- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz
schwartz #4406 üzenetére
DEJVID: Tök egyszerű. Nem kell megvenni az Inno-t, én se venném meg, referencia kártya ide vagy oda. Viszont az EVGA-t se kell +20k-ért 10 évnyi felesleges garral! Van arany középút is... Asus,BFG,Gainward,MSI,Point Of View, Zotac... ezek közül célszerű választani szvsz.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
schwartz #4334 üzenetére
Szállítás sérült?
Mert mást nem láttam ennyiért...
Firestormhun: Köszi az infót. Persze én is 70k-ért vennék GTX 280-at mint 52k-ért 4870-et de nincs ilyen lehetőségem... sztem a Radeon 3870 X2-öt ha levásárolhatom akkor sztem 1 az 1-be egy GTX260-ra,4870-re,GX2-re, ill. kb +25-30k ráfizetéssel GTX280. Ennyit nekem nem ér a 280, bármennyire is gyors...
-
_core
aktív tag
válasz
schwartz #4165 üzenetére
Call of Juarez DirectX 10 Benchmark mereseim GTX260-as kartyaval alap (~575/1246/999) es tuning (700/1500/1200) bealitasokkal.Driver 177.83 es a processzor E6750@3.8GHz-en. (Bocs, hogy beirkalom ezeket megint de a kereso segitsegevel igy gyorsabban hozzalehet jutni az infokhoz)
1280x1024 0MSAA: alap + tuning
1280x1024 4xMSAA: alap + tuning
1680x1050 0MSAA: alap + tuning
1680x1050 4xMSAA: alap + tuning
1920x1200 0MSAA: alap + tuning
1920x1200 4xMSAA : alap + tuning -
-
G Bedtime St
tag
válasz
schwartz #4151 üzenetére
a táp DTK PTP-4007P. max 1280x1024-ben tudom használni, és természetesen nagyon nagy részletességel akarom használni. ezért váltok G80-rol. azért a kis 88gts 320-nak megvannak a maga "kis" határai. lényegében rendelés alatt állok itt a PH-n és ha atáp bakfitty akkor inkább veszek azt is de ha a proci se elég akkor inkább storno vga.
-
Tomate
veterán
válasz
schwartz #4121 üzenetére
Nem értem miért van itt mindenki topichoz kötve és miért lát mindenki zölden. Mintha valami tabu lenne az ATI. Lehet, hogy ez egy NV topic, de józan ész azért itt is akad nem? Mindegy elvakultak mindig is lesznek. Végülis le lehet szűrni a következtetéseket: 260/280/as topic 4.000hsz, 48x0-es széri 20.000hsz. De a józan ész által diktált 2 x 4850 260gtx helyett véleményemet tartom..
De látom te is megcsináltad azért a best buyt
-
DEJVID
őstag
válasz
schwartz #4009 üzenetére
figyelemmel követem munkásságukat
Trubritarnak két gépe van. az egyik a Crysis cruncher kezdetben 3 8800ultrával. utána lett 3 9800gtx most pedig a 3 db gtx280. proci vize egy kör vga-ké egy másik. xfx 790i deszka qx9775 cpu. a másik gépe a Beastmaster pedig 2 db 9800gx2 és 2 db qx9775
intel skulltrail deszkában. 1200w os Tt táp mindkettőben illetve cm cosmos kuckók. szegény gyerek lehet
-
schwartz
addikt
válasz
schwartz #3988 üzenetére
Annyival egeszitenem meg ki, hogy csak akkor van eselyed a vetelarat visszakapni, ha az elado ugymond "megtevesztett" az aru egyik lenyeges tulajdonsagaval. Ha mukodeskeptelen, azert az eleg nyomos ok, hisz VGA-t vettel s nem egy darab vasat...
(bocs, de mar lejart a mod) -
válasz
schwartz #3750 üzenetére
deferred rendering esetén több render targetet használsz, a "drótos" MSAA pedig csak egyet bír figyelembe venni - ezért elvi síkon ugyan lenne valamilyen AA-d, de várhatóan randa - ezért is van pl. az UE3-as játékokban hanyagolva az AA.
miután több render targeted van ugyanahhoz a scene-hez, számos olyan műveleted lesz, amit mindegyiken el kell végezni. ha ez "egylépésesíthető", az biztosan javít a teljesítményen - ld. Assassin's Creed és a 38x0.konyhanyelven kb. ennyi
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
schwartz #3482 üzenetére
amíg nincs értelme lassú az átállás. Most, hogy NV is tolja vmennyire DX10 szekerét és úgy alapból is jön pár DX10.1 gyanus játék majd gyorsulnak a dolgok.
De uez lesz DX11el is.Ettől még mindenképp előny, ha a kari tudja a DX10.1et aki most cserél gépet az nem akar ti4200 modjára Doom3azni, illetve SC2, DIO3azni és emiatt fél év múlva újra VGAt cserélni. Persze akinek nem probléma félévenként az új VGA kari.....
-
Bluegene
addikt
válasz
schwartz #3061 üzenetére
én abbahagytam csak megválaszoltam őket(azért azt csak lehet), ezt már nem láttam
mindenki vágja úgyis mire képesek, én talán egy picit többre/túl értékelem a DX10.1-es támogatást assassins creedben nyújtott remek teljesítménye miatt
úgyis lesz nvidiánál is tavaszra DX10.1 -
Szatesz
őstag
válasz
schwartz #2920 üzenetére
Ebben vitatkoznek nem tulsok teszben veri meg a gtx280 at föleg hogy sok jatekban a cf kevesebbet hoz mint a single 4850 es ....Egy kétkártyás rendszer sosem lessz olyan jo mint egy single karis rendszer...Plussz többet fogyaszt és van amelyik jatek majd kidobal miatta...
-
SzlobiG
félisten
válasz
schwartz #1279 üzenetére
De tudásba szerintem azt tudja amit kell gondolok itt az 512-es busra..az már más kérdés, hogy a teljesítménye nem annyi mint amit vártunk, de majd meglátjuk az ATI mit hoz ki.
PPSH: Driverekkel ez szerintem még javulni fog és a GX2-nek az ellenfele nem ez a kártya lesz.
Mod: Elég gyorsan észrevették a tesztet.
-
Csabahun
senior tag
válasz
schwartz #1194 üzenetére
Na igen aki nagy monitort vesz játékra annak alap a csúcs vga mivel akkora felbontásban szinte csak azok futatják jól a játékokat.
De gondolom te belekalkuláltad a monitorvételnél ezt a dolgot is!!
Ja és ha nagy monitorod van akkor sem feltétlen a Nativ felbontásban kell használnod,jó igaz úgy a legszebb a képe de ha értelmes fps-t akarsz akkor vagy csúcs vga,vagy a felbontás lentebb kell venni.És aki meg vesz nagy monitort és nem vesz alá megfelelő VGA-t az meg megérdemli ,hogy 25fps-el játszon!!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire R7 250 1GB
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest