-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiXoN008
tag
Köszi a választ akkor marad az előfizető személy intézi az előfizetés -> dominó váltást. Azonban felmerült még két kérdésem, nem találtam meg az T-Mobile oldalon.
T-Mobile, T-Pont csak 50 km-re van tőlünk, nálunk csak T Partner bolt van. Nem találtam milyen ügyeket lehet ott intézni konkrétan. Pl ilyen váltást lehet-e? Illetve a másik kérdés az adott SIM kártyát ilyenkor cserélik is illetve ami lényeg ott kell lennie? Mert akkor úgy kell intéznünk a dolgot mert az igazi előfizető és a telefon nem igazán van egy helyen. -
Kobe
veterán
igen, mert a mostani készülékem olyan, hogy híváson és smsezésen kívül max arra jó, hogy jól fejbevágjak vele valakit, mert fémből van. Arra meg bevált az ECO mert volt hogy egy hónapban csak az alap havidíjat kellett csak fizetnem, nem irdatlan sok megtakarítás, de 2-3 ezer forint is számít ha egy olyan telefon után fizeted ami max parittyának jó, akkor meg minek mellé MM csomag. Csak ugye mostanában elköltöztem, jól jönne a navi az ismeretlen városban, munka miatt is jó lenne, ha mobilinternet lenne a csomagban, amivel rátudok nézni a munkámra ha szükséges.
Mellesleg ha 2 éves hűséget írtál alá, és az fog letelni októberben, akkor már lehet készüléket váltanod, de már most mondom, hogy több lesz, mint új előfizetéssel, de a pontjaidat felhasználhatod.
na ezért tartom a leggusztustalanabbnak cégnek a T-t és ezért fontolgatom erősen a lemondástElég szomorú, hogy egy évek óta jólfizető, jólszituált ügyfél még mindig drágábban vehet egy készüléket náluk, mint egy utcáról beszakadt csöves, akinek a fizetési moráljával már szerződéskötéskor is erős kételyek merülhetnek fel
. Független telóra is megvan a zsé - valszeg sőt biztos még olcsóbban is hozzájutnék mint náluk, szóval ez így vendégmarasztalónak kevés...
-
luciferk
senior tag
Szia,
Az előző hónap végén vásároltam a T-pontban egy domino web sím kártyát. A t-Mobile weblapján a mobilinternet/beállításokban az van feltüntetve, hogy 1 hónapig aktív a kártya a megújul-ra meg az van írva, hogy nem, ez most azt jelenti, hogy havonta kel aktiváltatni telefonon a kártyát? nem lehet kérni, hogy automatikusan minden hónap végén megújuljon a kártya? gondolom a megújulás után is meg marad az egyenlegemen a fel nem használt összeg.
-
-
woodpaul
őstag
Szia,
Már mindkét versenytársnál van HTC Desire. A T-Mobile nem tervezi, hogy bevezeti ezt a mobilt is? Ha igen, mikor? Úgy veszem észre, mostanában elég nagy a magenták lemaradása készülékek terén. Talán a Galaxy S-sel javíthat a cég ezen, de nagyobb választék kéne, drágább készülékekből.
-
Tehát domino csomagot készülékkel 365 naponta, vagy egy évben egyszer?
Valamint azt megsúghatnád nekem, hogy aranykártyás, dominós előfizető hogyan és miképpen jodosult készülékváltásra?
Magyrán ennek a mondatnak Dominós ügyfeleink első alkalommal az előfizetés vásárlása után egy évvel jogosultak a kedvezmény igénybevételére. a gyakorlati kivitelezésére lennék kiváncsi! -
lesaux
veterán
Ha jól értem, feltöltötted az ECO hívószámod univerzális egyenlegét, pl. bankautomatán keresztül. Ezt az összeget Mobilvásárlásra költheted, a számládat nem lehet beőle törleszteni.
Nem, csak eljátszottam a gondolattal, ti. elég nagy telefonszámla várható (ráadásul nem én fizetem), és gondoltam, kicsit előtörlesztek.
De békén hagyom, most már tuti. Köszi a választ. -
F-ECT$
titán
Nem látok bele a tárgyalásokba, így nem értem, hogy egy csatorna streamelése miért fáj a Fifa-nak (ugyanazokat a reklámokat látnánk MobilTV-n is, mint a rendes Tv-n.) Azt sem látom, hogy ki miatt nem jött ez össze, azt viszont látom, hogy a T ezt elég szarul kommunikálta. ("Jogi okok miatt nem áll módunkban közvetíteni.")
És azt sem értem, és erről sem adnak semmilyen bővebb tájékoztatást, hogyha a HTC Herot tudják forgalmazni, akkor a Legend-et miért nem.
-
-
törölt tag
Köszönöm ez igen jó hír.
Már csak egy használható (tőllem fizetős is lehet) számlainformációs SMS-t kérnék a húsvéti nyúltól (ami 1 sms-ben mutatja a lehasznált beszélgetési díj, sms díj/db-szám, és net díj/mennyiség -et), és majdnem teljesen elégdett leszek a TMo-valU.i: és ráadásul febr-tól arany szinten vagyok, éjáó
-
törölt tag
Ezt én is olvastam, de akkor miért kínálnak a tarifa oldalán díjcsomagváltást?
-
takarekos
csendes tag
Igen, láttam ezt a példát, csak nálam úgy jelenik meg, hogy nem látszódik rajta kb semmi. Sőt, egyébként a mondatot is tudtam értelmezni, de azt gondolom, hogy így gagyin van megoldva, mivel pl. pannonnál ilyen esetben a jelenidős egyenlegemet tudtam megnézni, annyit irt, amennyit hónap végén fizetnem kellett és slussz. Nem is értem minek kell bonyolítani.
Köszi a választ! -
Hali!
Nincs központilag letiltva. A telefon kőkorszaki ebből a szempontból(Sony Ericsson J220)
Ha bepötyögöm a telszámot, akkor van egy erre alkalmas gombocska, amit megnyomva a megjelenő menüből kiválasztható, hogy küldjem a saját számot avagy ne. DE, ha telefonkönyvéből indítom a hívást, akkor hiába nyomkodom a fent említett gombocskát, mert a megjelenő menüből ez esetben hiányzik a saját szám küldése/rejtése menüpont.
Na ezért kellett beírogatnom a számok elé a *31#-et(már akik felé küldeni akarom a számot, nem mindenkinek)De a lényeg az hogy "Mellesleg működni fog a 0036"
Ez megoldja a problémámat, ez a fontos. Köszönöm a válaszod!Fire.
-
meroly
veterán
Hú vazze'! Ez eszembe se jutott
Bár nem emlékszem hogy lekérdeztem volna, de ez az új mytmobile vagy micsoda, ahova be lehet lépni elég csalóka. Egy-két kattintás és máris fizetős szolgáltatást kap az ember
Ám legyen, 56 Ft nem a világ, bár ha mindenkitől beszednek 56 Ft-ot, akkor szép kis januári bevételük lesz. SMS-ben tuti nem kérdeztem le, mert stick-ben van a sim, nem szoktam nézni az üzeneteket, de az oldalra felléptem és ott nincs garancia mit műveltem.
KöszönömTe egyébként T-nél dolgozol hogy a nicked is az ügyfélszolgálat száma?
-
syl5
őstag
Köszönöm a pontos, és bőséges információkat! Kali, és dedike persze nektek is!
Akkor tulképpen lényegtelen, hogy új előfizetést vásárolok, vagy a régit hosszabítom meg készülékváltással, vagy társkártyás előfizut veszek; nem fognak kitolni velem. Ez volt végül is a fő aggodalmam, mert azért valljuk, hogy a mai világban mindenhol lehúznak, ahol csak tudnak..
-
KBear
tag
No, akkor a díjcsomag lehet a ludas, most kötöttem flottás csomagot. Telefonon már kilőttem az átirányítást, ha az úgy kevés, akkor próbálkozom majd a hanghívásos lemondással.
Kali: Kipróbáltam nagybetűvel is, de akkor valszeg a fenti okból az is sikertelenre sikeredett.
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget!
Üdv,
KBL. -
1430
senior tag
Khm... szóval... a mai nap után különösen kellemetlen ezt a helyreigazító közleményt belinkelni.
A korábban közzétett ÁSZF változást helyesbítették, és gyakorlatilag semmi nem változik, azaz azokban a díjcsomagokban lesz díjmentes továbbra is a hívószámkijelzés szolgáltatás, ahol eddig is az volt, a többiben ezek szerint marad a havi 200 Ft...
-
Olcsi
senior tag
"Idézet a honlap GYIK-ból:
"A MobilOtthon Prémium és a Mix díjcsomagokat csak külön SIM kártya megvásárlásával, új előfizetésként rendelheti meg, a díjcsomagra váltania nem lehetséges.""Nekem a 1430-on az ügyintéző hölgy azt mondta, hogy ezt csak üzletben lehet elintézni személyesen és az üzletvezető engedélye és elbírálása kell hozzá.
Tegnap csak érdekességképpen megkérdeztem az egyik helyi üzletben,ott azt mondta az ügyintéző srác, hogy ez szerződésmódosításnak minősül, kötbér, stb-stb. Szó sem volt üzletvezetői elbírálásról...De érdekes módon a my-tmobile oldalon még eco díjcsomagra sem enged átváltani.
-
joc-cod
tag
Ahha. Akkor azért 40mbyte-ig nem szabad elmenni, mivel amit írtál példának ezek szerint itt is kerekítés van, s lehet, hogy a mostani 3125kbyte forgalmazás ami eddig történt csak több kapcsolódás során, ezért lehet, hogy már 3200kbyte ez valójában.. Vagy lehet, hogy nagyon hülyén gondolkodok..
-
törölt tag
Helyes. Mondjuk objektív értelemben ez csak a többi szolgáltatóval e téren meglévő hátrány ledolgozását jelentette, de akkor is dícséretes.
Most már csak az a problémám, h a T miért nem tud a kombinált csomagjairól (amik netet, sms-t és beszédet is tartalmaznak) olyan számlainfó sms-t küldeni 1 díjért (azaz 1x56 Ft-ért) amiben leírja, h beszéd egyenleg ennyi, elhasznált sms annyi, elhasznált net amannyi. Ez is tipikusan olyan kérdés, mint a fenti hívószámkijelzés.
Ettől függetlenül várhatóan most már huzamosabb ideig T ügyfél leszek, főleg h nekem csak 2 szolgáltató közül lehet "választani" és azok közül a T a nyerő jelenleg.
-
Nordik
őstag
Köszi.
Tehát akkor most befizetem lényegében jövő év júniustól érkező számlákat, akkor csak júniusig kapok majd számlát?
Azért szeretném így megoldani, mert iphonet vettem részletre és most biztosan lesz több pénzem amit erre fordíthatok és szeretném minél előbb letudni. De a nyártól következő hónapok még kérdésesek hogyan alakulnak és nemszeretnék akkor már ezzel foglalkozni.
-
ottoyes
senior tag
...nem fikázásnak szántam-igy utólag olvasva kicsit olyan valóban..ámbár ilyeneket kap tőlem a Voda is..
-...de nehogymár hanyatba***am magam azért mert ingyenes lesz ez a szolgáltatás..röhaj..
A többire pedig...izé ja..hosszan tudnék csak firkálni full offban..ugyhogy felejtő..mindenesetre köszi,hogy olvasod a hsz-eimet.
...kérdésedre:Vodánál van netem...de csak ilyen kicsi csomi...csak telóhoz.Viszont az itthoni kábelnet mostanában elég gáz...tehát még lehetek T-mobile ügyfél
-
ottoyes
senior tag
...tényleg díjmentes lesz?Húúúúúú mekkora kaland...de csak a T-mobilnál..
...az a nagy szégyen,hogy eddig fizetni kellett érte..és a feltöltőkártyás divizióban mikor tünik el a 80.-,ill. 90.- Ft-os percdíj?Ja,tudom...csúcsidő az kell 2010.-ben is mert valamiből élni kell..csúcsidő..ehhehe kész röhej..
-
Atti0925
tag
Köszi!
Végignéztem az összes szolgáltató multimédiás csomagjait:nevetséges,annyira beszéd és sms alapú az egész.Mintha a net nem is létezne(itt az elérhető árú csomagokra gondolok)
Én kiegyeznék adatmennyiséggel,feleannyi beszéddel,és mobiltv-t ki a fene használ,amikor gyakorlatilag nincs is nézhető műsor a tvkben? -
Atti0925
tag
Csak annyiban más,h adatforgalom 500MB helyett 1 GB,ugyanannyiért(ha ugyanannyit akarok netezni,akkor az plusz 2000)!És mindez 5000-ért,ennél többet nem vagyok hajlandó fizetni,egy még így is túlárazott szolgáltatásért.Ha felemelik a médiamánia csomagoknál az adatforgalmat,akkor vevő vagyok rá
Köszi a választ! -
Fulmi
senior tag
Koszi a segitseget!!! Azonban kicsit megbuheraljuk ezt a flottas dolgot es anyamat leptetjuk be, aztan majd ott, ingyenesen atiratjuk az en nevemre. Azt a par napot kibirja a flotta, hogy nem az en nevemen van...
Remelem ezek a mobilnet arak nem nagyon emelkednek okt. 31-e utan, mert az eleg nagy szivatas lenn... ugyebar nincs szerzodes, szoval ha nagyon magasra emelik, akkor vagy hasznaljuk es fizetunk tobbet vagy nem es akkor nem fizetunk tobbet, de net sem lesz.
-
mdk01
addikt
Nem szeretem telefonon intézni az ilyen dolgokat, mert ha netalántán fel is veszi vki a telefont az még kapcsol 3 helyre és persze az utolsó kapcsolásnál megszakad vagy nem veszik fel
Jobb személyesen ott nem tudnak csak úgy lerázni, bár egy próbát megér köszi.Igen külön vonta mint azt írtam is, de számla nem jött külön ezt is furcsálltam.
Üdv.
-
törölt tag
Nekem volt egy Domino NET simkártyám, aminek a hívószáma könnyű volt, ezért akartam azt átrakatni előfizetésesre (hagyományosra, nem NET előfizetésre), a kártyát anno még 08.12.26-án aktiváltam, az előfizetésesre átírás 09.09.15-én történt, semmiféle hűséget nem kellett aláírnom, sem fizetnem semennyit, és hitelképességi vizsgálat sem történt. Most lehet h az adott T viszonteladó cseszte el, mert az általad leírt lett volna a követendő eljárás, de szerencsére minden hasonló macerát megúsztam.
-
Fulmi
senior tag
Koszi a valaszt. Eleg erdekes azonban, tobb dolgot is mashogy tudtam, mashogy tortent.
Az alap cel az volt, hogy anyukam neverol az en nevemre keruljon at a telefonszam, mert at szerettem volna hordozni a szamot vodafone flottaba valo belepes miatt. Namarmost a kiemelt ugyfeles flottaba nem lephet be barki, csak az aki jogosult ra. Anyukam nem az, en igen. Ha jol tudom, a szamhordozasnal ugyebar a fogado telefonos tarsasag csak arra a nevre kotheti meg az uj elofizetest, amilyen nevhez tartozik a szam. Ergo valamit kell csinalni, hogy az en nevemen legyen es ne anyukamen.
Az ugyfelszolgalaton az emberunk azt mondta, hogy 6 000 + afa, akkor egy szepet hazudott vagy csak nem tudta, ebben az esetben meg huzzon el egy T-s tanfolyamra, ahol megtanitjatok neki...
A Dominorol havidijasra valtast epp szeptember elejen csinaltuk meg. ECO dijcsomagba leptunk be, ami husegmentes es belepesi dijat sem kellett fizetni, ugyhogy ezt a reszet az irasodnak egyaltalan nem ertem. Aztan persze lehet, hogy azota valtozott sok minden.
Ugyhogy nem tudom mi lesz a megoldas, de hogy en nem fogok 6 000 Ft-ot fizetni egy nev es szig szam atirasa miatt az is biztos.
-
Köszönöm szépen a választ!
Valahol sejtettem, hogy az aranykártyás csomagot nem lehet mellérendelni semminek. A t-pontban mást mondtak, de szerintem te jobban értesz hozzá mint a fiatal hölgy aki ezt mondta.
Tehát ha jól értem médiamánia s plusz relaxnet m és akkor lesz 3 giga az adatforgalom korlát és utána lassítás? Ez már együtt 9 ezer havonta, nem igazán éri meg.
Egy aranykártyás médimánia csomag kellene, mely forgalomkorlát után csak lassít nem fizetet
Ez ugye tökéletes lenne, tehát ilyen nem lesz (valamiből profit is kell gondolom).
Kiváncsi vagyok az új netes csomagokra, az omnia pro amit venni akarok addig úgysem lesz meg amíg ezek a régiek vannak.
-
törölt tag
A cégben 0 platina hívószám van, mert T-home ágon kaptuk a platinakártyát.
Akkor ezek szerint fölösleges lenne a cég nevére átíratni az előfizetést, mert kb annyi értelme lenne mintha az utcáról kötnék egyet? Eddig az összes ügyintéző akivel beszéltem, azt mondta h nem, mivel az "ügyfél" a platinakártyás, az ehhez kapcsolódó kedvezmények fognak járni.
PS. Amúgy ez véresen komoly, h prémium szolgáltatás lett h rögtön beszélhessek ügyintézővel? ROFL. Közgazdászként nem mondanám h véresszájú marketing- v. reklámellenes lennék, (arra ott van pl Blade IV ezen a fórumon
) de ami sok az sok.
-
törölt tag
És erre most mit írjak? H végre mondja be az *tkozott callcenter a rögtön a nyelvválasztás után, h "ha ügyintézőnkkel kíván beszélni, kérem nyomja meg a XYA gombot"? Hogy ne kelljen állandóan egy rakás marketingszöveget meghallgatni mielőtt élő emberrel tudok beszélni?
Hogy ne 20 percig kelljen tartani a telefont mire az illetékes utánanéz egy egyszerű kérdésnek (megtörtént eset, tehát nem helyből a fórumot használom.."?
Hogy a tépontban ha már van "arany és platinakártyás ügyfél" gomb, az legalább annyival járjon, h ne kelljen 1 órát várni, és végighallgatni ahogy egy számlapanasz miatt egy ******* színvonalú úriember ordítja bele a politikai nézeteit az ügyintéző arcába úgy h zeng az egész tépont (okt elején megtörtént eset Bp-en!!!!)?Általában én szoktam ezen a fórumon (az előző nickemen legalábbis) a leghatározottabban fellépni a parttalan szolgáltatóanyázással szemben, de mivel saját+cég+egyéb ügyekben elég gyakran kell mobilcégekhez fordulnom, komolyan lassan az az érzésem h nagyobb stressz egy P/V/T boltba bemenni, mint a JFK-n a bevándorlási pultnál sorbanállni
-
legiaap
félisten
Köszi!
Akkor ez elég gáz.
Szeretnék egyel kisebb netet kötni a telefonomra, de a 3 gigás alatt, csak 80 megás van...na ez mekkora sz@r.
Egy 1 gigásat azért igazán berakhattak volna...Nekem meg egy ügyfélszolgálatos csaj mondta (aki ezek szerint megint hótt hülye), hogy a MIX-hez lehet 500-asat kötni. Ezért váltottam volna, de így esélytelen.
-
Enjoy
addikt
Pedig, ha jól megnézed ott is kérdeztem: link
Egyébként valószínűleg az általad ajánlott MédiaMánia S csomagot választom.
Bár még gondolkozom a Voda Multimédia5000-én is.Vodánál 200perc van, ami után 28Ft/perc-et kell fizetni bármely irányba.
Ugyanúgy 50 ingyen sms , de kevesebb (200MB) netes adatforgalom van hozzá, és mobilTV sincs hozzá.T-nél adnak hozzá 20órás mobilTV/hó-t, ill. jóval nagyobb (500MB) netes adatforgalmat,
viszont kevesebb beszélgetés hozható ki belőle. Ha csak T-seket hívok (ami ugye kizárt, h csak azokat hívjak) akkor 191percet tudok beszélni, ha viszont más hálózatba telefonálok az 172percet tesz ki...Szóval még meg kell álmodnom a dolgot..
De ez akkor biztos, h nem kell számkijelzésért fizetni? és az egyenleg infó sem lett fizetős?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest