- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
Manimaci #99089 üzenetére
72 órán belül aktívnak kell lennie, jellemzőbb a napon belüli aktiválás. Ha telefonba teszed, át kell állítani az apn-t, egyébként nem fog működni.
Gondolom csak 1-2 hónapra hoztad ki ezt a csomagot ennyiért, mert egyébként egy év hűséggel a korlátlan verzió havi 6000 Ft... -
4Grider
nagyúr
A számládon csak számlafizető vagy, vagy már te vagy az előfizető is (nincs rajta a Credit Prime)? Ha utóbbi, bemész egy yeti üfsz-re és kérsz egy adatmegosztót. Már ha nem korlátlan a fő előfizetésed, mert korlátlan nethez már senki nem kérhet vagy 3 éve.
A multisim egy speciális átirányítással működik, ott egy rendes átirányítás beállíthatósága szétvágna mindent. -
z67
őstag
válasz
4Grider #99085 üzenetére
Tavaly lemondtam, a beszélgetés végén benyögi ezt az ügyfélszolgálatos. Akkor úgy gondoltam nem kell, mert céges Telekom multiSIM-et tettem az iPad-be. A nagy piacvezető cégnél ha multiSIM-et kérsz, nem működik a hívásátirányítás és nem is szándékoznak azt megjavítani.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Manimaci #99082 üzenetére
Mit jelent a hordozható netes sim? Flottás adatkártya? Yeti személyes ügyfélszolgálati ponton vetted? Ha utóbbi, 72 órán belül kell aktiválniuk a sim-et. Ha futárral kaptad és a szerződést is nála írtad alá, annak vissza kell érkeznie a yetihez, csak utána lesz aktív.
-
Manimaci
tag
Sziasztok! Mai nap vettem egy hordozható netes simet. A kérdésem az lenne, hogy van-e aktiválási dolgom vagy automatikus lesz? Illetve ha az utobbi, akkor átlagosan mennyi idő szokott lenni?
-
-
rover45
őstag
Sziasztok! Ha a jelenleg használt Huawei 5G CPE Pro 2 H122-373 routeremben van egy 4G képes SIM és bridge módban tökéletesen működik (a mögé kötött routerrel), akkor OtthonNET Pro 5G simmel is működne tökéletesen ez a konfiguráció? A routernek gyakorlatilag szabad rálátása van az 1km-re lévő adótoronyra.
Illetve amit észrevettem, hogy alkalmanként jelenleg is világít rajta az 5G led, a 4G led felett. -
-
kerobi
senior tag
válasz
Viktor0610 #99075 üzenetére
Nekem nincs ilyen felso sav.
Ja hogy ez telefon. Nekem tv box van. -
-
donjohnson
addikt
válasz
aprokaroka87 #99069 üzenetére
de most akkumulátorosat akarsz, vagy nem? mert a kettő egy kicsit ellentmondás a hordozhatósággal.
van hordozható 5g képes router (szappantartó méretű amit azbest ír) és van olyan is, amit konnektorba dugsz.
ZTE MU5001 Wireless 5G/4G Router
ZTE MC801A Wireless 5G Router
itt van rengeteg mobilnet router: [link] -
kerobi
senior tag
A yettel TV-n;l tudjatok hogy lehet veglegesen kikapcsolni a feliratokat? Az RTL allando jelleggel nyomja fokent hiradonal. OKe, hogy lent ki tudom kapcsolni, de ezt nem jegyzi meg.
-
azbest
félisten
válasz
aprokaroka87 #99067 üzenetére
a lite csak 4g szerintem. A telefonba belefér az 5g, szóval egy használt 5g mobil lehet a hordozgató routered
A szappantartó hordozható 4g routerek is kb azt tudták, mint amit a telefonok hotspot módban.
Hordozható korlátlan 5G-re is képes csomag talán flottában van 6 ezeré'#99069 aprokaroka87
ez nem kérdés, hogy a telefon többet tud, mint egy szappantartó router. Arra reagáltam, hogy olyan kis méretben is létezhet / létezik. És hogy régebbi, már 5G képes telefont lehet esetleg hotspot routerként használni, ha nem a telefonodról akarod megosztani.A fix telepítésűnél meg gondolom igyekeznek a magasabb frekisre belőni a láthatóságot, hogy lehetőleg olyan sávot használjon, amit a telefonok nem nagyon tudnak elérni. (pl nekem most 1-3-8 band közt ugrál a telóm az irodában (900/1800/2100), ha jól értelmezem a cell info lite-ot, de ígyis megvan 5-600 / 15-25 Mbps.
-
-
azbest
félisten
válasz
aprokaroka87 #99064 üzenetére
Igen, elméletileg. De gyakorlatilag nem annyira kapható 5g router és felmérős, helyszini telepítős (10+20 ezer) díjat meg gondolom nem engedik el akkor sem, ha sajátod van. 4g csomagnál meg fogod a sajátodat és yolo, nem kell helyszíni szakemberes telepítés.
Már, hogy elengedik talán hűségnél (ha nem mondod le), de akkor is kavar, hogy nem lehet alapból kiválasztani, hanem a reklámokon kell átvergődni vagy ügyintézőkkel tanácskozni, hogy eladhassanak más szolgáltatásokat is.
#99066 Viktor0610
köszi
amúgy arra tippelnék, hogy a 3600-as frekire limitált (preferált) simmel, lehet kell rálátás és azt mérik fel. Mert amúgy telefonnal szobából is van 5G-m, csak az valsz nem azt a frekit használja. -
aprokaroka87
nagyúr
-
azbest
félisten
válasz
aprokaroka87 #99056 üzenetére
5 ezeré' végülis az 50mbps limittel elmegy vidékre, ha ott is annyiért ajánlja majd. Most még csak városban dobja fel nekem. Így címhez kötötten.
Vicces, hogy mindhárom otthonet csomag listaára 17 ezer forint. Meg most városban nem pro és sima, hanem pro és basic van lehetőségként.
Ez az eszközbérlés kacifántos. A hűség lejárta után 2-2.5 ezer havonta? Mondjuk legalább a 4g-s csomagoknál elvileg lehet saját eszközzel is.
Kicsit bántja a szememet a yettel weboldalán a fullba nyomott reklám, ami után úgy kell kibányászni a valódi feltételeket és tényszerű szerődési paramétereket.
-
válasz
aprokaroka87 #99060 üzenetére
Elképzelhető.
-
BossBoss
őstag
válasz
aprokaroka87 #99056 üzenetére
A linken csak nekem nem enged címet keresni? Próbáltam több böngészővel.
-
aprokaroka87
nagyúr
Az otthon net lite-ot az otthon net basic váltotta.
-
-
Katicza
tag
válasz
Viktor0610 #99052 üzenetére
-
-
Katicza
tag
válasz
Avayasoft #99050 üzenetére
Gondolkodom is az eSim-en én is, valamikor a napokban bemegyek a Yettel ügyfélszolgálatra megbeszélni a részleteket. Érdekel minden előnye, de a fogyasztás annyira nem mérvadó az esetemben. 10800mAh aksi esetében amikor hol 4 hol 5 naponta töltöm, nem ez a fő szempont, de erre is rá fogok kérdezni
Új hozzászólás Aktív témák
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest