Hirdetés
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
üdv. kérdésem lenne, a telenoosok nem csináltak sokat, ide fordulok segitségért. adott 1 okostelefon, 1 flottás elöfizetés. a pprobléma. 3g t kikapcsoltam, majd vissza. azóta nem tudok 3g t használni... gyári beállitásokkal sem, a különböző 600féle beállitások sem segitenek, és az amit smsben is elküldenek, azzal sem működik. van 601edik tuti beállitásotok?... tuti mint a többi 600?
vagy valami ötletetek? leginkább pmeket várok, nem gyakran nézelődöm itt -
tomp
félisten
Éjszaka kinőtt a semmiből egy rejtélyes új állomás. Azóta stabilabb lett a net.

bandigno
iPhone nem különbözteti meg a 3G-t a HS(D/U)PA-tól. -
alba-regia
aktív tag
-
DarkByte
addikt
Most például hozz a sebességet amit telepítéskor mértem.

7.6-os modemmel ezzel a sebességgel ki is lennék egyezve egyébként ha mindig hozná. Így már lehet YouTube-ot is nézni ha akarok. -
club1
veterán
válasz
Zolesz007
üzenetére
Hangfelismerés alatt azt értem, hogy pl. a címjegyzékben lévő nevek bármelyikét a hívás indításakor kimondom, akkor a telefon 95%-os pontossággal megkeresi az adott nevet a címjegyzékben, visszamondja nekem a kihangosítóban hogy 'Pécsi Sándor hívása', és ha ezt nem teszem le, fel is hívja nekem 1-2 másodperc múlva. Ugyanezt a funkciót még több, hasonló szituációban használva, gyakorlatilag autóban a kihangosító mellett nem kell elővennem sem hívás fogadáshoz, sem indításhoz a telefont (mivel a telefon fogadáskor is felolvassa a hívó nevét, ha az benne van a címjegyzékben).
-
GTheo
tag
De, leginkább Androidosat szeretnék, csak azok drágábbak.
Sony Ericssont nem szeretnék, nincsenek jó tapasztalataim az újabbakkal, alig bírják 1 napig.
Wildfire S van 21992+Áfáért, de az kicsi és a felbontása is kicsi, Galaxy S van 47992+Áfáért, ami drága, de elgondolkodnék rajta, ha lenne, mivel elfogyott
Ha nem lesz változás, akkor vagy Nokia 500 vagy ZTE Blade lesz.Lenne még egy kérdésem. Céges előfizetésünk van a Telenornál, nem tudom pontosan milyen, de én szeretném, ha az én számomra Manager M(7000) tarifa lenne kötne, ami az oldalon a kisvállalkozásoknál van, vállalatoknál is lehetséges lenne?
-
bandigno
senior tag
Aki esetleg iPhone 4-et használ és már ZTE cellához csatlakozik, annak megjelenik a H betű a 3G helyett?
-
GTheo
tag
Sziasztok!
A Telenornál szeretnék telefont venni, céges előfizetésünk van már nagyon régóta, így a vállalati akciós készülékárlista alapján tudok "válogatni", de még így is nagyon drágák a telefonok a pannonnál, nem tudjátok, lesz mostanában valami leárazás karácsony után? Egyedül a Nokia 500 van jó árban szerintem, 19 992 + Áfáért, ez tetszik, de egy picit komolyabb telefont szeretnék. -
tomp
félisten
kb.1órája elszállt a telón a net. Azóta nem tud visszacsatlakozni. E közben modemen tökéletes a sebesség. Sőt! Karcolja a 7Mbitet is.
A telefon szerint megjelent egy új CID számú állomás és azon nincs net.
Remélem ez a zte lesz.
-
club1
veterán
Speciel a munkahelyemnél egy virtuális bázisállomást jelöl (nincs ott), ami meg ténylegesen ott van (1 kilométerre) azt 2 utcával odébb pályáztatják. Az állandó lakcímem (község Budapest mellett) pedig egy működő/valós bázisállomással rendelkezik, na ott semmi nincs a térképen kilométeres sugarú körben, viszont 1 meg 2 kilométerre egy-egy virtuális/leendő helyszínt jelöl. Szóval inkább virtuális mint valós ez a térkép felénk. (Mondjuk logikus, hiszen leendő/tervezett helyszíneket jelöl, amiből vagy lett azóta valami, vagy nem, a régi bázisállomások (amik meg nincsenek rajta ezen) azok meg vagy léteznek ma is, vagy nem.)
-
tomp
félisten
válasz
alba-regia
üzenetére
Ezt láttad
Ezen majdnem az összes rakja van. Szinte az összes állomás átrakható, ha van egy tulaj aki megállapodik a telenorral.
Csak az újonnan telepített ZTE állomások nem szerepelnek rajta. -
club1
veterán
válasz
alba-regia
üzenetére
Csodálkoznék, ha lenne ilyen publikus térkép.
Gondolom erre gondoltál. Egy csomó állomás nem ott van... -
alba-regia
aktív tag
Pár éve egy pályázat kapcsán láttam egy gmapses térképet, jelölve azokat a helyeket, ahova a Telenor antennákat akar telepíteni.
Kérdésem, hogy olyan térkép nincs véletlenül, ami az összes meglévő Telenor bázisállomást jelöli?
-
DarkByte
addikt
Egyébként most ezt produkálja. Ez kb. a legjobb amit tud napi viszonylatban.
"Vicces" hogy a feltöltés jobb mint a letöltés.
-
DarkByte
addikt
válasz
darvinya
üzenetére
Ahogy Club1 írja, egy ideje mennek a tanácskozások a 900Mhz-es sávba bevonható 3G miatt elsősorban a jobb jelterjedési adottságok miatt (a 2G GSM nem hiában tud nagyobb területeket lefedni). [pl. O2-nak tavasz óta van ilyenje Angliában]
Illetve ott van a 450Mhz-es sáv is, amit pár éve pályáztattak meg, végül pedig beszüntették ismeretlen okok miatt (csak tippelések voltak hogy a jelenlegi mobil szolgáltatók vétóztatták meg, mivel ők nem vehettek részt a pályázók között). [link][link] Itt azóta sem történt semmi előrelépés, pedig ez volna igazából a külterületen lakók számára a legérdekesebb.
-
club1
veterán
válasz
darvinya
üzenetére
Ez így nem teljesen igaz. 2G 900 és 1800 Mhz-en is van, az UMTS (3G) kezdetben 1700-2200 MHz között működött, általában az uplink jóval alacsonyabb frekvencián mint a downlink. 2007 óta 3G-t már tucatnyi szolgáltató elkezdett 900 MHz-en (ott is élesben) nyomatni, a finnek pl. így fedték le az ország felét UMTS-el 2009-ig. A ritkábban lakott vidékek UMTS-el való lefedésére most a 900 MHz-es frekvenciák tűnnek a legjobb választásnak.
-
darvinya
titán
válasz
DarkByte
üzenetére
Lehet én vagyok hülye, buta.
De 900Mhz-en 2G fut, 450Mhz-en pedig 1G.
UMTS(3G) 2100Mhz fut.
Egy kis olvasmány UMTS-HSPA -
club1
veterán
Hipernet előfizetések esetében pont annyi az esetek 80%-ára garantált minimális sebesség, mint standard 3G esetében. Csak számukra elérhető (ha éppen elérhető) a 7 Mbps-nál nagyobb sebesség. Ennél a szolgáltatásnál (és főleg a Telenornál) ugyanis nem garantálható 3G és felette a 120 kbps-nál nagyobb sebesség...
-
tomp
félisten
Nem az enyém a hiper21. Csak én használom most.

Amúgy amikor megérkeztem a városba, használhatatlan volt a hálózat. 10percenként dobott le a hálózat. Modemen telefonon egyaránt. Beszéltem velük 20percet, majd jeleztek a technikusoknak.
Másnap délben volt egy nagyobb ledobás. Nem tudtam újracsatlakozni. 1-2perc után sikerült és azóta megy 1-6Mbiten a modem. Felfele 1-2,5Mbit. Amikor a modem 6Mbittel megy, mobilon max 0,3Mbit van. Nem is vált át HSDPA-ra. Marad 3G a jelzés.
Van olyan, hogy beáll a modem 1Mbitre de olyankor újra kell csatlakozni. Nem 100%-os itt a háló de megy.
A beszélgetés alatt a 1220 megpróbált elhajtani. Mondta, hogy ha megnő a terhelés, csökken a lefedettség és átvált a modem GSM-re. Mondtam, hogy a modem "csak WCDMA" üzemmódban van. Akkor a térerő gyenge. Mondom a -63<->-76dBm jelszint Ön szerint gyenge?
4emeletes ház 4.emeletén lakom. Az ablakból rálátni egy rakás mobilállomásra. Tmob itt van a házzal szemben 20m-re. 1-2km-re a telenoros, 1-1,5km-re szintén telenoros. A közelebbire nem látok rá szemmel, mert takarja egy épület, viszont lehet venni a jelét. A távolabbira szépen rálátok szemmel is és szépen "látják" is az eszközök. -
Prien
addikt
Ez egy érdekes kérdést vet fel, elvileg ugye amikor eladják ezt a terméket, nekik meg kell kérdezni, hol lesz használva a net és gépen meg kell nézniük,hogy ott mekkora a lefedettség. Tudom, kezem a biliben,
de ennek így kéne működnie.
Ha eladták neked a terméket (előfizetést) 2 évre és nem tudod használni a szerződésbeli megállapodás szerint, akkor jogosan reklamálhatsz,
radikális esetben hivatkozhatsz,hogy használhatatlan és kérhetsz valami javaslatot megoldásra, végső esetben a szerződés felbontására következmények nélkül. Hangsúlyozom,hogy szerintem. Ennek így kéne működnie, így lenne korrekt. -
tomp
félisten
Akkor úgy mondom, hogy -103 és -108dBm-nél is van 1,5Mbit. Ok?

Prien
No és mivan azzal aki hiper21-e van, de nincs a városban hiperháló?

Max 6Mbit amit kibírok facsarni a hálózatból. Igaz, közben mobilon lehal a hálózat. Én egymagam kihajtom az egyik állomást a városban.
-
-
DarkByte
addikt
Lényegében ez csak egyedi havidíjjal: [link]
A feltételek ugyanazok. Mivel ez csak másodlagos net amit főleg szüleim és hétvégénként én használok, nem volt igény hogy mindenféle töltögetés is mehessen vele, arra ott van hétköznap a 20/10-es Digi net az albérletben. Bőven elég ha böngészni lehet vele. Gondoltam már rá hogy az ablaknyi időre eső keret lépjük túl, de a feltételekben is benne van hogy 32/32kbps-re lassítanak. Na meg ugye SMS-t se tudok ellenőrizni ha ilyet küldenek mert nincs rá felület a router web felületén. De mint mondtam az a durván 0.5mbit még terhelt időszakban is megvan. Mobilon ha a 100MB-os csomagot túllépem ott tuti hogy ennyire visznek le mert olyankor már csak 24kbit-es webrádiót tudok hallgatni, illetve kapok róla SMS-t is.Nézünk akkor egy másik adótornyot. Ha szerencsém van a főút mentén van egy szép magányos HSPA képes torony

-
club1
veterán
válasz
DarkByte
üzenetére
Akkor kifogtál egy szépen terhelt ZTE cellát. Már más is írta itt korábban, hogy ezek úgy működnek, hogy amíg nincs nagy terhelés, viszonylag kis térerő mellett is gyönyörűen működnek, aztán ha hazaérnek a felhasználók, akkor a cella által kiszolgált terület egyre szűkül, a távolabbi (rosszabb jelminőséggel a cellán függő) felhasználók netje lemegy kutyába, ellenben a közelebbi felhasználóknak relatíve több sávszélességük marad. Ha jól sejtem ez lesz a ZTE egyik gyengéje (vagy erőssége) attól függően, ki hol lakik...
Milyen adatcsomagra fizettél elő egyébként? -
DarkByte
addikt
Az USB-B dugón keresztül egyrészt mikor router-ként megy kapja a +5V-ot az adapterjétől. Másrészt rá lehet dugni gépre, akkor nem router-ként csak modemként megy a gépen.

#9553: a HSPA+ is ugyanabban a frekvencia sávban megy mint a UMTS. Legalább is itthon, talán egyszer megérjük hogy leviszik a 900Mhz-es vagy 450Mhz-es sávba is ezt vagy az LTE-t és akkor tudnak értelmes lefedettséget csinálni városon kívülre is.
-
DarkByte
addikt
A várostól északra vagyok. A T-s mobilnet jobb volt itt. A régi modemet meg is tartottam ha esetleg visszaállnék hozzájuk (lehet sor is kerül rá).
Ping-et szoktam mérni. Az esti órákban teljesen kiszámíthatatlan. Van hogy teljesen stabil 100ms alatt (pl. most is). Másik pillanatban több ezres, időnként válasz sem jön. Délelőtti időszakban általában nincs gond vele. A sebesség viszont borzalmas. De mint írtam a nyári időszakban ezzel sem volt gond. Az utóbbi pár hónapban romlott jelentősen le, mióta ez a Hipernet mizéria kezdődött körülbelül.Az antenna állítgatást én sem zárom ki, még adok annak is egy esélyt.
-
DarkByte
addikt
-
club1
veterán
válasz
DarkByte
üzenetére
De igen. A yagi antennákra pont ez a jellemző (ha jól vannak belőve), a jelerősség fullon, a jelminőség meg távolságfüggő (illetve függ még a ténylegesen megtalált iránytól is). A jelerősség egy viszonylag kis távolságon kezd el gyengülni, és hamarosan lehal. Ha délre laksz a várostól, a T-vel jobban jársz, az még Selymesen is teljesen ok.
A jelminőséget egyébként egy pinggel tudod a legjobban csekkolni, a magas késés, egy-több csomag kiesése a biztos jel. -
DarkByte
addikt
De akkor nem jelezne max jelerősséget a modem. Cella túlterheltségre gyanakszom, a két ünnep között megpróbáljuk belőni másik toronyra, hátha.
A tetőn egyébként egy ilyen "ágyú" van kint: [link] Ha nem lenne rádugva, csak 2G-t látna a router. A boltban elvileg ez a legerősebb antenna, direkt a mostoha körülmények miatt vettem, és kezdetben mint írtam szépen is teljesített. Igaz azóta bejött a tél, ez igaz.Ha lesz lehetőségem lehet kipróbálom egy ilyen router-el is a dolgot: [link]
-
club1
veterán
OK nem a petőfiszállásival kellett volna példaként jönni, mert ott direkt a falu (egy részének) lefedése volt a cél, véletlenül sem akartak a környékbeli tanyáknak 3G-t biztosítani.
Ha 1-2 km-el távolabb élnél a tornyodtól, akkor a hipergagyinak még a szaga sem érne el hozzád, játszhatnál te is speckó yagi antennákkal. Nekem itt Budapesten a családi házunk alsó szintjén (nem pince) beltéren már elmegy a 3G, ha kimegyek az udvarra, meg kiveri a biztosítékot, annyira erős. Sűrűn lakott helyeken egyébként pont az ilyen lefedettség jellemző, mivel itt egy-egy cellának marha kicsi a vételkörzete. -
sssz
őstag
valahogy nem bízok abban hogy a szolgáltatók beteszik a palettába
hiszen nemrég vették fel a kínálatba a 10.1-et éa a 8.9-et, valamint mindegyik hozott nemrég egy olcsóbb kategóriás "saját" táblát is.ha ezt is bevennék, akkor a többi samsung a nyakukon maradna

a másik hogy wifiset az életbe nem fognak forgalmazni, mert nekik a 3G-ből van pénz. nekem meg csak wifis kellene, mert a telefonelőfizetésem mobilnet adatforgalmát, ha szükség van rá, meg tudom osztani rá.
-
-
club1
veterán
Sajnos nem annyira nagy vételkörzetűek a Telenor UMTS cellái. Én is használom arrafelé (délre), a petőfiszállási pl. kb. 5-800 méterig (tehát egy kilométerig sem) használható. 8 km még az Alföldön is nagy távolság ehhez a rendszerhez (itthon egyedül ezt a Huawei tudta elég jól megoldani), ebben a párás/ködös időben pedig pláne.
-
-
-
DarkByte
addikt
Sziasztok!
Huawei b970b-s router-hez (Telenor 3G Internet Gateway fantázia név alatt megy) létezik valamilyen firwmare frissítés? Körülbelül mióta a HSPA+ hálózat van Kiskunfélegyházán azóta eljátsza azt hogy előbb borzalmasan lelassul a net, utána már pingek sem mennek, és csak restart segít, utána instant megjavul. 8km-re lakom Kiskunfélegyházától viszont vettem direkt e miatt kültéri irányított 3G antennát hozzá, így maximális HSPA jelerősség van a modem szoftvere szerint, tiszta rálátás van az egyik adótoronyra arra állítottuk be tesómmal még a nyár végén. A sebesség sem az igazi, amikor még felszerelültük 2-2.5Mbps körül ment, most már örülök hogy amikor jó akkor a fél megabitet hozza.
Vagy ennyire túlterhelt lett a Telenor hálózata ezzel a hipernet nagyszerűséggel?
Ugyanitt T-Mobile-os mobilnet E220-as szappanmodemmel 2/5-ös jelerőséggel vígan hozta a 3,5Mbit-et az esetek többségében. Flottás mobilnet csomag miatt váltottam Telenor-ra de egyre jobban bánom már.Illetve ha már itt tartunk ezzel a router-el valaki tudja hogyan lehet megnézni a SIM SMS-eket? A gyári firmware tudna ilyet, a Telenor-osban minden le van korlátozva, még azt sem tudom neki mondani hogy fix 3G hálózatot használjon. Volt egy időszak az ősszel amikor fél napig nem volt 3G hálózat és 2G-re ment, viszont mivel a kültéri antenna a TV antenna alatt volt a tetőn, a GSM adatkommunikáció kiütötte a DVB-T boxunkat, annyira bezavart a jelbe.
-
sssz
őstag
ja, értem
azt hittem te árulod
a telenorosat én is néztem, olvasgattam is tesztet róla, nem tűnik rossznak. én ilyenkor csak a támogatás hiányától félek általában...pontosabban attól hogy nem lesz hozzá.a galaxy tab 7.0 plus nagyon vonz
főleg az usb host, amivel végre lehet csatlakoztatni winchestert is. -
Prien
addikt
A Telenornál már kapható egy ideje, sajnos csak előfizuval.
Az országban még nem forgalmazzák... Nekem nagyon bejön amúgy, nagy kérdés lesz a független ára vagy,hogy lesz-e a Telenornál kártyásan.
Ha 20-30 ezerrel a Galaxy Tab 7 plus alatt kezd, akkor nagyon jó vétel lesz! -
Prien
addikt
válasz
Bettina404
üzenetére
Sssz jól mondja, ez SIM kártya hiba lesz. Ingyen kicserélik.
Sssz: tablet témában mi a helyzet? Huawei Mediapad nem érdekel?

-
sssz
őstag
válasz
Bettina404
üzenetére
ehhez nem kell számot változtatni, bemész a telenorhoz, elmondod, hogy mi a gond, valamint hogy régi a simed és egy másik, újabb simmel kipróbáltad és azzal működött. ezért kéred a cserét. elkérik a simedet, gyorsan átmásolják a rajta lévő adatokat egy újra, aktiválják és kész. kapsz egy új sim-et helyben, jobb esetben ingyen.
-
axioma
veterán
válasz
Bettina404
üzenetére
Ingyen sim csere lesz belole valoszinuleg.
-
club1
veterán
válasz
Bettina404
üzenetére
Egyszer beírod, akkor is látjuk. Szerintem a telefon topicjában nagyobb sikered lehet...
-
Bettina404
csendes tag
Sziasztok!Most kaptam egy sony ericsson xperia x8-at,és nem tudok vele sms-t küldeni,viszont fogadni tudok!!Hiába megyek rá a küldés gombra nem csinál semmit,hanem elmenti piszkozatként!!
-
Bettina404
csendes tag
Sziasztok!Most kaptam egy sony ericsson xperia x8-at,és nem tudok vele sms-t küldeni,viszont fogadni tudok!!Hiába megyek rá a küldés gombra nem csinál semmit,hanem elmenti piszkozatként!!
-
sssz
őstag
válasz
matthew95(2)
üzenetére
De milyen telefonon???
Ez amugy nem egy konkrét telefon foruma, hanem a telenor-é, mint szolgáltatóé.
Próbálkozz a telefonod fórumában. -
matthew95(2)
senior tag
Hellò! Az lenne a kèrdèsem, hogy gyorshìvàst hol lehet beàllìtani ezen a telefonon ill. van-e olyan lehetôség, hogy amikor headset be van dugva automatikusan felvegye a hìvàst vagy ilyesmi, mivel a gyàri fülesen nincs felvevô gomb.
-
sssz
őstag
azt a forgalmi adatok és kedvezményeknél kellene látnod. rákattintasz, utána kiválasztod a telefonszámod, továbbra kattintasz és utána a lap közepe felé lennie kellene olyannak, hogy rendelkezésre álló keret, felhasznált és felhasználható. ez mind az sms-re, mint a perc kedvezményre és mind az adatforgalomra vonatkozólag.
nálam ez így néz ki jelenleg
Tarifacsomaghoz kapcsolódó kedvezmények
Tarifacsomagodtól függően az alábbi kedvezményeket veheted igénybe. A táblázatban szolgáltatásonként megtekintheted az eddig felhasznált és még felhasználható mennyiségeket.
Szolgáltatás Kedvezmény Felhasznált Felhasználható Utolsó frissítés
simplyAll 500 MB 322,17 MB 177,83 MB 2011.12.26 07:45
simplyAll 200 74 126 2011.12.25 19:07
simplyAll 200 db. 106 db. 94 db. 2011.12.26 11:47 -
BéHGT
senior tag
Alapadatok
Számlainformáció és befizetés
Forgalmi adatok, kedvezmények
Szolgáltatások
Tarifacsomag információk
Egyenlegfeltöltés és -információ
Cím- és adatmódosítás
Titkosítási beállítások
Kupon felhasználása
Ezek vannak. De hogy mennyi adatforgalomnál tartok (pl hipernetnél), azt nem látom sehol... Főleg, hogy ugye mennyi az, amit igazából a korlátból vonnak le... -
Sziasztok!
Szeretném megrendelni a klikk szolgáltatást, a 3 hónapig ingyen 100Mb mobilnetet, és az lenne a kérdésem, hogy a megrendelés napjától indul a 3 hónap vagy a hó elejétől? Tehát ha ha januárban mondjuk 15-én megrendelem, akkor 15-én indul a 3 hónap vagy mindenképpen január 1-étől már beleszámolja?

-
BéHGT
senior tag
Én így nem tudom megnézni se a Hipernetem, se az Előfizetésemet... Hogy hol tartok...
Van egy olyan megrendelési lehetőség, hogy elektronikus hívásrészletezés letöltéssel, az bruttó 250/hó... De letöltés nélkülit nem látok a szolgáltatásokba... se aktívot, sem megrendelhető szolgáltatást... -
darvinya
titán
Ha modemként szeretnéd használni a telefont és feltőltőkártyával.
Akkor javaslom TELENOR feltöltőkártya+mobilnet 1Gb(túlforgalazási díj nélkülí).
Ez 2500Ft/hó-ba kerül. -
takbal
csendes tag
Magyarországra látogatok két hétre, szeretnék közben telefonról netezni, illetve a telefont modemként laptophoz netezésre használni.
Meglepődve látom, hogy a három nagy mindegyike külön árul SIM kártyát internethez (modemmel együtt) kedvezőbb adatforgalmi díjakkal, és külön telefonhoz magasabb díjakkal (standard 2000Ft/500MB). Úgy tűnik, egyik szolgáltató sem akarja, hogy a telefont tudjam modemként használni és telefonálhassak is róla, ami mondjuk szerintem röhejes, de nem tudok vele mit csinálni.
Mi a gyakorlat a Telenornál? Jól értem, hogy az internethez árusított SIM-et nem tudom használni telefonba dugva sima telefonálásra? És fordítva, ha telefonos internetre fizetek elő, igyekeznek letiltani a net osztását a laptop felé?
Milyen feltöltőkártyás megoldást javasoltok a Telenornál?
-
Landsmann
addikt
Letöltéssel azt jelenti, hogy letölthető formátumban van fent az oldalon. DE egyébként is úgy van. PDF fortmátumban van a kiszámlázott részletezés. A még le nem zárt számlák esetében csv formátumban van.Azt hiszem, csak a reghisztráció utáni hívások jelennek majd meg a részletezőben.
-
nggabi
félisten
kell hozzá az elektronikus hívásrészletezés szolgáltatás is. az ingyenes.
forgalmi adatok, kedvezmények > tovább > alul "Kiszámlázatlan hívások (letöltés CSV formátumban)". ez egy táblázat, ebben látod nettóban h mi mennyi volt. az egyenleginformáció menünél csak akkor mutat összeget ha már a havidíjban foglalt lebeszélhetőséget túllépted.
ugyanez "letöltéssel" azt jelenti h papír alapon is megkapod, nyilván azért már fizetni kell...
-
akyyy
senior tag
kártyásrol most váltottunk számlásra. nem lehet valahol megnézni hogy hol tartok pénzügyileg???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
vagy valami ötletetek? leginkább pmeket várok, nem gyakran nézelődöm itt

oké...
mondjuk úgy h nem egészen megbízható...

hiszen nemrég vették fel a kínálatba a 10.1-et éa a 8.9-et, valamint mindegyik hozott nemrég egy olcsóbb kategóriás "saját" táblát is.
Ugyanitt T-Mobile-os mobilnet E220-as szappanmodemmel 2/5-ös jelerőséggel vígan hozta a 3,5Mbit-et az esetek többségében. Flottás mobilnet csomag miatt váltottam Telenor-ra de egyre jobban bánom már.
Az országban még nem forgalmazzák... Nekem nagyon bejön amúgy, nagy kérdés lesz a független ára vagy,hogy lesz-e a Telenornál kártyásan.