Hirdetés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor89
aktív tag
-
Rickazoid
addikt
válasz
egykori
üzenetére
Okostarifa (és Alaptarifa) mellé lehet kérni 1490 Ft-ért 100 SMS-t. Persze az a tarifa szerintem alapból nem éri meg, főleg a különbontott lebeszélhetőség és a max. 1 MB/s-es korlát miatt. Használattól és kerettől függően én inkább egy Alaptarifa+SMS+net vagy Hívás tarifa+SMS+net trión gondolkodnék, de én megtartom magamnak a Mobilkvartett 1000-et.
-
csab2
veterán
válasz
egykori
üzenetére
Sajnos jól értelmezed a szöveget. Ezekben biza egy darabka SMS sincsen.

A másik, amiért mérges vagyok, hogy meg van különböztetve a hálón belüli és hálón kívüli irány. Hosszú évek alatt rá lettünk szoktatva, hogy nem kell figyelni arra, hogy hálón belüli vagy kívüli számot hívunk (ami végül is jó dolog), erre tessék. Persze, hiszen már jópáran számot hordoztak, így ránézésre el sem lehet dönteni, hogy milyen számot hívsz.
Jól ki van ez találva!

-
Már néhány hete kiakasztott ez a csoda okostarifa, de most ismét ledöbbentem. Ugyanis létezhet, hogy ezen tarifacsomagok díjai egy árva SMS-t sem foglalnak magukban? De lehet, hogy szövegértési gondjaim vannak.

-
csingike
csendes tag
Sziasztok!
Sehol sem találok infót arról, hogy aki flottában van, annak mennyibe kerülne a készülékvásárlás, 2éves hűséggel. Fentebb olvastam, hogy a dpi-sek az XS kategóriába tartoznak, akkor ez alapján nézelődhetek? ->
[link]
Amúgy a galaxy ace és mini között vacillálok, de ha ez az árlista érvényes rám, akkor a minit fogom megvenni. A telenor honlapján teljesen más adatok vannak, amikor megnézem a 'tarifa és hűség' lenyíló ablakot az adott készüléknél. És hány évnek kell ahhoz eltelnie, hogy valamiféle bónusz kedvezményt kapjak a készülék árából? Bocsi a sok bugyuta kérdésért, csak szeretnék már úgy oda menni, hogy tudjam, melyiket akarom megvenni, ne az üzletben kelljen még kitalálnom és malmozni rajta.
Előre is köszi!
Üdv. Mariann

-
Killer man
tag
Sziasztok!
Megkaptam az aktuális számlámat a Telenortól. Van rajta egy tétel amit nem igazán értek:
"központi javítást követő forgalmi díj terhelés" (920Ft)
Esetleg valaki tudja mi lehet ez?
Előre is köszi! -
kano
nagyúr
válasz
Davidoff91
üzenetére
Basszus, nem tudtam, hogy honnan ismerős ennyire a neve.

Párszor össze tudtam volna törni a tv-t amikor a hatalmas egójával és fölényességével nyilatkozott a BKV nevében. A szakmai "hozzáértését" meg párszor megvillantotta a nyilatkozataiban.
Erre mondta a Hofi, hogy " Na, ezt vajon ki ba...a?" -
pali0408
csendes tag
Tegnapelőtt szembesültem egy igen érdekes dologgal a telenornál.Nekem kb. egy éve van már úgynevezett okos telefonom, múlt héten kértem egy számlainfót 06.18-án 8870.- ft volt, 06.24.-én egy másikat 25700.- mire rákérdeztem, hogy hogy lehet ez?Közölték, hogy 2010.08- hó óta minden szó nélkül aktiválva van a [Mobile-Online_start] szolgáltatás, mivel hogy okos telefont haszálok ezért valószínű, hogy csatlakozott a GPRS hálózathoz és ezt a csomagot használta ami úgy néz ki 10kb-ént 13.-ft kérnek el. ezzel nincsen baj( vagy is nagyon is), de akkor valaki mondja meg nekem, hogy miért csak ebben a hónapban, illetve a barátomnak is Desire HD-ja van fél éve és érdekes, hogy neki is ebben a hónapban lett 7100.- ft plusz díja, és előtte sosem volt neki se és nekem se.Ugye milyen érdekes..Warning!!!
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Pár hónapja (djuice) kártyás29-ből átmentem számlás20, amit nem bántam meg. Mivel volt már telefonom, így nem vettem rá telót. (tehát nincs hűség...) viszont most lehet vennék a jánynak rá egy telót (ZTE Blade)
Mód van rá, hogy az eddigi előfizumra vegyek telót és onnan kezdődik a két év vagy csak új számlás előfizuval vehetem meg a telót? Szerintem mehet az enyémre, mert ugye nincs még rajta hűség, de megerősítésre várok
Másik kérdésem, hogy nem tudja-e valaki, hogy a közeljövőben lesz e valami akció, ami netán a Blade-t is érinti, mert akkor megérhetné várni még egy kicsit...
-
krystman
őstag
válasz
Mulderpapa
üzenetére
Köszi szépen!
Igen pont erre gondoltam, hogy így megújítani a jelenlegi számlás csomagot! 
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
krystman
üzenetére
Természetesen el lehet hozni új készüléket 2 év hűséggel, meglévő előfizetéssel. Marad minden, mindössze a díjcsomag változik meg, illetve asszem van egy egyszeri 1000Ft-os díja a váltásnak. Kedvezményt is adnak a készülék árából, attól függően, hogy mennyi havidíjat fizetsz átlagosan.
-
krystman
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék venni hamarosan egy ZTE Blade telefont, és néztem a csomagokat, hozzá és 2év hűséggel 21ezer, és Alap1 csomaggal ami 14xx ft. Most viszont van nekem egy előfizetés, amin nincs hűség, és azt meg lehet oldani, hogy a mostani számlás csomagot használnám, és 2év hűséget vállalnék erre és úgy hoznám el a készüléket? Ezt meg lehetne oldani, vagy csak is kizárólag új csomaggal lehet elhozni?
-
bandigno
senior tag
Hali! A telenornál lehet igényelni microSIM-et? Esetleg tudja vki? köszi
-
csab2
veterán
-
csab2
veterán
válasz
Mulderpapa
üzenetére
Szia!
Azért nem értem a veled történteket, mert neked már MOST csökkentették a havidíjban foglalt adatmennyiséget és emelték a havi díjat, holott az általad belinkelt oldalon is azt írják, hogy augusztus 31-ig garantálják ezeket az árakat. Akkor neked már hogy emeltek (és csökkentettek) most? Tuti, hogy mennék az NMHH-hoz! -
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Jelenleg, bkv-s dolgozói előfizetésem van a telenornál. Egyik nagy problémám az, hogy a bkv még mindig nem döntött, hogy a telenor marad-e a mobilszolgáltatója, így nem tudok telefont se venni. Nincs valakinek erről infója? Másik dolog az, hogy van-e olyan opció, hogy a meglévő számlacsomag mellé szerződés nélküli szélessávú netet lehet rendelni?
-
tomp
félisten
22:14-től újra telenor netet használok. Még nem történt meg a helyi csere, így egy szomszéd állomáson lógok.
-
csab2
veterán
válasz
Davidoff91
üzenetére
Ezen ne csodálkozz! A Telenor oldalán még mindig fent van, hogy "SGS2 hamarosan!".
Szánalmas, hogy mennyire nem tartják karban az oldalt! -
Armahun
addikt
Üdv.
Ha csak tarifacsomagot (számlás) akarok váltani az hűségidővel jár?
-
Prien
addikt
válasz
Davidoff91
üzenetére
Az egriben.

-
draco31
veterán
Kérdésem a következő.
Hogyan tudhat meg egy 20-as számmal nem rendelkező ember egy 20-as számmal csörget ember kilétét azon kívül, hogy emiatt utaznia kellene 30km-ert a legközelebbi Telenor üzletig?
Tehát ezen az oldalon kívül máshol van tudakozójuk?
http://online.telenor.hu/da/ -
-
VINIKOR
senior tag
Miért ilyen magas a videótelefonálás percdíja? Csomó telefonon van másodlagos kamera, de szinte senki nem használja.
-
zoli62
addikt
DPI-hez rendelhető Klikk?
-
Prien
addikt
válasz
Davidoff91
üzenetére
Nekem 3 nap volt az átfutási idő a rendszerben, 12.-e után 15.-én már vásároltam is készüléket. A bónuszodat nem értem,miért nem adják oda, ha van, akkor az jár, oda kell adni, lejön az új készülék árából.
Amire még gondolok, hogy rengeteget számít az ügyintéző személye, hozzáállása a dolgokhoz! Nekem egy héttel az érdeklődésem után a hölgy sms-t küldött, hogy mostantól engedi a rendszer a készülék vásárlást, eltette az SGS2-t, ma dolgozik,holnap nem. Bementem,mindent elintézett, kártyacsere, stb, képben volt minden szakmai téren. Kár,hogy ilyen ügyintézőből nem sok van. Imádom!
) -
Davidoff91
aktív tag
válasz
bandigno
üzenetére
Volta egy Telenor boltba, ott azt mondták, hogy kell egy kis idő aníg átfut a rendszerben, hogy elértük a 19 hónapot. Azt nondta ott a hölgy, hogy fel lehet használni, picit várni kell. Még azt is megmondta, hogy az Optimus 2X nekünk 64 000 Ft lesz. Viszont képzeld el, a hölgy nem tudta, hogy forgalmazzák az SGS2-t. Mondtam neki, hogy az oldalon fentvan. Erre mondta nekem, hogy köszöni a felvilágosítást, nyílván ezért keresik rajtuk az SGS2-t, amiből ők még nem is kaptak/nem is hallottak még felőle...Hát nagyon remélem, hogy nem kell várnom november 15-ig. Én már december vége óta türelmesen csak várok (MWC, tényleges telefonmegjelenés, 19 hónap lejárta, stb), novemberig fizikai képtelenség, hogy kibírom...

-
krystman
őstag
Az mitől van, hogy a Bónusz programba, amit felkínálnak pl.80 sms 1 hónapig, Családi csomag 1hónapig, ezek a kedvezmények, folyamatosan csökkennek. Még 3hónappal ezelőtt néztem, és akkor 2oldalnyi ilyen ajándék, vagy bónusz volt amit fel tudnék használni, most meg 1oldalon már csak 3 ilyen kedvezmény van.
-
bandigno
senior tag
válasz
Davidoff91
üzenetére
biztos nem, de remélem, mivel mostanra volt az értesülés..
telót vehetsz, fr csak a hűség leteltekor kapod meg a bónuszkedvezményt, max 1 hónappal előtte, de akkor postán küldenek is róla papírt! 5-7.5e körül számolhatsz, bár ha jó fogyasztó vagy, akkor akár 10 vagy fölötte 
7351: amúgy most még nem tudsz tarifahűséget vállalni dpi-vel, max 1-2 telót, de nem néztem végig melyiket, csak azt, ami engem érdekel (N8), én is arra várok, h azt meg tudjam venni úgy, mert sok pénz lenne még minuszba,legalább 15e!
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
bandigno
üzenetére
Biztos vagy benne, hogy holnaptól jönnek a változások? Nagyon kíváncsi leszek mit fognak összehozni...Június 15 óta vehetnék elvben telefont a bónuszprogram keretében, mert 19 hónap akkor járt le...de csak elvben, mivel a drága rendszer nem engedi számomra a bónusz felhasználását...
Jöhetne pl az Optimus 3D, azt nagyon várom, meg ugye jön majd az Optimus Black is RBM-esen felturbózva. -
zoli62
addikt
válasz
lezerpiramis
üzenetére
Sajnos semmi, mert képtelenek rá.
-
Rigiboy
tag
Hali!
a DPI-s csomag most melyik csoportba tartozik még mindig XS?:S -
toldy
őstag
Üdv, valaki felhomályosítana hogy a telenoros samsung készülékekre hány év jótállás van? ( egy 2010-es s5230 miatt kérdem). köszi
-
lezerpiramis
őstag
Hi!
A djuice számlás 20 csomaghoz ingyen kapott "Netezz mobilon 100MB" opcióm aktuális adatforgalmát honnan tudhatom meg? Tudom, hogy 50% vagy 80%, illetve 100% elérésekor jön sms, de az online felületen miért azt látom, hogy "Nincs megjeleníthető adat"? Emellett valamilyen sms-es lekérdezés egyébként létezik?
Köszi!
-
tomp
félisten
Milyen poén amikor 10mp alatt 8x váltok a régi és az új hálózat között. Szegény telefon nem bírja már követni. :-D
-
mate317
tag
Ma 30-as és vezetékes számról nem lehetett engem hívni, természetesen telenoros vagyok. Más is tapasztalta, hogy nem elérhető?
-
Retek-sys
csendes tag
Nem szeretném dícsérni, sőt támogatni se' ezt a szolgáltatót, mert amit 1996 óta velem elkövettek, mint havidíjas ügyféllel, azért napalmot érdemelnének, de:
- ma lent voltam a lakóhelyünk (megyeszékhely) melletti völgyben, ahol egy tó is található, ún. kiemelt pihenőövezet az egész. Nyolc éve, amikor utoljára jártam ott telefonnal, 0-0,01 Vodafone "térerő", és tűrhető Pannon volt a tóparton. Ma, 8 év után a helyzet: 0-0,01 Vodafone "térerő", és fullos Pannon, ahogy elhagyjuk a települést.De azért:
- mind a kettőt úgy próbáltam, hogy felhívtam az ügyfélszolgálatot. A 1270-et hetvenesről hamar letettem, mert félpercenként egy hangot lehetett hallani. A 1220 az ment, mint a csík, de - jellemzően - ezt se tudják rendesen megcsinálni, mint sok-sok mást sem. Géphang a menüben: üdvözöljük a Telenor telefonos ügyfélszolgálatán. Utána rögtön: a Családi csomag szolgáltatásunkról részletesen a 2.3.2. menüpontban stb. tájékozódhatsz.
Kiválasztom a megfelelő menüpontot, ahol a Családi csomagról szóló információk lennének, ott ezt hallom:
Extra 100 MB 1-es gomb, Extra 500 MB 2-es gomb.
Ez után jól el is mondják, hogy mi az ábra a Családi csomaggal. Biztosan mindenki tudja, hogy mi az Extra 100/500 MB, és köti is izomból a Családi csomaghoz. Kedves Pannon, vagy Telenor, vagy inkább Masters Of The IVR, ez felüdítette a napomat!
Az online rendszerükből linkelt sok-sok 404-es oldalt majd egy másik alkalommal...
-
nggabi
félisten
"Tájékoztatjuk, hogy a még magasabb színvonalú ügyfélkiszolgálás érdekében rendszerfrissítést végzünk, emiatt a forgalmi adatok és kedvezmények oldal átmenetileg nem elérhető. Megértésüket köszönjük."
épp ezt akartam én is kérdezni
de akkor sajna tárgytalan 
am sztem bénák...
-
Davidoff91
aktív tag
Telenoros ismerőssel nemrég beszéltem, azt mondja mostanában nem lesznek eget rengető változások (ez a következő max 1 hónapot jelenti, a legbelsőbb infókat sajnos ő se tudja), megszűnnek előfizetések (180 perc és társai), és fizetős lesz a családi csomag, én ezeket már legalább 1 hónapja tudom...
. A bónusz program az meg borzalmas...Kedves gesztus, hogy online vásárláskor jár kedvezmény, de képtelenség online vásárolni, mert haználhatatlan szegény oldal. Hát amit a fórumtárs írt a Simply All-ról, az egyenesen gusztusatalan. Egyrészt, mert ezt szó nélkül megteszik, másrészt mert én voltam Telenor boltban és megkérdeztem, hogy ugye 2 évig ez az ár marad és ezek a szolgáltatások lesznek benne? És simán a pofámba hazudták, hogy igen....Még jó, hogy én nem váltottam Simply All-ra... -
csab2
veterán
A Telenor Online-on még mindig elérhetetlen a forgalmi adatok lekérdezése. Már hetek óta. Most valamin vagy nagyon dolgoznak és jelentős változások lesznek, vagy csak bénák.
-
zoli62
addikt
válasz
Mulderpapa
üzenetére
Írhatsz kérelmet, hogy erre való hivatkozással, méltányosságból engedjenek díkmentesen más díjcsomagba váltani.
-
Prien
addikt
Ne is mondd, ma 3x próbáltam elérni az ügyfélszolgálatot. Először délután 5 körül, ekkor 4 percet kellett volna várni, majd este 8 körül már 9 percet, most 10 után pedig 10 percet.

Tehát minél később éjszaka próbálsz ügyet intézni, annál többen lennének előtted?
Vagy létszám csökkentés volt? Mert ilyet még nem tapasztaltam, igaz, nem is vagyok egy notórius ügyfélszolgálat-hívogató.
Akár még vicces is lehetne.
Legalább egy visszahívás-kérő szolgáltatás vagy valami... -
Mulderpapa
aktív tag
Igen, besz*ptam. Meg velem együtt még sok más ember is.
Az üzletben, amikor megkötöd, akkor azt nem mondják, hogy csak pár hónapig élnek ezek a feltételek és utána emelnek, meg leveszik a netet. Olvassam el a 10 oldal ASZF-et, meg szerződést mielőtt aláírom? Szerintem meglincselne a többi vásárló.
-
zoli62
addikt
válasz
Mulderpapa
üzenetére
Akkor ezt a kedvezményt előre adták több hónapig, le is írták előre, sok mindent nem lehet tenni.
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
Mulderpapa
üzenetére
Ééés megvan az apróbetűs rész.
"A tarifacsomagok jelenlegi kedvezményei 2011. augusztus 1-ig megkötött új előfizetői szerződés esetén, 2011. augusztus 31-ig vehetők igénybe. 2011. augusztus 31-et követően a tarifacsomagra a mindenkor hatályos ÁSZF havidíjra és adatmennyiségre vonatkozó rendelkezései alkalmazandók."
De hogy mi van utána, azt már nem írják sehol. És persze az üzletekben sem említik.
-
Mulderpapa
aktív tag
Lemondani sajnos nem tudom, mert ugye 2 év hűségnyilatkozatot kellett aláírni.
Tévedtem. 200MB adatforgalom van a Red Bull tartalmak böngészésén felül. Legalábbis ezt mondja a gép, ha felhívod a 1220-at, illetve az ügyfélszolgálatos is ezt mondta.Ennek ellenére vidáman hirdetik 500 MB! adatforgalommal, 4990 Ft-ért az oldalukon!!!
Lemondani nem lehet, de ezek után a számlát nem fogom befizetni. Vagy mondjam nekik azt, hogy az infláció miatt csak 4000 Ft-ot tudok fizetni?
-
zoli62
addikt
válasz
Davidoff91
üzenetére
Most próbálom őket telefonon elérni, 9 perces az előre bejelentett várakozási idő.
Más: nem tudja valaki brnnfentes, hogy év eleje óta milyen méretű leépítés volt az ügyfélszolgálaton, aminek többek között ez is köszönhető? -
zoli62
addikt
válasz
Davidoff91
üzenetére
Mennyi a DHD listaára (Dominos) T-Mobile-nál? Azt érdemes a Telenoréhoz hasonlítani. Látom nem gyenge 30000 Ft különbség van.
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
Mulderpapa
üzenetére
Csökkentették a bennefoglalt adatforgalmat is? Ebben 100%-ig biztos vagy? Ezt csak azért kérdezem, mert én is simply all-t akartam, de így tuti nem kötök...Előre is köszi a válaszod!
Más: T-mobil megint árat csökkentett, Telenor erre miért nem képes? DHD 35 000 Ft-tal ocsóbb hasonló árú előfizetéssel a T-mobilnál!!! -
zoli62
addikt
válasz
Mulderpapa
üzenetére
Természtesen egyoldalú módosítás,de nem fogják elismerni. Lemondtad?
-
Mulderpapa
aktív tag
Sziasztok!
Red Bull Mobile Simply All tarifacsomagom van, ami havi 4990 Ft lenne, ahogy azt a szerződésben is aláírtam 2 évre, 1 év tarifamegtartással.
Ennek ellenére megjött az e havi számla, amiben 5490 Ft van, illetve lefelezték a mobilnet mennyiséget is 500MB-ról 250MB-ra.
Ügyfélszolgálat azt mondta, hogy az infláció miatt történt ez az emelés és ez teljesen természetes és ez még így is egy nagyon kedvező díjcsomag. Ez nem egyoldalú egy kicsit? Én vállaljak hűséget 2 évig, ne váltogassak alacsonyabb havidíjú csomagra, de ők bármikor emelhetnek mindenféle tájékoztatás nélkül? Ja, igen! Kérdeztem, hogy erről hol tájékoztattak, merthogy akkor sem mondták, amikor megkötöttem és levelet, mailt sem küldtek. Erre a válasz az volt, hogy az újságban. Hát, most buktak 2db 1X éves előfizetést.Másnak is van ilyen tarifacsomagja?
-
krystman
őstag
válasz
üzenetére
Nem lettél átverve! Mindig is 990ft volt, én kezdetektől fogva használom, és akkor még kártyásra nem lehetett kérni ezt az opciót, csak is előfizetésre. Utánna lett később 1évre rá kártyásra is. Az ingyenes opció az valamikor Március környékén volt, ha jól emlékszem. Talán még 1-2hete elő lehetett fizetni rá. Amúgy én egyáltalán nem panaszkodok még a 990ft-os áré sem, mert rengeteget spórolok vele! Régen alig beszéltem, és egy hónapban simán elment egy 3600as kártya. Meg figyelhettem, hogy mikor van csúcsidőn kívül mert úgy olcsóbb. Így meg van, hogy egy hónapban összejön 3-4óra beszélgetés is apródonként, bele sem mernék gondolni, hogy ez mennyi lenne, ha ki kellene fizetni ezzel a 41ft-os percdíjjal. Szóval szerintem megéri. Főleg annak aki napi szinten beszél a családtagokkal. Persze ez az én véleményem.
-
tomp
félisten
Nagyon úgy néz ki, hogy meggyőzött az új ZTE hálózat. A téren lévő állomáson még a régi rendszer megy, de a környéken lévőn már zte. Az meg szépen lefedi a fél teret is. Így jelenleg 2fajta hálózat is elérhető. Ha a régin vagyok és bejövök a lakásba, a teló átlép zte-re. Ha kilépek, marad azon is. Amig teljesen el nem megy a jel, nem lép vissza a régire.
Hívások nem akadoznak még 1-es térerőn sem! Sebességnél meg szerintem még mindig 3,6-os. Szerintem majd csak később kapcsolnak feljebb.
lásd: hipernet sem azonnal van a zte hálón. -
club1
veterán
válasz
PazsitZ
üzenetére
Nincs rá hűség. 3 hónapig ingyenes, ha a harmadik hónap vége előtt mondod le, akkor egy filléredbe nem kerül. Az új (ZTE) hálózat tesztelése, a hálózathasználati szokások felmérése végett találta ki ezt a promóciós csomagot a szolgáltató. Eredetileg május végéig lehetett rá előfizetni. Ezek szerint még most is lehet...
Céges/flottás és néhány, az adott oldalon szereplő díjcsomag előfizetője nem aktiválhatja ezt a promóciós csomagot. -
PazsitZ
addikt
Érdeklődnék van-e valakinek ilyen csomagja és vagy tud-e infót róla. klikk
Olvasgatva a leírást azt írják nincs hűségnyilatkozat a csomag esetén. Ez tényleg így van? Számomra elég hihetetlenül hangzik. Keresgettem apró betűs részt erre vagy bármire vonatkozóan, de nem találtam.
-
törölt tag
válasz
Davidoff91
üzenetére
Én 1 éve vettem 4db előfizetéses sim -et telenor -nál, kértem ezt a családi csomagot, és kártyánként 990Ft -ba kerül azóta is minden hónapban. Át lettem ezzel verve, vagy, hogy volt ez az ingyenes dolog?
-
Davidoff91
aktív tag
Egyébként régen is fizetős volt a családi csomag, kezdetben olyan 600 forint körül volt asszem, utána emeltek rajta, majd ezután jött az ingyenes időszak, ami sajnos eddig tartott. Nem is értem miért panaszkodtok, a Telenor hálózatot fejleszt, azt pedig valakinek ki kell fizetnie...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Prien
addikt
-
krystman
őstag
Akit esetleg érdekel, 1hónapig havidíj mentes a Családi Csomag mini. www.telenor.hu/mini/
-
krystman
őstag
Akkor ez az új családi csomag mini úgy működik, hogy én mint kártyás 100p-et tudok hívni csoporton belül, viszont ha számlásról hívnak az bármennyi lehet? Amúgy nem bántam volna hogy ezt az ingyenes családi csomagot meghagyták volna akinek már meg van! Régen így voltak a dolgok. Amúgy én sehol nem olvastam idáig, hogy ez az ingyenes csomag meddig él.
-
lorcsi
veterán
suzasztok !
jól nézem vagy nem hogy a c3 újkártyásan kerül 28-ba?
-
bandigno
senior tag
válasz
Davidoff91
üzenetére
ezt eddig is tudtam, DE a kérdés másik irányba szólt, mivel neki sem engedi, szóval valahol csak olvasta, hogy "jár" a tarifahűség! de thx!
amúgy ezt a káoszt majd 2 hónapja közlöm én is, főleg netshopban.....értékelhetetlen :S
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
bandigno
üzenetére
Kiválasztasz egy telefont, legyen a példa kedvéért Incredible S. Ha megnézed, van ott egy olyan gomb, hogy bónuszprogramban megújítom az előfizetést. Rányomsz, bejelentkezel, és elkezdődik a káosz szerű procedúra...Kiválasztod először is, hogy a bónuszpénzt új telefonra és csomagra akarod használni, aztán kiválasztod a listából hogy bónuszprogram lakossági előfizetések (nem pont így van megfogalmazva) akkor ott jönnek az ajánlatok, és ott lehet 180 perc csomagra 2 év tarifahűséget vállalni, és a telefonra kapott ár megegyezik az alaptarifa 5-ös árral. Szóval erre a megszűnő csomagra ott a rendszer kínál lehetőséget tarifahűségre is. Példánknál maradva, ha csak simán az Incredible S ártáblázatát nézem, ott nem lehet tarifahűséget vállalni a 180 perc csomagra. Szóval eszméletlen káosz a Telenor oldala. Meg az bónuszprogramos folyamat is....
Prien neked köszönöm a választ!
-
bandigno
senior tag
válasz
Davidoff91
üzenetére
hol olvastad, hogy vállalhatsz 2 év tarifahűséget is? am nekem sem engedi dpi-re a tarifahűséget a netshop, pedig az 10-15e kedvezmény lenne még! Vagy egy partner boltban mondták?
(amúgy az uccsó infó az, h ezek a "régi" tarifák 1 héten belül meg is szűnnek, lehet azért nem engedi a hűségvállalást)
-
tomp
félisten
Érdekesen néz most ki a keleti pu. környéke lefedettségben. Egy közeli állomáson már zte megy, de a téren lévőn még nem. A metró lejáró körül szinte már nincs 3g. Ha lemegyünk akkor dobja el a zte-t és vált vissza a helyire aminél visszajön a 3G ikon a H helyére. :-D
Érdekes mennyire erős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- Eladó Apple Keyboard A1243 (Vezetékes, Numerikus pad) Magyar kiosztás, hibátlan működés.
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igen pont erre gondoltam, hogy így megújítani a jelenlegi számlás csomagot!

)

SGS2 érdekelne jó árban.