- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
azbest
félisten
válasz
jozsi252 #55907 üzenetére
Ha az a baj, hogy nem talál otthon, akkor elvileg van olyan szállítási mód is, amikor te mégy be érte (postára?) és ott kell aláírnod a papírokat.
Bár a futáros (mpl) esetén is lehet az lesz, hogy értesítőt hagy és a postán tudod átvenni.
Ha szerződést is kell aláírni, akkor gondolom nem lehet más helyetted egyébként sem.
-
-
club1
veterán
válasz
jozsi252 #9450 üzenetére
Hát nem, mivel az az egyedi Előfizetői Szerződésedben, illetve a kedvezményes árú készülék vásárlásához kapcsolódó nyilatkozatodban van leírva. Régebben ez az érték 50000 Ft-ról indult, egy ideje már attól függően nő, hogy ha minél drágább listaárú készülékhez minél kisebb havidíjú előfizetést választasz, plusz a hűségszerződésből hátralévő hónapok száma.
-
szkury
aktív tag
válasz
jozsi252 #9288 üzenetére
Én intézem a mobilokat a cégnél, és én ilyenkor nem típusazonos készülékcserét szoktam kérni. Eddig mindig megadták az engedélyt. Volt rá példa, hogy a gari lejárata előtt 1-2 hónappal történt.
A régi készüléked vásárolt árát számítják, pénzt nem adnak vissza ha olcsóbbat nézel ki.
Mondjuk ilyenkor az a gond ha nagyon akciósan vetted a régit, és a beszámítás alacsony. -
club1
veterán
válasz
jozsi252 #9282 üzenetére
Változatlanul nem értelek. Ha én lecserélem az asszonyt egy évvel fiatalabbra (mert az előző nem volt jó), de az új asszony is házasságot akar kötni, akkor kiszámolom, hogy ez megéri-e nekem. Ha nem, nem kötök házasságot. Mindenesetre nem megyek a régi asszonyhoz, hogy amit az elmúlt egy év alatt ráköltöttem, azt adja vissza, vagy legalább szálljon be vele az új házasságba...
[ Módosította: Pompi ]
-
club1
veterán
válasz
jozsi252 #9280 üzenetére
Az értékesítési pontok egyedi konstrukciókat nem igazán tudnak lekezelni (bár elméletileg lehetséges volna hosszas levelezéssel) mivel nem kapnak érte semmi plusz pénzt (a jutalékrendszer fix). Így aztán nem csoda, hogy borsódzik a hátuk az ötletelésedtől.
Amúgy pedig ha olcsóbban akarsz cserekészüléket, miért csodálkozol, hogy aláíratnak rá hűséget?[ Módosította: Pompi ]
-
Landsmann
addikt
-
Something_
őstag
válasz
jozsi252 #8643 üzenetére
Nincs bajom a hűségidővel, ha tudom használni a netet. 21 megás, ok, 7-9el jön, meg sem szólalok, mert tudtam, hogy ennyi lesz, nem ért meglepetésként.
De az idegesít, hogy eddig 1 hónapból, 4 napot nem ment a net, olyan helyen, ahol faszán jött eddig, mert valamit baszkurálnak.
Veszel egy autót, és jön a gyártó, hogy most még tesztelik kicsit, majd holnap használhatod? Nem normális dolog.. -
Something_
őstag
válasz
jozsi252 #8633 üzenetére
Amúgy igazad van, lehet hűség nélkül venni, drágábbért, ami nem is gond. Sokan vennék 2e ftért drágábban a netet hűség nélkül, ezt tudja is a Telenor. Ezért nem csak drágább, de korlátozott adatforgalm is a BÖNGÉSZÉS, ami 2 év hűséggel korlátlan.
Nem tudom pontosan mennyire korlátozzák, de akármennyire is, az asztali gépre nagyon kevés lehet. -
Something_
őstag
válasz
jozsi252 #8633 üzenetére
5 napig vissza lehet vinni, ezt tudom. 1 hónapja van, még csak itthonról használtam, 1 hónapból 4 napot nem működött a net).
Nem akarom most visszavinni, csak netán ha fél év múlva megunom, hogy egy hónapból, tegyük fel 4 napot nem megy, akkor tuti visszaviszem. Mármint ha eldurran az agyam.
2 év hűséget fogadtam, 21-es hipernetre. Internetet vásároltam 2 évre, úgy hogy működjön. Ha nem működik, akkor nem szolgáltatják a szerződésben foglaltakat, ergo szerződést szegnek.. -
tomp
félisten
válasz
jozsi252 #8621 üzenetére
Eddig ez volt nekem:
" Jelenlegi csomag:*Okostarifa 180 csomag*Az e-mail és böngészés korlátlan. Az egyéb forgalomtípusra felhasználható 180MByte multimédia keretből még felhasználható:
*xy mByte *"Most:
" Jelenlegi csomag:*Okostarifa 180 csomag*Az e-mail és böngészés korlátlan. Az egyéb forgalomtípusra felhasználható 200 MByte multimédia keretből még felhasználható:
*kByte *"
Nem mutatja a maradékot, de 200-at mond. -
club1
veterán
válasz
jozsi252 #8610 üzenetére
Ez nagyon nagy valószínűséggel annak köszönhető, hogy az új rendszer telepítése még folyamatban van, pl. az antennák iránykarakterisztikájának beállítása a legtöbb cellában még hátra van (ráadásul még létezik olyan cella, ahol a régi UMTS rendszer működik). Tehát ami most van, az még közel sem végleges (inkább átmeneti) állapot.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
jozsi252 #8438 üzenetére
Ha ki van fizetve akkor a te tualjdonod a teló, szabadon adhatod veheted. Ha traifa hűséged van, akkor anank lejártáig fizetned kell értelemszerűen.
Nem szoktam írni ha pl itt az aprón eladom, de igazából ártani nem árthat. Az esetleges visszaélések miatt egyszerűbb tisztáznod magad a későbbiekben ha arra kerülne a sor pl.
-
tomp
félisten
válasz
jozsi252 #8428 üzenetére
Speedtest alkalmazás szépen menti a méréseket.
A net tarifacsomagban van. Okostarifa. Ha külön lenne, már repültek volna egy hosszú perces anyázással a bemutatótermükben.
Bár a személyes panaszomat rendesen kezelték. Az ügyintéző mindent leírt és segített.
Ahogy elnézem, egész budapesten is kezd beállni a sima hsdpa sebessége. De a 7.ker baross téren a legrosszabb. -
Varszegig
veterán
válasz
jozsi252 #8357 üzenetére
de ezért volt értelmetlenség megszüntetni a mobilkvartettet. Akinek az a jó, választhassa azt, akinek a másik, az meg az okost. De a teneor lekiskorúsítja az előfizetőit, és eldönti helyettük, nekik mi a jó. És ez még a jobbik verzió, mert mondhatnám azt is, hogy hülyének nézi őket...
-
tomp
félisten
válasz
jozsi252 #8176 üzenetére
Mivel okosban max 7,2mbit a plafon, ez korrekt érték.
A speedtest.net alkalmazást nekem nem számolja el egyébnek.
Amúgy ha vidékre mész, rögtön 1mbitet fogsz mérni. Vidéken még van 1mbites korlát.
Illetve amit észrevettem: pesten még van régi állomás. Azaz amin nem zte megy még. Azon nagynehezen megy 1,5mbit fölé a mutató. Zte állomáson viszont ~4mbit jön... -
Entryy
aktív tag
válasz
jozsi252 #8169 üzenetére
Nincs visszavételi gari.
Lehet,h csak azért mert még nincs rendben a rendszer, de egyenlőre nincs csak egyetlen egy készülékkel és nekem nem az kellett.
Vagyis igen meg van.
Közepesen szar, de jobb,mint amit vártam.
A ZTE akkuja pedig még töltődik arról még nem nyilatkoznék. -
darvinya
titán
válasz
jozsi252 #7887 üzenetére
A programon keresztül törtenő frissités elavult technologia.
Gondolj bele a Google felhőre!!
Egy új Android már nem egyben levő OS!
Elsőre küld egy azonósítót a felhőbe ahol összeállítja a frissíteni kivánt tartományt.
Utánna elkezdi letőlteni, ha az egész meg érkezett, akkor kezdi átírni az előzőt ez észrevehető.
SE külön app-ok és függetlenek az os-től.
Ezeket jobb letőlteni SD-re és utánna frissiteni. -
Davidoff91
aktív tag
válasz
jozsi252 #7778 üzenetére
Szerintem ugyanúgy lesz, mint a trénél, lesznek új csomagok amikben gyorsabb nethozzáférést biztosítanak, aki nem vált annak minden marad a régiben. Képzeld Prien megvan az SGS2-m, végül sikerült hűségidő nélkül szereznem egyet!
Olyanokra képes a kicsike, csak úgy lesek!
-
club1
veterán
válasz
jozsi252 #7221 üzenetére
Nagyon nagy valószínűséggel lesznek új csomagok. De ne gondoljatok arra, hogy a Telenor 2e Ft-ért fog 10GB-ot adni, ez majd csak akkor fog bekövetkezni, ha valamelyik versenytárs ezt meglépi és a Telenor rákényszerül a versenyre... Valószínűbb, hogy a nevetséges 32 kbps-os lassítás egy kicsit nőni fog (mondjuk a versenytársak szintjére /128 kbps-ra/), meg a 7 napra esetleg adnak majd a korlátlan neteseknek 1-2 GB-al többet mielőtt lassítják őket...
-
Prien
addikt
válasz
jozsi252 #7210 üzenetére
Ez egy ilyen játék, a fejlődés olyan mértékű, hogy a 2 év hűségidő alatt már cserélne az ember. Én 2009 Novemberében vettem egy SE C510-est 2 év hűséggel olyan 12 ezer körül,(akkor még elég jó tudásúnak számított), de rá egy évre már saját zsebből egy Motorola Defyt.
Idén Novemberben lejár a 2 év, akkor meg lehet,hogy SGS II, vagy ki tudja, mi jön még addig.
)
-
club1
veterán
válasz
jozsi252 #7100 üzenetére
A szoftverfrissítések a havi keretedet fogyasztják. Csak a böngészőből és levelezőszoftverből kezdeményezett forgalom nem. A Telenornak is illene így megfogalmazni ezt a korlátot, de így nehezebben lehetne hangsúlyozni a "korlátlanságát" a csomagnak. A marketingeseik pedig még a helyükön vannak...
-
club1
veterán
válasz
jozsi252 #7098 üzenetére
És nincs a gépeden operációs rendszer, meg antivírus szoftver ami automatikusan frissíti magát? Nincs egy időjárás vagy bármilyen magát online frissítő szoftver a telefonodon? A Youtube/videa, stb. videók kiszúrása a legegyszerűbb, mivel azokat bizonyos oldalakról töltöd be/le. Portok, protokollok és oldalak szűrését párhuzamosan végzi a Telenor, így tudja, hogy te aktuálisan milyen forgalmat generálsz.
180 MB mobilon egyébként már elégséges, de számítógépen egészen biztos, hogy egy hónapra nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BMW topik
- E-roller topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Acer notebook topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest