- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
erről beszéltem.
addig szajkózta a hülyeségeit míg sikerült kimosni vele néhány agyat.
nem értem miért kell hülye hoaxokat terjeszteni.
nyugodtan vehetsz "olcsósított, szar, fos" 260-at!
az enyém is ilyen olcsó tákolmány az evga-tól és csak vacak 10 év garancia van rá, az arcátlan mindenit nekik! -
Henk
veterán
Látom komoly fejtörést okoz ez az olcsósított 260 dolog.Nem hallottam róla,hogy több garis gond lenne azóta.Mondjuk 2-3 év gari ezekre is van,nem tudom,hogy te addig megtartanád e egyáltalán.
más: próbálta valaki az Arma2-t?Nálam jó sz@rul megy,lehet a gépem kevés hozzá vagy driver gond..
razor03: én nem hallottam róla,hogy a 192sp-ből adtak volna ki 1792mb-at. -
Dark KillerX
addikt
10k-t megér
.Amúgy nem jön rosszul a GTX260 a későbbiekben,mert azért tuningolva szükség lesz rá olyan új címeknél,mint a Mafia2,Arma2,Dirt2,Prototype.Szal megéri váltani.A jelenlegi játékoknál pl Crysis,Warhead meg mindenféle tuningmódot felpakolhatsz,megjöhet egy kis AA is mellé .
-
törölt tag
A fogyastás miatt ne vacilálj! ASUS 260GTX 55nm karim van. Kevesebbet eszik mint egy G80 GTS320 -as. A takarékos funció ki van kapcsolva, így 110/ 240W fogyastásom van hálozat felöl moncsi nélkül és ez nem olyan vészes. a GTS 320 ami azóta már elhaláloztott,
160/290w fogyasztás volt a jellemző, bár akkor régi 70% hatásfoku FSP tápom volt.
OFF
Sok múlik a tápon, aktív PFC-vel 80+ hatásfokkal, 30- 40w wattott lehet megtakarítani.
ON
Egyébként meg vagyok vele elégedve, mert simábban viszi a játékokat,
,de félek, hogy ez is meg döglik 2 éven belül. -
Zájec
veterán
én föleg arra lettem volna kiváncsi még hogy hogyan változik az eredmény a GPU/memory/shader emelés hatására.... mondjuk 700 feletti GPU 1200-1300mhz közötti ram és 1500 shader beállitásoknál...
nekem valahogy nem szimpi ez a túl sok spórolás a GTX260(216sp) terén...
akár rövidtávon is hamarabb kinyulhatnak azok a karik...én körültekintöen átolvastam a topikot a keresö segitségével , beirtam hogy "192" és "216" és elovastam a hozzá tartozó h.sz-et, és ez alapján kreáltam magamnak véleményt, nem pedig feltéve a kérdést hogy "192 vs 216".. ilyen esetben rögtönözve sokszor kaphat az ember egyoldalú választ...
-
Henker2
addikt
Hy!
Ha megnézed, az én tápom is 450-es.
Elviszi simán, de ha 450-est veszel, egy jobb félét vásárolj. Codegen meg ilyenek, nem a legjobbak hozzá!
Elvileg az 55nm-es zabálna kevesebbet, meg az 55nm-es hűvösebb elvileg.
Bár úgy tudom ez már megbukott. De majd hozzáértők biztosan irnak neked.
Szerintem a 260-as még mindig megéri, ha jó árban tudsz szerezni.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest