- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
válasz
q13579 #30106 üzenetére
Persze, hiszen az előfizetéssel járó készülékkedvezményt igénybe vette. Ha azt nem fizeti vissza (márpedig nem fizeti, ha az előfizetést sem akarja), akkor jöhet a tiltás, mivel a készülék teljes ára még nem lett rendezve.
Tabletje és sorozata válogatja. Indulj ki abból, hogy csak Telenor kártyával működnek. Max. kellemes meglepetés lesz, ha nem csak azzal. -
-
Prien
addikt
Maximálisan egyetértek! Én is a mobilkvartett 1000-rel vegetálok, amit már megszüntettek, pedig ebben van 400 percem akármire, 1Gb net akármire, 200 sms akárhová, 40 mms bárhova, és ezek után 29 ft percdíj. De megszűnt, mert ez túl átlátható volt.
qru: nem rossz ötlet, mehetne valami fejesnek egy ilyen fax. Csak az ügyfélszolgálatról nem kerül ,,feljebb,, szerintem és a facebook oldaluk sem olyan bizalomkeltő.
Okostarifa: pont az okos telefonokra nincs olyan alkalmazás, ami tudná mérni,hogy most hálózaton kívülre vagy belülre ment a hívás, ráadásul egy 20-as körzetszámú ügyfél is lehet,hogy már azóta t-mobile-os vagy vodás és akkor hogy kövessük, miből mennyit használtunk fel?
Az internet meg a média keret meg egyszerűen kesze-kusza, összevisszaság. -
csab2
veterán
"Nem akart eljönni párom sem a Telenortól, de egyszerűen józan paraszti ésszel semmi értelme náluk maradni, ha mindenképpen internettel rendelkező csomagra akar lépni. Olyan árakat és szolgáltatosak szabnak, amelyek messze vannak pl a T-mobile szolgáltatásaitól."
Pontosan így vagyok én is. 98 vagy 99 óta vagyok telenoros (amióta mobilom van), de most váltanék, ha nem lenne hűségem. A netes csomagok (Ikon, Médiamánia) sokkal jobbak, mint a Telenornál (Okos).
-
-
darvinya
titán
Én nem IPhones 3-ról beszéltem, hanem a 4-ről!!
És ez egy nagy külömbség!club
Nem tudom, hogy neked ez előre lépés.
De számomra inkább hátra lépés.
Ahol lakom ott 2 hónapja megtörtént az átállás és azóta csak a bajvan.
Nincs time, date, cellinfo sync.
Az adatkapcsolatról nem is szolók, mert sz@..r.
Eddig stabilan volt 3G(tel-re), HSDPA-HSUPA Nem HSDPA+(internetre), EDGE(tel-re, internetre), és volt time, date, cellinfo sync mellyel minden megvolt könnyítve.
Magától beállítot mindent. -
Davidoff91
aktív tag
Nézd, ha jót akarsz magadnak és hallgatsz rám, ne gyere a Telenorhoz... Ha csak nincs valami óriási problémád a T-mobilelal maradj ott. Az okostarifák borzasztóak, rohadt nagy átverés, a Telenor hozzáállása is erősen kifogásolható, mondom ezt 8 éve hűséges előfizetőként..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged