Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Arphox
tag
Kár, hogy nincs a weboldalon beépített gomb a köszönetnyilvánításra. De a lényeg, hogy köszönöm a review-t!
Rendelek is egyet.
-
válasz
Black&White #10 üzenetére
Nagyon szívesen.
Én örülök, ha tetszik.
Nagyobb egér a Madlions MAD G MAX. Viszont könnyebb. 49 gramm.
Mivel nekem nagy a tenyerem, azt kel mondjam, hogy kényelmes.
Ennek az építési minősége zseniális. Szóval, előrelépés lenne. Minden téren. -
Black&White
addikt
Köszi ezekért az egzotikusabb tesztekért!
Egy Darmoshark M3-ról mekkora ugrás lenne itt bármelyik egér, ami a kommentekben előkerült?
Nem vagyok egy HC gamer, sőt...
Ami az M3-ban tetszik, az a mérete (nagy tenyerem van), súlya és ugye árban sem volt rossz.
Viszont építési minőségben el tudnék képzelni valami jobbat. -
-
Sokkal tovább bírja az akksi az 500-as mivoltánál fogva mint a többi. Ezt tapasztalatból mondhatom , mert háklis vagyok az akksi időre.
Az akksiidő meg relatív mindenkinél. Minél magasabb a pollingrate annál kevesebb ideig bírja. Én leírtam az írásomban a saját használatomat.
Ha elolvastad az írásomat és megnézted a képet, akkor az alvó vagy hibernált állapot 10 másodperctől állítható. Én 30-ra tettem. És az egér azonnal felébred ahogy megmozdítom. De ezt jelzi a dongle-ön a zöld jelzőfény. Azonnal felgyullad. Sosem volt még késésem vele. -
niof
veterán
Jól beletettétek a bogarat a fülembe...
Jó szenzor, jó kapcsolók. Egyedül az akksi üzemideje aggaszt egy picit. Értem én, hogy egy hét alatt alig ment le, de mondjuk állandó 1000-2000-en (max., nem játszok) mennyit bír a kis 500-as akksi? Meg ami még fontos, lehet csak átsiklottam felette, de mennyi idő alatt megy aludni az egér? Van e és mennyi idő, illetve lehet e állítani ezt az időt (tétlenség)? Ha elaludt, mekkora a delay/latency megmozdításkor? -
-
-
Nekem is ilyen van, király mouse.
-
Ha találtok benne hibát, nyugodtan jelezzétek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egy héttel korábban az első bejegyzésemben ígértem két egérbemutatót. A mai egerünk az:FGG Madlions MAD G Max lesz. (Jó...
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest