Hirdetés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maladar
tag
ELG köszi a válaszokat !
láttam írtál a netfone topicba is, mert megszűnik a hellodata Neked is.
Ha jól veszem ki, akkor elfogadtad a prime+ 8400 ft os ajánlatukat ?
(mert írtad, hogy hordozás miatt voltál náluk ebből azt hittem átvitted Netfone hoz)Netfone eltántorított ?
Későn ébredő vagyok és kitört nálunk a telefon armageddon :-) (heloodata megszűnik, egy korlátlanTmobil előfiz. hűsége lejárt és nagyon felemelték, és a digi 2 hét múlva elvodásodik sebességkorláttal. )
Valószínűleg a net miatt Nekem is a Prime+ lesz, a Telkeom helyett pedig Netfon Korlátlan+50gb .
-
tomajer
tag
válasz
donjohnson
üzenetére
35-37 MB/s a letöltés.
Ami nincs 300 Mb/s :-(
Mondjuk több mint a 200! :-P -
-
tomajer
tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Uhh! A Giganettel, elérte a 400-at!
De minden más, a 200-körüli nagyságrend.
A többi mind szar, és csak a giganet a jó??? -
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
FattyDove
üzenetére
Igen, tomp leírása szerint.
Én akkor írtam, hogy azokban a napokban pont nem tapasztaltam a hibát egyébként sem, de az IPV4-re állítás óta sem jött elő újra és jártam közben olyan helyeken, ahol notóriusan szar volt és ott mindig összecsuklott. Most ott sem dobja el.
De máskor is volt, hogy valami beállítást matatva pár napig jó volt, aztán elölről kezdte, de ez jelenleg biztató.
-
FattyDove
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Szoval ha jol ertem, akkor az IPV6-ot atrakom 4-re es akkor megszunik a folyamatos halozat eldobas?
-
EA's hit
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Köss bármilyen korlátlan netes kártyára előfizetést hűség nélkül, aztán ha már nem kell, szüntesd meg. Publikus csomagokban a legolcsóbb ilyen a Prime+, 13490 hűség nélkül, flottások lehetnek jóval olcsóbbak is, de hirtelen meg nem mondom, hogy kötehetőek-e hűség nélkül is.
-
dokee78
félisten
1-2 hónapra szeretnék korlátlan Mobilnetet (SIM kártya).
Milyen lehetőséget tudtok javasolni? -
Landsmann
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Egyelőre mindkét telefon cellán belül van, de holnap útnak indulok, úgyhogy kíváncsi vagyok mi lesz. Bár eddig mindig mindegy volt, hogy ha cellán belül is voltam, mert ahogy kiléptem a wifi körzetbőlm, vagy lekapcsoltam azt, sokszor nem volt net. Most egyelőre ilyen ninmcs már napok óta.
-
Gubu0101
veterán
Prime + on nincs sebesseg korlatozas kerdes,hogy mennyit mersz datan.Valoszinu 100-300 Mbit-re van szabalyozva ami a max.Sokmindentol fugg az,hogy milyen sebesseget tudsz merni.
Nekem is korlatlan sebessegem van,de szerintem amig elek nem tudom a maxot kihozni belole,mert nem lakok olyan helyen,hogy adottak legyen a korulmenyek hozza.Igy meg 4G/5G-n 60-80 Mbit a maximalis amit hoz. -
8
őstag
válasz
Maladar
üzenetére
Nekem pont ugyanolyan sebességgel megy a prime+ mint a hello data, semmi különbséget sem tapasztalok néhány nap használat alapján, egyáltalán nem gyorsabb.
Amikor bent voltam adatokat egyeztetni a számhordozáshoz, mondtam hogy ha még tudnának további kedvezményt adni akkor maradnék, hangosan kiröhögött a yetteles kolléga, meg a mellette ülő is, hogy 30%-nál minek akarok én több kedvezményt és biztosan nem.
(voda: 490Ft egy tuti sim kártya bármelyik benzinkúton, illetve ingyen is rendelhetsz a voda oldalán, egyszerű kipróbálni a netet. Esetleg a topikban érdeklődhetsz hátha van a környékről tapasztalat.
Lefedettségi térképet is böngészheted, kültéri-beltéri.) -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Landsmann
üzenetére
Nálam pont az IPV4/IPV6 opcióval volt rossz, most én is pár napja fixen IPV4 konfigurációval megyek és nem volt egyetlen hálózat eldobás sem.
Maximum többször látom azt, hogy torony váltásnál előbb 4G-re megy fel és röviddel utána 5G-re. Korábban az 5G - 5G közti váltás akadt el (nálam notóriusan a Moszkva tér környéke mindig problémás volt, most simán átjutottam rajta többször is és oké a hálózat).
-
Landsmann
addikt
Pár napja volt szó arról, hogy a mobilnet néha megakad, nem megy. Ilyenkor egy repülőgép mód be/ki és utána oké. Na, én most pár napja tesztelem naponta többször is két telefonon. Mióta az APN-ben átállítottam IPV4-ről (a másikon IPV6 volt alapból) IPV4/IPV6-ra, azóta a hiba nem jelentkezett egyik készüléken sem. Remélem nem kiabálom el és ez lesz a megoldás.

-
-
-
4Grider
félisten
válasz
muzic25
üzenetére
Mivel a VoLTE tiltást minden előfizetésről levették a yetinél, így maradt az, hogy a telefonod szoftverében lévő általános VoLTE profil nem jó (hiányos vagy rossz adatot tartalmaz) az ims regisztrációhoz. Ezt a gyártó firmware frissítése oldhatja csak meg. A yetinek annyi köze van ehhez, hogy a gyártónak jó profilt adjon, amikor az kéri tőle.
-
muzic25
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy: Adott egy telefon, egy Poco X5 5G és nem akar működni a Volte szolgáltatás (igen képes rá, és igen aktiválva van a szolgáltatás és nem, nem hibás a kártyám ) sehogy sem ( carrier check-et kikapcsoltam benne és az ims regisztráció sikertelen... ), felhívtam a yettel ügyfélszolgálatot hogy mi a problémám, onnan lepattintottak azzal a sablon szöveggel hogy nem teljesen képes ez eszköz a voltéra... tehát akkor hogy is van ez?! van egy szolgáltatás de a szolgáltató blokkolja azt, mert mondjuk nem tőlük vettem a készüléket?! Érdekes módon megnéztem a listájukat ami "képes és tudja " és érdekes módon nincs rajta a Poco X3 NFC de viszont azon meg működik a szolgáltatás.... úgyhogy akkor most hol is van a gond?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
norbikah
üzenetére
Létezik. Neked nem fogják függetleníteni. Aki vette vállalt 2 év tarifahűséget, cserébe kapott akár 100+ ezer kedvezményt is a készülékre. Mindegy, hogy egyben fizeti ki, vagy részletre, amíg él a hűség, nem fogják függetleníteni, ha nem fizeti a számlát, tilthatják is a telefont. Egyébként nem tudom mikor vette, én karácsonyra vettem a fiamnak Yettelnél, előfizuhoz iPhone 11-est, és független. Digis sim és Yettel e-sim van benne.
-
donjohnson
addikt
válasz
akaszajanos
üzenetére
nem a korlátlan csomagokról volt szó, hanem a yettel otthonnet lite-ot kérdeztem, annál van 500 gb nappal, 500 gb éjszaka, és arra válaszolt.
-
akaszajanos
tag
Ez az 1TB/hó minden korlátlan csomagra érvényes? Mi történik, ha valaki átlépi? Egyes munkakörökben nem lehetetlen leforgalmazni.
(#98466 aprokaroka87-nak címeztem, csak véletlen az újra nyomtam
) -
norbikah
csendes tag
sziasztok,
adott egy Iphone 11, ami egyösszegben ki lett fizetve, azonban az eladónak azt mondták az üzletben(Yettel), hogy 2 évig nem lehet függetleníteni, mert kedvezményes áron vásárolta.
Ilyen létezik?
Ha én egy adásvételivel megveszem, és ezt illetve a jótállási jegyet meglobogtatva bemegyek a Yettelhez, akkor függetlenítik nekem?Köszi.
-
bozont
veterán
válasz
Maladar
üzenetére
Sajnos előbb utóbb minden csomagot kivezetnek, várható volt ez a Hello Data-val is. Ha jól emlékszem amúgy sem árulták sokáig, túl jó ajánlat volt már akkor is.
Nyilván én sem örülök hogy váltanom kell és több lesz a havidíj, de minden nagyon megdrágult sajnos.
Így a 30% kedvezménynel azért nem olyan vészes, először azért megijedtem hogy ~13e Ft lesz a havidíj. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
donjohnson
üzenetére
Hordozható igen.
Nyilván ha valaki többet használ mint 1tb/hó, annak nem opció. -
donjohnson
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Viktor, amúgy az otthonnet lite mozgatható? vagy az is csak a szerződésben megkötött címen működik, mint a többi otthonnet?
mert ha mozgatható (bárhol működik), akkor az is alternativa lehet a hello datásoknak, mint mobilnet csomag. -
Maladar
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
A Hello Data megszűnik.
Helyette Prime+ ba tesznek, korlátlan net és 250 perc beszéd bármely irányba.
Ha "nem csinálsz semmit" , a 30% os kedvezménnyel a 9440 Ft/hó ra lesz beállítva.
Ha "aláírsz" (telefonon is lehet szóban) 11 hónap hűséget, akkor lesz "csak" 8390 Ft/hó
Ha vállalsz 24 hónap hűséget 9000 Ft/hó lesz és akkor igényelhető a yettel weboldalán a prime+ hoz írt készülékkedvezmény.
Annyit mondtak még telefonon, hogy állítólag a hellodatán volt sebességkorlát, a primeon nincs, lehet gyorsabb lesz, de nekem semmi bajom nem volt vele...Ajánlották hogy yettel üzletben, hőbörögve hogy lemondom, majd hív az ügyfélmegtartó, hátha ad kedvezőbb ajánlatot. Hát nem hívott :-)
Ha esetleg valakit hívtak ügyfélmegtartótól és sikerült jobb ajánlatot kapnia, megoszthatná...
Off:
Személy szerint mérges vagyok, engem csak a net érdekel(t). Sőt ráadás h. 99% ban vidéken kistelepülésen használtam, ahol volt e mellett digimobil. A Telenorról gond nélkül ment 2 tvn a stream, ha nem volt ott ez a telefon, a digimobilról web, youtube működött.
Le akartam mondani a yettelt a fenébe, erre júniustól a diginek vége, voda lesz 3Mb korláttal(?), vodás csak netet láttam 5000Ft/hó ért, és még a netfone lenne (ami szintén voda) szóval kitört ott a voda amivel nincs bajom, csak nem ismerem hogy ott hogy működne... -
-
pdr755
aktív tag
Az a baj hogy root után kb semmi nem fog működni rajta amihez safetynet vagy hasonló kell, és ennyit nem ér nekem a volte.
Nem anyagi okok miatt vagyok még ezzel a telefonnal, hanem mert még nem találtam hasonló méretűt (158x76x9 mm) amin a Moto féle nem agyonskinezett android van. (Plusz, 19:9 kijelzőarányú telefont már nem is gyártanak szerintem) -
tomajer
tag
Tegnap kaptam meg az otthoni netes eszközöket.
5 g-s természetesen.
A telefonomon, wifin, 4-5-600-al hasít, UTP kábelen, sz.gépen, 200-250 a maximum 😬
Mi lehet az ok? -
barnibooo
aktív tag
válasz
kerobi
üzenetére
Quality of service
A szolgáltató tudja módosítani, hogy kinek ad mennyi netet.
Pl. (nagy vonalakban): Az otthonnetesek előnyben részesülnek, ők gyorsabb netet kapnak, mint egy mobilnetet használó user. -
Hello Data csomag megszünik
-
kl122
tag
válasz
kerobi
üzenetére
a szolgáltatás stabil, azaz nincs kiesés, laggolás, akadozás, a sebesség akár percről percre változhat a bázisállomás terheltségétől függően, folyamatos torrentre viszont nem ajánlom a mobilnetet, egy idő után kapsz Qos-t érte
a router ami jár az Otthonnet mellé pedig átlag nethasználó részére bőven megfelelő -
4Grider
félisten
válasz
pdr755
üzenetére
Ezen a hálózaton a Motorolák a legkevésbé támogatott készülékek. A VoLTE tiltás kapcsolót egy ideje már eltüntették a fiókból, így én sem látom, hogy min van és min nincs. De ha másik telefonban van VoLTE, akkor egyértelműen van az előfizetésen. Még azt kellene megnézned, hogy hívás közben lemegy-e a Motorola a 4G-ről. Ha marad rajta, akkor van VoLTE, csak épp visszajelzése nincsen. Ennyire nem támogatott telefonokban bármi előfordulhat...
-
pdr755
aktív tag
Üdv!
A VoLTE ügyében lenne egy kérdésem:
Egy régebbi Motorola telefonom van (idén lesz 3 éves)
Biztos hogy VoLTE kompatibilis mert Telekom kártyával ment vele a VoLTE
A Yettel kártya amivel próbáltam másik telefonban megjeleníti a VoLTE ikont. A szolgáltatások között nem látom a VoLTE tiltást
Akkor ezzel a telefonnal a Yettel változtatások után se fog menni a VoLTE? -
Azteeek
tag
Esetleg valaki nem tudja, hogy adatmegosztó esim rendelhető-e ORFK flottás előfizetéshez? Okosórába kellene.
-
kerobi
senior tag
Hellotok, a jelenlegi internetszolgaltatom nem huzza be az optikat evek ota csak hiteget es nevetseges wifi internet van. 500KB/s letoltes.... Az lenne a kerdesem, hogy megerne e yetire valtani, mennyire stabil? Itt 4G van. A digi tv-t is le akarom cserelni a yettelesre. Arrol is erdekelnenek a velemenyek. Koszi. A jelenlegi digi tv es wifi paros is kb 10e akkor mar miert ne yettel all in one? Ja es fajlmegosztast hogy viseli?
-
Landsmann
addikt
Ilyet nem tapasztaltam. Netmonsterrel a logban látom, hogy ahol van, ott felmászik 5G-re. Mikor kiérek a wifi hatóköréből, (ott nincs 5G) akkor még csak 4G van, aztán majd pár km múlva érek el 5G-s területet. Olyat tapasztaltam, hogy 5G-s területen várakoztam, visszamászik 4G-re, de mondjuk talán a térerő is indokolja, mert az 5G az olyan -110-115 dBm körül váltakozott, míg a 4G -80-90.
-
tomp
félisten
válasz
Renwick
üzenetére
Ott szimplán nincs megfelelő v6-os vonal. Az, hogy Yettel vagy Telekom oldalon az jó kérdés.
Landsmann
Nálam olyan volt, hogy itthon szintén wifin folyamatosan aztán mikor indulok a városba, wifi ki, de a telefon nem megy fel 5G-re! Repülő mód után se! Kizárólag telefon újraindítás után ment csak fel. Olyan abnormális hálózati parancsokat/hibákat kaphatott a telefon modeme, hogy bannolta az 5G elérést!
Szerencsére kb 1hónap alatt a Yettel javította ezt a hibát. Most már wifit kikapcsolva felmegy 5G-re. -
4Grider
félisten
válasz
akaszajanos
üzenetére
Cat6-os eszköz, így max. 2 db frekvenciát fog össze lefelé. Ha a szifon 180 Mbps-ot mér 4G-n, ott minimum 3-4 frekvenciát feltételezek, így a Cat6-os szappantartóból 50-100 Mbps közötti sebesség várható akkor, amikor a szifon épp 180 Mbps-ot mér. Én személy szerint szappantartót csak utazás (max. 1-2 hét) erejéig használok folyamatosan, mert nem éjjel-nappali használatra tervezettek ezek az akksis eszközök.
-
Landsmann
addikt
Leírok egy esetet, hogy nálam hogyan is szokott ez a hiba előállni, hátha ez segít esetleg kitalálni tényleg mi lehet a gond. Szóval adott egy Redmi Note 10 5G telefon egyetlen yettel kártyával. Valahol oda vagyok, megy a mobilnet. Hazajövök, itthon automatikusan csatlakozik az itthoni wifi hálózathoz. A telefon amolyan tartalék készülék, aktívan nincs használva, ha valahova utazok, akkor viszem magammal, egyébként otthon kuksol a wifi hálózaton. Automatikus újraindításra van beállítva, minden szerda este kikapcsol, két perc múlva be. Tehát telefon nem mozog, otthon van nyugiban, a Telekom féle egyetlen B20-on csücsül 4G-n. Aztán mikor legközelebb magamhoz veszem és elindulok, nincs net! (nem mindig) Pedig itt még cellaváltás sem történt. Esetleg volt egy újraindulás közben, de az sem mindig jön össze időileg.
-
akaszajanos
tag
Sziasztok!
Tudom, ez inkább eszközkérdés, de ti itt sokat foglalkoztok ilyesmivel: ez a router mennyire jó a sávok összefogásában? Ahol lakunk, kifejezetten jó már a Yettel (180 megabitet mér az iPhone 13 minim 4G-n), és már az is jó lenne, ha ennek a felét tudná hozni egy ilyen mifi.
Kicsit felszaladt bennem a pumpa a DIGI folyamatos áremelései miatt, és van egy korlátlan yetteles kártyám, egy rövid, átmeneti időre (költözés lesz) átállnánk erre, hogy ne a 4iG-s horrorförtelmet kelljen tovább fizetni.
-
Fvp99
csendes tag
Köszönöm szépen
-
bopeti98
őstag
A jobb felső sarokban lévő kis ember ikonra rányomsz (kereső melletti), ott Rendszerbeállítások, majd Eszközbeállítások -> Névjegy és felülről a 3. opció a Visszaállítás.
Ha most egyáltalán nincs párosítva a távirányító, akkor megpróbálhatsz egy usb-s egeret rákötni átmenetileg, elvileg úgy is mennie kéne. -
Landsmann
addikt
Megnéztem a harmadik Redmi telefont is. Abban Telekom/Vodafone páros van. A Telekom IPV4-re van állítva, a Vodafoneosban két APN van. Az egyikben IPV4, a másikban IPV4/IPV6. De aktiválva az IPV4-es van. Ezen a telefonon egyik kártyával sem jelentkezik a probléma, csak azokkal, amikben Yetteles kártya van.
-
viktorhu
veterán
Nekem ez a hiba még 3G-nél jelentkezett Telekomnál, persze akkor még ipv6 nélkül. Az Erzsébethídon átbuszozva tűnt fel először, aztán más cellaváltáskor is, hogy megszakad a net, és vagy várok, vagy nyomok egy repülőmódot (vagy mobilnet ki-be). Azt hittem, hogy ez már csak egy régi emlék

-
Landsmann
addikt
-
Fvp99
csendes tag
Hello!
Akinek van Yettel otthoni TV szolgáltatás az tudja hogy kell gyári beállításokra visszaallitani az eszközt?
Nem találom a beállításokban sehol.
Bluetoothon szeretném párosítani, 7-9 gomb, de hiába nyomom. Gondoltam visszaallitom, néhány napja még működött a hang alapú keresés. -
tomp
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Nem béta teszterkedem csak a hivatalos online apn is IPv6-os a telefonon. Illetve ugyan úgy megvan az IPv4-es cím is. Amúgy nem az IPv6 okozza a gondot(a VoLTE IMS apn eleve IPv6 Only) hanem a kettős IP cím 1 apn-en belül. Ez a kettős cím akasztja ki némelyik bázist.
-
donjohnson
addikt
nem csodálom, de itt a topikban is csomószor írták/írtátok hogy ipv4-re kell állítani sok esetben (más hibák miatt) a helyes működéshez. Te meg béta teszterkedsz a yettel-nek.

ipv4 apn hsz-ek
egy válasz tomp-nak -
tomp
félisten
Kiderült mi okozza némelyik bázison az adatforgalom megállását!
Az ipv6 megléte!
Ha a telefon kér ipv6-ot is akkor máris garantált a hiba!
IPv4 Only-ra állítva az apn-t máris megszűnt a jelenség!A OnePlus telefonok IPv6 Only-n ugyan úgy lekérik az IPv4-et is(mintha IPv4+6 lenne beállítva) és handovernél némelyik bázis nem tudja lekezelni ezt normálisan. Végeredmény: megáll a net!
A VoLTE eközben is tökéletes mivel az IMS kizárólag IPv6-ot ad a telefonnak.Lehet megírom a Yettelnek mint jelenség, hogy javítsák ki.
-
8
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
nem vagy egyedül...
ha beleférsz 100GB-ba, akkor pl jó alternatíva lehet, gondolkozz el hogy hordozd a számod a netfonehoz
mvno, nem flotta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha ez letelt,akkor is csak o szemelyesen kerheti a fuggetlenitest.
)