- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
bopeti98
őstag
válasz
kerobi #106068 üzenetére
"ha meg netezek akkor szetkapcsol a huawei router azt lehet ujrainditgatni gigankent. 3-5 perc a reboot."
Ezt mondjuk érdemes bejelenteni mert ez nem hiszem hogy az esetleges túlterhelés miatt lenne. Amikor még nálam is 4G-s OtthonNet volt Huawei routerrel belefutottam hasonlóba. Ha elkezdtem bármit letölteni 1-2 perc után megszakadt a net, aztán kiderült hogy amikor fejlesztettek a környéken bekapcsoltak olyan frekvenciákat, amit a router CA miatt összefogott volna nagyobb igénybevételkor de azok nem voltak hozzárendelve az előfizetésemhez, így ilyenkor levágódott a net. Első körben próbáld meg, hogy bekapcsolod a bárhol módot (10 napig ingyenes), és ha úgy jó nálad is ez lehet a gond.
-
donjohnson
addikt
válasz
kerobi #105943 üzenetére
én amikor egyszer a yettel tv közelében voltam ismerősnél, akkor a box azért állt meg mert wifi-n volt, mondtam neki, hogy dugjuk be közvetlenül ethernet kábellel a routerből a tv box-ot és azóta jó lett neki.
nem lehet, hogy nálad is a wifi miatt szórakozik?
amúgy papíron az M csomag-ban ezek HD-k ahol jelölik: pdf -
-
-
martonl
senior tag
válasz
kerobi #98708 üzenetére
A fagyás nem hiszem, hogy a külső antenna hiányától lenne. Nem tudom, lehetséges-e az eszközt bridge módba tenni és saját (bármilyen wifi) routerrel használni, az nem terhelné annyira. Egy próbát kéne tenni, ha van rá lehetőség. Ha nem vezet eredményre, akkor amit 4Grider írt.
-
4Grider
félisten
-
trec12
addikt
válasz
kerobi #98502 üzenetére
"JObb lenne, ha a smart tv-re lehetne yettel tv alkalmazast telepiteni es akkor a boxnak sem lenne ertelme."
https://www.yettel.hu/tvSonyra; Sharp driodos tévére nem lehet hivatalosan appot telepíteni de megoldható arra is.
Úgy tudom Samsungon is megy már talán de ebben nem vagyok biztos.
Még annyit nemsokára én is kipróbálom Mi Box S-el ill. androidos tévén (Sony).
-
barnibooo
aktív tag
válasz
kerobi #98446 üzenetére
Quality of service
A szolgáltató tudja módosítani, hogy kinek ad mennyi netet.
Pl. (nagy vonalakban): Az otthonnetesek előnyben részesülnek, ők gyorsabb netet kapnak, mint egy mobilnetet használó user. -
kl122
tag
válasz
kerobi #98429 üzenetére
a szolgáltatás stabil, azaz nincs kiesés, laggolás, akadozás, a sebesség akár percről percre változhat a bázisállomás terheltségétől függően, folyamatos torrentre viszont nem ajánlom a mobilnetet, egy idő után kapsz Qos-t érte
a router ami jár az Otthonnet mellé pedig átlag nethasználó részére bőven megfelelő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest