Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
-
Prien
addikt
válasz
Varszegig
üzenetére
Engem is hívtak pár napja, már majdnem be is rakott péntek 3 órára,hogy fáradjak el ide vagy oda egy kis beszélgetésre...Mondom, ne haragudjon, de nem foglalkozom ilyennel. Végül abban maradtunk,hogy küldenek egy ajándék CD-t, amin rajta van a tájékoztató. Mondom: legyen. De semmi pénzem sincs.

-
BéHGT
senior tag
válasz
Something_
üzenetére
Övé tuti hasítana!

-
Something_
őstag
válasz
Varszegig
üzenetére
Hozzám jöhetne a hipernetes ügynök, megmutathatná a sebesség új korszakát

Tuti elégedett lenne a
sebességgel 
Kíváncsi vagyok, hogy a múlthéten küldött panaszomra mikor reagálnak, mikor hívnak fel.
Már most röhögök azon, hogy tuti nálam van a hiba, szar a gépem, szar helyen lakom, rossz böngészőt használok, lassú oldalakat nézek és közbe megy a torrent 10 mb/s letöltéssel. -
Varszegig
veterán
Mai telenor szösszenet:
Titkos számról hív hölgyemény, telenortól, rűérek-e, és már mondja is, hogy óriási ajánlata van számomra, mivel kiemelt ügyfelük vagyok, ezért csak most, és csak nekem kiküld egy ING "pénzügyi tanácsadót" (értsd: biztosítási ügynököt), aki aztán nekem és családomnak jól megmondja a frankót, hova tegyük a pénzt. (Az ő zsebükbe persze.) Aztán ha ez még nem lenne elég, küldd egy "természetesen" Telenoros ajándék sim-et 120 perccel feltöltve, és a hab a tortán, hogy megnézhetem, hogyan működik a Hipernet, mert ugye az üzletkötő (bocsánat, tanácsadó) ezt fogja használni. És akkor mondaná, hogy mi a címem a nyilvántartásukban...
(Eddig a pontig levegőt sem vett, szavába sem tudtam vágni, itt is némileg fel kellett emelni a hangom, hogy állj!)
1) Nem érdekel az ING ügynöke
2) Nem is vagyok ügyfele a telenornak, a számom egy hordozott szám.Bazz, szó bennakadt, lehelet megszegik, erre nem volt felkészítve Gizike. Még megkérdezte, melyik szolgáltatóhoz hordoztam a számom, aztán gyorsan letette.
Azért elgondolkodtat, vajon milyen alapon kezeli az adatimat még a telenor?
-
mfranky
őstag
Sziasztok!
Andorid-os Chat On! nevezetű program működik már Telenorral? Nincs visszaigazoló sms, program vagy szolgáltató hiba?
Üdv

-
-
alba-regia
aktív tag
Szerintem is nyugodtan lehet őket keresni a problémákkal. A legtöbb felhasználó megveszi, mert látja a reklámot, hogy hiper és milyen fantasztikus dolog a hordozhatóság. Fogalmuk sincs a fel- és letöltési sebességről, csak azt érzik, hogy lassú a net. A legtöbbjük biztos, hogy nem balhézik ezért velük.
Amikor megjelent a Nokia 5110, és olyan helyen laktam, ahol nem volt dialupos net (még akkor a DSL nem volt Mo-on), azzal neteztem max. 9 kbit/s sebességgel. Ahhoz képest pár helyen nem lett gyorsabb. Úgyhogy erre a 15 éves lemaradásra ne mondják, hogy hipernet! -
tomp
félisten
válasz
Something_
üzenetére
No de a garantált 3G az 120Kbit. Nekem 50volt a max. Azaz még a fele sem.

No de jóváírtak 8,8k-t.
Oké aláírtam az okos180-ra a 2évet.
Tetszik ez a korlátlan net ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DarkByte
addikt
Egyébként tegnap töltögettem le firmware-t az SGS2-őmre otthon a korábban említett router-el. És nekem továbbra is fura hogy miért van az hogy ha újraindítom a modemet akkor jó fél-1 óráig 2-3Mbit-el töltögetek lefelé, aztán fokozatosan a bányász béka feneke alá visszaesik a sebességem. Egy restart és megint jó. Ja igen, antennát még nem bizergáltam egyelőre, nem volt időm.
-
tomp
félisten
válasz
Something_
üzenetére
A #9974-ben linkelt képeden 0,36Mbited van. Nekem 0,05Mbit. Azaz neked 360Kbit. Nekem 50Kbit. Letöltésben is én nyertem.

BéHGT

-
tomp
félisten
válasz
Something_
üzenetére
OKÉ!

Én nyertem! 
Ez volt az a híres szeptemberi esetem amit az összes telenoros dolgozó ismer.
Augusztus 31-től szeptember 20-ig tartott kb. Folyamatosan nem kaptam meg a garantált 3G sebességet sem.
Astoria shopban beadtam egy panaszt(meglepett, hogy még a pult mögé is beengedtek és együtt írtuk meg a panaszt) +3db email és 2 telefon.
Ezért voltam téma a menzán.
Megtudtam, hogy peccselték a rendszert, ami szépen elküldte a telefont egy melegebb éghajlatra. Ahogy nőtt a 3G forgalma/terhelése, úgy tettek parkolóra, blokkoltak le. Plázák saját belső hálózatukon jó volt minden.
Hónap végén aztán elkészítették a "tomp 2.0" peccset amivel azóta is okés
Illetve jóváírták a szeptemberi számlámat. -
Varszegig
veterán
válasz
Something_
üzenetére
egyről beszélünk
szerintem is átverés -
darvinya
titán
válasz
Something_
üzenetére
Kösz a helyre igazítást.
-
tomp
félisten
válasz
Something_
üzenetére

Tegnap még 5-6Mbitet ment.
Leállt vmi odabent?
-
BéHGT
senior tag
-
Something_
őstag
válasz
darvinya
üzenetére
Szerinted berakok 544x960-ast? Rá kell nyomni a kis képre és bejön a valós mérete.
Varszegig:
Egy szónak száz a vége, tényleg nagy átverés ez a hipernet.. Hozza az 5-7 mb-et mint a "régi szar" rendszer, de azt hozza..
Akinek meg 20-40-es sebesség kell, az fizessen elő kábelnetre.. -
Varszegig
veterán
válasz
Something_
üzenetére
így értettem én is. Hogy azért csak 6 a t, mert az kb. a max. Ha fizetsz a médiára még egy 1000-est, akkor már 21 a max, lehet azt is megközelítené.
-
darvinya
titán
válasz
Something_
üzenetére
"T-Mobile "sima" net, telefonon:"
Szerinted 80x... pixelü képből lehetlátni valamit? -
Varszegig
veterán
válasz
Something_
üzenetére
tegyük hozzá, a t mobilos neted 7,2-ben van limitálva az átlagos díjcsomagoknál, így ez kb. a max.
-
Something_
őstag
De mielőtt még nem volt hipernet, akkor asszem valami 5,x-es mobilnet volt a telenornál. Na az is 3 mb-tel ment.. Hipernet is ugyan így 3-mal és legyünk elégedettek?
Várom a választ vagy a telefonhívást, de sztem kibalhézok valamit és remélem, hogy sikerrel járok és tudnak valamin állítani..
Mindjárt megyek ki az erkélyre cigizni és a hipernet antenna mellől tolok egy speedtestet sima T-Mobil-al, mobiltelefonon. Sztem még az is több lesz, mint ez...
-
Varszegig
veterán
válasz
D4rkm4n
üzenetére
számhordozás nem kerül pénzbe.
A leggyorsabb útja: bemész a telenorba, kifizeted a tartozásod, és megmondod, hogy húznád a számod a véresbe. Ők erre húzzák a szájukat. Ott helyben nem kapsz semmit, hiába látja a gépben a mukós, hogy minden ok, nem adhatja ki a papírt. (Itt már anyáztam magamban, amikor ideértünk, ugyanis rögtön tudatták, ha átcsúszik a processz a számlazárásba akár 1 nappal, akkor 1 teljes hónapot ki kell fizetnem.) Ha megjön a papír a telenortól, ész a választott szolg.hoz, beadod, szerződést kötsz. Itt csak akkor kell perkálnod, ha nem írsz alá hűséget. (Én inkább perkáltam a simért, de le nem kötöm magam senkihez.) Aztán várod a megjelölt nap, megjelölt óráját, simet cserélsz, és kész. -
alba-regia
aktív tag
Érdemes lenne egy olyan honlapot készíteni, ahol egy Google térképen lennének elérhetőek a felhasználók speedtestes mérési adatai. Ez tartalmazza a dátumot, a pinget is. Így pár hónap alatt már lenne annyi információ, hogy tájékoztató jelleggel informálódhatnának a jövendőbeli felhasználók a szolgáltatók által kínált sávszélesség valós, mért értékeiről.
Természetesen a lélegzőcella miatt kis távolságokon belül is eltérő eredmények lehetnek, de ettől függetlenül értékes információkhoz jutnánk vásárlás, hűségidő bevállalása előtt. -
club1
veterán
válasz
Something_
üzenetére
De értsd meg, hogy irreális az elvárásod. Mobilnettel ezt nem lehet kiszolgálni. Minél többen fognak bedőlni a Telenor marketingnek, annál inkább így lesz.
-
Something_
őstag
Több mint fél éve repültem ki a családi fészekből, panellakásban ugye Digink volt, most családi házba nem lehet beépíteni, így horribilis összegért van 25 mb-s T-Home, de az meg csak wifin van, szóval laptopon tudom nyomni, de lehet, hogy veszek egy wifikártyát az asztali gépbe. De akkor meg feleslegessé válik a hipernet

De ez se megoldás.. 5 napos próbán 7-13 mb volt, elvárnám, hogy a 7-et hozza:S
-
BéHGT
senior tag
válasz
Something_
üzenetére
Na igen... Mondjuk nekem itthoni nettel nincs bajom.
Néha-néha nézek youtube videót a Hiperrel, szerencsére betölti gyorsan, szép is lenne, ha mindig várni kéne... 
-
BéHGT
senior tag
válasz
Something_
üzenetére
Na igen... Nem tudom miért fájna nekik csak pl fájlmegosztót korlátozni? Már ha lehet olyat... Vagy 4-5000-ért egy 8M-es korlátlan netet adni...
Persze azzal én sem értek egyet, hogy eltöltésre használják, mert nálam van hogy az itthoni net csak azért megy 15-16 órát. Pár ilyen ember mobilnettel, és tényleg összeborul az egész... -
Something_
őstag
A 200e ügyfél az igaz lehet, mert tényleg itt a legolcsóbb és csak itt korlátlan. De hát itt is szar, de legalább olcsó és korlátlan, ha már nem gyors

Szóval a 3 szolgáltató közül, a Telenor ajánlja a legjobb feltételeket.
De még így is le vagyunk maradva 10 évvel
Szerencse, hogy csak 10-el, másban 20-30 évvel. -
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Február 14-én lejár a hűségnyilatkozatom és ezt megünneplendő függetleníttetni szeretném a telefonomat és a jelenlegi számommal együtt át szeretnék menni a Yodafone-hoz. Mindez kb. mennyibe fájhat?
-
BéHGT
senior tag
válasz
Something_
üzenetére
Hát igen, arra én is... Meg, hogy igaz-e az a +200 ezer ügyfél a Hiper miatt... Bár szerintem az valós lehet!
Én is csomó embert rábeszéltem, szerencsére meg vannak elégedve vele...
-
Something_
őstag
Passzolom. Eddig ahol voltam vidéken, faluba ott én még edge-nél jobbat nem fogtam. Gondolom megyeszékhelyeken jó a vétel, de máshol még mindig csak edge van.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy Magyarország hány %-án van hipernet, ami működik 5 mb felett, de ezt nehéz lenne kiszámolni. Hátha lesz valami adat, én a mai napon 30%-ot tippelek
-
BéHGT
senior tag
válasz
Something_
üzenetére
Amúgy ahol járt az a Hipernetes kamion, azon volt valami torony?? Mert olyat is hallottam, hogy arra az időre jó volt... Vagy tényleg egyszerűen akkor arra állították a tornyokat?!
-
Something_
őstag
Itt vagyok, ahol a jelölés és szörnyű. 3 mb a plafon, ezzel nem is lenne gond, hogyha szeptemberben a próbaidőszakban nem 7-13 mb lett volna. Akkor nem ugrálnék. De mi van, elvitték az adótoronyt? 5 mb kell a normális böngészéshez! Ezzel a 3 alatti sebességgel nem lehet megnézni egy youtube-os videót sem.

-
BéHGT
senior tag
válasz
Something_
üzenetére
Jól van, komoly sebességeket produkál Neked is... Szerencsére nekem jól megy amióta meg van (ko-kop-kop). De nem tudom elképzelni, hogy Pesten belül hogy lehet ilyen fos egyik helyen, máshol meg jó.... Na persze vidéken sem, ami már város...

-
kojanika3
csendes tag
válasz
Something_
üzenetére
Helló! Még szerencsés helyzetben vagy hozzám képest
A mézesmadzag Telenor Roadshow nálunk fitogtatta sebességét októberben, 10 nap múlva: EDGE!

-
BéHGT
senior tag
És most...

-
darvinya
titán
Én ilyen korlátozás mizériát én is átéltem.
Mostanában a korlátozott időszakban is sincs korlátozás.
Tavaly nov. óta Online 100MB-on havi 1-5GB adatforgalommal.
Pedig csak kisebb töltések vannak átlagban 2Mb/s sebességel.Üsz-sok mondták váltsak nagyobb csomagra.
Annyira hülyének néznek -
Prien
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Akkor ott valami nem stimm...Nálam vidéken semmi gond. Képeket később dobok fel, mert nem működik jelenleg...
-
tomp
félisten
Belső illető értesített, hogy jelenleg ős káosz van a telenornál!
Folyamatosan megy a konfigurálás, finomhangolás. Ha nem sikerül szoftveresen behangolni az adott cellát, kimennek a helyszínre.
Még cseppet sincs kész a hálózat!
Örülhetünk ha a DC megy 20mbit felett.
A telenor és a zte összes embere folyamatosan dolgozik a rendszeren. -
Tybee
tag
Sziasztok!
Hipernetnél a korlátlan böngészést és levelezést is lassítják ha elértem a limitet?
2 éve flexi éjjel-nappal csomagban vagyok, néha korlátoznak de csak a youtube-on veszem észre, torrent ugyanúgy jön maxon ha proxy-t használok. Egyébként 32 Kbit-re még sose korlátoztak, hanem olyan 40-45 kbyte-ra!
Szeretnék hipernet 5-re váltani, de nem minden áron. Ha a böngészést is korlátozzák ill. nem lehet a torrentel ügyeskedni, mert mondjuk a csomagokat is figyelik akkor felejtős. -
Prien
addikt
válasz
alba-regia
üzenetére
Én azt olvastam valahol,hogy a Hipernettel 200 ezer új előfizetőjük lett.

-
alba-regia
aktív tag
2-3 éve tart náluk ez a más népcsoportra jellemző üzleti magatartás. Nem véletlen, hogy egyre többen pártolnak el tőlük.
-
csab2
veterán
Azelőtt volt fórum a Telenor FB oldalán. Egy ideje megszűnt. Vajh miért?

-
SenorGrande
senior tag
válasz
alba-regia
üzenetére
Írtam a facebook oldalukra egy ideges, de kulturált hangnemű levelet, amit percekkel később töröltek. . .Mégsem.Majd ha nagyobb forgalom lesz ott, kicsit floodolgatok, ne legyen idejük törölni.Közel 1500 ft-ot fizetni kb. 100KB-ért, röhej. . . És most "rettegjek" a köv. számláig, hogy vajon hányszor léptem fel?! Lehet, volt 10 alkalom is. Kösz Telenor. . .

Nagyon pipa vagyok[ Módosította: 7 ]
-
csab2
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Színtiszta szopatás. 
-
alba-regia
aktív tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Kedves opció ez a Telenortól. Állításuk szerint azért vezették be, hogy ne fizess sokat

-
SenorGrande
senior tag
Remek, ezzel most szembesültem!

Nézegetem a decemberi számlát, és látom rajta, hogy Mobil Online Start 5.00 db, 239.20+25% áfa/db = 1 495.00 Ft
Néha vonatmenetrendet néztem eddig wapon - nem volt nagy adatmennyiség mozgás, és nekem megérte azt a tízen-X forintot - de akkor ennek vége. . . Dögöljenek meg, hogy az "érintetteket" nem tudják egy ki*aszott e-mail-ben értesíteni! Kíváncsian várom a köv. számlát, mert azóta még wapoztam párszor. . .
-
csab2
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy internetes SIM-mel nem lehet telefonálni, de nem vagyok benne biztos.
-
BéHGT
senior tag
válasz
Something_
üzenetére
Hát, azért a saját ügyfélszolgálat hívása csak díjmentes... Nem lenne túl szép húzás, ha nem az lenne...
-
Something_
őstag
Reménykedem. Ha egy héten belül nem kapok választ, akkor felhívom őket egy 20-as számról.
Ha a stickben lévő sim-et berakom egy telefonba, akkor azzal is fel tudom hívni ingyenesen az ügyfélszolgálatot? Mert valahol olvastam, hogy a stickes sim-mel való telefonálás horribilis. -
BéHGT
senior tag
válasz
Something_
üzenetére
Én nem adtam meg telefonszámot, úgyhogy e-mailben válaszoltak, olyan 3-3.5 hét után.
És persze nem hozzáértő volt a válaszadó, úgyhogy olyan sokat ne várj tőlük... De lehet Te pont olyan embert fogsz ki, aki ért is hozzá. És szerintem ha 30-as számot adtál meg, akkor is felhívnak... -
Something_
őstag
Üdv!
2-3 hónap szenvedés után, rászántam magam, hogy írok e-mailt a Telenornak hipernet miatt. Jobban szeretem telefonon intézni az ügyeket, de mivel már nincs Telenoros számom (hál isten), így nem akarok "feleslegesen" fizetni azért, hogy 80%-ban egy automatával beszélek.
Szóval első lépésként felmentem a Telenor honlapjára egy -email címet keresve. Nem találtam, de láttam, hogy van Online ügyintézés. Beregisztráltam, a stick-re megjött az sms az érvényesítő kóddal. Beléptem, kitöltöttem az adatokat a "Technikai észrevételek - - Mobil Internet működési észrevételek" menüpontnál. 30-as telefonszámot adtam meg, szerintetek hívni fognak vagy elvész a süllyesztőbe a "panaszom"?
Összességében az a gondom, hogy Bp XVI. kerületben átlagosan 3 mb alatt van a 21-es hipernet. Ezzel nem is lenne gond, hogyha a kipróbálási időszakban, abban az 5 napban nem 9 és 12 mb-et mértem volna.
Az utóbbi hónapokban leggyorsabban egyik nap, hajnali 3-kor ment 5 mb-el. Ami nem vigasztal. -
etnies
senior tag
Sziasztok!
Költözök külföldre, szükségem lenne az egyik telefonom függetlenítésére.
Van erre hivatalos lehetőség a Telenornál (nincs hűségidő már) vagy minden képen keresnem kell egy nem hivatalos forrást? -
csernak75
senior tag
Ma hajnalban rekordot döntött a hipetnet21 Putnokon:

Úgy néz ki valamit csavartak a hálózaton mert tegnap napközben is 10-12 Mbit/s-ott mértem.
-
alba-regia
aktív tag
válasz
tranceplanet
üzenetére
Ha a netshopban rendelted, 3 napon belül aktiválják.
-
BéHGT
senior tag
válasz
tranceplanet
üzenetére
Én nekem nem kellett tavaly, ment minden rendesen. Szerintem előfizetésesnél nincs ilyen regisztráció....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

kérdés h röhögtek vagy sírtak?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Plusz várom a telenor válaszát/hívását.

gondolom h kedvelhetnek téged 

Színtiszta szopatás.