- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
Egy apró kis anekdota:
Nem rég volt egy olyan akció itt a győri vesztelnél hogy ki lehetett próbálni a mobilnetes pendrive-ukat, azt hiszem 5 napi díjmentesen, vagyis csak azt az időszakot kellett kifizetni amíg nálad volt a cucc ha a végén mégis visszaadtad.
Nos, én gondoltam kipróbálom. Bementünk, elkértük, regisztráltunk távszámlára, hogyha mégis bejönne akkor így egyszerűbb lesz a fizetés.
Összefoglalva: a cucc nem rossz , repeszt a net, bár azért helyfüggő, de átlagban 300-600kbyte/sec között ment ami szvsz ok. Az 5. napon mégis úgy döntöttem hogy kösz nem és visszaadtuk. 2 hétre rá meg is jött távszámla értesítő hogy akkor legyek kedves 353 huf-ot bepengetni ezért a kis "szösszenetért". Bementünk a vesztelbe és bepengettük. ok. Eltelik 2 hét megint jön az értesítő hogy fizzessünk be 353 huf-ot. Bazzeg, befizettem! Vesztelbe bementünk, és elmagyaráztuk hogy ez megtörtént, és hogy nullázzák már ezt le. "oké, persze azonnal, kész"
Eltelik megint 2 hét jön az újabb távszámla értesítő hogy fizessek be újabb, de most 142 HUF-ot. Hee?? Bazzeg befizettünk mindent. Becsattogunk a vesztelbe, és elsírjuk bánatunkat, hogy mé nem értik má meg hogy befizettük. Erre a veszteles visszamakogja hogy "Na igen, de..." a lényeg hogy mivel bementünk egy vesztelbe bótba és ott befizettük a 353 huf-ot attól még ez a "remek" rendszer nem vett ki minket mert valahogy ezt ők kp. fizetésként vitték fel és az hogy én azért a nyomorult 5 napért befizettem a 353 huf-ot az nekem - tehát csak a befizetés - 142- huf-ba került és ha megint bemennék egy vesztelbe és befizetném nekik ezt a nyomorult 142 hufjukat akkor megint tartoznék 142 huffal. 22-es csapdája ugye?
Pompás kompánia!!!Eki - az eredeti
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Apple notebookok
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér