- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzske
aktív tag
Maximáliasan egyet értek veled ami a 1 kártyás rendszereket illeti , de amennyiért te hozzájutottál a 280 / ha jól emléxem 69k/ , tök reális ár ennyiért kéne adni , de a piac teljesen mást mutat. Én egyre inkább a 4870 x2 mellé rakom a voksomat , bár most betegség karit cseréni mert szerintem semmi nem indokolja igazán.Az idén ami érdekesebb game és technikalig érdemes gyurni rá : GTA IV , ill . F. O. 3 ezeket 1 "jó" config 1 8800 -gt , gtx , gts-vel szerintem simán elviszi. Ez saját vélemény , de a hardverek idén túlnőttek a gamékon kivéve a "kríjziszt" mert annak nem lehet megfelelni.
-
vers
tag
ezt nem akarom elhinni, sebességben a 4870cf utolérhetetlen
50% -al tuti gyorsabb a gtx280-nál, ez több mint a 8800 vs 280 közötti különbség,egyébként aki 3d-vel foglalkozik annak csakis a cf vagy az sli a megoldás ugyanis ezeken az uj kártyákon orajelenként csak egy triangle setup van , ami ugye az orajeltöl függ
és egy sok polygonos scenét a cf dupla sebességgel mozgat -
Beowulf_78
addikt
Ebben tökéletesen igazad van.
Nekem is az a fontos ha elindítok egy játékot akkor menjen, ne kelljen patchelni, meg utánaolvasni, miért zöldülnek a szinek miért kékülnek... meg hogy éppen miért 100 fokos load...és azon agyalni árt e neki, stb.Szóval a GTX lehet hogy régebbi konstrukció, de problémamentes a játékok futtatása, lehet pont az egyszerűbb felépítese miatt.
-
Beowulf_78
addikt
Publikus hogy mennyi volt és hol?
Mit tudtok arról hogy az nV bajba lehet az ősszel megjelenő játékokkal kapcsolatban, miszerint DX10.1 játékoknál nem lesz élsimítás nV kariknál...ma ezt mondta valaki, és ez befolyásolhat a hét végi, jövő hét eleji VGA választásban, de biztos nem vagyok benne hogy ez így van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest