Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iOS alkalmazások
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
mobilkvartettem van, arra mondták. majd meglátjuk, lehet nem lógok bele, de a 4 nap időhúzás is nevetséges. (Az volt az indok rá, hogy a "háttércsoport" ellenőrzi, hordozható-e a számom. Amit ott azonnal meg is tudott mondani a srác a gépből, hogy igen, hiszen évek óta nincs hűségem, és nincs tartozásom se. Azaz erre a bonyolult feladatra van egy csoport, amire lehetne egy 10 soros program.) Álmomban nem hittem volna, hogy ha 12 nappal a havi zárás előtt nekiindulok a számhordozásnak, az kevés lesz.

-
axioma
veterán
válasz
Varszegig
üzenetére
Hat, azert a ketto kulonbozik. Az egyikben ugy szol a szerzodes, hogy x ft amiert kapsz y MB-ot a kovetkezo honap vegeig, azaz amiert fizetsz az a MB, es nem az ido, csak a MB-ok gyakorlatilag elevulnek. A hangszolgaltatas szerzodese viszont havidij alapu, ott az alap szolgaltatas maga a rendelkezesre allas, meg ha perceket is csomagoltak bele.
Ha meg csak a mobilnet szolgaltatasra mondtak, az lehet, de az egyszeru, fel kell mondani a fordulonappal a netre a szerzodeset, es akkor nem terhelik arra az 1 napra. -
Varszegig
veterán
2x rákérdeztem, határozottan állították, hogy ki kell fizetnem a teljes hónapot, ha 1 nappal is belecsúszok. Ha így lesz, nagyon nagy geci leszek

Mellesleg, ha a djuice-osoknál lehet 1 napért teljes havit kérni, akkor bármit lehet... (Feleségem djuice-os, én is ismerem az ottani mókát.) -
Frenky25
tag
Szia! Bocsi h nem írtam meg, Samsung S5350 Shark telóm van.
-
Prien
addikt
válasz
Varszegig
üzenetére
Bnőmnek meg ma jött sms a vodától, hogy számlája 17726 ft lesz. Teljesen kiakadt, érthető módon. Surf100 csomagban, alig volt hívása,stb, teloja Samsung S5230,tehát nem is lehet net. Csak azért írtam le,hogy attól,hogy más topicba nem olvasni, sajnos egykutya az összes szolgáltató.
-
Varszegig
veterán
válasz
r3dsnake
üzenetére
Ja, ez ilyen. Én ma voltam lemondani a 12 éves előfizum, számhordozással megyek a t-hez. Erre közölték, hogy most nem tudják a papírokat odaadni (se tartozásom, se hűségem), 4 nap múlva küldik. Majd kiderült, ha kicsúszok a számlafordulóból, akkor a megkezdett hónapot kiszámlázzák. Mondom, ugye időarányosan? Nem, nem, teljes hónapot. Aha. Na most azt hiszem írok a hírkölési felügyeletnek, hátha segít rendbeszedni a számlázó programjukat.
-
club1
veterán
válasz
Frenky25
üzenetére
Nem tudom miért nem írod meg, de ha symbian-os telefonod van, akkor ellenőrizd légyszi a hálózatcélok között az internetes hozzáférési pontjaid. Ezek prioritási sorban vannak, a Telenor Online (apn=online) hozzáférési pontnak meg kell előznie a Telenor Internet (apn=net) hozzáférési pontot. Amíg ez nem így van, addig az Opera a net apn-t fogja használni.
-
r3dsnake
nagyúr
én djuice-nál vagyok, de azért írok ide, mert a másik topic nem pörög. (meg egyébként is "egykutya".)
viccesek... 11-én reggel megrendeltem a 100megás csomagot, 1 hónapra. meg is jött az sms, le is vonták az 500ft-ot, nem volt semmi gond. majd 14-én reggel kapok egy sms-t, hogy a szogáltatását meghosszabítottuk. először azt hittem, hogy csak vmi hiba miatt jött az üzi, de nézem, hogy levontak megint 500-at. felhívtam a telenor ügyfélszolgálatot, megkérdeztem, hogy wtf, és szépen el lett magyarázva (amit sehol sem találtam leírva), hogy mivel az én számlázási (? kártyás vagyok..) ciklusom 14-étől lép érvénybe mindig, ezért tökmindegy mikor rendelek meg valamit, 14-én nullázódik, és onnantól számolják az 1 hónapot. nem a szolgáltatás megrendelésekor.
találkozott valaki más is ezzel a ritka idióta dologgal?
-
Frenky25
tag
Inkább ne váltottam volna tarifát, ahogy böngészek, vagy levonja, vagy korlátlan a sima böngészés, pedig semmi youtube, nem Androidos telóm van, így a háttérforgalomra se tudom fogni, a beállítások is jók, semmi Indavideo stb. nem is kezel Flasht a telóm. Már beszéltem az Üf. de ott is ugyanezt mondták el mint ami a weboldalon levan írva.
Voltmár valakinek hasonló problémája.??? -
jozsi252
veterán
THX a címet, énis megakartam mindig nézni hogy mégis hogy állok a multimédiás kerettel. beírtam a telefonszámom, nekem okostarifa 180 van tehát 180 megbyte-ot tudok felhasználni egyéb keretre lassítás nélkül
Na szóval lekértem hogy eddig mennyit használtam fel, erre jött sms hogy felhasználható 195,25 MB, 180MB ból hogy tudok még felhasználni 195,25 öt?

-
sssz
őstag
tudna nekem segíteni valaki abban, hogy mégis hol és hogyan kellene igényelnem az elektronikus számlát a telenor online ügyfélszolgálatán belül?
Tudom hogy a számla és befizetéseknél kellene lennie valaminek, de én ott a számláimon és egy online befizetési lehetőségen (ami szerintem nem egyenlő az elektronikus számlával) nem látok semmi ilyesmit. -
Frenky25
tag
Sziasztok! Tegnap váltottam Okostarifára, ma reggel neteztem a telóról Okostarifa 180 tarifacsomaggal, és levonták a 180 Mb multimédia keretből, mint egyéb forgalomtípust, miközben csak a Facebook, Gmail, Index oldalakat nyitottam meg, semmi Youtube..stb.
Valakivel történt már ilyen???
Előre is köszönöm.
Természetesen Opera Mini 4.3.0 verzióval.
-
axioma
veterán
válasz
krystman
üzenetére
En neten vettem ismeretlentol apunak sim-et (teloval), amit kesobb ugy raktunk be a flottaba, hogy irtunk ugyan egy (kamu) adasvetelit az online-on megtalalhato infokkal, de nem volt rajta szem.ig. szam, igy azt nem fogadtak el. Viszont alairattak vele, hogy buntetojogi felelosseg stb. nyilatkozza, hogy az tenyleg az ove jelenleg (tenyleges tulajdonosi nyilatkozat, vagy hogy hivtak). Szoval igen, siman at lehet iratni egy feltoltoset a nevere barkinek, csak ha kesobb az igazi tulaj keresi vagy reklamal, akkor lehetne belole "ugy".
-
VD
őstag
Egy láma kérdés:
Ha jól tudom djuice-os készülékek működnek Telenor kártyával is? (elvégre u.a. a cég)
Vagy ezt külön figyelik?
Csak mert ismerős Telenor-os, viszont a kiszemelt telefon a djuice kinálatában most elég olcsó. De csak a telefon miatt nem szivesen váltana tarifát. -
tomp
félisten
-
Prien
addikt
Nagy a csend a Hipernet körül. Pedig jócskán Augusztus van.

-
Frenky25
tag
Sziasztok. Az Okostarifákban a Telenor Online felület mutatja a multimédia keretből felhasználható adatmennyiséget??? Előre is köszönöm.
-
krystman
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy van nekem 2db kártya, ami most előfizetéses. Az egyiket öcsém használja, viszont az sima kártyás volt eredetileg. Az megengedett a Telenornál, hogy mind a kettő sim az én tulajdonom, az én nevemen van, és öcsém simán át tudja váltani a Telenor üzletben, az én jelenlétem, és bele egyezésem nélkül kártyásról számlásra? És az ő nevére megy a számla? Mert akkor ezek szerint, ha találok egy kártyát, azzal én bármit csinálhatok ilyen feltétel mellett? Engem ez meglepett, hogy simán át tudta váltani.
-
lorcsi
veterán
van egy zte bladem 2.1es droiddal
állítólag elérhető fent a 2.2-es, de nem találom sehol
segítene valaki ? -
-
allein
addikt
Sziasztok.Telenornál kötöttem szerződést mobil internetre(Internet Flexi tarifacsomag,modem típusa:MF668A)Beszéltem már a szolgáltatóval a problémámmal kapcsolatosan.Következő a gondom:A helyiség ahol lakom szuterén(15-ik kerület,van 3G lefedettség).Van még egy előfizetésem a Telenortól,vásároltam az év elején egy Samsung Galaxy S I9000 típusú készüléket(tarifacsomaghoz jár mobil internet is)Youtube-ot veszem példának mert ezzel kísérleteztem,usb modemról kapcsolodni youtube-ra sikerül de akadozva megy a videó.Telót összekötöm a laptoppal megosztom az internetet,elindítom a youtube-ot és láss csodát még a 720p videó is megy.Valahogy nem értem a dolgot.Usb modemmel valami nincs rendben,ezt mondta egy műszakis ügyintéző a Telenornál aki kedves volt és visszahívott.Azt ajánlta,hogy cseréltessem ki a modemet.Problémám az,hogy Szombaton lesz az ötödik nap egyben az utolsó nap amikor vissza lehet mondani a szolgáltatást.Nagyon el vagyok keseredve
Szeretném tudni,hogy kinek mi a véleménye.Köszönöm szépen.Sajnos nincs más lehetőségem Internethez. -
Rickazoid
addikt
Ebben az esetben mi akadályoz, hogy hazaérve WLAN-on ingyen frissítsd a térképeidet mondjuk naponta vagy hetente? Nem reagálnak úgysem azonnal ilyesmikre, már ha frissül annyi idő alatt, amennyi idő alatt befejeznek egy mondjuk fél éves útjavítást, illetve valószínűleg úgyis kidolgoznak majd valami értesítést is, ha frissítésen esnek keresztül a térképeik, bár szerintem felénk nem frissülgetnek fél évnél gyakrabban Budapesten, meg esetleg egy-két megyeszékhelyen kívül.
-
Rickazoid
addikt
-
club1
veterán
Én nem írtam, hogy az online navigáció rossz, csak azt, hogy a Google-tól ne várjuk, hogy full offline navigációt fog kiadni a kezéből. A Google mindig is úgy adott valamit ingyen, ha közben tudott tőlünk információt/adatokat szerezni, amit aztán jó pénzért eladhatott...
-
Rickazoid
addikt
Nem. Jelenleg csak a megtervezett útvonalat tárolja el offline, de hónapokon belül offline navigációvá alakul át. Ez nem spekuláció vagy álom, ez tény.
(#7951) Jim74: sokra mész az online navigációval is akkor. Szerinted amint elkezdik az útfelújítást, már frissítik is a térképet, hogy ott most épp egy útfelújítás van? Persze...
-
club1
veterán
válasz
Rickazoid
üzenetére
A térképek már most is letölthetőek offline-ba (az androidos verziónál a Labsról). Viszont a Google ragaszkodik a net használatához navigálás közben (hogy a forgalmi helyzetet követhesse). És szerintem ez nem is fog változni, mert az ő elképzelésük szerint a navigáció akkor jó, ha online adatbázisból dolgozik...
-
Rickazoid
addikt
Pár hónap és előre letölthető lesz akár a komplett országtérkép is és offline fog működni. Onnantól halál mindegy, hogy milyen tarifában vagy. Frissülni meg úgysem frissül valami gyakran, főleg ha nem Budapesten akarsz navigálni vele. Ráadásul ha jól tudom ez már vektoralapon működik, vagyis minimális adatforgalmat generál.
-
jozsi252
veterán
Na végre erre vártam, nokiánál ez volt a jó hogy ovi maps ingyé volt, egy újabb jó dolog telenor részéről thx érte

Amúgy most eddig alap google maps volt a telefonomon most ez a google maps navigation egy teljesen másik program navigálásra vagy pedig a google maps frissült ezzel a béta vagy akámilyen navigation végződésű szoftverral?
-
tomp
félisten
Okostarifában a google maps korlátlan. Ez által a navi is. Azaz a Telenor reklámozni fogja.
"Válassz a neked legfelelőbb okostarifák közül és korlátlanul használhatod a Google Navigációt. Nem kell venni drága szoftvert. Csak válassz okostarifát. Okostarifa okosoknak."
Na kb ilyen reklámot várok.
-
tomp
félisten
Akinek okostarifája van, indítsa el a Google Navigationt és utazhat. Pár órája nálunk is elindult a Navigation, ami az okostarifa alatt korlátlan.
Ma lez a hivatalos bejelentés, amin a Telenor is részt vesz. Na szerintetek miért?
-
darvinya
titán
POWER ON
Mint tegnap említettem, hogy az egyik Telenor Partner-nél kicseréltem a SIM-em, mert 3 éves volt.
Ez ingyen volt.Az észrevétel az új kártyával.
Miután kényszerűltem nyomni egy HARD RESET-et.
A kártya bekapcsolásával(ez nem a telefon bekapcsolasát jelenti) és pramétereket le-betöltőtte megjejent egy új lehetetőség az állításra.
Neve:
STK SERVIZ(ikonja egy SIM kártya csavarkulccsal)
ez nem
SIM MANEGER(ikonja egy SIM kártya csavarkulccsal)Ez eddig új s lehet, hogy egy pár hét múlva rájövök mi is ez.
De szeretném a ti véleményeteket is kikérni s én is gyorsabban tudom megfejteni.
Előre is köszönöm a hozzászolasokat!!!
:-* -
Eszem-f*sz*m megáll ezen a cégen. Magasabb tarifacsomagra váltottam és felszámolnak 900 Ft-ot a tarifacsomag váltásért adminisztrációs díjként?????

Elmennek ezek a búbánatos, büdös p*cs*ba!!!!
Amint lejár a hűségem húzok is el tőlük és viszem a családban lévő összes előfizetést is...
Megértem, hogy semmi sincs ingyen a mai világban, de egy tarifamódosítás férjen már bele ingyen, ha átlagban havi 10ezer körüli számlát fizetek nekik....

-
bandigno
senior tag
napi pozitívum, hogy erőssen megnyírbálták pl az N8 árát....meg 1-2 másik telefonét is!

-
darvinya
titán
Amiért az ember büszke, olyanná tenné környezetét.
Hangzatos szavak értelmetlenűl.
Mennj át T-hez s lőn jövőre mi lesz?
Mennj át T-hez s lőn jövőre mi lesz?
Mennj át V-hez s lőn jövőre mi lesz?
Mennj át O-hez s lőn jövőre mi lesz?Mára OFF
Teljes megzakkanás -
csab2
veterán
Szerintetek ha nekem 08.19-én jár le a hűségem (2010.08.19-én váltottam tarifát/vettem telefont/fizettem elő szolgáltatásra) akkor pontosan mikor kell tarifát váltanom/szolgáltatást lemondanom, hogy ne fizessek semmi pluszt? Pontosan 19-én vagy inkább 20-án?
-
-
bumbalaci55
tag
A telenor FB oldala egy vicc ! Letörölnek nagyon sok rengeteg hozzászólást, ráadásul az oldaltulajdonosoknak és az ott fizetett jópofa dolgot mondok a cégről embereknek nem tudsz írni sem
egyáltalán foglalkoznak a közönséggel
ez így nem jó . -
darvinya
titán
Mint zarójelben írtam nem védeni akarom, mert én is tudok pár észrevétel.
A szolgáltatokról annyit, hogy carteleznek de ez senkit nem érdekel. -
Qru
MODERÁTOR
Ott a pont és az még csak egy a listáról. A cukoripart is sikerült imígyen hazavágni.

Szégyen, európa legnagyobb cukortermelői voltunk, most meg importáljuk a cukrot.Pedig úgy tűnik, kizárt hogy nem veszik észre, hogy a lassan a csapból is az folyik, hogy sz@r a telenor. Oké csináljanak ZTE hálót, de minek ha nem lesz aki használja?
Így drágább lesz a leves mint a hús. -
Prien
addikt
Lehet,hogy valami hasonló történik,mint amikor megvették a bélapátfalvi cementgyárat, ami több száz környékbelinek adott munkát, hogy aztán pár év múlva lerobbantsák a földig és most hozatjuk Ukrajnából, meg mindenhonnan a cementet.
Á, de biztosan csak túl sok összeesküvős elméletet olvastam vagy ilyen filmet láttam.
Mi csak azt látjuk,hogy Telenor, de hogy kik a részvényesek, milyen felvásárlások történnek a piac érdekében a kulisszák mögött, azt nem tudjuk.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De én bízom benne,hogy nem szándékosan csinálják ezt a süllyesztést. -
Prien
addikt
Maximálisan egyetértek! Én is a mobilkvartett 1000-rel vegetálok, amit már megszüntettek, pedig ebben van 400 percem akármire, 1Gb net akármire, 200 sms akárhová, 40 mms bárhova, és ezek után 29 ft percdíj. De megszűnt, mert ez túl átlátható volt.

qru: nem rossz ötlet, mehetne valami fejesnek egy ilyen fax. Csak az ügyfélszolgálatról nem kerül ,,feljebb,, szerintem és a facebook oldaluk sem olyan bizalomkeltő.

Okostarifa: pont az okos telefonokra nincs olyan alkalmazás, ami tudná mérni,hogy most hálózaton kívülre vagy belülre ment a hívás, ráadásul egy 20-as körzetszámú ügyfél is lehet,hogy már azóta t-mobile-os vagy vodás és akkor hogy kövessük, miből mennyit használtunk fel?
Az internet meg a média keret meg egyszerűen kesze-kusza, összevisszaság.
-
q13579
senior tag
válasz
darvinya
üzenetére
Azért a kettő nagyon nem ugyanaz.
Iphone-t használok, de gondolom más OS-re szintén vannak forgalomszámláló appok, amik függetlenül attól, hogy a forgalmat mi generálja, MÉR. Így maximálisan tisztában vagyok vele, hogy hol járok.
Ráadásul a "böngészés" nagyrészét úgynevezett célszoftverekkel végzem. Tehát vagy olyan, ami a hireket szedi össze nekem egy csokorba tetszőleges forrásból, vagy az időjárás szintén tetszőleges módon, de beszélhetek pl a műsorujságról, ami szintén egy app....
Ezek nem médiatartalmak, mégis oda fogja számolni a telenor, mivel nem a megszabott böngészőn keresztül lett generálva a forgalom....
És ez bizony óriási különbség....
Arról nem is beszélve, hogy ezen adatforgalmak eltörpülnek az ún. "média" jellegűektől. A havi forgalmam 70 %-a ugyanis biztosan ebből ered. Értsd: youtube, netrádió, stb. És nekem ez ugyanannyiban van, mint annak, aki 150 mb-nyit használhat ebből. Én ennek a többszörösét tudom magaménak egy hónapban.
Tehát a véleményemet tartom. Követhetetlen és kiszámíthatlan, ahogyan azt a Telenornál kitalálták. Megnézném, hogy hány olyan felhasználó van, aki még sosem lépte túl pl a médiakeretét... (mert gondolom a Telenor ehhez szükséges mérőeszközt nem bocsát rendelkezésre...)
-
q13579
senior tag
De egyszerűen nem is értem, hogyan engedhetnek meg ilyen üzletpolitikát.
Szerintem a nagy gond az, hogy mostmár az ügyfél nem olyan mint 5 éve. Főleg nem az a "réteg", akik az "okostelefonokra" és a díjcsomagokra pályáznak. Akik ezeket nézegetik, nyilván azért teszik, mert használni akarják. Ha használni akarják, értenek is hozzá valamelyest, így a tájékozódás már nem idegen számukra. Kis utánajárással azonnal kikrisztályosodik, hogy a T-mobile talán az egyetlen észszerű és optimális alternatíva erre a célra.
A felhasználók már régóta idegenkednek azoktól a feltételektől, amelyeket a telenor rendre a tarifáiban alkalmaz. Szogláltatók közötti megbontás a lebeszélhetőséggel kapcsolatban (50-50%), "ingyenes" és nem ingyenes forgalom a nettel kapcsolatban stb. Egyrészt átláthatatlan, másrészt összehasonlíthatatlan és követhetetlen. Ettől minden racionális ember idegenkedik, pláne ha azt látja, hogy a másik szolgáltatónál kevesebb a "de" vagy a *-os rész a tarfiák mellett. Kapsz 200 percet, akárhova, kapsz 1 gb netet, akámire és kész. Nincsenek rejtett költségek, követhető a forgalom.
Én jó ideje vagyok Ikon-ban, de még egyszer sem léptem túl a keretem. Tökéletesen belőhető megfelelő alkalmazásokkal mind a telefonos, mind az internet forgalom.
Kérdem én, ezt pl telenor okostarifáival hogyan oldom meg? A vége az lesz, hogy kiesik a "médiakeretből" és lehet szépen tejelni.
-
csab2
veterán
"Nem akart eljönni párom sem a Telenortól, de egyszerűen józan paraszti ésszel semmi értelme náluk maradni, ha mindenképpen internettel rendelkező csomagra akar lépni. Olyan árakat és szolgáltatosak szabnak, amelyek messze vannak pl a T-mobile szolgáltatásaitól."
Pontosan így vagyok én is. 98 vagy 99 óta vagyok telenoros (amióta mobilom van), de most váltanék, ha nem lenne hűségem. A netes csomagok (Ikon, Médiamánia) sokkal jobbak, mint a Telenornál (Okos).
-
Qru
MODERÁTOR
Nem hiszem, hogy nem tűnik fel nekik hogy egyre több az elégedetlen ügyfél.

Már megfordult a fejmben, hogy írok ott vmi fejenek és belinkelem pl az itteni topikot. Olvasson már bele... kíváncsi vagyok mit szólna/nának hozzá.

Elkótyavetyélik az előfizetőket, így is telített a piac, és visszaszerezni őket me a jó hírnevüket marha sokba fog kerülni.
-
Narancs
őstag
Cső!
Xperia Mini Pro mikortól lesz elérhető a szolgáltatónál és okos 180-nyal kb mennyibe fog kerülni majd?
Kösz,
Narancs -
darvinya
titán
!!!!! INFO !!!!
Ma(2011.08.09. 11:45)
Bementem egy Telenor partnerhez és a hároméves kártyámat INGYEN ÉS BÉRMENTVE kicserélték.
Évente egy kártya csere ingyenes, ha szolgáltató változtatás eszközől a SIM kártyán -
q13579
senior tag
Most úgy néz ki igen.
De ha nem, akkor is ott van még a médiamánia csomag, amig szintén mindenben üti a többi szolgáltató hasonló árú csomagjait. (Ehhez akár netet is tud bővíteni igen korrekt áron az aranykártyám miatt).
Tehát egyelőre úgy látom, hogy mindenképpen a legjobb alternatíva a T-mobile.
-
-
q13579
senior tag
Annyi biztos, hogy párom a 4 éve alatt, amíg tisztességesen fizette a havi 4.000 körüli összegeket, semmi többet nem kapott attól, amennyit 4 évvel ezelőtt a szerződésben rögzítettek. Még azután sem, hogy lejárt a hűségideje és mégis náluk maradtunk.
Ezzel szemben én a T-től szintén ennyi idő alatt igen sok bónuszt kaptam, legyen szó a T-pontok beváltásáról, aranytárskártyától, egyéb más szolgáltatásokkal összefüggő kedvezményre...
Nem akart eljönni párom sem a Telenortól, de egyszerűen józan paraszti ésszel semmi értelme náluk maradni, ha mindenképpen internettel rendelkező csomagra akar lépni. Olyan árakat és szolgáltatosak szabnak, amelyek messze vannak pl a T-mobile szolgáltatásaitól. De szerintem a Vodafone is előrébb jár. (más kérdés, hogy pl a vodanál dettó ugyanaz az a csomag, ami a T-nél ikon200-as és 5000 Ft-ba kerül, náluk 6.000)...
Tehát egyre nagyobb a szakadék a szolgáltatók között. így pedig nem is csodálkozom a telenor eredményein...
-
q13579
senior tag
No.
Döntöttünk. Barátnőm hosszú idő után otthagyja a Telenort és átmegy a T-mobile-hoz, lévén, hogy egyszerűen nem tudtak olan csomagot ajánlani, amely egyáltalában megközelítette volna a T-s csomagot ár/érték arányát. (Havi 120-140 perc beszélgetés heterogén hálózatba, sms, valamint internetezés...) Mindezt úgy, hogy ne kelljen amiatt aggódnia, hogy túllépi a keretet...
NADE. Nem is olyan egyszerű ám... Úgy tudtam elég elindítani a váltást a leendő szolgáltatónál, azonban ők azt ajánlották ezt ne tegyem, ugyanis ha BÁRMI eltérés lesz az adatok között, visszadobja a Telenor. Értem ezalatt, hogy pl a szerződésben "utca" szerepel, míg a én u.-t írok, akkor is visszadobhatja és csúszhat az egész.
Ezért be kellett menni a TELENORHOZ, ahol jelezni kell ezt az igényt és 4-5 munkanap alatt POSTÁN kiküldik a papírt, amivel mehetek a másik szolgáltatóhoz... 2011-ben... Úgy, hogy persze az adósságomat helyben kellett rendeznem, ráadásul hiába váltok 10-ig, az egész havi díjat fizetnem kell.
Egyszerűen tényleg elképesztő, mennyire birkának nézik az embert. Egy nagyon szűk sávban terelnek, ha attól minimálisan is el akarsz térni, belecsöppenünk a versenyszféra undorító bürokráciájába, hogy véletlenül se jusson eszedbe legközelebb...
-
-
jozsi252
veterán
válasz
darvinya
üzenetére
Nem azt mondtam hogy egyátalán nincsen neki, hanem azt hogyha újabb is a sim de érezhető változást nemlehet észrevenni úgygondolom tehát egy régi simel 3 óra telefonálás egy újabb verzióval meg 20 percel többet lehetne netán?
Vagy itt csak maximum perceket lehet nyerni?
-
darvinya
titán
Sim-nek mi fogyasztása lenne??
Hasonlísd össze egy régit és egy újat.
Szembeszökő a külömbség.
A beltartalom, elektronikai kapcsolatok pedig üzleti titok. -
jozsi252
veterán
Simnek mi fogyasztása lenne? elvileg csak kiolvassa róla az adatokat a telefon és kész.
Kitalálsz valamit aztán tutira cserélni fogják
-
club1
veterán
Van benne valami. De mivel a szolgáltatónak fizetnie kell a partnerének (a boltot fenntartó vállalkozónak) az ügyfélkezelésért, igyekszik minimalizálni az ingyenesen nyújtott szolgáltatások számát. (Plusz maga a sim kártya sincs ingyen a szolgáltatónak.) Tehát sim kártyát - ingyenesen - csak hibajelenség esetén cserélnek. A nagyobb fogyasztás pedig nem az. (De persze elég sok hivatkozási alap van.
) -
club1
veterán
Általában csak akkor cserélik ingyenesen, ha valami hibája van. Nekem még mindig múlt századi sim-em van (narancssárga Pannonos), utoljára két-három éve próbáltam cserélni, akkor - ha jól emlékszem - 2500 Ft-ot akartak kérni. Adatmásolás pedig ott van, ahol működik az adott készülék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sorozatok
- Synology NAS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

egyáltalán foglalkoznak a közönséggel
ez így nem jó .
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)