Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz
Motion_Blur #6599 üzenetére
E8500 kevesebbet enne,főleg alapon.Meg kevésbé is melegedne szerintem.Attól függ milyen hosszú időre gondolkodsz prociban mert egyenlőre nem indokolt még a 4 mag szerintem,főleg ha a játék az elsődleges szempont.
-
laragirl83
őstag
válasz
Motion_Blur #6563 üzenetére
Electric current
-
Henk
veterán
válasz
Én az első gtx-nél hallottam először ezt a cicergést.Azóta nekem mindnél megvan a jelenség szerencsére.
-
keIdor
titán
válasz
Teljesen természetes... tekercsek okozzák... nálam az alaplap is csinálja blend 8K, meg 12K alatt, meg a HD4870 Crysis intró, menü alatt máshol nem. 8800GTS 512MB is csinálta nálam...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
U.a. hallod. Kondik. Ez nem feltétlen gond. Meg sztem el is múlik a cicergés egy idő után. nekem nem cicergett, de a 3870 X2 az igen. Kinőtte. Egy idő után elmúlt. A lapom kondijai is ciceregnek, de csak Prime blend alatt.
Amíg működik ne foglalkozz vele. Ha ciceregni akar, akkor hagyd ciceregni!
-
TTomax
félisten
válasz
Motion_Blur #6465 üzenetére
a ventit felhúztad????
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Motion_Blur #6465 üzenetére
Kevés a táp
-
bim
veterán
válasz
Motion_Blur #6425 üzenetére
egyértelműen kirántanám a csajt a kártya alól. -
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6425 üzenetére
hu öcsém.... még szerencse videokarim van.... tehát a választás egyértelmű
-
syC
addikt
válasz
Motion_Blur #6387 üzenetére
Széép szép
Jók a képek
-
keIdor
titán
válasz
Jó, most akkor csináld azt, hogy a kártyát teszed alúlra, a súllyokat meg rá.
Ha kibírja, nagyon pöpec kis kártyád van, ha meg nem... íííígy jártááál... -
SzlobiG
félisten
válasz
Ilyen feket szörny alá egy fekete lap dukál.
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Isten vagy......
THX!Am ez a kiskép a legfajább..szoktál fányképezni,mert ez tleg igen jó lett
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6379 üzenetére
fülhallgatón keresztül is hallani,de ez az x2 hűtőjéhez képest nulla
Nekem 720/1500/2300on megy játék alatt felkapcsolom 100%ra úgy 74 fokos a GPU max. Nem olyan vészes,de azért vízzel jobb lesz -
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6376 üzenetére
érdekes..nekem 92 foknál elkezdett pixelesedni,szórni a hibákat,lassulni. Gynegébb darab lenne?
-
szucsinka
őstag
válasz
Motion_Blur #6339 üzenetére
88"
munkásőr székház sárgadinnyés rágó simson b51
comodore 64 mk27magnóval benne a donkykong kazi
húú flashback -
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6339 üzenetére
hát az az időszak amikor a jó öreg MMX166ot meg kellett húzni hogy "szépen" fusson a Diablo 2: LoD. Tseng Labs ET6000 videokarimmal 2MB videomemória,1024ben. Sajnos csak barbárral tudtam menni,mert a varázslástól lehalt a gép,pedig 200MHzen "száguldozott" a jó öreg P1. 97es évben vettük. 200ezer forint van a garanciapapíron. 1.4GB winchesterrel,32MB rammal,egy CD olvasóval,floppy stb.
Most meg mán a celeronok húzhatóak a legjobban,persze attól még nem sokat ér. Emlékszem E6750et eladtam,és egy hónapig csereprocim egy 430as cerka volt. alapórajelen 1.8GHz.alapfeszen 72% OC,de még úgysem tudta betölteni azt a win-t amit használtam a kétmagossal,olyan sok futó program indult
egy kis nosztalgia... sorry,előjöttek az emlékek -
gduck
addikt
válasz
Motion_Blur #6310 üzenetére
A proci húzást nagyon nem bírja a Crysis! Ne kérdezzed az okát, nemtom miért, de már többen mondták!
-
laragirl83
őstag
válasz
Motion_Blur #6326 üzenetére
Pénteken PAYDAAAAY
-
Eagl3
veterán
válasz
A procid rettentő kevés a kártya alá szvsz.
XP-n jóval gyorsabb a Crysis, nem zabál annyi ramot. -
VinoRosso
veterán
válasz
Azért lassú mert kevés neki a RAM. Nézd meg a feladatkezelőt, hogy mennyinél áll, és ammit le lehet állítani, azt lődd ki, hogy ne zabálja a memóriát. Olyan 80% már OK, de ez Vista alatt 3GB. A bug miatt meg vegyél mindent alapra( semmi OC, se cpu, se ram semmi ) és nézd meg úgy is csinálja, ha nem akkor nem stabil a tuning. Ha igen akkor stalker-rel teszteld le, ha egy óra alatt nem dob ki, akkor nem hardveres gond.
-
ImI87
őstag
válasz
Motion_Blur #6319 üzenetére
Elvileg 1.1 a "hivatalosan támogatott" verzió, ehhez kell v.mi hotfix, hogy Vista alatt induljon. Nekem v.miért így sem ment, és a mark06 topikban találtam, hogy kell neki v.mi friss OpenAL progi is. Így tuti mennie kell.............
Az a Crysis eredmény tuti ndem jó, mert nekem 1680*1050 csúcs noAA simán ment 28-35 FPS között. pedig nekem csak egy jól meghúzott 260-as karim van.
(és végig 177.41 drivert használtam, mert ezzel nem volt sehol semmi gáz) -
TTomax
félisten
válasz
Motion_Blur #6321 üzenetére
Ezeket a kártyákat már nem lehet reálisan megmérni,3D06-al ,max kategórián belüli összehasonlításra alkalmas,de csak arra hogy nincs e valami hatalmas gond..ott a HD3850-el amikor méregettük...ott fogyott el ez a teszt progi..szép volt jó volt...sajnos az utódja a vantage viszont nem nyűgözött le...
-
TTomax
félisten
válasz
Motion_Blur #6319 üzenetére
én még azt se szoktam felrakni
-
laragirl83
őstag
válasz
Ooo-óóó....
Nem akarok vészmadárkodni de ez az artifactolás nem túl bíztató...
Erősen javallott egy átfogó izzasztás, toljad neki ezerrel vantaget, 3dmark06-ot meg furmarkot és erősen sasoljál nem hibázik-e, alapon vagy húzva, mert ha igen akkor csere. -
TTomax
félisten
válasz
Motion_Blur #6315 üzenetére
Lehet a Vista driver nem ilyen jó... vagy nem tudom
,xp alatt semmi gond,néhány villogó bokor,gondolom patch javítja majd -
TTomax
félisten
válasz
ott valami nagyon nincs rendben nálad...még 16Xaa-val is ritkán esik be nekem 30 alá... noAA az kb 50-60fps,1680X1050-ben,680-ra szoktam a karit behuzni a hütést 55% fixre,és úgy kb 65-67 fokos több óra után...épp most értem vissza lanpartyrol...
ja igen a yorkot 3,6-ön küldöm neki 24/7
Most nézem...ugye nem pista alól tolod 2G Rammal???Merthogy az Op felál az több 1G-nél,a warhead meg vagy másfél.... vinyó nem kerepel? -
P00By
nagyúr
válasz
Kicsit elszédült az embered
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6304 üzenetére
tessék átfáradni a Vantage topikba is
kíváncsi leszek mit megy a karid.
-
laragirl83
őstag
válasz
Motion_Blur #6288 üzenetére
Hááát.... most következő akcióm egy rendes, új táp lesz, majd megnézem azzal is
-
Lord Myn
senior tag
válasz
Motion_Blur #6274 üzenetére
Nekem is így van megoldva: dupla molex --> 8-pin + 6-pin-es natívban, nincs is ezzel gond, csak tuningolni nem merem a kártyát (pedig megnézném mit bír), mert ahhoz már szerintem kevés az 550-es csífi...
Mod.: Amúgy nekem is pont ilyen tápom van.
-
Rusher
őstag
válasz
Motion_Blur #6274 üzenetére
Hát a tápodon van 2db 6pin-es...az egyikbe bedugod az átalakítót a másik attól 6pin-es marad...
[link]
-
Rusher
őstag
válasz
Motion_Blur #6272 üzenetére
Veszel egy 6pin--»8pin átalakítót és kész 600Ft kb.
-
schwartz
addikt
válasz
Motion_Blur #6270 üzenetére
Az nem lesz jo. Amugy ra sem megy.
-
válasz
Motion_Blur #6235 üzenetére
Ha jön az 55nm -es ezeknek biztos esni fog az ára, gondolom én.
-
keIdor
titán
válasz
Motion_Blur #6225 üzenetére
Remélem 1 hétig még legalább tart...
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6225 üzenetére
akinek bizony nincsen a tápkán ilyen,amit kétlek hogy akkor elindulna
legalább egy 6pinesnek kell hogy legyen rajta,az mellett még odalesz 4 molex.kitalálhattak volna valami "olcsóbb" megoldást is. egyébként a 6pines is csak 5pinből áll, szerintem simán meg lehetne buherálni,hogy sata tápcsatiról is mehessen a téma
elég nehézkes az írás,ha az embernek az ölében van a bill.,de hát a kényelem
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6221 üzenetére
730/1566/2448MHzen használom az enyémet,játék alatt mindig felnyomom a ventit 100%-ra nah nekem úgy a max 72 fok.
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6218 üzenetére
40%os venti teszi,az aTinál ez 26%,az X2nél,szerinted miért 75 fokos alapórajelen?
a GTX280nak is adhatsz kakaót bátran. -
Pipó
őstag
válasz
Motion_Blur #6205 üzenetére
Ezt a képet én is csinálhattam volna. Ugyanez a kártyám van ugyanezzel a klaviatúrával.
-
tomamd
tag
válasz
Motion_Blur #6207 üzenetére
Szia birja a tápod?
-
keIdor
titán
válasz
Október 15.-e elött valamikor én is csatlakozom a táborba, csak meg kell várni a fizetést!
70k-nál több pénzem szerintem nem lesz VGA-ra, úgyhogy marad a GTX-280 1GB HD4870 X2 2GB helyett... látjátok? Így kell függetlennek lenni, nem pedig ész nélkül szaladni a szín után.
Egyszer ez, egyszer az...
Nemrég arról olvastam, hogy csak jövőre jön ki az 55nm GT200, szóval azt nem várom meg... remélem igaz, mertha a vétel után találja ki megint az nVidia, hogy akkor hozzuk ki hamarabb, felrobbantom az nVidiát meg a kártyáját!
Laraxior: Meg 21 hónappal kevesebb garancia...
-
Laraxior
titán
válasz
wie schön
enyém is ilyen csak 3betűvel és egy felkiáltójellel több van rajta
-
schwartz
addikt
válasz
Grat.
Vegul milyen tapot vettel hozza? (Maradt a regi?) -
laragirl83
őstag
válasz
Motion_Blur #6158 üzenetére
Igaz nálam csak 260-as van de az egész gépet egy közel 6 éves 420W-os csíftek táp viszi...
-
schwartz
addikt
válasz
Motion_Blur #6158 üzenetére
Abban a regi Chieftec-ben, szerinted mennyire eros a 12V-os ag?
-
schwartz
addikt
válasz
Motion_Blur #6156 üzenetére
Es 8 pines PCI-E tapcsatit honnan szereztek? (bar ugy is csoda lesz ha elindul
)
-
Lord Myn
senior tag
válasz
Motion_Blur #6150 üzenetére
Hát... bátrak vagytok, 400-asra biztos nem kötném a kártyát... (legalább valami jó minőségű? Pl. Mercury, Codegen esetleg Vargáné?
)
-
laragirl83
őstag
válasz
Motion_Blur #6100 üzenetére
Elég lesz neki, nálam sem szaggat, mármint max az elején, amikor körbe forgok gyorsan, de amint memóban van a cucc szalad röccenés nélkül.
Előbb meglestem Enthusiast beállítások mellett is, ugyanaz, első pár mp, betöltött mindent és mehet a királyság. Így utólag simán mehetett volna elejétől fogva max beállítások mellett is, mert Crysisban az átlag 30-32 fps teljesen játszható, lehet neki állok újra így is -
joshua7
veterán
válasz
Motion_Blur #6087 üzenetére
Ilyen beállítások mellett csodálkozol, h kevés a 256mb?
bombi1986: nem beszélni magyar? Egyébként mi köze van a procinak a felbontáshoz? Nézd meg inkább, mit tud a monitorod.
-
Rusher
őstag
válasz
Motion_Blur #6087 üzenetére
Simán menni fog csúcs beállításkon is......
mod.: Nálam egyébként az új driverrel ugyanúgy működik az órajelvisszavétel és a ventiszabályzás mint korábban
Amúgy nálatok is úgy települnek fel Vista-ra a Physx-es driverek, hogy a felénél megáll a csík, felrakja a drivert és utánna jönne a Physx ami látszik a feladatkezelőben, de nem csinál semmit? Ha leállítom akkor kiírja, hogy finish indítsam újra és utána működik, de a Physx nem települ fel...végül is nem gond, mert semmihez sem tudom használni csak bosszantó, hogy nem települ fel ezáltal rendesen magától a driver -
boogie84
veterán
válasz
Motion_Blur #6057 üzenetére
nem tudom mikor ér oda a vga,de a játékok megjelenésére bizony még várni kell...
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6027 üzenetére
ahamm,én bevállaltam,magamat ismerve nem kellett volna,de lekopogom,még nem halt meg semmim,szervízben sem volt,pedig hajtva vannak szépen
-
schwartz
addikt
válasz
Motion_Blur #5959 üzenetére
Attol, hogy van egy X2 még az NV is pozicional a felso szegmensbe. (az arcedula szerint) Az teny, hogy egy kozepszeru 6k-s jatek nem ok az SLI es CF konfigra, viszont bosszanto, hogy akad a jatek.
(#6022) Es ha kipengeted a 70k-t majd Teged is zavarni fog...
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6022 üzenetére
62ért is hozzájuthattál volna két hete GTX280 AMP!hoz
csodás vétel volt.Nem lehet megbánni,még úgysem hogy tegnap volt a gépemben egy 4870 X2es.... Crysis alatt nemigen muzsikált ellentétben a 62es gyönyörűséggel
-
ImI87
őstag
válasz
Motion_Blur #6019 üzenetére
egyik bazárban verhetetlen áron van
kár, hogy nem AMP, az még megérne +5K-t, és akkor abszulút best-buy lenne
a 4870X2-sök meg szajkózhatnák az ár/érték arányos dumájukat...... -
Henk
veterán
válasz
Motion_Blur #5967 üzenetére
Nekem is 2gb ramom van és semmi nem szaggat,igaz xp-t használok.
Bár amilyen olcsók most a ramok,lehet belefér a 4gb is. -
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #5965 üzenetére
Tehát 4 giga ram+260 vagy 2 giga ram+280?
Mert ez esetben szerintem a második opció legyen
-
Szatesz
őstag
válasz
Motion_Blur #5959 üzenetére
Hát eddig csak a crysishoz nemvoltak elegek a vgak..
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Motion_Blur #5956 üzenetére
De a gyári OC-s verziók drágábbak voltak eddig is 8-10k-val.
Amikor az enyém volt 69k akkor a simák 60k-ba mentek. Most u.a. a különbség megvan, csak csökkentek az árak. Ettől függetlenül biztos jó a sima Zotac is.
-
laragirl83
őstag
válasz
Motion_Blur #5896 üzenetére
Azért leírtam PÜben is épp az előbb...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Motion_Blur #5878 üzenetére
Egy jól húzható 260 eléri az alap 280 szintjét, sőt meg is előzi. Ha nem akarsz 8x meg 16xAA-ban tolni akkor 1680-ban elég a 260 is. Nincs közöttük 20k teljesítményben...
Ha nagyon jóindulatú akarok lenni max. 10k-val ér többet egy 280, ha a teljesítményt vesszük alapul.
-
TTomax
félisten
válasz
Motion_Blur #5878 üzenetére
én 4850CF-röl váltottam GTX280ra,megérte...meg vagyok elégedve... hűtést csak extrém tuninghoz kell cserélni és inkább csak vízre érdemes...érdekes módon egy 4850 jobban felfűtötte szobát mint a GTX280,én 70K-ért egy percet se gondolkodnék a GTX280-on.Pont ennyiért vettem én is,azt mérlegeltem hogy a jó hűtésű HD4870 is majdnem 60K,és hát azért teljesítményben a GTX280 az erősebb....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest