Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dashes
őstag
-
ImI87
őstag
Hello!
Akkor jan. 9 az új karik hivatalos startja?
Már kiváncsi vagyok, hogy mivel jönnek ki az egyes gyártók, főleg a spéci darabok érdekelnének.
GTX285 XXX, AMP!, SSC, stb............ 
-
laragirl83
őstag
válasz
Buldozer99
üzenetére
cryenginhez grafikai tweak, lodokat birizgája + egyebek, érdemes kipróbálni

-
válasz
Buldozer99
üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz
Buldozer99
üzenetére
nah ennyi a különbség..nálam is ennyit megy...csak 1920x1200ben natural moddal,4xAA

-
Buldozer99
senior tag
Na megnéztem a Crysis-t brutálul fut,hogy meg van rántva a GTX. (710,1420,2230)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
40-60 fps minden max 1680*1050.

-
Laraxior
titán
válasz
Firestormhun
üzenetére
a shader órajel felénél nem lehet nagyobb a GPU órajele! a shader tökmindegy mennyi... de a GPU:Shader arány minden esetben 1:2 felett lesz.
Én azért nem tudok 818as GPU órajelet kihozni a karimból,mert akkor a shadernek nem 1620on hanem 1674en kell lennie,az meg sok... -
Firestormhun
senior tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Fordítva nem? Shader órajel felénél ne legyen nagyobb a GPU órajele.
Emlékszem amikor kerestem a kártya határait, 1404MHz-es Shader órajelhez nem tudtam 702MHz-nél nagyobb GPU órajelet beállítani, mert minden ennél nagyobb fekvenciánál visszaesett 3xx MHz-re a GPU. Pl. evga precision újabb verziói nem is engedi ennek az aránynak a megbomlását, a csúzska automatikusan visszaugrik.
-
TTomax
félisten
Boldog új evet GTX tulajok

-
NFree
addikt
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Ezeknél a kariknál nem úgy van gyárilag , hogy a shadder clock 2.5 szerese a gpu clock-nak?
mint a g92-nél? vagy tuningnál nem lehet a 2.5 szerese? nem értem
-
Buldozer99
senior tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Ok,köszi az infót ezt nem is tudtam.
Ma megküldöm még jobban...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Buldozer99
üzenetére
Küldd meg azt a kártyát fater, ne simogasd...
710/2400/1420Vigyázz arra, hogy tartósan a shader clock ne legyen több a GPU clock duplájánál.

-
nixx-21
őstag
válasz
Buldozer99
üzenetére
sztem ilyen felbontás mellet elég ha felrántod 4ghz de talán még így is ha csak nem a 3Dmark pontokra izgulsz

-
Buldozer99
senior tag
Jelenleg eddig jutottam,kéne egy jobb proci...
[link] -
NFree
addikt
Boldog, új évet kívánok minden kedves gtx tulajnak

-
Akkor még1szer B.U.É.K!
Épp kint voltam kutyát etetni. 
-
-
válasz
Laraxior
üzenetére
Gondoltam kiteszem kicsit a gépet a hidegbe és úgy tesztelek párat, viszont attól tartok, hogy ha utána behozom a melegre, nem fog-e bepárásodni a cucc? Végülis nem hagyom kint egész éjszakára és nem lesz lekapcsolva, sőt inkább szarrá lesz terhelve, tehát lehűlni nem tud.

-
Laraxior
titán

Mindenkinek legalább ilyet kívánok az újévre

-
Beowulf_78
addikt
BÚÉK Mindenkinek! (Bár szerintem inkább KÚÉL, az az "keserves új év lesz".
)Ne igyatok túl sokat, és ne keverjétek a piákat!

-
SSJPeter
őstag
A rivatuneres ventivezérlésről ITT lehet bővebben olvasni.
Tényleg nagyon jól be lehet állítani a ventivezérlést.
Nagyon jól,egyszerűen le van írva mit kell csinálni de sajnos az angolnak mennie kell hozzá,mivel angoul van.+képek is vannak.
3 lépésből áll az egész művelet csak pepecselni kell vele egy keveset.
Onnan olvasd el,hogy
1.Creating Fan profiles
2.Creating Launcher items
3.Creating Scheduler tasksAz a lényeg elősször be kell állítani x %-ra a ventit és el kell menteni. . .
Ha csak 2 fokozatot akarsz akkor beállítod 40%-ra elmented ,majd 70%-ra és megint elmented.
Majd megcsinálod hozzá a lancher item-et ha ez is megvan akkor a scheduler fülre mész és ott beállítod milyen hőfokig állítsa 40%-ra és milyen hőfoktól 70%-ra a ventit. . .
Egyszerű,de a linken nagyon részletesen le van írva.
Jobban le van itt írva mint a logoutos írásban,mert a 2.07-es rivatuner óta meg is változott a ventivezérlés és ha így állítod be akkor a kari bios-ában sem kell túrkálni mert nem bios-ból fogja vezérelni. . .és jobb szerintem a maghőmérséklethez kapcsolni a ventit. . .mert így ha nincs megterhelve a GPU nem fogja feljebb kapcsolni csak ha elér 1 bizonyos hőmérsékletet.Amúgy B.Ú.É.K. mindenkinek!
-
B.U.É.K. minden GTX tulajnak!

-
ImI87
őstag
Sajna én végigszoptam az egész decembert a jó kis 280-am nélkül, mert még mindig gariban van......
Így elég keserű lett az év vége.
Ilyenkor kell elővenni (nem, nem azt
) a régi CD tartót, és keresni v.mi fasza régi játékot. Nálam Mafia az örök sláger. 
Na remélem ünnepek után gyorsan visszakapom a karit. Addig is egy becsülettel szolgáló 7600GS működik a gépben..........

Aztán új év, új karik, új játékok........

GTX-ekben és FPS-ekben gazdag új évet kívánok mindenkinek!!!

NV rocks
-
atom18
senior tag
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
-
biggamer
veterán
válasz
Dark KillerX
üzenetére
És viszont hasonlókat.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TTomax
félisten
Én megmondom töredelmesen,sosem futtattam furmárkot a GTX-el....egyszerűen játszok és ha kifagy akkor picit visszaveszek... most a gamer beállításom 700/1458/1250,itt nekem betonstabil....
-
válasz
Buldozer99
üzenetére
Ha szétfőzi akkor az már nem is jó. Vegyél vissza órajelekből, emeld a venti sebességét.
-
zsolt1129
addikt
válasz
Buldozer99
üzenetére
Furmark
-
Buldozer99
senior tag
Szőrös fánk szétfőzi a vga-t
,nincs valami más progi ami jó stabilitás tesztre? -
válasz
Beowulf_78
üzenetére
DX9 vagy 10?

-
Dark KillerX
addikt
Boldog Új Évet Kívánok minden PH-nak.[link]
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Laraxior
üzenetére
Hát én annyira nem sorolnám az elitek közé a Viewsonic-ot de kétségtelen hogy a középmezőnyben elég jó. Nálam az elit: Eizo, Nec, Dell (kivéve a 2408WFP-t az iszonyatosan magas inputlagja miatt) Samsung, Lacie, és még a HP főleg az LP2475W miatt remek egy monitor csak kár hogy 150 ezer körül mérik de itt a bazárosoknál már lehet kapni 130 ért is

Ja és a Hazro
monitorokat se felejtsük el a legjobbak játékra minden szempontból csak kár hogy hazánkban nem forgalmazzák őket pedig tuti hogy ilyet vennék 
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Én a King's Bounty-val jártam így.
Megvettem 5k-ért a gamét és a patch telepítése után nem található eredeti lemez a meghajtóban üzenet fogadott.
Szánalom, de ez a securom7(szétkúrom) egy kalap sz@r lett. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Buldozer99
üzenetére
Nem jobb az semmivel ha egy erős géped van akkor semmi akadálya a játéknak rajta.
Én próbáltam mind a kettőt volt is fenn egyszerre de én úgy vettem észre hogy deto ugyan az legfeljebb 2-3 fps lehet ide vagy oda (nem pedig kétszer annyi mint hogy vannak akik ezt állítják) -
Cyberpunk
félisten
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Na igen ez elég nagy szívás az EA meg az Ubi szopatta a jó népet az ilyen szemét másolás védelmekkel. Volt is belőle jó nagy botrány hogy többek dobhatták el a játékot ha a meg engedettnél többször volt telepítve még az adott gépre is. Rohadt szemét cégek ezek ezzel nem b@sznak ki a warezolokkal, de aki megveszi azzal nagyon

-
Cyberpunk
félisten
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Hát nem tudom de nekem is ilyen procim van és nálam a Warhead szaggatás mentesen megy max grafon 3,6GHz-re húzva 1280x1024-ben de elég szépen gyorsul ha húzom a kártyát. De mondjuk ez a játék elég rossz teszt program mert szinte mindig VGA limit-be ütközz az ember
A lényeg hogy ezt a procit semmiképp nem éri meg lecserélni E8400-ra azzal mondjuk nagyobb óra jeleket is el lehet érni, de a kis E6750-el sem lehetetlen a 4GHz. Persze erős hűtés kell már ide mert kell neki feszt emelni rendesen. Jelenleg nálam sem megy 500-as FSB-vel de már várom a tuning ram-okat mert elsősorban szerintem a ramjaim miatt nem megy. (nem bírják az 1000 MHz-et a Kingmax-aim ennél jobban már nem tudom őket vissza osztani 450-es FSB mellet).
Ha meg úgy érzed hogy mindenképp csere akkor már érdemes szerintem valamilyen 4 magosra váltani. -
Viewsonic
aktív tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Eizo mar horror áron van nekem is volt 3db Viewsonic-om +itthon nekünk is figyel a 2435wm
Mostani moncsim Hyundai
elég csíra ezek után de ezt hordozgatom BP-LD között nem kell sajnalni ha kell fel is adom a csomagok közé
Legjobb monitorok közé sorolnám ami még elérhető másban nem is fogok gondolkozni -
Laraxior
titán
-
Viewsonic
aktív tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Bazz grat a moncsidhoz tavaly juniusban 200e Ft volt te meg latom 60ért megvetted

-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Mondtam hogy a HDMI-n HDTV felbontást tudsz csak

-
Beowulf_78
addikt
Ezt látom a VGA doboz oldalán:
Maximum VGA Resolution: 2048x1536
Maximum DVI-D: 2560x1600
Maximum HDMI Out: 1920x1080 (1080p)
Maximum HDTV Out: 1920x1080 (1080i)Gondolom akkor, hogy a GT200 nem fog tudni HDMI-n 1920x1200 megjeleníteni, és ez volt az alapvető gond.

-
Beowulf_78
addikt
-
bim
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
az a baj hogy a kártya nem az enyém.
a magamét átirtam de azért a másik ember kártyájával nem játszanék..
ha megvan a ventivezérléses dolog akkor be kellene tenni az első hsz-ba hogy minden kezdő meg tudja csinálni mert egy botrány amit mindkét gyártó művel ezen a téren. egyszerűen nem hiszem el hogy nem az lenne az érdekük hogy 2D-ben halk legyen 3D-ben pedig kielégitő a hűtése...az ATi is lazán hagyja hogy szétizzon a kártya csak azért hogy halkabb legyen picivel.

-
TTomax
félisten
-
bim
veterán
válasz
TTomax
üzenetére
ird már meg légyszives hogyan...
ha visszaolvasol erre kértem miindenkit hogy segitsen már tegnap mielőtt a gép itt volt nálam csak mindenki nagy ívben leszarta!!!!!
egyedül te mondtad meg azt hogy tegyem fel a 180.48-as drivert ami meg is történt....
ennyit a segitségről!!!!
szerinted nem a maximumot akartam kihozni neki a kártyájából??? -
Buldozer99
senior tag
Jelenleg: 640/1380/1070-ig jutottam,majd reggel folytatom...

-
Buldozer99
senior tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Rendben,köszi

-
Beowulf_78
addikt
válasz
Buldozer99
üzenetére
6000sec-től már jónak mondható. De ha alap stabilitásra mész elég a 3000sec is. Gyorsabban végzel.
Ameddig mész feljebb az órajelekkel felesleges több ideig futtatnod. Akkor kell majd a 6000-10000sec amikor a végső órajelet lövöd be. 
Dashes: Ez mit jelent?

-
Buldozer99
senior tag
VGA-t mivel teszteljem hogy stabil legyen az adott órajelen? FurMark?ha igen mennyi ideig érdemes?

-
Dashes
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
"Similar to Spore, it can be installed an unlimited number of times on a limited number of machines/hardware configurations (5) before the user must contact EA to reset their install count."

-
Beowulf_78
addikt
Irtózatos botrányt fogok csinálni...
Ezt nézzétek milyen ablak fogadott Warhead telepítése után, játékindításnál!

Ezt még mindig nem hiszem el!
Január 5.-én a CD galaxisban kezdek... 
-
Buldozer99
senior tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
XP SP3 mennyivel jobb játékok alatt mint a Vista?

-
Beowulf_78
addikt
válasz
Dominiator
üzenetére
"Ég és föld" a különbség. Olvass vissza, írd be a keresőbe hogy GX2...
GX2= DX9-be gyorsabb, és ott ahol jól skálázódik az SLI. Élsimítással már bajok vannak.
GTX280= DX10-ben állva hagyja, és élsimításban is. Jóval erősebb és 1 GPU-s ami sokat számít, mert nem függ az SLI skálázódásától.Mindenképp a 280-at érdemes venni.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Buldozer99
üzenetére
Nekem most XP SP3 1920x1200-ba Crysis Wars simán játszható minden high noAA-val. Persze a lagot leszámítva...iszonyat kulák a szerverek.
Vista DX10 Very High alatt viszont tuti vissza kell vennem az első 3 beállítást mediumra, ahogy Laraxior is tette.
Ez van. Majd ha megveszem a GTX 295-öt akkor majd egy darabig megint nem lesz kompromisszum. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szerintetek teljesítményben sok különbség van a 9800GX2 OC és a GTX280 között?
-
Buldozer99
senior tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Így van,nekem is megy 1680x1050-be, játékos,és csúcs beállítások között,sőt a procim még nem is hajtja ki rendesen a vga-t mivel,csak 3,5ghz-en használom jelenleg!
Remélem jövőhéten már megjön a 2x2 GB ramom,és azzal se lesz gond...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Az 1680x1050-es felbontás nem proci limites. 1280x960, és talán 1440x900 még az.
1680x1050 keményen VGA limites már..proci itt már nem sokat számít, bár 4ghz nem ártana, pl. egy E8500 simán viszi, még többet is ha szerencséd van.
A többiekre meg ne halgass. Ahogy meg van tépve a kártyád simán mennie kellene 1680x1050 full-ba AA nélkül. Nálam megy. Nálad is kellene mennie. Bár RAM-ok terén jóval gyengébb a konfigod, azért mennie kellene. 4Gb RAM 1100-1200mhz között, jelentős többletteljesítményt hozhat nálad. -
schwartz
addikt
Ember legyen a talpan aki jatek kozben eszreveszi a "kis bizbasz árnyékok(at) a sínek mellett"
Ezzel akarjak eladni a VGA-t?
Mire igazan hasznat vennem a DX10.1-nek legalabb ket generacios valtas lesz mindket oldalon. -
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Tedd fel valamelyik ultrahighqualitycfg_pakkot az alap crysisre és full hd-ben szerintem meg is gyullad a kártya....

Sziszifeca: 1680X1050-be mindenhez fullba a GTX280 is kevés....
(nem vicc) -
Eagl3
veterán
válasz
Sziszifeca
üzenetére
A ram kevés neki szerintem, nem a processzor.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Tetszik igen, de még TFT-m sosem volt, és elsőnek ilyen jót venni nagyon örülök!
Lehet viszont procit kellene cserélnem, hogy 1680x1050-be full-on tudjak mindennel játszogatni, hogy akadás mentesen menjen. E6750-el 3,6-on még nem folyamatos a Crysis Warhead például.
Szerinted E8400-ra váltva szépen menne a game? -
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
32 perc volt asszem.
A Crysis Wars még brutálabb lett grafikában..azt még lehetett fokozni.
Összességében visz minden map-et faszán 1920x1200, minden high 30-60fps.Sajnos a laggal nem tudok mit csinálni, olyankor bezuhan a frame 1-2mp-re... 
Grat! az eredményedhez!
Ez már döfi!
Tényleg nézek egy Warhead bench-et...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Sziszifeca
üzenetére
De aludtam...reggel 08h-tól du. 16h-ig kb.
Már nem kell szurkolni mert jó.
Nem hinném hogy HDMI-vel szebb lesz.
Mert ha egyszer valami tű éles, azt már nem lehet fokozni.
Neked bevált a 225BW? -
Sziszifeca
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Én is szurkolok hogy jó legyen!!
Gondolom nem aludtál semmit. 
-
eladohardver
őstag
Esetleg valakinek van ilyenje: ENGTX280 TOP/HTDP/1G Kőne a biosa ha lehet... Kszi
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
nah igen..majd a telefonszámlán jelentkezik

örültem hogy hozzájárulhattam az örömödhöz..így most ketten örülünk
Verhetjük a fullHD-s Crysis benchmarkokat
-
Beowulf_78
addikt
Na szóval! A probléma megoldódott.Részben. Hibakeresésben voltam 1000-rel és miután a 15k-s (HDMI - DVI-D) árnyékolt kábel se hozott javulást, végső elkeseredésemben megpróbálkoztam a D-Sub - D-Sub kábellel a VGA-nál pedig DVI - D-Sub átalakítót használtam...láss csodát!
A kép még tisztább lett, a betük élesek lettek, és a Crysis is fut 1920x1200-ban, és semmi gond a natív felbontással.
Monitor, kábel gondot ezzel ki is zárnám...marad a GTX260 mint probléma kizárásos alapon.
Illetve holnap 1 dolgot még ki fogok próbálni. VGA-hoz adtak DVI-HDMI átalakítót. Veszek egy HDMI-HDMI kábelt, és megnézem hogy úgy milyen lesz, mert lehet, hogy CSAK a VGA-hoz kapott átalakítóval lesz jó HDMI porton keresztül!
Bízom benne. 
Oszinak (Laraxior) ezúton is köszönöm a segítséget, mert az hogy telefonon értekeztünk, sokat segített a megoldásban.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

GTX285 XXX, AMP!, SSC, stb............ 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
Így elég keserű lett az év vége.
Ilyenkor kell elővenni (nem, nem azt