- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Ingyenes. Besétálsz és kicserélik (ha jól emlékszem évi 1x ingyenes csak). Ha van rajta vmi adat (számok, sms) ők megcsinálják ott helyben a mentés és ráteszik az új sim-re.
Nekem így csinálták, sima kis kártyaolvasóba be, lementette ami rajta vol, újat be arra átlőtte és kész.#nincsbennetarcsi
-
Ramius
őstag
Üdv. Keresgélve a topicban sikerült kihámozni, hogy a sim kártya cseréje ingyenes. Oké, de hogy működik ez? Bemegyek és 5 perc alatt kész? Mentést csinájak a telefonszámaimról?
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Zolii44
tag
Hali. Van a Telenornál ez a Klikk szolgáltatás. Megrendeltem, és hogy tudnám lemondani???
-
darvinya
titán
válasz jozsi252 #7887 üzenetére
A programon keresztül törtenő frissités elavult technologia.
Gondolj bele a Google felhőre!!
Egy új Android már nem egyben levő OS!
Elsőre küld egy azonósítót a felhőbe ahol összeállítja a frissíteni kivánt tartományt.
Utánna elkezdi letőlteni, ha az egész meg érkezett, akkor kezdi átírni az előzőt ez észrevehető.
SE külön app-ok és függetlenek az os-től.
Ezeket jobb letőlteni SD-re és utánna frissiteni.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
veterán
válasz adriano18 #7886 üzenetére
Arra tudok tippelni hogy telóba ami van beépített updater az frissíti le a telefont az említett wifin vagy hálózaton keresztül. Bár ha jóltudom akkor sok telót pl csak programon keresztül lehet, illetve szerintem az biztonságosabb is, mert mivan ha a wifivel lesz valami? ottis lehet áramszünet és akkor lőttek a letöltésnek vagy ha épp elmegy térerő stb.
Jobban preferálom programon keresztül frissíteni + ups. és az a biztos.
iPhone 13 Pro Max
-
darvinya
titán
Ez sajnos a Google Android hibája mivel elvileg nem kapcsolhatod ki teljesen a net-et.
Ha nem tud adatot küldeni az Android egy idő után behal és furán kezd viselkedni.
Az automatikus újra APN beallítás váltó lehetőséget azt hiszem 2.2.xx után már kiszedték.
Pontosan amit leírtam.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
veterán
válasz adriano18 #7873 üzenetére
Ha a kiesen keresztül frissítesz akkor nem veszik el a garid, ha viszont frissítés közbe ( kies ) valami gond adódik áramszünet gép leáll kékhalál bármi, és a telefont nemtudod bekapcsolni akkor az nem garanciális hiba már, így akkor neked kell állni hogy helyrehozzák. Bár nem olyan egyszerű elcseszni ha műkődik a down meg recovery mód, de azért frissítés közben nem nagyon próbálkoznék leállással hiába működik a fent említett dolog.
iPhone 13 Pro Max
-
nggabi
félisten
-
darvinya
titán
Az új Rom-on is töröld vagy írd át az APN-t, de figyelj arra ne legyen automatikus helyreállítás amikor ki-be kapcsolod a telefont.
UI:simen csak Vodasok tudják tiltani Telenor-ost nem, és alap lesz(Net Start).
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
Valahogy lelehet tiltani teljesen a mobilnetet? Magyarul még az alap 10kb/13Ft se működjön, ne tudjon kapcsolódni rá a telefon. Köszi
-
adriano18
tag
ha az androidot frissitem akkor nem veszik el a garancia a telenornál? és ha pl. elbaszok valamit akkor a javitásáért fizetni kell nem?
-
mrlujoak
veterán
válasz darvinya #7871 üzenetére
??
Én csupán a 2-2,5 és 2,75G-t javítottam, mert az fix. A többinél már vannak megjelölésbeni egyet nem értések, de amit javítottam, az az.
Ergo parttalan vita lehet belőle.
Olasd el: [link]Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
darvinya
titán
válasz mrlujoak #7870 üzenetére
Ha már a kiíráson vagy kiakadva te is rosszul írtad ki.
-link- itt táblázatban részletes beltartalommal[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Akkor te nyelvezeteden idő, dátum és cella információ szinkronizációt a ZTE hálózat(HSDPA+) NEM TÁMOGATJA.
Csak régi hálozat támogatja az idő, dátum és cella információ szinkronizálást, mely esetenként HSDPA vagy HSUPA, EDGE, GPRS.
Nálam Hipenet-ig HSDPA és HSUPA, EDGE volt stabil és lejött az idő stb... .
Most meg semmi és néha HSDPA+ helyett csak GPRS-EDGE szagatva.
Tegnap előtt vettem észre, hogy vissza van kapcsolva régi hálózat egy része.2G GPRS
2.5G EDGE
3G UTMS
3.5G HSDPA, HSUPA
3.75(3.7)G HSDPA+(HSDPA+HSUPA)
4G LTEMade Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Hydrascope
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám, Pannon/Telenor mobilnetem van, és eddig mindig tudtam róla smst küldeni, azonban vagy 1 hónapja azt írja ki, hogy az sms küldése meghiúsult. Mi lehet a probléma? Access point? Köszi -
club1
veterán
válasz darvinya #7865 üzenetére
Ne haragudj - lehet az én hibám - de a hozzászólásodból alig értek valamit.
Amit értek: időszinkron és cellainfó. Mindkettőt biztosan támogatja a ZTE rendszere, gondolom ennek bekapcsolása a finomhangolás időszakában lesz, ha nem kapcsolják őket be, az a Telenor HU spórolása/hozzá nem értése miatt lehet csak. Gondolom ez a project (év) végéig kiderül...
Ha jól értem: Az hogy eddig volt nálad 3G és most nincs, simán lehet amiatt, hogy valaki sikeresen sírt a környékeden, és a lefedettségedet biztosító cellán az antennát átállították a sírónak kedvezően. -
darvinya
titán
Én nem IPhones 3-ról beszéltem, hanem a 4-ről!!
És ez egy nagy külömbség!club
Nem tudom, hogy neked ez előre lépés.
De számomra inkább hátra lépés.
Ahol lakom ott 2 hónapja megtörtént az átállás és azóta csak a bajvan.
Nincs time, date, cellinfo sync.
Az adatkapcsolatról nem is szolók, mert sz@..r.
Eddig stabilan volt 3G(tel-re), HSDPA-HSUPA Nem HSDPA+(internetre), EDGE(tel-re, internetre), és volt time, date, cellinfo sync mellyel minden megvolt könnyítve.
Magától beállítot mindent.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
q13579
senior tag
válasz darvinya #7860 üzenetére
Hali.
Ez azért teljesen nem igaz. Én 1 éve használok egyet (3gs) és maximálisan követhető az adatforgalom egy kicsi applikációval. Magától alig generál forgalmat, teljesen elenyésző. Az 1 gb-ot eddig egyszer sem használtam fel, pedig dolgoztatom a készüléket.
Abban viszont egyetértünk, hogy túlárazott a készülék, de hozzátartozik a valósághoz, hogy maximálisan tökéletes arra, amire ki lett találva.
-
tomp
félisten
válasz Davidoff91 #7856 üzenetére
Folyamatos kell neki. Bár ha előre letöltöd a térképet, akkor csak a tervezéshez kell net.
Ez egy jó pont az okostarifánál. Korlátlan gmaps :-) Van amikor fél órán keresztül nézelődök. Az idő alatt sok megát leszed. De korlátlan.
-
q13579
senior tag
válasz Davidoff91 #7850 üzenetére
Szia.
Épp ezaz. Telenorról szeretnék T-re váltani, csak az okostelefon csomagok miatt hezitálok még mindig.
-
darvinya
titán
IPones vagy IpoNEs
Az Alma szeretne többet kicsikarni az amúgyis méregdrága sz@...-ért.
Annyi apps. kell hozzá műnködjön rendesen.
Meg néztem egy dobozból kivett Szifont4-et.
Bekapcsolás után élből az internet, de pehje volt nem tudott csatlakozni.
Kb. 15 percig még kikapcsolni sem tudtam annyi hiba üzenet jött fel.
Na ez után a boltossal közlöm, hogy ne sz@...rakodjon a vecsomagolássadobja egyből a kukába.
Milyen adat forgalmat generálhat min. 5Gb/hó!!?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
mrlujoak
veterán
válasz Davidoff91 #7858 üzenetére
Eléggé sok fals dolgot kommunkiált...
Minden legális - ám mégis ideiglenes tiltott - iPhone tulajnak javaslom, hogy a telefon számlájával együtt ballagjon be a helyi rendőrségre, és tegye meg feljelentést a Telenor ellen.Ugyebár éljen az ártatlanság vélelme...
A telenor ráadásul - ha jól látom - törölt minden, iPhone-ok tiltásával, nem működésével kapcsolatos bejegyzést a FaceBookos oldaláról, ami nem kicsit bicskanyitogató viselkedés...
Az utolsó bejegyzés szerdai, majd azt már csak a tegnapi követi... Pedig pont csütörtökön született jópár hozzászólást is generáló bejegyzés...
Kínos ez a Telenornak, és kínosan hallgat is róla...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Davidoff91
aktív tag
válasz mrlujoak #7857 üzenetére
Érdekes irományok...Az baj kezdek már ott tartani, hogy nem hiszem el a Telenornak az IMEI szám duplikációs dolgot...Ez egy jól hangzó mese is lehet akár, amivel védik a saját hátsójukat, és megint az előfizető lehet a gonosz....Persze utóbbi feltételes mód.
Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II > Xiaomi Mi 9T Pro
-
mrlujoak
veterán
Nocsak nocsak...
Mégsem volt indokolt sok iPhone "tiltása"?
Vagy hirtelen a "lopott" mobil legalizálódott?!Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Davidoff91
aktív tag
Igen, csak én az első hozzászólására reagáltam, ami elég zavaros volt, a korrigálást nem olvastam.
tomp: Folyamatos netkapcsolat melett lesz ingyenes navigáció vagy pedig nem kell net sem, ergo, mint a Nokiánál? Megmondom őszintén mindkét formában érdekel a dolog, nemrég szereztem be a drága "kis" Samsung Galaxy S2-m.
[ Szerkesztve ]
Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II > Xiaomi Mi 9T Pro
-
svili
tag
"folyamatosan megy az átállás az új rendszerre (és nem vissza)."
Szép dolog ez a kincstári optimizmus...
Kíváncsian várom, hogy mikor lesz végre 3g az előző hozzászólásomban említett helyszínen.. Vagy ugyanúgy "lyukak" lesznek a hálózaton,mint régen..
''A konyak a szocializmusban a nép itala, amit választott képviselői útján fogyaszt!''
-
Zolesz007
őstag
Én is ezeken a szerencsétlen okostarifákon variálok, ha tovább osztom a netet oksotelóról tabletre akkor az böngészés vagy nem? Ez pl nekem érdekes. Meg látom, hogy más böngészővel megint nem ugyanaz a helyzet... Nem szeretnék állandóan ugyfélszolgálatot hivogatni, hogy b@... meg,... meg ha a média keretből töltök akkor a sebesség már nincs lekorlátozva ugye?
Mobilkvartett 150-hez képest még így is 20mb-al jobban járok. (SMS,MMS-t bebukom de annyit nem is küldök már)
A hívásmegosztásra meg már megvan, hogy hogyan mérjem a külön 90 perceket. (mondjuk sztem nem etikus manapság ez a hálón belül meg kívül dolog, pl mivan ha valaki 70-es de mondjuk telenor-os honnan tudjam előre, ki melyik szolgáltatóhoz tartozik? Mármár joghézagnak mondanám.)[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
tomp
félisten
Akinek okostarifája van, az jövőhéten kap egy ingyenes androidos navigációt. Indul a google maps navigation. A gmaps meg korlátlan. :-)
-
club1
veterán
válasz Davidoff91 #7850 üzenetére
Nem is akart. A rózsaszínekhez készül...
-
Davidoff91
aktív tag
Nézd, ha jót akarsz magadnak és hallgatsz rám, ne gyere a Telenorhoz... Ha csak nincs valami óriási problémád a T-mobilelal maradj ott. Az okostarifák borzasztóak, rohadt nagy átverés, a Telenor hozzáállása is erősen kifogásolható, mondom ezt 8 éve hűséges előfizetőként..
-
q13579
senior tag
válasz darvinya #7848 üzenetére
BOCS. Javítok. Telenorról T-mobile-ra.
Csak ugye most nézem, hogy 5.000 Ft-os havidíjért a T-mobile-nál olyan csomag van, amiben 200 perc van akárhova, 50 sms + 500 mb net.
Míg pannonnál 180 perc (megszabva, hogy hova), nincs sms és csak 150 mb net. Ami elsőre kevésnek tűnik, de ha ehhez hozzáveszem, hogy a böngészés ingyenes, akkor már lehet, hogy jobban járok, mint a T-mobile-lal.
Kérdés, hogy mit értünk ingyenes böngészés alatt. Gondolom csak bizonyos böngészővel bonyolított forgalmat... Ha viszont már külön applikációval szeretnénk mondjuk híreket gyűjteni és listáztatni, akkor már máris "multimédiaként" kezeli és nincs benne az ingyenes keretbe? Vagy pl, ha időjárás programon keresztül nézzük meg a jelentést. Gondolom ez sem számít bele az "ingyenes" kategóriába...
Szóval nem egyszerű különbséget tenni.
-
darvinya
titán
-
q13579
senior tag
Sziasztok.
Nagyon agyalunk, hogy szolgáltatót váltunk telenorrol pannonra, viszont ez attól függ, hogy 5000 Ft körüli előfizetéssel melyiknél van jobb csomag.
Most pannonnál vannak ugye ezek az okostelefon csomagok, amiket egyelőre nem tudok hova tenni. Mit jelent az, hogy korlátlan böngészés és multimédia tartalom külön?? Mert ugye ha így nézzük az a 180 mbyte már megint más. Igaz, hogy a T-mobile 1 gb forgalmat ad, de ugye ebbe beleszámít a netböngészés is (ha jól tudom persze...).
Barátnőmé lenne az előfizetés, ő sokat böngészne, de pl youtube videokat is rendszeresen nézne. Vagy egyéb dolgokra is használná a netet alkalmazásoktól függően.
Tehát kérdezném, hogy mi a véleményetek ezekről a tarifákról, jobb-e ettől pl a T-mobile ikon tarifája, vagy arányaiban jobban megéri a Telenornál az előfizetés.
-
svili
tag
válasz darvinya #7845 üzenetére
Akkor emiatt gyengélkedett a mobilnet - egyébként Balatonszemesen a kormányüdülőtől pár háznyira nincsen 3g csak EDGE, de az elmúlt napokban szinte használhatatlanul lassú volt, még Opera Minivel is..
Természetesen az üf. szerint van az említett címen is 3g - a kertben egy helyen néha bejön 1-2 percre a jel.. viszont már a nyitott verandán csak EDGE van. Ez nem is lenne gond csak ne lassuljon be a gprs szintjére, vagy alá..P.S.: Samsung Galaxy S telefonom van, gyári Froyo-val.
A "csoda" ZTE rendszer egyelőre gyengén muzsikál (már ha egyáltalàn "megszólal"...)
[ Szerkesztve ]
''A konyak a szocializmusban a nép itala, amit választott képviselői útján fogyaszt!''
-
darvinya
titán
válasz egykori #7844 üzenetére
Ez egy nagy tévedésed.
Magyarán szólva vissza állították a régi rendszert.
Ezt honnét tudom!?
A visszahívott technikusi kolléga elmonda nekem( mivel emlitettem neki ezt a problémát), hogy az újrendszer nem képes idő és dátum, cellainfo sync szolgáltatásra.
Ergo amit írtam, állítják vissza a régi rendszert mert az új teljesen összeomlott és csak a romokat takarítják.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Mi az ami nincs a Telenornak?
Talán ésszerű adathálozata!Es ne talántán normális lenne a rendszer!Vagy az elcse...t profitorientált tulajok a hibásak?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
David75
őstag
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Cloud_s
aktív tag
Korábban már felmerült, hogy pár embernek itt (nekem is) néha annak ellenére nem elérhető a telefonja, hogy látszólag a hálózaton van és a térerő is megfelelő.
Rájöttem, hogy a problémát lehet reprodukálni, ha 1 órás beszélgetés után bomlik a vonal.
Így csináltam egy kis tesztet: egy másik telefonba rakva a kártyát már nem csinálta.
Viszont ami durva: a problémás telefonba T-mobile kártyát rakva azzal sem csinálta!Valakinek van valami ötlete, hogy mi is lehet ez az egész? Nem kompatibilis a telefon a szolgáltatóval? Várható, hogy elmúlik rövidesen (Debrecen)?
-
Landsmann
addikt
válasz krystman #7830 üzenetére
Adatvédelmi okokból van kicsillagozva az utolsó két szám. (elég hülye indok, dehát ilyen a törvény) Hívdd fel az ügyfélszolgálatot, ahol szóbeli nyilatkozatot tehetsz arról, hogy az adatvédelmi szabályoknak megfelelően használod fel az adatokat. Utána teljes egészében látod a számokat. Nekem is így van.
[ Szerkesztve ]
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
sssz
őstag
válasz Dominic1 #7831 üzenetére
két hónap nem a világ. addig még a pannon is lentebb viszi az árát. csak ezért szerintem ne keress másik készüléket, mert ha erre vágytál, akkor a másik úgyse lesz jó. várd ki inkább.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
krystman
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy elektronikus számla van megrendelve nekem, és egy részletes lista is van. Viszont egy olyan gondom van, hogy a részletes listán a telefonszámok utolsó két száma csillagozva van. Viszont nekem olyan , vagy úgy kellene, hogy teljesen ki lenne írva végig. Nem tudjátok, hogy ez miért van? Mert így nem igazán jó nekem!
A másik. Nekem már letelt a Klikk szolgáltatás, és már az első havidíjat is levonta, és vicces, de 60MB-nál küldte a Telenor, hogy elfogyott a havi keretem. Direkt fordulónapkor nulláztam le a számlálót a telóba, és pont 60MB-nál küldte az sms-t. Elég fura. -
sssz
őstag
válasz Dominic1 #7828 üzenetére
dehát meddig vagy még próbaidőn? nem lenne egyszerűbb várni kicsit és akkor vagy összegyűlik több pénzed vagy letelik a próbaidőd és tudsz felvenni hitelt vagy akár addig találhatsz kezest is.
ahogy telik az idő, a teló meg csak olcsóbb leszszabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
David75
őstag
Kezdem magamat örültnek érezni. flexi plus-om van 3 hete kb. ZTE mf190 modemmel.
Eddig összesen 1gb adatforgalmam volt a maximális 10-böl. Sms se érkezett lassításról. A telenor lefedettségi listája alapján a hsdpa területén vagyok. A speedtest.net-el a mai napig max 0,5 mbps-t mértem. Ami még mindig nem teljesen volt korrekt mert 20kbyte/s-nél gyorsabban nem nagyon jöttek le a dolgok viszont a mai napon a telenor oldalán mértem a letöltési sebességet link ott 2,5mbps-t mért és azóta már a speedtest is annyit mér. Ezzel szemben ha le akarok valamit tölteni mondjuk torrenten vagy akár a zune.net-ről a zune player-t akkor is marad a körülbelül max 20kbyte/sec.
Mi a franc van?
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
darvinya
titán
Annyit tudok hozzá szólni net témában, hogy itt a 11. ker-ben kb. egy héttel ezelőttig 7Mb-es volt.
Utánna meg!?Hát egy jó kérdés!!
Olyan mintha ZTE(mint kiépítő egy forum társ infoja) egyszerűen összeomlott és most takarítják romokat.Az IPhones gond csak sajnálni tudom őket.
Egy állhír melyben az alma küldte szét az eu-i szolgátatóknak a ő álltaluk lopotnak tartott telefonok IMEI számaikat, mert a telefonok Amerikából és Ázsiából származik.Mivel az adat vedelmi okokból csak tiltani lehet.[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
válasz alba-regia #7820 üzenetére
Ez nem jófejkedés a részükről, hanem alap, már jó pár éve postán küldve lecserélték a régi kártyákat díjmentesen.
-
Davidoff91
aktív tag
Na ez megint csak a Telenornál fordulhat elő. Kezdenek annyira szánalmasak lenni, még jó, hogy végül úgy döntöttem, már nem írok alá hozzájuk 2 év hűséget, így bármikor leléphetek tőlük... Egyébként meg megértem azt, aki trükközve vesz iPhone-t, Steve papi a kampós orrával pofátlanul sokat kér a telefonért, én sem lennék hajlandó annyit fizetni érte, met nem ér annyit, inkább más forrás után néznék (más kérdés, hogy sose vennék iPhone-t). Ez a hozzáállás meg, hogy az előfizető hibás, bizonyítsa be, hogy az ő telefonja eredeti...Méltán beleillik a Telenor új arculatába, amire annyira büszkék, csúszómászó gerinctelen legalja bagázs...
[ Szerkesztve ]
-
alba-regia
aktív tag
Tarifacsomag módosítása kapcsán voltam ma a Telenornál. A korábban részletezett, régi kártyákkal tapasztalható esetleges problémákra (net, stb.) rákérdezve az ügyintéző kicserélte a tizenéves SIM kártyámat újra (díjmentesen, akadékoskodás nélkül).
-
mrlujoak
veterán
Nade ennyi, és hirtelen csak a Telenornál?
Százával tiltott ki hálózatáról iPhone-okat a Telenor
zoli62:
Jah, olvasom...
Ez a szösszenet is onnan van:" restore után kiírta a telefon, hogy "unlocked" és utána is minden probléma nélkül az összes kártyával működött (eddig). Az első tulajdonos én vagyok és az apple oldalán teljesen rendben van a készülék, regisztrált, garanciális stb."
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
tomp
félisten
Azért az imei tiltólistára nem kerül fel a teló csak úgy. Van annak oka. Ezáltal nem a telenor a hibás.
-
mrlujoak
veterán
válasz Csabee. #7813 üzenetére
Az a baj, hogy nem csak a netet, egyáltalán a hálózatot nem tudják használni...
Mint kicsit jobban visszaolvasgattam a témával kapcsolatban, kiderült, hogy az IMEI ellenőrzéskor dobja le némely iPhone-t a hálózatról a Telenor, így sajnos a készülék telefonként nem üzemel.Többeket arról informált a Telenor, hogy az iPhone-juk IMEI száma nemzetközi tiltólistán van, és ezért nem engedi fel a hálózatra.
A furcsa az, hogy eleve több iPhone tulaj érzékeli a hibát, természetesen egyik sem lopott/tiltott modellel...Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
veterán
Egyenlőre most valaki tapasztal valamit a hipernettel kapcsolatban? mert nekem pesten ugyanúgy a max 3 megabit környéke. Vagy még nincs aktiválva?
iPhone 13 Pro Max
-
mrlujoak
veterán
válasz Csabee. #7809 üzenetére
Uhh...
Épp most olvastam egy másik portálon, hogy még mindig nem jó az iPhone-ok számára a Telenor hálózati elérése...
Nem úgy volt hogy kedden már rendezik?!
Egy ismerősöm volt, aki panaszkodott, akkor még figyeltem, de hogy 2 nappal később is vannak "süket" modellek a hálózatban...Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Csabee.
nagyúr
Szakarodik a Telenor hálózata nálam hónapok óta.. Jah és meglepő módon iPhone tulaj vagyok... a mobilnet amúgy sem volt olyan gyors mint a T-mobile-nál, de egyre többet eldobja a hálózatot.
Üdv: Csabee.
-
veterán
válasz adriano18 #7806 üzenetére
Ugyanazok a dolgok vannak benne, illetve onnan raktárról jön a központból, így ha van raktáron ott akkor pár nap maximum szerintem, mi is rendeltünk úgy és kijött gyorsan. Illetve sokszor netshop-ba még van 5% kedvezmény is.
Más
Mióta van hogy csak felsőkategóriás tarifával lehet részletre venni telefont? sgs 2 - pl alapatarifa 600-al lehet minimum részletre venni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
adriano18
tag
Ha netshop-ba rendelem meg a mobilt az semmiben nem különbözik mintha személyesen a boltba venném meg? Mármint a tartozékait illetően
És ha nincs készleten az a mobil akkor kb. mennyi idő szokott lenni hogy leküldjék nekem?
-
icons
addikt
Üdv!
Telenoros vagyok, feltöltőkártyás és T-mobile-ra szeretnék váltani. Az egyetlen gond, hogy kb 8000Ft van a kártyámon és ezt nem szeretném elveszteni.
A családban van előfizetéses Telenoros, és másik feltltőkártyás is. Valahogy meg lehetne oldani, hogy ne vesszen kárba ez a 8000Ft.
A gond ott lenne, hogy a számot tovább szeretném használni a T-mobile-os számként.
Köszi!
-
csab2
veterán
válasz smallcurrant #7796 üzenetére
Kifizeted a telefon vételárát ott helyben. Utána havonta fizeted a havidíjat meg a telefon részletét ha részletre vetted. Ennyi. Természetesen a tarifacsomagtól függöen fizetsz az SMS-ekért, MMS-ekért, videóhívásért, beszélgetésért, adatforgalomért. Mi nem világos ezen?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Dominic1
csendes tag
Ma felhívott a Telenoros nő, azt mondta hogy kezesnek csak 26 éven aluli emberke lehet, és így lehetek Djuiceos, VAGY 26 éven felüli, de akkor csak a havidíj lenne havi 8000Ft, hát kösz nem.
Közben a szűk családi kör kiokosított, holnap felveszek egy A-hitelt az Otp-nél, és úgy veszem meg a telefont, így a saját nevemen lessz, és semilyen kezes nem kell, feltéve ha adnak annyi hitelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest