- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endruboy007
tag
Köszi a sok hozzászólást...Ezek szerint nem érdemes venni egy ilyen karit szerinted, mert nem tartja az árát, úgy is le fog esni, és nem is használja ki a procim a teljesítményét, és még korszerűtlen is...Meg van egy másik hsz, aki azt mondja, hogy kurva jó ez a kari...és ez amit te ajánlassz az nem korszerűtlen? Miben jobb szerinted ez a kártya?
-
Endruboy007
tag
válasz
pisti88+ #17008 üzenetére
Igazából nem tudom, hogy mit lenne jó venni...kb 40-50 k között szeretnék egy karit venni, és itt néztem a teszteket és ezt a karit mondják jónak...De lehet mást is ajánlani...OC-S? Ezt nem értem
Amúgy Asus P5B alaplapom és Core 2 Duo E6600 2.4 GHz-s procim van...Ehhez szeretnék valami optimálisat venni...főleg játékraKonzolt akartam, de utána néztem és sok vele a hoki, szóval most inkább egy jobb VGA-ra akarok beruházni...
Köszi a tanácsokat előre is!
-
Endruboy007
tag
Sziasztok! Most szeretnék beruházni egy GTX 260-ra. Szerintetek jó vétel? Meg nem értem, hogy mi ez a sok variáció? Tudnátok segíteni, hogy miben különböznek ezek a kártyák egymástól?
http://www.argep.hu/trend/XFXG/Xfx-geforce-gtx-260.html
http://www.olcso.hu/keres/GeForce%20260%20GTXNem értem...XFX...BFG... és mindegyikből van vagy 10 féle...melyiket érdemes megvenni?
Jah, és vinné az ASUS P5B alaplapom? Sorry, de nem vagyok otthon a témában...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest