- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black-core
aktív tag
válasz
Pepe78 #23372 üzenetére
Feszültséget soha nem emeltem (valahogy nem jött össze szerencsére) és körberaktam még 2x12 cm es ventikkel akkoriban.. Höfokkal nem volt baj.Meg fura hogy utána még félévig kifogástalanul működik és csak aztán romlik el amikor már rég nincs húzva.
Most 400 700 800 nál tartok ezeket még bírja játék alatt.Az más kérdés hogy a játékok nem bírják
-
Black-core
aktív tag
válasz
Pepe78 #23370 üzenetére
Igen.Régebben valóban így használtam egyes játékoknál..De már elég rég kb 1 féléve nem volt húzva.. Lehetséges hogy még csak most jött volna ki a baja? Egyébként felraktam rá egy eredeti biost de semmi változás.Csináltam egy modolt biost ami extra 3d ben low 3d-s órajeleket, feszt használ és így működik.
A játékok is mennek de persze akadnak mint a szemét mert ezek az órajelek jóval lassaban vanak mint az extra 3d-sek. Gondolom ez az órajel csak filmnézésre van vagy hasonlóra..
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Pepe78 #16986 üzenetére
Na az már elég baráti!
pisti88+: Jah, Quad dobott rajta az fix, de játékok többsége még úgy sem profitál (kivéve ugye GTA IV pl) a 4 magból, ilyen téren jobban jár a gyorsabb 2 magossal és ugye nem 3DMákkal játszunk. Bár a 260-nál már 3,6-on sincs proci limit ilyen folbontás mellett, nem hogy 4GHz-en.
Azért írom, hogy nem kell elkeseredni amiket kapott eredményül korrektek teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Nintendo Switch 2
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest