- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
egyrészt ez mondhatni kivitelezhetetlen, másrészt szükségtelen, mivel minden esetben a szolgáltató által megállapított érték a mérvadó - nem a hasukra ütnek és úgy mérnek, hiteles kell, hogy legyen, és az is!
a lassítás más kérdés, ahhoz nem kell feltétlenül elérni a 7 gb forgalmat - de aki előfizet, az olvassa is el, hogy milyen feltételek...stb vonatkoznak adott előfizetésre...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
iAm
csendes tag
Szerencsére nem az a sim kártya volt benne, hanem egy régi dominós. Az nem is zavar, csak maga a telefon.
Természetesen a feljelentés már megvolt, Tnél még nem voltam, majd holnap.
Csak érdeklődtem, hogy van-e lehetőségem új telefont venni részletre, vagy csak ha kipengetem az egész összeget érte.Ne ítélj az alapján ami kívülről látszik. Külföldről származó bármilyen elektronikai cuccot megszerzek!
-
Joe bácsi
őstag
Készülékváltást, illetve készülékvásárlást illetően, Domino esetén, semmilyen kedvezmény nem érvényesül, csak ha aláír 2 évet, és átviszi a számot előfizetésesre, akkor kap csak készülék kedvezményt
Ez nem igaz! Sokan nem tudják, de Dominonál is van upgrade telóra!!! Nem emléxem, h. mennyivel olcsóbb, de van kedvezmény! Ja és nem csak 2 év aláírásával lesz olcsóbb a teló! Elég egy év is!!!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
madmike
őstag
-
meroly
veterán
Köszönjük. Még a médiából is majd úgyis halljuk egy pár ezerszer.
mdk01:
Nekem eleinte volt ilyen, abban a fél hónapban amikor a szerződést kötöttem, de most már hibátlan, bejön minden oldal és megmondom őszintén mértem már vele ADSL sebességmérővel 161Mbit/s-ot. Na ez valami nagyon véletlen lehetett, de megy, ez tény.
Hát reklamálj, a leállás miatti reklamációk kezelésére úgyis dolgoznak az ügyfélszolgálaton 1000L[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Linux kezdőknek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Gaming notebook topik
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Futás, futópályák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest