Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
válasz
azbest
üzenetére
nem lehet hogy felraktál valami havi samsung frissítést amit nem kellett volna és azóta nem akar felmenni 5g-re?
cellmapper-ben mit látsz az 5g sornál? not_restricted vagy restricted?
továbbra is nehezen hiszem, hogy ennyire szigorúan betartanák, hogy ki mehet fel 5g-re. akkor már többen panaszkodtak volna itt a fórumon.
-
azbest
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Hogy lenne. A minimum 0/0. Lehet van olyan kombó, amikor 4G+-szal is kijön elméletileg a szám.
Szép két év volt.

A 30as csomagot végül azért tartottam meg a 100as után, mert megörököltem az eredetiből a 2odik simet, amit asztali routerben használok itthon. A korlátlan flottáshoz meg nem lehet második simet, a limitáltnál lehet másodikat kérni flottánál úgy, de azzal nem vagyok előrébb, mint a mostani yetteles párral. Na majd megkérdem a flottát, hogy náluk is kiütik e vagy garantáltan felengedik.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
azbest
üzenetére
Csak aztán nehogy NMHH ügy legyen belőle.
Csak hogy egy egyszerű példát mondjak, nekem itt 4G hálózaton ezzel a telefonnal büdös életben nem lesz a 300 mbit/sec, 5G-n meg megvan.
Ilyenkor felmerülhet a kérdés hogy az internet sebbessége vagy a mögötte álló technika számit-eCsak hogy értsd 5G-n könnyebb elvileg azt " teljesíteni " amit 4G-vel nehezebb.
-
azbest
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Én azt mondom, hogy ne számítsatok 5G -re minden yettel simnél. Csakis annál, aminél írják, hogy használható 5G -vel. Nekem úgy tűnik, hogy elkezték kikényszeríteni azt az ászf-ből, hogy csak bizonyos csomagokat engednek fel 5G-re, ahogy asszem a telekom is teszi.
Lehet félreérthetően fogalmaztam, nem úgy értem, hogy napon belül hol van és hol nincs 5G. Hanem az előző két évben volt 5G a város azon pontjain, ahol legtöbet vagyok és tudom, elő is fizethető helyhez kötött módban is ezeken a helyeken. Legutoljára 6odikáról tudom, hogy biztosan voltam 5G-n fenn azóta is úgy emlékszem, hogy fenn volt más napon is, amikor telefont nyomkodtam a wc-n
. De ma ahogy olvastam a legújabb 5g csomagvariálós hírekről, figyeltem és nem láttam ma 5G-re felmenni. -
azbest
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
"Yettel Hordozható Internet 30", erre dobtak át a régi Hipernet Home L 100-asról.
Ja bocs, lehet ez még nincs lezárva, most is árulják,csak nagyot ugrottam az ászfben, amikor kerestem hol ír 5g korlátot. Ászf. -
azbest
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
nem vagyok határon, hanem az utóbbi napokban konfigurálják a hálózatot, volt is bajom belüle dual simes telefonnal, egy estémbe került rájönni, hogy összeakad a másik szolgáltatós simmel, ha nincs lekorlátozva amaz 2-3G-re az új konfigurációval. 800-as sebességeket is mértem előtte ugyanitt 5G-vel, mindig elérhető volt, még a wc-ben is.
Az ászf-et olvasva most már valsz nem lesz többé ezzel a csomaggal 5G. Simán csak a régi csomagokat kitiltják. Az eredeti csomagomra nem volt írva még akárhány G, de ahogy kivezették, átdobtak másikra, aminél most láttam, hogy már bele van írva, hogy 5G nem jár hozzá, csak eddig valsz nem érvényesítették a korlátot. Már az a csomag is lezárt lett. Pár havonta variálnak a csomagokkal és a régieknek egyre rosszabbak a feltételei, a felmondásra játszanak.
#101790 aprokaroka87
az új csomagok bevezetésével kezdték hangsúlyozni, hogy 5-re nem engedik fel a kisebb csomagokat.#101783 4Grider
Egyébként persze, nem rossz a 4g+ sebessége sem itt, telefonra elég. De egyben ez a tartalék netem is a vezetékes és munkahelyi mellett. Ha lerohad a vezetékes, akkor nekem számít, hogy mennyi idő alatt tudok ~300 megás fájlt letölteni adott esetben és fájó is volt, hogy a 30as csomag nem 100 és ha gond van a vezetékessel, akkor lehet gyorsan elfogy. Nameg, nem dísznek vettem 5G képes telefont. -
atoszmester
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm a választ!
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
azbest
üzenetére
Nem hinném hogy nekik megérné ezzel szórakozni.
Nyilván azok a csomagok amelyeknél nincs ott hogy 5G hálózat elérhető, ott a szolgáltató saját döntése hogy mennyire tartja be a saját szabályát.
De nem lennék meglepve ha azért enged fel minden user-t hogy valamilyen szinten igy jobban is tudják tesztelni a rendszert. -
donjohnson
addikt
-
4Grider
félisten
válasz
Dave1984
üzenetére
Valahol sejtettem, hogy nem lesz meg a kellő hozzáértés. Publikus ip címed akkor van, amikor kívülről is ugyanazon az ip-n keresztül látszol, ami a roautered admin felületén látszódik. Kívülről pl. az ipcim.com oldalon tudod megnézni. A torrent forgalmad viszont semmilyen magyarországi mobilneten nem lesz közvetlen kiengedett forgalom. Gondolom sejted miért...
-
MadMancs
veterán
Lehet ez csak nekem újdonság. De én még nem láttam B8-at CA-ban. Meglepő.
Illetve esti mondhatni csúcsidőben ennyit tud a hálózat jelenleg. Mondjuk számomra több mint bőven elég.

-
azbest
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
5G -re felengedett eddig (most mióta konfigurálgatják a hálózatot, hol látok 5G-t, hol nem a régi homenet csomaggal). Lehet elkezdik a régi csomagokat kitiltani 5G-ről.
Leginkább azért érdekel, hogy a 3.6-osra felengednek -e más előfizetéseket is, mert a helyhezkötöttnél kicsit drágábban van korlátlan hordozható flottás csomag is.szerk ééés igen, megtaláltam. Amire a régi 100as csomagomról áttettek, a 30as hordozhatóra, ott az ászfben van ilyen
"A tarifacsomagokkal kizárólag 3G, 4G/LTE, 4G+/LTE-A hálózaton keresztül bonyolítható
adatforgalom, 2G, továbbá 5G hálózaton a szolgáltatás nem vehető igénybe."Szisztematikusan bevezetik a feláras 5g-t okosan ezek is.
-
Katicza
tag
válasz
maximuss
üzenetére
Azon is nézem. LG tv, nem a legújabb de szépen fut rajta az android. Egy másik lg tv ami buta, az van boxal használva. De laptopon is szoktam nézni, és néha mobilon. Szerintem ha van legalább 50 Mbps neted akkor elég. Én kábellel kötöttem össze. Nappaliban a tv mellett van a router. A box a másik szobában és a laptop wifin veszi.
-
válasz
atoszmester
üzenetére
Tippre az az ok, hogy az OtthonNet Pro az egyedűli csomag, aminél szerelői segítség (volt) szükséges.
Váltani szinte biztos, lehet majd az új csomagokra, de most nem vagyok gép mellett, szóval részleteket nem tudok.
-
Köszönöm szépen
, az appot már letöltöttem, így viszont akkor nem kérek box-ot
. -
-
Sziasztok,
Van itt valaki, aki próbálta a Yettel Tv-t android TV esetén app-on keresztül nézni? Elégséges lehet vagy mindenképp kell a box? -
Sword
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Hát.. nagy mázli akkor... Belvárosban szerintem a beltéri cuccos kicsit csirke lenne, ha pedig nem képes kiváltani a vezetékes netet, akkor számomra nincs értelme.
Mindenesetre fura, hogy ilyen rövid idő alatt változtatja a Yettel a stratégiát. Azon picit aggódom, ha beszarna a kültéri antenna akkor mi lenne...
De lehet inkább vennék egy saját tulajdonút a piacról, mint visszatérjek a Voda vezetékeshez.
Mostmár igazából csak 1 bajom van az Otthonet Pro-val (a korábbi youtube, yettel.hu, yetteltv.hu "elérhetetlen" x percig megszűnt úgy tűnik, nem tudom miért), hogy nagyon érzékeny arra, ha használják itthon. Gyerekek elkezdenek letölteni egy frissítést Steam-en vagy egy Xbox játékot a store-ból, packet loss hegyek lesznek. -
azbest
félisten
Vajon a 3.6GHz-es sávra csak otthonnetet engednek vagy bármilyen erre képes készüléket, más csomaggal is?
-
tomp
félisten
válasz
Dave1984
üzenetére
Fél év elteltével most volt frissítés. Ezek szerint ezeket az űrtechnológiai dolgokat nem sikerült még megugrani...
RTL felirat: februári indulás óta ismert hiba. App/box beállításai között kell letiltani a feliratot így az RTL-en se lesz.
Csatornalista: sehogy! Ezen is dolgoznak a "szakemberek" de hát bonyolultabb mint a visszatérő Falcon-9 rakéta vezérlése.
-
Dave1984
őstag
beuzemelve a Yettel tv.
Néhány kérdés
1 Feliratot hiába kapcsolom ki a ,rtl en van.Erre valami orvosság? Csatorna sorrendet hogy lehet rendezni?
Köszönöm a válaszokat
-
válasz
4Grider
üzenetére
Mondjuk ezzel az még a baj, ha szaggat a net, akkor szaggat a TV is
A másik meg az, hogy nekem a DIGINet 1000 az hossza a maximumot, de tegnap a Vodadfone-tól is azt kaptam, hogy kell a technikai net a TV-hez úgy, hogy nem IPTV van, hanem DVB-C 
Viszont levileg úgy látom, hogy a 30 000 Ft-os kötbért kivezették... 14 napon belüli lemondás esetén.
-
válasz
MadMancs
üzenetére
Ohh akkor itt lemaradás van, jó. Szóval: A VoLTE/VoWiFi topikban fellelhető információk szerint már megy "publikusan" is pl. céges ügyfeleknek. Ilyen pl. a Kedvező Üzleti Flotta is.
Azt gondoltam már itt is megy javában az információ csere.
-
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata VoWiFi-vel külföldön (roamingban)?
Működik roamingban is, mint a Vodafone-é, vagy tiltják mint a Telekom? -
bopeti98
őstag
Bulgáriában a Yettel BG hálózatán működik a VoLTE roaming Redmi Note 12 Pro telefonnal.
Van amúgy hivatalosan VoLTE roaming a Yettelnél? -
törölt tag
válasz
Katicza
üzenetére
Közben jött sms amikor vissza lett állítva a telefon. Érdekes volt összehasonlítani a szolgáltatók árait, volt ahol a Yettel volt a legolcsóbb... érdekes tanulság volt. Sok idő úgy sem votl telefonozni, volt volt, hosszú ideig akár napikig kezembe sem volt, legfeljebb fénykép szempontjából...
köszönöm azért mindenkinek

-
MadMancs
veterán
válasz
Sword
üzenetére
Digivel igen pont az a baj, hogy eszméletlen módon visszavettek a bitrátából.
Én egy 55" os QLED TV vel nézem kb 3,5 méterről, az elmúlt másfél hónap alatt egyszer se volt egy megakadás, pixelhiba, blokkosodás vagy bármi hasonló. Sport állítólag problémás, de azt meg nem nézek.
-
Prince1
csendes tag
Sziasztok, a Yettel tv appról szeretném megkérdezni, hogy Hisense tv böngészőből jól futtatható-e, akinek esetleg ilyen típusú tv-je+ előfizetése van megnézné? Mert sajnos ezekre a tv-kre még nem jött app.
Köszönöm.
-
atoszmester
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szia Viktor!
Azt lehet tudni, hogy a "régi" OtthonNet Pro előfizetők miért nem kapják meg a Bárhol szolgáltatást? Lesz rá később lehetőség? Valamint hűséggel együtt át lehet menni az új OtthonNet tarifára hogy én is megkaphassam a Bárhol szolgáltatást?
-
4Grider
félisten
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Majd meglátjuk, hogy az étisaláta ZTE eszközeiből, licenceiből és támogatási keretéből ide is jut-e. De mivel nem egy olyan budapesti kerület van még, amiben kicsit többen laknak és az 5G lefedettség még nem érte el az 50%-ot, egy darabig még nem reménykednék újabb aau-ban.
-
-
válasz
4Grider
üzenetére
"Ha a ráerősítés alatt azt érted, hogy betesznek a városba az egyetlen aau mellé még egy bázisállomást egy újabb aau-val és újabb néhány Gbps szétosztható sávszélességgel, annak nyilvánvalóan ára van."
Erre gondoltam. Úgy nagyjából kirajzolódik, hogy ez erősen lutri egy ilyen nyári városban.
-
4Grider
félisten
válasz
GoodSpeed
üzenetére
A ráerősítésen nem tudom mit értesz, de ha optikán bejön 10 Gbps, az már nagyon jó. Oda ettől kevesebbet tippelek, és logikusan ez fog szétoszlani az ottaniak között. Ha a ráerősítés alatt azt érted, hogy betesznek a városba az egyetlen aau mellé még egy bázisállomást egy újabb aau-val és újabb néhány Gbps szétosztható sávszélességgel, annak nyilvánvalóan ára van.
-
válasz
csernak75
üzenetére
Itt a topicban láttam, igen, mobilon lett mérve.
De jó, hogy kiderült: a 150K-s ZTE-n is 1 Gbps-os port van.#1017374Grider: Ja ezt valószínűsítettem, hogy nem tudja tartani. Meg ugye én Hajdúszoboszló fürdőnegyedében lakom, nyáron rengeteg a turista, és ebből fakadóan nem tudom, nyáron mennyire lenne leterhelve. Nyáron volt olyan, hogy 17 E ember érkezik a városba:
De gondolom azért a szolgáltatók ráerősítenek, a sok roaming miatt.
-
Renwick
őstag
válasz
kl122
üzenetére
Valószínűleg a félreértésekben vastagon szerepe van a PPF kissé elbaltázott kommunikációjának, hiszen egyfelől szó szerint ezt írják:
Post closing, e& will hold 50% + 1 share in PPF Telecom Group’s assets in Slovakia, Hungary, Bulgaria, and Serbia, both ComCos and NetCos
Márpedig a Yettel meg a CETIN eléggé a PPF Telecom Group assetje, vagy akkor nem tudom, a cseheknél egész mást jelent ez a fogalom.Másfelől meg az ugyanebben a preziben lévő szervezeti ábrán tökre nem ez, hanem az látszik, amit te mondasz, azaz a PPF Telecom Groupban lesz többségi tulajdona az e&-nek.
A végeredmény szempontjából egyébként szerintem kb. tökmindegy, ha lezárul a móka, az arabok kezében lesz a gyeplő. -
-
4Grider
félisten
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Tartósan úgysem tudsz annyival letölteni 5G-n sem, max. a speedtest mérésekhez lenne értelme. Szóval én sok értelmét nem látom a 2.5 Gbps-os portnak. Talán akkor, ha tucatnál több otthoni netfaló eszköznek kell egy komolyabb helyi LAN-t csinálni egy, az 5G eszközöktől azért jóval erősebben natolni képes routerrel, aminek logikusan minimum 2.5 Gbps-os a WAN portja.
-
aprokaroka87
nagyúr
Egyébként ugye felmerült tegnap hogy külső antenna kell, olyat lehet venni külön akinek szüksége van rá?
Vagy olyat csak a Szolgáltató ad pluszba? -
-
-
-
válasz
Dr Bubo
üzenetére
... és most már ha jól látom a 2 éves hűség mellett is fizetni kell azért a routerért bérleti díjat ami egyben a modem is, és ami nélkül nincs szolgáltatás. Azért ez így kemény.
#101724: Köszi, ja kerestem és nem találtam, aztán keresgélés közben beugrott, hogy volt valami hír, hogy változtatnak a napokban.
-
-
Megszűnt az OtthonNet PRO?
Illetve most már 1000/ hó valamint 12 hónapos szerződés esetén 2000 Ft / hó bérletidíja van a routernek?
-
Katicza
tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Nálam ezek a jelenségek szerencsére sosem voltak. Használom mobilon és laptopon is, egyik tv boxon másik saját alkamazásával megy. Február óta semmi probléma. Amikor februárban megvolt a voda/upc ami egy CI+ kártyával jött, sokszor váltogattam, néztem párhuzamosan a kettőt, de egyszer sem mondtam, hogy a voda jobb lenne. Sőt. Egy másodpercre sem bántam meg, hogy megszabadultam tőlük.
-
Mr Dini
addikt
válasz
Sword
üzenetére
Nekem Yettel TV-n a tapasztalat az volt, hogy a minőség kodekeket, bitrátákat összehasonlítva a Voda irányába dől el.
Illetve amit nem tudtam megérteni, azok a színes, többnyire magenta színű artifactok főleg a képernyő alján. Nem mindig, de gyakran megjelent. Vagy szétesett a kép pár secre. Mintha analóg jelet kapnának, ami nem mindig hibátlan és azt osztanák tovább OTT-n.
-
Dave1984
őstag
Hál istennek a sport nem érdekel 😁
de egy film HD adásnál ne kockasodjon még gyors mozgásnál se!
Délután megyek Yettel üzletbe már voltam ma reggel,de technikai okok miatt csak 2kor nyit. Megnézem előtte az adás minőségét.
Amúgy fura jó pár csatorna aminek van HD változata csak sd. Pl CC, Discovery,AMC ez picit aggasztó! -
Sword
őstag
válasz
Dave1984
üzenetére
Attól is függ szerintem, hogy min nézed. Én 65"-ös tv-n (sajna nincs 2.5 méteresem
). Azért azon már bántó ha nem tökéletes a kép.
Azt javaslom, ne hallgass senkire. Tipegj be egy Yettelhez és nézegesd meg a falon. Ha gyorsan mozgó / változó képet nézel, gyengébb bitrate-es csatornán látni fogod miről beszélek. Ha az deal, akkor ugorj bele bátran. Vélhetően fejlesztik, ha sokat nyivákolunk talán egyszer a Spilerek és a többi is rendes minőségben mennek majd, de gondolom ehhez előfizetői bázis is kell, hogy megérje nekik... -
Sword
őstag
válasz
MadMancs
üzenetére
Nem tudom a Digi milyen bitrate-tel dolgozik, ott lehet más probléma - is - van.
A Yettel nem túl acélos, főleg a sportcsatornák terén. Ami jó minőség és nézhető az az M4 Sport, ami gyenge az pl. Spiler 1 2 és társai. Mindentől függetlenül a legjobbnak tűnik a vezetéktől független kategóriában (néztem Voda netest, Sweet-et, egyéb IPTV, olvastam tapasztalatokat a Directone-ról). -
Katicza
tag
válasz
kammler
üzenetére
Azért is zavart össze. Tudom merre az adó, szemmel látom, ezért úgy volt állítva "arccal" a torony felé. Az volt az első mérés. Aztán egyenesbe tettem és úgy mértem. Furcsa volt, hogy a kettes mérést mondta jobb eredménynek
nem is értettem. A lényeg, hogy minden flottul megy
-
Katicza
tag
válasz
Dave1984
üzenetére
Február óta használom, egy hónapig párhuzamosan a vodafone/upc kábel mellett, de sokkal jobb, szebb az egész. Folyamatosan van, nem szaggat, nem kockásodik, mindig volt szolgáltatás. Alkalmazás, box, neten, mobilon is szuper. Örülök, hogy megszabadultam a kábelestől.
-
kl122
tag
válasz
csaszi75
üzenetére
De ez akkor is hülyeség amit idézel, hogy
"Ha lezárul a tranzakció, az e& 50 százalék plusz egy részvény konstrukcióban lesz tehát többségi tulajdonosa a Yettel Magyarországnak, a kisebbségi tulajdonos pedig 25-25 százalékkal marad a magyar állam és a PPF"
Mert a Yettel Magyarországnak továbbra is a PPF Telecom marad a 75%os tulajdonosa, a Yettel Mo. tulajdonosi szerkezetében nem történik változás, az Etisalat nem lesz közvetlen(!) tulajdonosa a Yettel Magyarországnak! -
csaszi75
őstag
válasz
kl122
üzenetére
Abszolut felesleges a lekezelő hangnem a részedről. Pont azt állítottam amit te, Viktor állítása mellett:
"Két különböző dologról beszéltek:
-Az Etisalat részesedést szerzett a PPF leánycégéeiben.*JAV (Ami ugye egyenlő PPF Telecom)
-PPF-et, az anyacéget (tehát nem a leányait) teljes egészében a PPF birtokolja, tehát nincs más tulaj az anyacégben." -
kl122
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ki beszél itt a PPFről????
Mégegyszer, a PPF Telecom az NEM a PPF! Két külön cég.
PPF
PPF TELECOMVolnál szíves megtisztelni, hogy megnyitod a linket? 7. oldal ábra. Ennyi. TÉNY.
-
kl122
tag
válasz
csaszi75
üzenetére
Esetleg nem tudsz angolul, hogy nem érted? Vagy mi a probléma? Nem kell nekem hinned, ttt a hivatalos PPF Telecom prezentáció, annak csak hiszel.
És SENKI nem mondta a PPF-ben bárki részesedést vett, a PPF Telecomban vesznek, az egy tök más cég mint a "sima" PPF.És mégegyszer. Az Etisalat NEM a PPF Telecom leánycégeiben vett tulajdonrészt, hanem az ernyőcégben a PPF Telecomban.
Legalább olvasnád el amit belinkeltem... -
csaszi75
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Két különböző dologról beszéltek:
-Az Etisalat részesedést szerzett a PPF leánycégeiben.
-PPF-et, az anyacéget (tehát nem a leányait) teljes egészében a PPF birtokolja, tehát nincs más tulaj az anyacégben.
https://www.vg.hu/telekommunikacio/2023/08/mi-lesz-veled-yettel-arab-kezbe-kerul-a-ceg-az-uj-vezer-mar-magyarorszagnak-hizeleg
Ha lazárul a magyar Yettel (CETIN?), akkor ez várható:
"Ha lezárul a tranzakció, az e& 50 százalék plusz egy részvény konstrukcióban lesz tehát többségi tulajdonosa a Yettel Magyarországnak, a kisebbségi tulajdonos pedig 25-25 százalékkal marad a magyar állam és a PPF."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mesterséges intelligencia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Robotporszívók
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Valami baja van a tápomnak
- Projektor topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. De ma ahogy olvastam a legújabb 5g csomagvariálós hírekről, figyeltem és nem láttam ma 5G-re felmenni.
Annyira nem fontos kérdés.

.