- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
Nekem arra is megvolt az ötlet és semmi sufni.Van rá rendes borda csak nem tudtam szerezni az egész világon.Illetve Kanadában és Ausztráliában igen,de az horror áron,drágább a posta mint maga a hűtő.
laragirl83: csinálhattál volna olyan szögből képet amin belátni a nagy borda alá,hogy mit takar,esetleg fényképezővel.
Meg ha azt megtudnád mérni,hogy mekkora hely van a nyák és a borda alja között.Új projekt van születőben. -
Pubszon
veterán
Értem és köszönöm a segítséget, csak arra lennék kíváncsi hogy az én gépembe mennyivel enne többet max terhelésen.
Jelenleg MAXIMUM a konnektorból ~370W-ot vesz fel maga a gép(a táp hatásfoka 70%, azaz a gép belseje ~260W-ot fogyaszt).
Ehhez képest mennyivel ehet többet egy 216-os GTX?
És ha már itt járunk, idle mennyivel ehet kevesebbet? -
mandju
senior tag
GPU Z-vel monitoroztam...
Furmarkot is csak rövid ideig próbáltam, mert nagyon melegedett. bár ez relatív... 70 fok felett is 40 % maradt a venti. ati jobban reagált ezekre a dolgokra...
holnap úgyis új rendszert pakolok, aztán akkor megy fel valamelyik 182-es driver.
physx-et külön kell telepíteni, vagy benne van a driverben?
Ja, elfelejtettem: Köszi mindenkinek a hozzászólást, a segítséget!
az lehet, hogy a win 7 aero miatt nem vált 2d-be?
órajeleket tekintve
-
TTomax
félisten
Nem nem... csak a voltage tuner-jük megy elvileg EVGA-n...
Más...
190.62WHQL W7/Vista 64bit
190.62WHQL W7/Vista 32bit
190.62WHQL XP 32bit -
Zájec
veterán
azt szeretném kérdezni ezzel kapcsolatban hogy:: ahová a ventik kerültek, ott pont kijönne a meleglevegö... de ha odateszed a venti akkor az "visszafújja" a levegöt...
ez a kari a jobb szélén és alul a ventinél kapja a friss levegöt... ott kellene segiteni a levegöbejutást... legalábbis én igy csináltam anno..
-
Pepe78
őstag
182.06 driver lett a befutó mégis.
182.08 -l jobban melegedett vagyis a közölt hőfokok magasabbak volt 10-15 fokkal, és a hűtést is jobban pörgette
A legújabb driver instabil: tegnap este Dirct x frissítés után jó volt, ma reggel cod 4 fagyott
182 06 folyton játszom és hibátlan
-
HoReSz1975
őstag
Gondolom nem csak EVGA karikhoz jó, hanem márkától függetlenül is lehet használni
EVGA Precision 1.7.1 , meg is van
-
HoReSz1975
őstag
GPUTool CTP1 a progival kezdek neki, tesztelni, mert a rivatuner nem műkszik Windows 7 alatt, nem ismeri fel a drivert, először ennyit adok neki:
GPU Clock: 700
Memiria Clock: 1125
Shader: 1485Ilyet még nem csináltam, passz, hogy milyen léptékben, mit kell emelgetni, mihez képest
-
Svájcinéger
őstag
Most nekem is (az utolsó előtt whql drájverrel), kár hogy csak hőfokot néztem az új drájverrel (talán 79 körül volt, játék után). Nem értettem, hogy miért visít a masinám és miért nem ok a játék, de mivel eddig whql drájverrel még nem volt gondom, nem gyanakodtam. A régi drájverrel meg minden szép és jó.
-
partymaci
aktív tag
nekem ennyi jelenleg, viszont mostanaban fel felkapcsol a kártya. Amugy aztolvastam torrent hozzaszolasokban hogy 1.0.4.0-as driverral rosszabbul ment a jatek, van akinek meg jobban, spec nekem FATAL ERROR WS10-et dobott, ezert felraktam a 1.0.2.0-at és ment siman igaz 4 giga rammal, de meg majd megnezem a beallitasokat...
-
DroneZ^
őstag
GTA 4 meg-megakad, ha most kikapcsolom a tripple buffert, folyamatosabban fog futni? Mert szerintem a memória kevés neki... Mivel fullhd-ban játszom, ezért célszerü lenne akkor kikapcsolni a triple-buffert, mert ehez a felbontáshoz inkább memória kell, nem?
Vagy nagyon nemértem
-
G4ga
őstag
Elképzelhetö hogy a most vasárnap nem jön össze! adodtak problámák. plusz valószüleg akkor rakjuk össze a gépet, ugyanis szinte minden megvan már. hétfön megyek a csavarért a hüröhöz. hivtam ma a pixelt és intézett nekem a szervizes csavart a vf1000. viszont jövö hét vasárnap akár le is fixálhatjuk. ugy intézem akkor a dolgokat és beirom a naptárba. ha jó részletek privibe. szerintem simán összehozzunk egy hasonlót mint a hütökkel.
CsíkosMókus: egészen biztosan összehozzuk Qru kollegával.
-
Endruboy007
tag
Köszi a sok hozzászólást...Ezek szerint nem érdemes venni egy ilyen karit szerinted, mert nem tartja az árát, úgy is le fog esni, és nem is használja ki a procim a teljesítményét, és még korszerűtlen is...Meg van egy másik hsz, aki azt mondja, hogy kurva jó ez a kari...és ez amit te ajánlassz az nem korszerűtlen? Miben jobb szerinted ez a kártya?
-
schwartz
addikt
Akarhogy nezzuk, jelen esetben nem az E6600 lesz a szuk keresztmetszet. (felbontastol fuggetlenul) Lenyegtelen a procilimit, ha nem befolyasolja a jatekelmenyt. Ebben a tesztben vilagosan latszik, hogy kvazi semmit nem dob a jatszhatosagon az 1.4-4 Ghz kozotti procituning...
-
Teasüti
nagyúr
Én ezt nem értem. Nem tudom felfogni, h miben különbözik az a fánk egy játéktól?
Ez is D3D, az is D3D. Játék se pörög gyorsabban, mint a fánk... Pedig kéne neki, ha ki sincs használva a vidkari. És ezt nem értem, h miért nincs?!? Miért nem megy egy 10 fps-el gyorsabban, és akkor ki van hazsnálva a teljes kapacitás. Mi korlátozza be??? És azt h lehet megszűntetni? Procinak elégnek kellene lennie, sőt! Ramnak meg elégnek kellene lennie a procihoz... Akkor mi maradt még, ami visszafogja a vga-t?? Ménem teker 100%-on?? Ki kéne tudnom hajtani, de mégse tudom. EZT nem értem.mod: megjelenítési problémára senkinek semmilyen színű gőze sincs? Soha senki nem találkozott hasonlóval? Red alert 3-ban vízszintes scroll-ozásnál gyönyörűen látható, ahogy végigfut a képen...
És a renderelt képeken mégse látszik nyoma. (fraps)
-
pisti88+
senior tag
Ilyen a versenyszellem, ha a másiknak előbb van akkor minek az még, nemkel, hameg eljutottunk oda mint a másik akkor ez a tuti bla bla... Hányadék az egész, de a cuccuk még az én szemeben igy is jobb mint az ati! De azt hozzá kell tennem egyik kopo másik eb, oda vissza megy a játék...
-
rb26dett
aktív tag
80%-os ventivel játszottam egy 20percet crysisel, és 53fokos GPU
Akkor azért csak ér valamit a feltekerés vagy én már semmit se tudok. Hát persze mindent olcsósítanak, bár lehet hogy az egyszerűbb áramkör jobb, de az alkatrészekkel való spórolás, gyengébb minőség, az már nem frankó... De hát ez van, ezt kell szeretni, mi nem tudunk az ilyenekkel mit csinálni. 5év garit megaták rá, ha fél évente cserélem az nekik se jó... Bár lehet nekem bosszantóbb lenne
-
rb26dett
aktív tag
Igen, én is ezt tapasztaltam, windows alatt, de játékban hűvösebb lett, bár lehet épp olyan játékkal próbáltam ami nem hajtotta úgy meg rendesen. Nekem is 60%-tól kezd el hangos lenni. Az még úgy ahogy elenyésző, 70%-tól már hallható. De lehet hogy a tied 65nm-es enyém meg 55nm-es és lehet hogy ennyivel hűsebb az enyém?! Na megnézem Crysisal 80%-on mit mutat az a tuti az felfűti.
-
Laraxior
titán
-
Qru
MODERÁTOR
Neem, Te érted félre főnök.
"Ezen csak a cpu használat látszik, olyan progit kéne keresni aminél valószínüsíthető, hogy tekeri a gpu-t. Ööö nem látok ilyet."
Tehát nem látok olyan futó alk.-ást ami tekerné a gpu-t ezért valószínűleg a driver nem minden esetben veszi vissza a 3D-ből a vasat. Bár én még arra sem teljesen jöttem rá, hogy mi alapján váltogat LowPower 2D meg sima 2D között. -
rup1u5
nagyúr
Na majd ha megint csinálja akkor készítek screenshot-ot róla és az összes futó alkalmazás listájáról. Hátha te megmondod mi okozza.
Én ngyon elégedett vagyok az enermaxommal! 4-5 éves és egyáltalán nem hangosodott be, mindíg tökéletesen működött és röhögve viszi a mostani konfigomat is. Kiváncsi vagyok hány évig fog még szolgálni. Ha bővitek a jövőben akkor mindenképpen úgy fogom csinálni, hogy a mostani összfogyasztás alatt maradjak. Azt hiszem talán egy DX11-es ATI lesz a következő és ha már kevés lesz a 2 mag akkor befigyel egy Yorkfield is mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Óvodások homokozója
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest