Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Pár napja tették ki a mai és a holnapi dátumot. Na mindegy,. Itt tuti nem csináltak semmit, mert továbbra is ugyanaz az egy szem Telekomos B20 van és a 3G is meg van még.
-
aprokaroka87
nagyúr
Egyébként én nem értek hozzá, de gondolom ha épp a betervezett szerelési napon gondolja úgy az időjárás, hogy szakadni fog az eső, vihar, villámlás lesz, az már lehet eleve kicsit keresztül húzza a számításokat.
Szóval lehet hogy valahol eleve több hetes csúszásban vannak. -
Landsmann
addikt
Na, nálunk ma sem lesz a modernizációból semmi. Egy teremtett lélek sincs a torony környékén.
-
zzola
titán
válasz
Landsmann
üzenetére
Igen. iPhone-on is is működik az alap konfigurációs beállítás.
Engem csak annyiban irritál ez, hogy a ügyfélszolgálatnak fogalma sincsen ezekről, teljesen feleslegesen autóztam be irodába SIM cserére, nem az volt a probléma (e-SIM).
Lehetséges, hogy Samsung mobillal nem kompatibilis. De jó ezeket tudni, legalább lehet egymást segíteni. -
zzola
titán
Közben eszembe jutott, hogy korábban volt nekem problémám a Yettel beállításaival. A Yettel konfigurációs fájlja nem jó! Az APN protokol ha IPv6-ra van állítva (ez az alap beállítás), akkor nincsen 4G és VoLTE sem.
Most visszaolvastam és nem én voltam az egyetlen akinek nem volt jó...Így van 4G:
-
zzola
titán
válasz
donjohnson
üzenetére
Nem az a gond. S22 előtt egy másik mobilban volt az e-sim, 1220 szerint nem távolítottam el abból a mobilból (amúgy igen) és szerinte ez okozza a problémát. Nincsen 4G a mobilon, hívni lehet.
Fáradjak be irodába SIM cserére... -
Landsmann
addikt
A hálózat modernizációt 14-15-re írták, de jelenleg a 3G és a GSM hálózat is megszűnt létezni. Nem tudom, hogy ez a kettő összefügg, vagy külön hibáról van szó. Áramszünetek után szokott ilyen lenni. Most nem volt, de az este áramingadozás többször előfordult. A Telekom féle B20-ról A VoLTE az megy szerencsére. Bár reggel még telefonáltam a céges telefonról, akkor ez nem este óta ilyen.
-
zzola
titán
-
zzola
titán
Sziasztok!
Eddig egy i13pro-ban használtam e-sim-et, azon működött a VoLTE, viszont pár napja igen tré lett a beszélgetés minősége. Most áthelyeztem a kártyát egy Samsung S22-be, itt viszont nem működik. A számon nincsen VoLTE tiltás, készülék menüjében be van kapcsolva a szolgáltatás, az ikon nem jelenik meg, készülék info szekcióban ezt látom:
-
-
bostone
addikt
Sziasztok!
A közelmúltban váltottam tarifát és egy készüléket is vásároltam részletre, amelyhez készülékbiztosítás is tartozik. Létezik arra lehetőség, hogy a biztosítást lemondjam, vagy ez érvényben marad az utolsó törlesztő befizetéséig?
-
cocka
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Na, ügyeskedtek a vodkafonnál is, már ott sem érhető el. Taps. Azt várom már, hogy mikor fogják megszüntetni, hogy élő emberrel beszélhess a 1270-en vagy a 1220-on. Sőt, telefonos ügyfélszolgálatra sincs már szükség.

-
cocka
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mondjuk a Yettel is tehet róla, mert a Community szekciót is telibaxta reklámmal, így persze, hogy nincs kedve az embereknek odaírni, ha azt látják, hogy nyomozni kell, hol vannak az előfizetők által írt kérdések.
-
Zsolt,72
őstag
válasz
INGJOKE
üzenetére
Ahamm
, jó a gondolatmenet. Téged erősít meg ez a poszt is. Rémlett ez a szál, mert anno olvastam, csak nem pontosan emlékeztem.
-
Zsolt,72
őstag
Így igaz, szoftver verziótól függően látható/nem látható a kapcsoló.
Az iOS 15.7.6 verziójú 6s kijelzi a kapcsolót: [kép] , ezzel szemben a magasabb verzióval használt telefonok már nem jelzik ki. Egyes esetekben pedig lehetséges, hogy ez a szolgáltatótól is függ.
Szerk.:
A kapcsoló megléte nem szükséges a VoLTE használatához, ha minden feltétel adott, akkor elég, ha a szolgáltató aktiválja.
-
-
dussy
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi. Esetleg valami 'kóddal' nem aktiválható önállóan?
-
-
dussy
őstag
Sziasztok!
Yettel szolgáltatással, de még Telenor kártyával hívás közben nem tudok böngészni (kereső, böngésző, stb.) - telefon i13, 16.2. Egyéb esetben minden működik, 5G is.
Elképzelhető, hogy régi SIM kártya okoz ilyet 'hibát'?
Köszi.
-
-
-
tomp
félisten
Szerdán lesz 4 hónapos a Yeti tv. Vajon megérkezik az első app frissítés vagy továbbra is az első béta verziót kell használni? Gondolom el vannak foglalva a Bencével a fb-on, hogy bemutassa milyen Istenes a szolgáltatás...

-
Landsmann
addikt
Megint rajta vagyunk a modernizációs listán. Június 14-15. Remélem ez úttal nem marad el. Kíváncsi leszek mit pakolnak fel.
-
donjohnson
addikt
válasz
szabolcs5757
üzenetére
akkor használd a samsung messages-t a google helyett, töltsd le az apk-t és telepítsd, alul vannak a verziók: [link]
-
szabolcs5757
csendes tag
-
csaszi75
őstag
válasz
szabolcs5757
üzenetére
Minden ilyen tömöríti a képet az MMS és az RCS is valami meghatározott méretre tömörít.... sőt, a pl. messenger, whatsapp, viber is tömörít..
Ha jó minőségű képet akarsz átküldeni, akkor pl: Gmail (max 10 MB), drive.. stb ilyen megosztás.. vagy PenDrive
-
szabolcs5757
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég fedeztem fel az RCS nyújtotta lehetőségeket, viszont érdeklődnék, hogy a Google féle messages alkalmazás használata során másnak is katasztrofális minőségre romlik az elküldött fotó? Kikapcsoltam a gyorsabb fotóküldés opciót de az 5 mb-os képekből így is 200-300 kb képet gyárt. Interneten keresgélve annyit talaltam, hogy másnál is előfordul a probléma, de megoldásra nem leltem. A Samsung saját üzenetküldő appja viszont nem rontja a minőséget. Utóbbi esetleg a Yettel RCS szerverét használja? Van már egyáltalán a Yettelnek RCS szervere? -
rin33
senior tag
A lefedettségi térkép Mezőhegyesi Ménesbirtoknál jelzi az 5G-t de ha átrakom hogy beltéri lefedettéget mutasson akkor eltűnik. Itt csak N78 van? Ha beltérire van állítva a térkép akkor az N78-at nem nézi csak az alacsonyabb sávokat? Sztem kb. 100 méteres körben lennie kell beltéri lefedettségnek is ezen a sávon...
-
cocka
veterán
Jól látom, hogy a kedves Yettel megszüntette a facebook oldalán a "Visitors' posts" című részlegét?
https://www.facebook.com/yettelhungary/community
Itt kéne bejönnie, ehhez képest: This page isn't available.
Gondolom fáj nekik, ha válaszolni kell a panaszáradatra. Érdekes a Trékomnál is ugyanez van. Csak a Voda hagyta meg ezt a lehetőséget, de ott legalább válaszolnak is a panaszokra.
-
donjohnson
addikt
-
leviske
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Az eSIM a Pixel miatt merült fel, mert csak 1 kártyát fogad fizikailag.
Ennyit nekem nem ér meg egy "hátha jobb".
Egyébként egy dedikált hotspottól, vagy asztali modemtől várhatok számottevően jobb vételi és wifi szórási képességet, mint a mobilomtól? Bár ez itt már lehet nagyon off.
-
4Grider
félisten
-
leviske
veterán
Sziasztok,
Őrlődöm a hordozható internet és az otthonnet csomagok közt.
Alapvetően nem vagyok sokat otthon, viszont ha már hordozás, akkor szívesen letudnám azzal, hogy a telefonomba (Pixel 4a 5G) regisztrálom eSIM formájában a net kártyát.
Ilyesmit lehet? Vagy csak pár válogatott készülék támogatja? Esetleg ezzel a díjcsomaggal nem kérhető?
Alapvetően vonzana az 5G-s OtthonNet Pro, mert a szemben lévő ház tetején ott virít a Telekommal közös tornyuk (Harcsa utca), de szerelőre várni nem szeretnék mégegyszer (Telekom ettől egy időre elvette a kedvem). Van rá esély, hogy itt érdemi előrelépés lenne az 5g?
Előre is köszönöm s segítséget.
-
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani a hűségidős opciót további kedvezményért cserébe a yettel honlapján? HelloDatáról kerültem át Prime+ra, és korábban láttam a honlapon, hogy ha hűséget kötök rá, akkor még olcsóbb lesz, valamint ha prime csoportba kerülök, akkor is... stb
Lehet hogy lejárt már ez a hűségidős kedvezmény lehetőség?
Köszi! -
Landsmann
addikt
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Én úgy emlékszek egy Samsung frissítéssel le el....a.
-
donjohnson
addikt
válasz
Tappancs2001
üzenetére
a52 5g-vel másnak se ment a yettel 5g amit a vodafone-nál vett.
a52s-nél viszont nem panaszkodtak itt a topikban.
nekem független (aqua.hu-s) van és azzal megy az 5g. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Vesztenivalód nincs. Próbáld ki a másik telefonnal is.
-
Tappancs2001
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szia! Nem Yettele--es, hanem a Telekomos vétel volt. Akkor esélytelen vele az 5g Yettel hálózaton? Van még egy másik, szintén Telekomos Samsung Galaxy A52s 5g telefonom is, esetleg azzal próbálkozva nagyobb esélyem lenne? Előre is köszönöm a segítséget
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Yettelnél vettel is volt gond, úgy emlékszem.
-
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Korábban volt olyan, aki szintén valami, nem yetteles Samsunggal nem tudott a Yettel 5G-re kapcsolódni.
A te telód Yettel vásárlás? -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Ha keresgélsz a topicban A52-vel többeknek volt ilyen problémája.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következő lenne a problémám: Balatonalmádiban, 5 G lefedettségű területen (Yettel lefedettségi térkép a forrás) nem sikerül felcsatlakoznom az 5g hálózatra (Samsung Galaxy A52 5G, Yettel Prime + tarifa). Ennek szerintetek mi lehet az oka? nperf:
PLMN: 216:1 Cella. 2703:63 TAC: 5326 RSRP: - 108 dBm (ezzel a programmal mértem, csak 4g-re sikerült csatlakoznom). -
stagenull
csendes tag
válasz
4Grider
üzenetére
Szerintem is ez lesz a megfejtés, mert a városban szépen tudja a szokásos 5G-s sebességeket a telefon, csak itt nem. És persze nincs másik torony a közelben amit elérhetnék itthonról

Ebben az esetben szerinted lehet számítani megoldásra idővel, vagy így jártam? Ez is most lett modernizálva pár hónapja, azóta lett ennyi sáv, meg gondolom az 5G is. -
EA's hit
addikt
válasz
Katicza
üzenetére
Valószínűleg régi a sim kártya. Nekem 2 yetis kártyám van ugyanabban a telefonban, az egyik (a régebbi) a mai napig Telenort ír ki, a másik (az újabb) már a névváltozás után pár nappal átváltott Yettelre. Gondolom a kártya korával lehet összefüggésben, de semmi gyakorlati jelentősége nincs.
-
4Grider
félisten
válasz
stagenull
üzenetére
A yetinél nagyon ritka, hogy a 4G adott helyen jobb legyen, mint az 5G. Ennek oka az, hogy a yeti 95%-ban 5G-re sokkal nagyobb sávszélességű és 4G-től külön sávot használ, mint 4G-re összesen.
Szerintem te kiszúrtál a maradék 5%-ból egy DSS-es tornyot, ahol az 5G-re használt sáv a 4G-vel közösen használt. -
Katicza
tag
Csupán egy technikai kérdés. Az mitől függ, hogy mit ír ki a kijelző? Nálam a Realmi is és a mostani telefon is Telenor HU felirattal van a kijelzőn. Amióta váltás volt, még sosem találkoztam a készüléken Yettel feliratot.
-
stagenull
csendes tag
Sziasztok!
Van egy flottás korlátlan mobilnetem amit Budapesten a 3. kerület szélén használok (111-es cella).
Általában a SIM egy LTE routerben van, de a napokban beletettem a telefonomba ideiglenesen és meglepődve láttam hogy 5G jelzést mutat a telefon [LTE Discovery].
Ennek ellenére a sebesség gyenge, még úgy is hogy elsétáltam a "toronyhoz", hátha közelebbről jobb lesz. LTE 3CA alatt 150 megabit körül tud a routerben, a telefonos 5G pedig jó ha eléri a 100-at. De még telefonon is gyorsabb a net, ha arra állítom hogy az LTE hálózatot használja.
Mi lehet ennek az oka? Érdemes lehet beruháznom egy 5G routerre a jobb sebesség érdekében?
Előre is köszönöm a segítséget. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
akaszajanos
üzenetére
Az napi 34 giga, az nem hiszem hogy problémát okoz.
-
EA's hit
addikt
Igen, pontosan így. Az egy napos netek vagy egyéb csomagokmindig az aktiválás utáni következő nap éjfélig használhatóak. Ingyen 1 nap korlátlan netet akkor kapsz, ha az appon csinálod a feltöltést (bármilyen összeggel), akkor az is a következő nap éjfélig fog működni. Ugyanígy ha az 1000 Ft-os egy napos korlátlan netet rendeled meg, azt is a következő nap éjfélig tudod majd használni. Vannak 5 naposok is, azok is így működnek, az 5. teljes nap éjfélig, tehát ha mondjuk hétfő reggel megrendeled, akkor egészen szombat éjfélig.
-
szemy94
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor maradnia kell, amíg fullra ki nem vezetik a (Prime) M talk-ot.
De remélem előbb-utóbb az új tarifákhoz is lehet majd kérni konferenciahívást... -
Balanna
tag
Hát, nagy eséllyel a szolgáltatónál van a gond, úgyhogy most "forró dróton" vagyok velük.
Nagyon rendesek amúgy, megnézték a cellát, újraindították, és ma ismét hívnak, hogy maradt-e a probléma. Eddig nem. Viszont teljesen random jelentkezett eddig is, úgyhogy még nem örömködök.
Ha megjelenik a probléma megint, akkor élek a Te megoldásoddal is! Köszi! -
törölt tag
Jól értelmezem, hogy az Otthonnettel egyben megrendelt Yettel TV-re egyben is érvényes a 90 napos lemondás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Keresünk dokkolókat
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, jó a gondolatmenet. Téged erősít meg