- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
G Bedtime St
tag
Henk és schwartz köszönöm a válaszokat! Monitort veszek elösször.
-
G Bedtime St
tag
Sziasztok!
Egy Palit gtx 260 rol váltanék Asus gtx 280-ra. Egy e8400 figyel a gépembe. Kb 28e kellene ráfizetnem.A kérdésem az, hogy érdemes a procim mellé gtx280-at venni? Jelenleg 19-es moncsin 1280x1024 alatt használom de váltanék nagyobb felbontásra (1650x). Szerintetek elég a 260 vagy érdemes beruházni? Elöre is köszönöm!
-
G Bedtime St
tag
válasz
Hunter2 #7772 üzenetére
szia! nekem palit 260-om van és azon kivül, hogy szétfikázzák a márkát semmi gond nincs vele. müködik az orajel visszavét meg miegymás. tuningot is jol birja nem melegszik nem hangos. rivával teljesen szeméjre szabható venti + orajel. Én pl a 2d még lejebb vettem. tényleg 1 problémát vettem észre: nagyon gáz a robotbéka a dobozán
ha nem vagy egy adott márka mellett elkötelezve akkor nyogodtan vedd meg. én az ára miatt döntöttem a palit mellett.
üdv. -
G Bedtime St
tag
Sziasztok!
Látom nagyon szenvedtek az orajel visszavétellel. Erre felbuzdulva negativ tuningot csináltam:[link]. És müködik. Ha stabil marad még le veszem 150/80 -ra.
-
G Bedtime St
tag
én egy slot-ba szerelhetö ventivel hütöttem a régi GTS-em, nyertem is vele pár fokot igaz lekellet szerelni a vga burkolatát. most is be lett rakva a kártya mellé de mivel körbe burkolták igy semmit sem ér. amiket leirtál én is kibrobálom ugyanis szintén panel-kazánban lakom.
-
G Bedtime St
tag
Sziasztok!
Sikerült egy gtx260-hoz hozzájutnom. A vga tökéletesen mükszik tesztprogik alapján a hömérséglet terhelve 70-83 fok. Viszont ha a kártya hátulját megfogom szinte éget! Ez probléma? Esetleg valaki tud valami megoldást? A venti szabályzás megfelelöen mükszik, ahogy terhelést kap szépen kezd felpörögni.
-
G Bedtime St
tag
sziasztok! holnap gyarapitom a gt200 tábort. a palitrol mi a véleményetek? Esetleg van valakinek?
-
G Bedtime St
tag
huhh!! kezdem úgy érezni, hogy egy "NE VEGYÉL- Nvidia GeForce GT200 (GTX 280/260)" vagy inkább "EZT VEDD ÉS NE Nvidia GeForce GT200 (GTX 280/260)-at" topicba keveredtem
.....tudom csak a jo szándék és tapasztalat
-
G Bedtime St
tag
válasz
schwartz #4151 üzenetére
a táp DTK PTP-4007P. max 1280x1024-ben tudom használni, és természetesen nagyon nagy részletességel akarom használni. ezért váltok G80-rol. azért a kis 88gts 320-nak megvannak a maga "kis" határai. lényegében rendelés alatt állok itt a PH-n és ha atáp bakfitty akkor inkább veszek azt is de ha a proci se elég akkor inkább storno vga.
-
G Bedtime St
tag
hi!
én egy gtx260-nal szimpizek. elég hozzá egy e6750? tápcsere nélkül akarom meguszni a dolgot, most 400 w-os tápom van. elég neki? egy 88gts (g80) után nagyot üthet a 260?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Synology NAS
- Realme GT 2 - aláírjuk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Filmvilág
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest