- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyrészt ez mondhatni kivitelezhetetlen, másrészt szükségtelen, mivel minden esetben a szolgáltató által megállapított érték a mérvadó - nem a hasukra ütnek és úgy mérnek, hiteles kell, hogy legyen, és az is!
a lassítás más kérdés, ahhoz nem kell feltétlenül elérni a 7 gb forgalmat - de aki előfizet, az olvassa is el, hogy milyen feltételek...stb vonatkoznak adott előfizetésre... -
iAm
csendes tag
Szerencsére nem az a sim kártya volt benne, hanem egy régi dominós. Az nem is zavar, csak maga a telefon.
Természetesen a feljelentés már megvolt, Tnél még nem voltam, majd holnap.
Csak érdeklődtem, hogy van-e lehetőségem új telefont venni részletre, vagy csak ha kipengetem az egész összeget érte. -
Joe bácsi
őstag
Készülékváltást, illetve készülékvásárlást illetően, Domino esetén, semmilyen kedvezmény nem érvényesül, csak ha aláír 2 évet, és átviszi a számot előfizetésesre, akkor kap csak készülék kedvezményt
Ez nem igaz! Sokan nem tudják, de Dominonál is van upgrade telóra!!! Nem emléxem, h. mennyivel olcsóbb, de van kedvezmény! Ja és nem csak 2 év aláírásával lesz olcsóbb a teló! Elég egy év is!!!
-
meroly
veterán
Köszönjük. Még a médiából is majd úgyis halljuk egy pár ezerszer.
mdk01:
Nekem eleinte volt ilyen, abban a fél hónapban amikor a szerződést kötöttem, de most már hibátlan, bejön minden oldal és megmondom őszintén mértem már vele ADSL sebességmérővel 161Mbit/s-ot. Na ez valami nagyon véletlen lehetett, de megy, ez tény.
Hát reklamálj, a leállás miatti reklamációk kezelésére úgyis dolgoznak az ügyfélszolgálaton 1000L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Assetto Corsa Competizione
- Óvodások homokozója
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged