- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
partymaci
aktív tag
válasz
pigatt #17292 üzenetére
en hasznalom az uj drivert 32 biten , sztem felesleges cserélned ha minden okés, én spec nem tapasztaltam valtozast. ill. most a dirt APPCRASH- el elszáll, és allitolag drivercsere oldja meg a problemat, ezt olvastam egy regi bejegyzesben. De hogy ezt valoban az uj driver okozza e azt nemtudom...
MmDorian:Gainward a legolcsobb az biztos, es ahogy nezegettem az eredmenyei sem olyan rosszak. Sztem az a legjobb vétel, esetleg egy ref kártya 35E -ért, arányaiba még azis megéri.
-
partymaci
aktív tag
nekem ennyi jelenleg, viszont mostanaban fel felkapcsol a kártya. Amugy aztolvastam torrent hozzaszolasokban hogy 1.0.4.0-as driverral rosszabbul ment a jatek, van akinek meg jobban, spec nekem FATAL ERROR WS10-et dobott, ezert felraktam a 1.0.2.0-at és ment siman igaz 4 giga rammal, de meg majd megnezem a beallitasokat...
-
partymaci
aktív tag
válasz
and1mixtape #17240 üzenetére
nekem a ref kártyám van a régi 65nm-es, olyan 60 fok körül van ebben a melegben,
DroneZ^: melyik patch van fent gta-hoz? -
partymaci
aktív tag
Beszereztem en egy Palit gtx260-at es neha elég hangosan ciripel, olvastam forumon hogy ez nem hibaforrás hanem álltalános jelenség, viszont érdekelne hogy mas gyartó kártyái is igy ciripelnek, ez altalanos dolog vagy minőség függvénye?
-
partymaci
aktív tag
üdv, beszereztem 35E-ért, egy referencia űrbékás(palit gtx 260) karit, az lenne a kérdésem hogy ha meghuzgálom egy kicsit a száját viszi e az FSP bluestorm 1 -es tápom /500W.
Procim huzva van már e6400@3200Mhz.... vagy öruljek ha elindul a gyari értékeken?
Valaszokat elore is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest