Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Új kamatmentes részletfizetési lehetőségről tudtok valamit? Esetleg valakinek tapasztalata? Így szeretnék Desire HD-re benevezni, de túl sok információ nincs a honlapon.
-
válasz
runner 125
üzenetére
A Nokia honlapjáról, ha el tudsz igazodni rajta - tessék: [link]
-
válasz
runner 125
üzenetére
Nokia szervízben nem próbáltátok?

(A honlap szerint egy év... ) -
runner 125
nagyúr
Hali!
A pannonnál vásárolt Nokia készülékekre mennyi garit adnak?
Egy barátom E52-jének a hangszórója végfok hibás. Kb 13 hónapos a készülék, bevitte mire elhajtották, h csak 1 év gar volt rá.
..egészen ideáig én úgy tudtam, h a Nokiakra - szolgáltatótól függetlenül - 2 év garancia van.
Köszi.
-
válasz
hargimalac
üzenetére
Talán kérdezd meg a szolgáltatót!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A válasz az lesz, hogy minden ilyen esetben letiltják a telefont.
Megfelel a válasz, vagy írjam még körbe egy párszor a jobb érthetőség kedvéért?
-
1430
senior tag
válasz
hargimalac
üzenetére
Valahol 0 és 100% között van az esélye.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hargimalac
tag
Üdv! Mennyi az esélye, hogy ha Telenor függő telefont veszek akkor letiltják? Mármint az előző tulaj nem fizeti az előfizetést, és ezért az IMEI szám alapján letilthatják. Kérdésem tehát az lenne, hogy mennyi ennek az esélye?
-
mettyuz
tag
remek. köszönöm szépen a válasz

-
club1
veterán
válasz
mettyuz
üzenetére
Ha jól rémlik, akkor az 500 MB-os csomagban többet is lehet forgalmazni, mint 500 MB, csak az 500 MB feletti forgalmat lassítják (de nem kell érte fizetni).
A GPRS forgalmi díjat valszeg azért kaptad, mert előbb kezdted el használni a csomagot, mint ahogy azt aktiválták (az aktiválásról sms érkezett). Hány kB forgalmat írnak a számlán a 4290 Ft mellé? -
mettyuz
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de lehet hogy tudatlanságom csapdájába estem. Van nekem egy mobilszéllessáv képes mobiltelefonom( iPhone 3Gs) , amit előszeretettel használok is. Az történt hogy a Telenornál előfizettem egy 500Mb adatforgalmú csomagra, amiből elhasználtam 411et, szóval ezt nem léptem túl. A havi számlán mégis van 4290 forint ami GPRS adatforgalomnak van kiszámlázva. Most akkor hogy is van ez?
Üdv

-
ottoyes
senior tag
válasz
norbert999
üzenetére
Abban a konstrukccióban,ahol egy előfizus meghív a "csomagba" 3 kártyást,a kártyások is ingyen hívják egymást?

-
club1
veterán
Ne haragudj, de ép ésszel nem lehet azt komolyan gondolni, hogy ahol az egyik szolgáltatónak van UMTS hálózata, ott a másik szolgáltatónak is kell lennie.
Gondolod, ha lenne eszközre pénzük, akkor már nem oldották volna meg?
Maximum azt tudják tenni, hogy egy hisztis/balhézó előfizető kedvéért állítanak az antennákon, ezzel kiszúrva néhány/sok másik előfizetőjükkel, majd ha azok hisztiznek, akkor vissza... -
tomp
félisten
Felhívott egy technikus. Neki is furcsa az eset. Szerintük mennie kellene. Megemlítettem, hogy a vodánál megy a 3g. Szval ha nekik megy, telenornak is meg lehet oldani. Tovább küldtek a "háttércsoport"-hoz. Megnézik mit lehet tenni.
Azért már szemezgetek a vodás sim kártyával.
-
ottoyes
senior tag
válasz
norbert999
üzenetére
Számlás számlással...mindketten fizetnek havidíjat...ennyi.
ja,az nemárt ha egy ügyfélszám alatt vannak...kártyásnál tökmindegy.. 
-
tomp
félisten
Ahogy látom nem sietnek a válasszal. 1hetet ígértek. Hétfőn ment a levél.
-
club1
veterán
A publikus - igaz üzleti - tarifák között határozottan jók az új - másodperc alapú - menedzser előfizetések.
(Csak előfizetőjük vagyok, semmi hasznom a reklámozásukból.) -
Gajdi
tag
Sziasztok!
Egy telefon függetlenítős kérdésem lenne.
2 és fél éve Telenornál (akkor még ugye pannon) vettem egy Nokia E71-et. Ennek már minden hűségnyilatkozata lejárt, a saját ügyfélszolgálatuk szerint is most már legálisan lehet(ne) függetleníteni. Hanem aztán se a telenor-os, se a nokiás szervízpontok nem voltak erre hajlandóak - egymásra mutogattak, hogy a másikhoz kéne vinni.
Legutóbbi infóm az, hogy az Astóriánál lévő Telenor üzletbe kéne bevinni, és ott helyben megcsinálják. Csakhogy nekik égensföldön nem találtam telefonszámukat, potyára meg nincs kedvem felmenni pestre, hogy ők meg a nokia szervízre mutogassanak.
Van valakinek ilyesmivel tapasztalata?
Kösz!
G. -
tomp
félisten
Na nálam nagyon elkezdték ásni a gödröt. Új albérletben nuku 3G. Gsm is 5ből 3pálcika de erősen mozog. 1-3. Ajánlom, hogy csináljanak vmit. Ne jöjjenek a ház szerkezetével. Voda 3pálcikával tolja a 3G-t.
Az sem érdekelne, hogy ha a szobába beraknának egy tornyot és telibe küldené a teret hullámhosszal. -
-
RootRulez
félisten
sziasztok!
Barátnőmnek egy pannonos samsung monte-ja van. Ma kapott volna egy mms-t, de csak link jött neki, hogy webes felületen megnézheti.
Megnéztem és nincs mms profilja. Létrehozni lehet, csak épp nem tudom, miket kell beírni.
proxyt meg ányán kínját lehetne ide beírni, lehet ki se kell tölteni őket.
Aki tudja, súgja már meg nekem mit kell rajta állítani. Lehet nem is jóra gondolok és más a gond... -
Máté94
addikt
Defy-ről tud valaki valamit esetleg?

-
Cufter
tag
Kölcsönbe kaptam egy telenoros mobilnetet, amit eddig nem nagyon használtak.
Az után érdeklődnék, hogy lehet még olyan, hogy túlforgalmi díj? Mert akkor inkább nem is használom...
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Gondolkodom egy előfizetéses díjcsomag váltáson, érdekelne létezik-e olyan a Pannonnál amelyiknél meghatározhatok egy számot (vagy kettőt) amivel ingyenesen beszélhetek?
Családban már volt ilyen, a nevére nem emlékszem, de ott mindketten azonos díjcsomagban voltak, fontos, hogy most csak én váltok.
-
tomp
félisten
Törökbálintot elfoglalta a kínai hightech
Elkezdődött!
-
tomp
félisten
80-as vasút vonal a Mátrai Hőerőmű környéke a távolban egy falu. Vonaton 3G 273Kbájt/s. Lassan a nyugaton érzem magam. B-)
-
Frenky25
tag
Nem tudja valaki hogy az mit jelent, ha a Telenor Online- Tarifacsomag váltás menünél van egy olyan lehetőség hogy Dolgozói előfizetés?
Előre is köszönöm

-
akyyy
senior tag
érdekes, de szerintem ez üghyfélnoobség, mint készülékihába:S
-
Landsmann
addikt
Én nem mobilnetet használok, de néha ritka szar a youtube. Például tegnap este is egyik pillanatról a másikra rohadtul lelassult a letöltés. Kín volt kivárni mire egy perces videót megtudtam nézni. Máskor meg teljesen gördülékenen megy. A hanggal, képpel nem szokott baj lenni. Csak a letöltéssel. Megáll a lejátszás, töltődik, aztán folytatja. Van amikor végig sem megy a letöltés, frissítést kell nyomni.
-
tomp
félisten
Másnak jó a youtube? Nekem 4napja kínlódik. Kép szétesik, hang beremeg. Mint amikor alacsony a letöltési sebesség. Ma reggel megnéztem, akkor jó volt. Most meg megint trágya.
Tegnap még megvolt a 300k lefele. Most egy pillanatra volt 206k de amúgy ~160k.
-
humax
senior tag
sziasztok
nem tudum hogy jo heloyen kerdezek.
mobil internet keresek, korlatlan, mit tudtuk ajanlani koszi( nem muszaly telenor) -
GrandeP
addikt
Srácok, nem tudok sms-t küldeni, az h lehet?!
sms központ szám oké, a telefont tegnapelött vettem náluk lg gs290... egyszerűen nem küldi el...
Mitől lehet?
Szoftver nem tudok frissíteni a telefonon, mert országszerte tiltva van, ugyanis meghal a teló... nem vicc, mert tegnap cseréltettem újra....

-
club1
veterán
-
teve08
aktív tag
Sziasztok!
Egy problémával fordulok felétek, hátha már más is találkozott hasonló jellegűvel!
Kereken egy hónapja vásároltam egy készüléket a telenornál, amin egyből aktiválták ezt bizonyos a próba internetet.Ma kaptam egy sms-t, hogy a szolgáltatás lejárt, meghosszabbítani itt és itt tudom. Után mégegyet, hogy ha nincs szolgáltatásom mennyiért tudok netezni. Ezután kikapcsoltam a netet teljesen, ne frissítsen semmit (Android). Erre jött egy sms, hogy a szolgáltatási limit elérve meg, hogy a havidíjam meghaladja az ászf-ben leírt forgalmi limitet, ami az ügyfélszolgálat szerint 15 ezer forint. Most délután tájékba kaptam egy olyan sms-t, hogy kimenő hívásaimat korlátozzák. Ez mi miatt lehet, amikor egy percet se beszéltem azóta, és nem is neteztem? Van erre valami ésszerű magyarázat?Köszönöm..

-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
Jano_023
üzenetére
Bocs, ha régire reagálok.
Ahogy olvastam: a 10GB egyéb forgalomtípusra vonatkozik, a lassítás azoknál értendő. A sima, belföldi (tehát országon belül a modemmel) böngészés és mail a korlátlan elméletileg.
A korlátozás elérése után az egyéb forgalmat korlátozzák.
"10 GB-nyi adatforgalom a képi és tartalmak böngészésén, valamint
mailezésen felül sebességlassítás nélkül felhasználható valamennyi adatforgalom
típusra, leszámítva a fájlmegosztást.
Amennyiben az Előfizető adatforgalma az egyéb forgalomtípusok összességét tekintve
az adott számlázási cikluson belül meghaladja a 10 GB-ot, a Szolgáltató a
számlázási ciklus végéig az maximális le- és feltöltési sebessége 32/32kbps....
A lassítás a számlázási ciklus újra
automatikusan megszűnik."De majd persze kiderül, de én ezt fogtam ki belőle.
-
ViTaZi
aktív tag
Hali
HTC Desire telefont szeretnek vasarolni es tobb szolgaltot is megneztem mar. Elofizetesben gondolkodom de nem vagyok biztos a dolgokban ezert kernek tolek segitseget. A telenor ajanlata tunik a legjobbnak: 2 ev husegnyilatkozat es 1 ev tarifahusegel. Elviheto 37990ft-tol "180perc" havidijas csomagban. "180perc" havidijas csomag havidja 5220ft. Remelem eddig jol irtam le.
Szoval: Kifizetem a 37990ft megkotom a szerzodest 2evre es 1 evig 5220ft-ot fizetek?
Erre kernek valaszt! Elore is koszonom a segitseget!
-
lalakov
senior tag
Olvasd el ezt az oldalt, nehogy 30 nap után drága meglepetésben legyen részed!
[Telenor akció] -
ottoyes
senior tag
Igen....aztán jön a fizetős rész,de erről majd kapsz tájékoztató SMS-t.Ha megnézed a Telenor (nekem még pannon
)Online-on az aktív szolgáltatások között akkor ez a promó"Mobil Online Start+Promóció" fül alatt látható,az oldal jobb szélén a lejárati dátummal,mely után fizetős lesz.Ezt kipróbálásra találták ki 500 MB-os kerettel.Ami,ha telóval nyomod akkor egész szép mennyiség.. 
-
hemaka
nagyúr
A mobilposta webes részét lelőtték vagy mi van vele? mert nem enged be, viszont imap-on keresztül lejönnek a levelek, csak hogy már betelt, törölni meg hiába törlöm a klienssel.

-
MaciG
addikt
üdv.
Tegnap vettem egy új telefont a telenornál és egyből kaptam rá egy ilyen üzit:
"Internetezz bátran a telefonodon, böngéssz, e-mail-ezz készüléked böngészöjével! Az havidijmentes próbahónapodat elindítottuk. Üdvözlettel: Telenor"
A kérdésem, az ,hogy akkor ez azt jelenti, hogy 1 hónapig ingyen wapozhatok? Csak azért fura ez nekem, mert a családban mindenki a telenornál van, de csak én kaptam ilyen üzit.
-
doc
nagyúr
-
club1
veterán
válasz
ottoyes
üzenetére
Nekem még zöld/narancs színű (közel 10 éves) kártyám van. Ha kiveszem az 5800-ból majd visszateszem, visszaáll az egész Pannonra, eltelik egy-két hónap, aztán egyzser csak átáll Telenorra. GPRS/3G elérés abszolút nincs a készüléken, kártyacserekor az első dolgom ezeket törölni. Nekem piszok mindegy, hogy éppen mi van kiírva, tőlem még Disney channel is lehet, csak telefonálni lehessen vele rendesen...
-
ottoyes
senior tag
...hétfőn küldenek vmi frissítést..ennyi.Ha azután se jó,akkor karicsere.Persze a fizetős fajtából,mivel én kérném.Na majd akkor megbarátkozom a "pannon" felirattal..

-
club1
veterán
válasz
Jano_023
üzenetére
Flexire csak akkor fizess elő, ha nem választasz hűséget! Marha gáz ui. belőle kimászni hűséggel, és egy-két évig fizethetsz a szarért. Természetesen mindent lassítanak lassításkor. Lassításhoz az elmúlt 7 nap statisztikáját veszik alapul és folyamatosan (lecsatlakozáskor max. 3 óránként). Az általad említett szolgáltatások a statisztikai időszakra 1.5 GB forgalmat engednek meg... De nem szokta magát törni a Telenor, hogy ne előbb korlátozzon.
-
ottoyes
senior tag
Hali!A tegnap vásárolt Telenor karim pannont jelenít meg a kijelzőn.Másik Sony-ba helyezve is ugyanez a helyzet.Vkinek vmi ötlete,vagy hívjam az ügyfélt?

-
Jano_023
őstag
Sziasztok,
Lassan lejár a mobilnet előfizetésem és most keresgélek.
A kérdésem az lenne a Flexi Plus csomagban ELMÉLETILEG korlátlan net van? DE ugye a Skype, Youtube meg ezek már a 10GB-os korlátos kategóriába tartoznak. Csak akkor lassítanak ha azok elérik a 10GB vagy a cég a sima netet is ebbe a 10GB-ba számolja bele?
ÉS a lassításnál csak a forgalom korlátos dolgokat lassítja vagy az egész netet ?Ja és egy bónusz kérdés: Pesten, Zuglóban valaki mondana egy sávszélesség adatot, meg hogy általában mennyire gyors.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat és a segítséget! -
franyo01
csendes tag
Sziasztok!
Kis infóra lenne szükségem.
Ha valaki hűségnyilatkozat lejárta előtt, akarná felmondani (módosítani) a szerződését, az megoldható valahogyan?
2010.04. hóba lett szerződés kötve 2 éves hűségnyilatkozattal Djuice complete csomag, mint pártelefon. CSak az a pár, kik közössen szerződtettek, összebalhéztak és kényelmetlen így intézni a számlát. Kinek a nevén van a szerződés, nem akarja fizetni a számlát, ezért a volt párjának is letiltják a kártyáját, de fizetnie kell a havi alap számlát.
Ilyenkor mi a megoldás?
Köszönöm ! -
doc
nagyúr
megoldódott a problémám a nettel
Az volt a gond hogy először a hivatalos Telenor oldal alapján csináltam, ahol azt írták hogy az apn típusa legyen internet. Na ez baromság, üresen kell hagyni 
-
Watson25
tag
válasz
Davidoff91
üzenetére
Köszi szépen.
-
Watson25
tag
Sziasztok!
Én decemberben váltottam át praktikum tarifacsomagról 180perc tarifacsomagra,ami ugye 5220ft.De be van kapcsolva hozzá a vezetékes hívó szám szolgáltatás.És az lenne a kérdésem hogy a vezetékes hívó szám percdíjja ami 5ft+5ft a kapcsolási díj a rendszer az 5220ft-hoz adja hozzá vagy abból veszi le? -
Davidoff91
aktív tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Jaja azokról már hallottam, egyetemen az egyik ismerősnek is így van, de ő vodás! Ha jól emlékszem akkor annál a vodás konstrukciónál a csomagok úgy vannak, hogy a teljes flotta rendelkezik x kerettel, amit lebeszélhetnek. De lehet rosszul emlékszem (front is van, fel is bosszantottak, itt is és a magánéletben is, szóval lehet, hogy irdatlan baromságot írtam, bocs).
-
Vangelis
félisten
válasz
Davidoff91
üzenetére
Nekem céges előfizum van feleségemmel.
1700/ kártya és ingyens egymás között. Ilyet nem találtam másnál.
A percdíj is talán csak 25ft és másodperc alapú.
Nekem teljesen tökéletes.
-
lalakov
senior tag
Jól látom, hogy az új mobilinternet csomagoknál nincsen hűségidő? Bármikor átléphetek oda-vissza a csomagok között vagy le is mondhatom?
Kinek elég a 100MB-os csomag? -
for3l
senior tag
válasz
Davidoff91
üzenetére
na szóval:
hogy eddig hogy nem vettem észre ezt a djuice számlás 20-at... most váltottam át, vmi hihetetlen jó csomag (szvsz). mellé jött egy 500mb-os net csomag és kész is.
különben nem értem a telenort.. ezek a mobilkvartett csomagok szerintem is nevetségesek. nem értem, minek erőltetni ennyi mindent egy csomagban. perc + net csomagok kellenének, sőt, a legjobb az lenne - bár ez már kicsit szélsőséges meg lehet, túl bonyolult megoldású - hogy te "rakhatnád össze" a csomagod: vagyis lennének perc csomagok (mint kb most a 35-1200perc) plusz mellé net csomagok, és ezekből válogathatnád össze magadnak azt, ami a legideálisabb számodra (természetesen minél nagyobb csomag, annál nagyobb kedvezmény..)
ha meg vki még szeret sms-t is irni, akkor ott van a 40sms szolgáltatás 930ft-ért. mert mondjuk lehet írni, hogy a t-nél van 10000 sms a csomagokban, de azt azért ne felejtsük, hogy hálózaton belülre!

-
Hurkaleves
őstag
válasz
Davidoff91
üzenetére
hoppácska - tesóm volt még bejelentkezve!

-
Davidoff91
aktív tag
Nem tudom ,hogy mi a probláma az árult készülékekkel, sok "bejövős" telefont árulnak (jó, nincs iPhone, "óriási érvágás"
). Azzal egyetértek, hogy drágák, ezért én is szoktam sírni. Szerintem az előfizetések kidolgozás/ráncfelvarrás alatt vannak, mert tényleg kevés van belőlük, illetve ár/érték arányban elmaradnak valamivel a T-mobile mögött, ezt is aláírom. Én mondjuk szeretem a Pannont/Djuicet, mert tényleg ha bármi van, segítenek, ráadásul azonnal, nem olyan töketlen/nem törődöm bagázs, mint a T-home/T-mobile (saját+ismerősök tapasztalatai). Djuice-al ráadásul én fiatalként jól is jártam, mert pl én havi 3000Ft-ra vagyok korlátozva (nem vagyunk szegények, nem ez az oka), ilyen összeg mellett nehéz értelmes előfizetést találni, de a Djuicenál a Számlás 20 több, mint frankó (reklám hangzott el
). Ha elégedetlen vagy, akkor meg válts szolgáltatót, mást nem nagyon tudsz tenni.
-
gyiku
nagyúr
válasz
Davidoff91
üzenetére
tenyleg vicc a telenor, mind elofizetesek, mind arult keszulekek teren. 5 eve vagyok mar pannonos, 4 elofizetessel, de hogy 1 nyamvadt telefont nem tudok naluk venni normalis aron, az mar tobb, mint felhaborito.
-
Enjoy
addikt
válasz
Davidoff91
üzenetére
Köszi szépen a tájékoztatást

Szerintem akkor Djuice lesz számára a legjobb választás. -
Davidoff91
aktív tag
Szia!
Nem tudom, hogy a "de valami vicc" mire volt jó, hogy odaírtad, de ez a te dolgod. A haverododnak két választása van. Ha 26 év alatti, akkor mehet a Djuice-hoz. Ott Számlás 20 előfizetést köt (20FT/perc/sms minden hálózatba, mindig, havidíj 2500Ft)+kap hozzá egy 500Ft értékű szolgáltatást ingyen (van például 100MB-nyi mobilnet, de az neki akkor kevés lesz), és ehhez kér internetet külön, 500MB 1490Ft, 1GB 2490Ft, így akár még 4000Ft-ból is kijöhet havonta, hacsak nem dumál túl sokat.
Ha idősebb, mint 26, akkor Telenornál játszik a Mobilkvartett150 (ebben kevés az adatforgalom), valamint a 35-1200 Perc tarifacsomagokat tudja kombinálni mobilinternet előfizetéssel, 500MB 1990Ft, 1GB 2490Ft.Üdv: Davidoff91
-
Enjoy
addikt
Sziasztok!
Egy jó barátom nevében írok ide, aki Telenor-os, s nem is szeretne másik szolgáltatóhoz menni, én viszont nem ismerem, mi hogy' van itt

A haver szeretne előfizetéssel (1év hűséggel) új telót venni havi 5000Ft-os számlával.
Az új mobiljával netezgetni is szeretne (netpun,facebook..stb)
Gyors körülnéztem, s valami mobilkvartett 100-at találtam 4990Ft-ért, de valami vicc ez a csomag az én ikon200-amhoz képest..
150perc vs 200perc
150mb adatforgalom vs 1GB
75db sms vs 100dbGondoltam itt valami gubanc van, s rossz helyen kapisgálok, inkább megkérdezlek titeket.
Milyen előfizus csomagot ajánljak a havernak, hogy tudjon netezni (3-400mb körül) és max 5000Ft legyen a havidíja? -
doc
nagyúr
válasz
Davidoff91
üzenetére
hat, elvileg nalam is ugyanez van beallitva, megsem megy

azert kosz
majd ha nagyon raerek, beugrok egy pannonos uzletbe hogy ugyanma' nezzek meg mi a baj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ja,az nemárt ha egy ügyfélszám alatt vannak...kártyásnál tökmindegy.. 

Már kezdem unni a beállítgatásokat...

Ami igen vicces annak fényében, hogy a Telenor mennyire nyomatja az Androidot.