- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Egy csokor, friss Galaxy S25 render
- Távozik a Honor vezérigazgatója
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Windows CE fórum
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Nem rossz ez, csak tularazott. Egy A34, A54, A35, A55 jobb vetel.
Kulso: ok.
Kijelzo: teljesen ok.
SoC: egy kalap szar.
Ram/rom: teljesen ok.
Kamera: hármas alá?
Akku: kiváló.[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz Hadeska22 #34 üzenetére
9-est nem próbáltam a pwm miatt. Egyes gyártók készítenek olyan üveget vagy fóliát, ami a szenzornál ki van vágva - lehet így sután néz ki, de alternatívaként? Amúgy kár, hogy a Pixel 4 arcazonosítási megoldását nem vitték tovább a későbbi Pixeleknél. Nekem az volt a legjobb Pixel, amit használtam, utána talán a 7-es, persze ha kiveszem az ujjlenyomat olvasóját.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
válasz ghiottone #33 üzenetére
Van fejlesztői P9 nálam, de nem sokkal jobb P7 -hez képest. Amint írtam kijelzővédő üveg nélkül mindegyik jól működik, csak hát az nem segít ha leejtődik a telefon. Éppen ezért is írtam, hogy 3D-s arconosítás az ami csak szóba jöhet neki is és nekem is. Másik lehetőség, hogy a fejlesztői i15 Pro-t elkezdem "daily"-nek használni. B opció, hogy Magic 6-7 Pro-ra cserélem az S24-t. Bár ugye ott azért van méretben különbség.
[ Szerkesztve ]
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
ghiottone
nagyúr
válasz Hadeska22 #31 üzenetére
Ha nem sietős, akkor május környékén jön a Pixel 9a, abba - ha megkapja a 9-es ujjlenyomat olvasóját, akkor jobb lesz. De ha maradunk a Honornál, akkor Honor 200 Pro-ra is nézzetek rá. Nálunk van Magic 6 Pro és 200 Pro is. Ujjlenyomatolvasó mindkettőben jó, megbízható és a kamera is eléggé hasonló, főkamerában a szenzor ugyanaz pl.. Ja és Pixel 7 után nálam a 200 Pro maradt meg napi használatba.
-
hardver1985
tag
Akku teszt hol van? Semmit nem tudtunk meg sajnos.
Megbízhatóságom: 289 pozitív...
-
Az az igazság, hogy napi szinten többször beírkálni a jelszót (mert semmilyen szögből nem képes felismerni) az tényleg nem jó mulatság. De ha képes is, akkor is csak
1. pin kód után első alkalommal
2. az égitestek egybeállásakor
3. farkasok táncot járnak teliholdkorHiába "elég mindenre" a P7, ha egyszerűen az, hogy a feloldása katasztrofális az tényleg elrontja a felhasználási élményt. Anno pont ezért adtam túl ZenFone 8-n. Oldallapi ujjlenyomat olvasók valamelyest jobban működnek (zenfone 9 / Xperia 10 IV) de azért az sem működik minden esetben. Talán az LG féle hátlapi ujjlenyomat olvasóval voltak jó tapasztalataim (V30 és G7-ből). Ezen fellül csak iPhone és Pixel 4 működött 10/10.
páromnak
- telefonálásra
- képek készítésére
- böngészésre kellNa most ebből a képkészítés az kicsit necces, mert Pixel után minden "rosszul néz ki". A Magic 6 Pro meg túl sokba kerül alapfeladatok elvégzéséhez. Ennél pedig valamiért csak a zoomos képek jó minőségűek. Viszont ToF 3D-s arcalapú azonosítás az nagyon nagy pirospont.
Q&A:
- 2D arcalapú megoldást még a Pixelben sem mondanám megbízhatónak. Egyszerűen nem tudja ugyanazt, hiába van mellette "AI". És miután más nincs így marad a PIN-ezés vagy üveg nélküli használat (mert akkor jól működik)[ Szerkesztve ]
-
Kezdőárán tényleg életképtelen, viszont nálunk most 90-95.000-ért árulják a Lite 6-t. Ha ez is lemegy akörülre akkor ha nem is nagyon ajánlott, de jó alternatíva lehet. Páromnak gondoltam Magic 6 Pro-t a TOF 3D-s arcfeloldás miatt. Régebben Pixel 4-t használt amin a 3D-s arcazonosítás nagyon jól működött (10/10 még este is). Azóta Pixel 7-t használ és még maximális tweakeléssel (vékonyabb kijelzővédő üveg, screen protector mode turned on, háromszoros különböző szögből regisztráció) is egy rakás kutyacucc. Nekem Az S24 ugyanez, pedig elvileg ebben az egyik legjobb szenzor van. Próbáltam más gyártónak a kijelző alatti megoldását de azok is felemásan működtek csak. Na most neki ez (majd ha lemegy az ára) akkor jó ajánlat lesz, hisz a Magic 6 (és vélhetően később majd a 7) Pro 3-3.5x ennyibe kerül. Tudom, hogy ez nagyon réteg feature, de aki olcsón szeretne jó ToF 3D-s telefont annak nincs túl sok alternatíva, nem hogy ebben az árban. (Az AI-s Pixeles megoldás és a 2D-s arconosítás az messze alulmarad!)
-
ddaydome
senior tag
Na most jutottunk el oda, hogy a HMD skyline jobb vétel a jelenlegi 138eft-os àràn 12 gb rammal.
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Az akkumulátor fejlődés jól hangzik.
A jövő most van
-
ghiottone
nagyúr
válasz milkabrams #24 üzenetére
Diót sajna nem tör, de kalapácsként próbálja használni: [link]
-
milkabrams
őstag
Azt a diótörést megnéztem volna.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
kbyte1024
veterán
Ritka egy hulladék ez a teló. 160ropi?? De most tenyleg
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
ghiottone
nagyúr
Ha 6 év főverziót kap, akkor nem ártana mondjuk a Magic 6 Pro és a 200 Pro sorozatot 4, illetve 3 főverzióját is emelni.
-
haruspex
aktív tag
válasz bollokcs80 #12 üzenetére
Nem csak a szolgáltató, fizetnek embereket a plázákba, nagyobb boltokba is. Pont az tab x8a-ról kezdte el melsélni, és milyen jó, meg erős... Pedig az az egyik legolcsóbb táblagép tényleg fölösleges hazudozni, koltenének inkább arra, hogy ne annyi frissítés legyen rá mint egy teclastra...
Ebben a formában, hogy arról nem tudsz meg semmit ami nem egyértelmű a datasheetből, nem sok értelme van a tesztnek.
-
Skynet258
veterán
Trükkösen fotóztátok a már sérült telót, de a vízszintes csík egyből elárulta, hogy itt bizony a kijelző nem maradt teljesen ép...
-
drpityi
csendes tag
Nekem honor magic 5 lite telom van, de erre nem cserélném le még a bivaly akkumulátor ellenére sem.
Ennyiért már egyértelműen a honor 200 a logikus választás márkán belül.
Vagy akár a honor 90 -
dave987
aktív tag
A második oldalon keletkezett egy kis zavar abban a mondatban,amelyikben a PWM és a DC dimming van említve. Én értem hogy Bog mit akart mondani csak épp fordítva.
-
SkyLine3000
addikt
Ebben a sz@rban egyedül az aksi ér valamit.
-
túró:gombóc
lelkes újonc
A Honor 200 után ez valóban elég vérszegény konkrétan ugyanannyiba kerülnek és a 200 lényegében mindenben jobb és még mindig csak fél éves modell. Legfeljebb az üzemidő szólhat a magic 7 lite mellett.
-
ParmaBoy
kezdő
Ez listaaron dragacska, viszont a 6 ev (foverzio?) Firssites udvozlendo, a Honor is beszall iden a hosszan tamogatott kozepkategorias cuccok koze, remeljuk tartja is majd.
Diffidati Con Noi
-
haruspex
aktív tag
válasz bollokcs80 #4 üzenetére
Igen csak 110 ért is sok.. Ezeket úgy adják el, mint egy ismerősömnek, jó ez honor, meg világít, aztán rásóztak, egy spadragon 680-as sz@rt.
(gyengébb mint a régi telefonja, de legalább konkrétan arról is hazudtak neki.)[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Ezzel a törésteszt dologgal tényleg túl optimisták voltak a gyártónál.
Némileg olcsóbban amúgy nem lenne olyan rossz ez a telefon. Örömteli hogy végre gyúrnak a nagyobb akkukapacitásra.Més que un club!
-
amadeus11
senior tag
Gyengécske kamera és hardver. 160-ért. Hmmm...
There is a star
-
bollokcs80
Korrektor
Tény, hogy ennyi pénzért már ott van a fényévekkel jobb Honor 200, vagy a tudásban szinte azonos tavalyi model kb. 110-120 ezerért, de sokakat nem érdekelnek ilyen mélységben a részletek. Ha szolgáltatónál megkapják újabb két évre fillérekért, vagy ingyen, el fogják vinni. (Aztán majd rájönnek, hogy annyit is ért.)
B.Cs.
-
haruspex
aktív tag
Drágán szart.. Nincs ip rating, közepesen gyenge hardver, egy szem kozepes ezere éves kamera, elvben jó akku, nincs ip rating normális....
A tesztet persze kár volt megirni/ elolvasni megint, a kamerateszt továbbra is nulla, akkutesztből semmi nem derül ki amivel reálisan össze lehetne hasonlítani másokkal. Nyilván akkor minek járok ide, nem tudom megszokásból.
[ Szerkesztve ]
-
VanAzAPénz
tag
Ennyiért ez sem fogja meghódítani a világot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus - 128 GB - Összes szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia
- iPhone SE 2022 64 / 128 GB Starlight / Midnight - bontatlan, gyári független - 1 év Apple garancia
- Huawei P Smart Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával