat is teljesít. néha nem értelek Titeket...
-
beteg
őstag
válasz
37 éves vagyok
másrészt van egy gx2-őm, ami elvileg gyorsabb, mint a gtx 280, a gyakorlatban viszont, pont ahol a legfontosabb, a játékokban az sli rosszabb megoldás, mint a single kari.
a crysisban jóval magasabban van a 280 as min fps-e, mint a gx2-nek, (bár a max és az átlag is) és nem akad meg néha, mint a gx2. ennyi.
azt meg, hogy miért nem 3 db kártyát veszek, hanem egyet ugyan azért az árért, te mint tiszteletre méltő Ati Fan, sosem fogod megérteni. még akkor sem, ha elmondom, hogy nincs hely, nem 100%-os a támogatottsága a cf-nek, főleg 3 kártyával, még nem láttuk a gyakorlatban, hogy mennyivel gyorsabb a 3xati, mint 1xnv, stb...
amúgy kiváncsi lennék, ha az nv kártyáiból kéne 3-at összerakni, hogy egy ati-t verjen, akkor is ezt mondanád!?
végül van egy olyan érvem, ami azt hiszem elég meggyőző, bár láttam már csodát: 4850-es nem lehet kapni. ezért sem vettem még. -
nygma
addikt
válasz
cowboy_bebop #2244 üzenetére
Valóban az Ő dolga...
Mindenki azt vesz amit akar...
-
P00By
nagyúr
válasz
Nem tudom mit kell ........ a másikat
Az ő dolga, azt csinál amit akar, ő van tisztában a saját anyagi helyzetével!
-
kutyatm
tag
válasz
cowboy_bebop #344 üzenetére
igy a kép alapján elég furcsa a tápellátása...legalább is nem fet-ek hanev valami teljesítmény ic-el van...
6fázisu jól látom?
más: a hátoldalon is vannak memok ugye? de mivel lesznek hűtve?Keldor papa (PH! kedvence) lehet az 512bit miatt elég bonyolult lenne az egyedi nyák tervezés...
-
Vistaboy
veterán
válasz
Látom, a VGA-k mérete nem nagyon akar csökkenni.
Bár ennek a méretnek a kétharmada a hűtés... -
Laraxior
titán
válasz
épp írni akartam hogy jelentek meg képek....elkéstem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest