Új hozzászólás Aktív témák

• EkSYS

senior tag

Sziasztok!

Egy apró kis anekdota:
    Nem rég volt egy olyan akció itt a győri vesztelnél hogy ki lehetett próbálni a mobilnetes pendrive-ukat, azt hiszem 5 napi díjmentesen, vagyis csak azt az időszakot kellett kifizetni amíg nálad volt a cucc ha a végén mégis visszaadtad.
    Nos, én gondoltam kipróbálom. Bementünk, elkértük, regisztráltunk távszámlára, hogyha mégis bejönne akkor így egyszerűbb lesz a fizetés.
    Összefoglalva: a cucc nem rossz , repeszt a net, bár azért helyfüggő, de átlagban 300-600kbyte/sec között ment ami szvsz ok. Az 5. napon mégis úgy döntöttem hogy kösz nem és visszaadtuk. 2 hétre rá meg is jött távszámla értesítő hogy akkor legyek kedves 353 huf-ot bepengetni ezért a kis "szösszenetért". Bementünk a vesztelbe és bepengettük. ok. Eltelik 2 hét megint jön az értesítő hogy fizzessünk be 353 huf-ot. Bazzeg, befizettem! Vesztelbe bementünk, és elmagyaráztuk hogy ez megtörtént, és hogy nullázzák már ezt le. "oké, persze azonnal, kész"
    Eltelik megint 2 hét jön az újabb távszámla értesítő hogy fizessek be újabb, de most 142 HUF-ot. Hee?? Bazzeg befizettünk mindent. Becsattogunk a vesztelbe, és elsírjuk bánatunkat, hogy mé nem értik má meg hogy befizettük. Erre a veszteles visszamakogja hogy "Na igen, de..." a lényeg hogy mivel bementünk egy vesztelbe bótba és ott befizettük a 353 huf-ot attól még ez a "remek" rendszer nem vett ki minket mert valahogy ezt ők kp. fizetésként vitték fel és az hogy én azért a nyomorult 5 napért befizettem a 353 huf-ot az nekem - tehát csak a befizetés - 142- huf-ba került és ha megint bemennék egy vesztelbe és befizetném nekik ezt a nyomorult 142 hufjukat akkor megint tartoznék 142 huffal. 22-es csapdája ugye?
    Pompás kompánia!!!

Eki - az eredeti

Új hozzászólás Aktív témák