-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Tom1939 #44352 üzenetére
igen, ügyfélmegtartás miatt hívnak majd, esetlegesen felkínálnak valamilyen kedvezményes lehetőséget, csak maradj ügyfelük, de arra sem feltétlenül kell rábólintanod, viszont néha elég korrekt ajánlattal állnak elő.
nem értem, hogy ezt miért érzed problémának, semmi hátrányod nem származik belőle, a felmondásod ketyeg, csak bepróbálkoznak még utoljára.
amikor én felmondtam a t-s kábeles szolgáltatásaimat (iptv és kábelnet) az egyik üzletükben, talán egy órával később jött az sms, hogy hívjam a xxxxxxxxxx telefonszámot a felmondással kapcsolatban, és amikor megtettem, annak ellenére is erőlködött az ügyfélmegtartási illetékes - mert ugye muszáj neki -, hogy közöltem vele, miszerint már napokkal korábban megtörtént a másik szolgáltató bekötése, a t-s szolgáltatásokat már nem használom, illetve az eszközöket (iptv stb és hgw) is leadtam.
nem tudott már meggyőzni, hogy csináljam vissza, de jó tudni, hogy még az utolsó utáni pillanatban is próbálkoznak. -
1430
senior tag
válasz
Tom1939 #3167 üzenetére
Ez így nem igazán működik, mert csak egy díjcsomagod lehet (legalábbis egy SIM-en). Válassz, hogy MédiaMánia S csomagot vagy Aranytárskártya RelaxNet M csomagot akarsz e (utóbbit csak akkor, ha van másik, legalább aranykártyás számod, ami fő szám lehet)!
MédiaMánia csomagokhoz csak gigás net csomagokat rendelhetsz pluszba, és előbb a csomagot, majd a MM keretet használhatod fel. Viszont ha RelaxNet szolgáltatást kérsz hozzá, akkor a RelaxNet keret átlépése után hiába van még MM díjcsomag adatkereted, akkor is lekorlátozzák a sebességed.
A havidíj terhére először a beszélgetés kerül jóváírásra, ha marad még, és többet SMS-ezel, mint ami a csomaggal jár, akkor a további SMS-eket a maradék havidíj terhére jóváírják. Az adatforgalmi és Mobil TV túlforgalmazást mindenképpen ki kell fizetni a havidíjon felül. Értelem szerűen RelaxNet csomagnál ez 0 Ft.
Az új net csomagokról bizonyára lesz közlemény az ÁSZF változásoknál október végén, de leglésőbb nov. 1-től a honlapon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged