- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
kl122
tag
válasz DrBubo77 #99898 üzenetére
köszi, a helyes link
-
kl122
tag
válasz Mostvid #99888 üzenetére
Ez azért "picit" megbízhatóbb mérés szakértők által, le is írják hogyan és mivel mérnek, van 2023-as is: [link]
Ez pedig tavalyi őszi, de nagyon hasonlók az eredmények és ez is országos mérés eredménye szakemberek által: [link]
Ez pedig az NMHH mérőautós országos mérések összesített eredménye: [link]Igazából ha megnézed a két nagy fej-fej mellett van, minimális eltérésekkel és a Vodafone sincs érdemben leszakadva tőlük, sőt!
[ Szerkesztve ]
-
csaszi75
senior tag
-
-
csaszi75
senior tag
válasz 4Grider #99889 üzenetére
2022Q1 érhető el csak a speedtest.net-en Másfél éves adatok kb:
https://www.speedtest.net/global-index/hungary#mobile
*Az oldal kb közepétől lefelé a market analysis.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Mostvid #99888 üzenetére
Már egy-két éve nem a Telekom vezeti a sávszélesség versenyt (a minőségit viszont igen). És az upload is jobb a Telekomnál, mert itt gagyibb a VoLTE megvalósítása. Az nperf-en feltérképeztem jó pár ezer kilométert, de még egyszer sem mértem vele. Speedtesttel viszont igen, érdemes megnézni az összesített eredményeket. Ha már a sajtóközlemény megemlíti: Az EFOTT területén is jó ideje a yeti vezet sávszélességben.
Szerk:
Telekom üzleti multisimmel és yeti adatsimmel méricskélek. Van voda sim is, de az már annyira égő, hogy leszoktam róla, hogy bekapcsoljam.[ Szerkesztve ]
-
Mostvid
újonc
válasz 4Grider #99861 üzenetére
Igen ez van a sajtóközleményben is. Az országos átlagsebességet pl. nperf-en szépen nyomon lehet követni és tipikusan a Telekom vezeti. Attól, hogy a Yettel otthoni internet miatt most tett több kapacitást 1-1 nagyobb településre, nem lesz mágikusan jobb az országos lefedettsége https://www.telekom.hu/.../sajtokozlemenyek/2023/majus_24
-
donjohnson
addikt
válasz akaszajanos #99883 üzenetére
köszi a visszajelzést. akkor megírom thomas77 -nek is. ő volt a másik ipad-es aki ugyanezt írta mint te: [link]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Mostvid
újonc
válasz akaszajanos #99883 üzenetére
Nem tudom, nekem nem kellett bütykölnöm semmit, beledobtam a telekomos multisimet és megy 4G/5G (2021 iPad Pro)
-
akaszajanos
tag
válasz donjohnson #99879 üzenetére
Ezer hála! Ha valakinek gondja lenne az iPad beállításaival, az IPv6-ot tiltsa le. Mielőtt telepítettem a hivatkozott profilt, minden egyes alkalommal 30 perc volt, mire felállt a 4G kapcsolat, de azóta elsőre megtörténik mindig.
Jó lenne valami megoldás erre szolgáltatói oldalról is, de ez most jól megy így.M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Hátha valakit innen is érdekelhet. Nem hivatalos yettel tv Kodi kiegészítő: [link]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
akaszajanos
tag
válasz donjohnson #99879 üzenetére
Köszi, ezt az IPv6-os dolgot még kipróbálom! Most úgy tűnik, megoldódott: magától felment 4G-re, és hozza is azt a sebességet, amit az iPhone.
Csak elég fura, mert akármit csináltam, csak 3G-t mutatott egy ideig. De közben volt annyi eszem, hogy rákerestem a fórumban az iPadre, és látom, hogy nem csak én tapasztalom ezt mostanában. Érdekes jelenség. (Telekommal nem tudom kipróbálni a cuccot, mert az már e-SIM, és nem egyszerű mozgatni).M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
donjohnson
addikt
válasz akaszajanos #99878 üzenetére
az apn net-re van állítva?
illetve ez az ipv6 tiltás nem segít?
lap közepe felé: Az IPv6 letiltása a mobilhálózat eseténThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
sfdrakex
nagyúr
válasz akaszajanos #99876 üzenetére
Hol vetted az iPadet? Európai verzió? Milyen frekiket ismer? Milyen frekvencián van ott 4G?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
akaszajanos
tag
Eközben egy problémába is belefutottam: egy új, 5G-s, celluar iPad Air 5 csak 3G-t lát, miközben ugyanitt az iPhone max térerős 4G-t tud, nagyon jó letöltéssel. Ez mi lehet?
M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
Mostvid
újonc
válasz 4Grider #99861 üzenetére
Ebben igazad lehet, de nézd meg hány helyen érhető el a “valódi 5G” országos szinten. Elenyésző, talán 10% sincs ha megnézed az országos lefedettségüket. Személy szerint nekem nincs is szükségem rá, bőven jó a 4G, arra ahol én járok rendszeresen 100-200 mbps letöltés megvan, ez mire nem elég mobilon, tableten? Az 5G-t ki van kapcsolva a telefonomon.
-
Mostvid
újonc
válasz akaszajanos #99857 üzenetére
Az tényleg sok, és annyiért csak a net korlátlan, a beszéd nem, együtt már 20 ezer körül van a korlátlan a Telekomnál. Yettel KÜF korlátlan 8.000
-
4Grider
nagyúr
válasz Mostvid #99860 üzenetére
Olyan viszont van, hogy egy szolgáltató átlagosan milyen sávszélességet nyomat a bázisállomásairól és ebben - a folyamatban lévő hálózatmodernizációs projekt miatt - a yeti mostanában vezeti a sort. Márpedig nagyon nem mindegy, hogy egy adott helyen 20-35-40-50-60 vagy még több MHz sávszélesség áll rendelkezésedre.
-
tomp
félisten
válasz akaszajanos #99857 üzenetére
"Abban egyetértek, hogy a fővárosban kicsivel jobb a Telekom, mert ott jellemzően nem a csapnivaló, értelmetlen 5G-t kapcsolták be, hanem többnyire 1000 megabitet"
Biztos?
Sötét magenta: N78
világos: DSS
A nyári nagy tettek hálózatos 5G bekapcsolás is 99%-ban DSS! -
akaszajanos
tag
válasz Mostvid #99856 üzenetére
Abban egyetértek, hogy a fővárosban kicsivel jobb a Telekom, mert ott jellemzően nem a csapnivaló, értelmetlen 5G-t kapcsolták be, hanem többnyire 1000 megabitet (vagy többet) is hozó sávok működnek. Ott azért a Yettel kevésbé jeleskedik, de nem érzem problémának, hogy ugyanott "csak" 500 megabit jön a Yetinél.
Összességében igyekeztem tapasztalatokat gyűjteni, és én úgy látom, a modernizációval el fog húzni a Yettel. Az idő majd persze eldönti, még simán lehet, hogy pár év múlva fordul a kocka.
Most azonban azt fontolgatom, hogy a privát számomat is áthozom majd ide, mert olcsóbb is, és jobb is szerintem (a korlátlan csomagért most 14 600-at fizetek a Telekomnál, mivel sajnos nincs Magenta 1-re lehetőségem).M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
Mostvid
újonc
válasz akaszajanos #99855 üzenetére
Persze, tudom, de ez minden mobil szolgáltatónál így van. Budapesten sem volt bajom a Telekommal, ez a két hely ahol leggyakrabban vagyok. Mindig azt a szolgáltatót kell választanod, amelyik jól teljesít azokon a helyeken ahol leggyakrabban megfordulsz.
[ Szerkesztve ]
-
Mostvid
újonc
válasz akaszajanos #99845 üzenetére
-
-
csacsi67
addikt
válasz akaszajanos #99845 üzenetére
Evvel én is ugyan ugy vagyok mint Te szintén keleti országrész talán összes területét járom egy 14 proval de Yettel messze elönyben van . Mind 2 kártyám flottád a T nél csak a multi sim tart.
-
tomp
félisten
válasz Katicza #99848 üzenetére
Olyan nincs, hogy gagyit raknak fel. Vagy raknak fel vagy nem.
4. képen RRU-k vannak amelyek a rúd sugárzókhoz vannak. Sőt látok közöttük vodásat is.
Az 5. képen az a kocka vagy egyéb mikrós antenna vagy Telekom AAU azaz 5G.
Yettel AAU-t azaz 5G-t nem látok.
Indítsd el a CellMappert majd állj az ablakba ahol a legjobb a sebesség. Az megmutaja melyik 4G bázishoz kapcsolódsz. Persze nem biztos, hogy az 5G is arról megy mivel lehet cross site is azaz az 5G és a hozzá szükséges 4G alapsáv 2 különálló helyről is mehet. -
Katicza
tag
A 4. vagy az 5. képen van ilyesmi. Nem hinném ha fejlesztenek akkor valami gagyit tesznek fel. Ahhoz túl jó adatokat produkál. Szomszédok szerint kábeleztek abban a 16 emeletesben ahol ilyen kockákat is tettek fel pár hete. Állítólag több helyen a környéken tettek 5G antennákat és amelyik házban volt, ott kábeleztek is. Elég sokat dolgoztak egy egy házon. Van több cikk amiben bemutatják a hálózatfejlesztést, azon ilyen bordás valamiket mutogatnak:
Ilyen bordás velem szemben is van:
[ Szerkesztve ]
-
Katicza
tag
válasz donjohnson #99844 üzenetére
Nem értek hozzá, csak annyit tudok, hogy eddig elég erős és masszív 4G volt ami visszaesett (szomszédok elmondása szerint dolgoznak rajta). Az is tény, hogy megjelent az erős és masszív 5G. Ezt kihasználva már erről muzsikálnak a mobilok de az otthon net a gyengélkedő 4G-t használja ameddig a pro csomagra váltás megtörténhet. Számomra az lenne a lényeg, hogy a 4G-t meghaladó net legyen. Vagyis megelégedem azzal, ha lesz 200-500 közötti Mbps. Jelenleg 1300-1400-akat mérek a lakásban és a legeldugottab helyeken, több betonfal mögött is nyomja a 600-900 közötti értékeket. A jelenlegi router mellett mérve ezt látom:
Ami még tény, hogy szabad szemmel elég sok antennát látok pár száz méteres körzetben. És a ház tuloldalán is több van, azokat nem is számolom, csak ami a lakással szemben van. Ezért küldtem a képeket, mert amit az előbb mutattam, az van az ablakkal szemben, de még ezeket is látom. Az örök Sote, légvonalban 900 méter rajta ki tudja mennyi kütyüvel:
Egy 280 méterre lévő, a fa között ennyit tudtam fotózni:
Ennek egy részlete, itt nemcsak olyan hosszú van:
Szemben a túloldalon elkészült egy új építésű 90 méterre a tetején is készül valami, napközben dolgoztak rajta:
Ezeket tudom, látom, tapasztalom, de hogy mitől és honnan lett ilyen erős 5G azt nem tudom, de nem lehet messze a forrása.
[ Szerkesztve ]
-
akaszajanos
tag
válasz Tutu7030 #99842 üzenetére
Vagyok abban a szerencsés helyzetben, hogy ugyanabban a mobilban van egy telekomos és egy yetteles korlátlan kártyám – persze, nem vagyok mazochista, az egyiket fizetem csak én, a másik céges.
Mióta tudom, figyelgetem, hogyan alakul a "verseny", és jelen állás szerint nagyon határozottan a Yettelt érzem erősebbnek. Abban igazat adok, hogy a semmi közepén talán a Yetinél többször látni EDGE-et, de én úgy látom, ritka a nagyobb folt utazás közben is.
Sajnos – vagy sem – a Telekom nagyon nagy lemaradásban van. Sok helyen hiába van akár full térerő, annyira irgalmatlanul le van terhelve a hálózatuk, hogy néhol csak 1-2 megabit csordogál, de olyan is rendszeresen volt, hogy Gyula belvárosában sétálva nem indult el a podcast. Mert 0,2 megabit jött, amit gyorsan eldobott a Speedtest is. És rá is néztem ismerős nem iPhone telefonján, szintén Telekomnál: tényleg ennyire rossz a helyzet.
Ott most lett "5G", de annyit sikerült csak elérni, hogy azzal már 10 megabit alá ritkán megy a letöltés. Ismétlem: full térerő mellett, adott esetben. Eközben itt a Yettel akkorát fejlesztett, hogy a lakásunkban 180 megabitet is simán mérek a Yetivel, 4G-n. De mint már az téma volt néhányszor, Gyula egyes részein 5G-t is indítottak, bár érezhető, hogy nem optika megy a toronyhoz. Ellenben jobb a 4G-nél, tehát tényleg hozott valamekkora előrelépést, és nem csak alap egy marketingkampányhoz.
Na jó, nem nyújtom tovább, ez csak az én szubjektív meglátásom.
[ Szerkesztve ]
M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
Katicza
tag
-
Tutu7030
veterán
válasz akaszajanos #99839 üzenetére
De azért az 5405-ös úton "Lenn az alföld tengersík vidékin" vannak még nagy fehér foltok (na nem a térképen, mert ott libafos zöld minden, közben nem hogy 4G nincs, de sok helyen még edge sem).
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Fehercsoki #99835 üzenetére
Általában a szerződés megkötése utáni első vagy második nap szokorr lenni a cikluszárás napja.
A számlalevélen természetesen szerepel az időszak, hogy mikortól meddig szól.Xiaomi 13T
-
akaszajanos
tag
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján azt tudom mondani, hogy tényleg óriási az előrelépés. Sokkal jobb a 4G, mint korábban, és ezt már számos helyen tapasztaltam (az északi országrészekről és a dunántúlról nem tudok nyilatkozni). Viszont ahol eddig jártam, ott mindig jobb volt a Yettel, mint a Telekom – utóbbi "5G"-jénél is jobb a legtöbb esetben a Yettel 4G-je.
Sok helyen a korábbi, 3-4 megabites letöltést is nehézkesen hozó hálózat óriási lendületet vett 100 megabit feletti értékekkel, ez tényleg nagyon jó. Ahol pedig beröffentették az 5G-t, ott értelme is van, nem a 3G van átmatricázva (heló, Telekom!).
Nem vagyok géniusz, nem nézek cellákat meg miegyebeket, csak használom, és néha ránézek Speedtesttel. De egyszerű böngészésnél is sok helyen érezni az előrelépést.
Jó látni, hogy van még itthon egy olyan szolgáltató, amelyik látható fejlesztést hoz, és nem csak foltokban, lokálisan. Én drukkolok nekik.M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
MODERÁTOR
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Fehercsoki #99835 üzenetére
Mit állítattál be számlazárási napnak?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Fehercsoki
aktív tag
Július 6-án lettem előfizető, ma kaptam egy számlát az utóbbi 3 napra, mely többek között egy teljes havi telefon törlesztőrészletet is tartalmaz. Mennyire normális az, hogy pár nap után már jön is egy ilyen számla? Eddig telekomos voltam, ott ilyen esetben 1 hónap után jött számla.
-
barnibooo
aktív tag
Szlovénia Bled környékén a külföldi 5G viszonylag jól működik. Mobitel
[link]
Már csak egy VoLTE kellene külföldre… -
martonl
senior tag
válasz aprokaroka87 #99831 üzenetére
Szoktam olyat látni, hogy a bázisállomás antennát lebuktatják, gondolom ezzel lehet csökkenteni a cellaméretet. De ezt el lehet játszani akárhány G-n is.
-
martonl
senior tag
válasz 4Grider #99827 üzenetére
Lehet, hogy az antennák is másképp vannak beállítva. De tény, hogy minél magasabb a frekvencia, annál inkább a fény terjedési tulajdonságait veszi fel a rádióhullám. Természetesen ez még nem azt jelenti, hogy egy terepakadály vagy fal teljesen eltünteti a jelet, de erősen csillapítani fogja. Az akadály anyaga, vastagsága stb. sem mindegy. Hogy most 150 vagy 450m után mi a helyzet, abban felesleges vitázni, a lényeg, hogy az N78 kültérre optimálisabb.
-
martonl
senior tag
válasz Katicza #99825 üzenetére
Ha az 5G-re ráengedik a terhelést, akkor ugyanúgy lassulni fog a sebesség, mint ahogy lassult a 3 és a 4G-nél is. Terhelés alatt értem a beszédforgalmat is. A 4G bevezetése után simán mértünk beltéren 100Mbps feletti értékeket, aztán ahogy ment rá a terhelés, rátették a hangot, rögtön nem volt már olyan nagy a sebesség. Pedig akkor még gondolom nem is volt annyira sávösszefogás.
-
Katicza
tag
válasz 4Grider #99820 üzenetére
Én a panel közepén mérek 1300-1400 Mbps sebességeket. Szemmagasságban van az antenna, egy négyemeletes tetején, én az ötödiken lakom. Kb. 400 méter, július eleje óta van ilyen 5G. Még beljebb több betonfal után a legeldugottabb zugban is 600 körül mérek. Stabilan minden napszakban. A 4G routerem a nappaliban van, ott sok ablak van ami az adó felé néz. Ahol a router van ott azon a ponton mérem a brutál sebességeket. Remélem így is marad. Telefonokon már ezt használjuk sajna még az otthon net a necces ami bezuhant. Az másik oldalról jön, haramdára esett vissza. Az egyik szomszéd azt mondta, hogy oda is 5G kerül napokon belül és optika van kiépítve a kerületben.
-
tomp
félisten
válasz 4Grider #99820 üzenetére
Mindig olyan fixen állítod, hogy 200méter után nincs beltéri N78...
Akkor érdemes lenne szólni a CETIN-nek, hogy nem ismerik a fizikát...
400méternél is van mobillal beltéri N78.
Tavaly azt se hitted el, hogy kültéren 800méteren is stabil az N78.
Ha nálad ilyen távolságokban nem megy akkor telefoncsere kell. -
bigdigit
addikt
Az vajon miért van bent nincs 5G ki megyek utcára van 5G. De nem ez a probléma hanem az ha felmegy rá sokszor 0 net lesz tőle. Egyébként ha van jó a sebesség is. Göncz Árpád tér S23 ultra.
-
flash-
veterán
válasz Viktor0610 #99816 üzenetére
igen ipv4 mindketto,mcc216,mnc01,apn:default,supl
es ja engedve van a messenger. -
MODERÁTOR
-
flash-
veterán
válasz Viktor0610 #99812 üzenetére
sajna az is mostanában fordul elő yettel kártyával hogy nem kuldi el a messenger hozzászolast,azt irja hogy legközelebb csak online kapcsolat esetén kuldi el.. amint felmegyek wifire elkukdi..pedig azt mutatta hogy 4g-n vagyok
-
Orgi
addikt
válasz donjohnson #99809 üzenetére
Nem fog visszajönni, nekem is ugyanilyen telóm van és szintén Yetteles vagyok. Az első pár napban ment, aztán egyszer eltűnt, lehet vmi frissítéssel, de ugyanakkor működik a Volte, csak a kijelzése nincsen, egy cég ez az Oneplussal és ott is olvastam ilyen hibát.
-
MODERÁTOR
-
flash-
veterán
válasz Landsmann #99790 üzenetére
köszönöm mindenkinek a tippet!
amugy en voltam a béna sima pocophone f3 telefonom van,nem tudom honnan jött a pro..
de itt balatongyörökön is eleg lassú ,mint ahogy monor és cegléd között is.
ket kartyaval hasznalom a masodlagos sim ben van a netkártya
ez befolyásolhatja a sebességet? -
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #99807 üzenetére
Xiaomi 13T
-
donjohnson
addikt
válasz aprokaroka87 #99797 üzenetére
indítsd újra a telót.
akkor visszajön?
nekem egyszer a samsung-ról tűnt el az lte felirat, pedig volt mobilnet a megszokott sebességgel. újraindítottam és jó lett. szóval csak valami szoftveres/kijelzési bug lehetett.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Landsmann
addikt
válasz Viktor0610 #99799 üzenetére
Korábban volt rá beállítás, hogy redőnyhuzigálás nélkül is kint legyen a VoLTE kijelzés két kártya esetén is. Redmi 6-nál még így van, mert ott a kamera nem a kijelzőbe van integrálva, hanem fölötte. A mostaniaknál viszont a kijelzőben van, onnan foglal helyet. Az állapotsor beállításánál korábban 3 lehetőség volt. Most már csak 2 van és pont azt vették ki, amivel kint lehetne a kijelzés. Nem is ez lett volna a lényeges, hanem inkább az, hogy az adatforgalmi sebesség úgy jobb oldalon volt, most balra került, amivel évek után sem tudok megbarátkozni. Mikor megvettem a Redmi Note 10 5G-t, örömmel láttam, hogy a beállításoknál ott volt a képernyő kivágás között az állapotsor elmozdításával. Ami annyit tett, hogy a látható rész felső részét lehozta a kamera alá. Igaz, durván fél centivel alacsonyabb lett a kijelző látható része, de cserébe minden kifért a felső sorban. Sajnos ezt vették ki a beállításokból és az állapotsort nem lehet a kamera alá eltolni. Egyébként akkor teljes egészében kint volt a VoLTE kijelzés és az adatforgalom is jobb oldalon volt. Tehát úgy nézett ki mint a képen a Redmi 6-on. Sajnos az első frissítés után ez a beállítás eltűnt a Redmi Note 10 5G-ből, de ahogy látom, mindegyikből. Redmi 9, Redmi 8, Redmi 10C, mindegyikben csak 2 beállítási lehetőség van.
[ Szerkesztve ]
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #99804 üzenetére
Izé, nekem VoLTE tekintetében nincs különbség a két kép között...
-
félisten
-
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
válasz szabonagyur #99798 üzenetére
Lefedettség volt a kérdés. Ahol még nem történt meg a yeti féle hálózatmodernizáció, ott a legtöbb Yettelest a Telekom szolgálja ki, vagyis nem lehet jobb a yeti lefedettsége, mint a Telekomé. Ahol volt hálózatmodernizáció, ott már van B28, azzal javult a yeti önálló lefedettsége, sőt lenyomhatta a Telekomot is.
-
gabor9991
őstag
Mi 9t nem tünteti el. [kép]
-
aprokaroka87
nagyúr
Realme 9 pro +
Tegnap még mint ha ott lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest