- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Erről jut eszembe, létezik-e olyan eszköz, amibe be kell tenni a simkártyát, majd ez utána wifin szórja a netet, és persze mindez aksis kivitelben? Vissza akarok menni kártyásra, net viszont kellene. Mobilnetet még mindig kissé vicc áron adják és érthetetlen módon még mindig 2GB a legnagyobb, hipernethez meg kétkártyás mobil kellene, mivel nem jár hozzá telefonszám.
(#26253) asdf_ régen 5db sms-el lehetett mínuszba menni, gondolom nem változott.
-
asdf_
veterán
Ettől függetlenül előfordulhat hogy ők nem fogadják el, ez szívük joga ugyanis.
Nem feltetlenul, ugyanis mint magyar allampolgarnak egy darab fenykepes okmannyal (szemelyi, jogsi, utlevel, valamelyik a harom kozul), es emelle egy darab lakcimkartyaval kell rendelkezned, azaz ha pl. 20 eves vagy, es tudod, hogy 60 eves korodig biztosan fogsz vezetni, ellenben nem utazol (jogsival ugye nem lehet eu teruleten belul maszkalni), vagy pl. nagy utazo vagy, es igy mindig lesz ervenyes utleveled, donthesz ugy, hogy neked nincs es nem is lesz szemelyi igazolvanyod.
-
Nándor1990
csendes tag
köszönöm!
bár akkor nem értem miért mondta azt az eladó, hogy mindenképpen a személyi kell. de akkor ő nem emlékezett vagy elfelejtette (vagy nem tudom), hogy a jogosítvány is jó.
még két gyors kérdés:
1.) bankszámlakivonatot a bankomban lehet kérni/igényelni vagy esetleg online-on (otp)? azért kérdezem mert van rajta pénzmozgás (főiskola félévenkénti tandíj, kollégumi havidíj). ez akkor sem elég? mindenképp havi rendszeres jövedelem igazolás kell (például upc kábeltévé befizetett számlája)?
2.) olyat lehetséges, hogy mondjuk anyum bemutatja a fizetett közüzemi számlát, én meg adom jogosítványom és a lakcímkártyám (tehát, hogy az én nevemen legyen a telefon)?
-
asdf_
veterán
Ugyfelszintu jelszo birtokaban szerintem azt csinalsz, amit akarsz (ergo 1220 es telefonon szerzodest kotsz, de csodalkoznek, ha a promoanyag pont azt az apro lenyegtelen infot nem kozolne, hogy hogyan kontaktolj veluk a szerzodeskotes erdekeben
), ha nincs jelszavad, akkor marad a seta a bemutatoterembe/viszonteladohoz.
-
sgery
őstag
Nálunk nem volt ilyen (Digi). Ott igazából semmi mérce és semmi elvárás nem volt. Ha beértél időben és nem lépted túl a pihenőt, akkor nem volt semmi következmény. Sokan pl. benyomták a mute gombot, ha mázlijuk volt és nem rakta le a telefont a hívó akkor 10perc szünetet kaptak...
Az a baj, hogy hiába mondanám azt, hogy átmegyek másik szolgálatóhoz. Mind ugyan az. Ha nem vagy kiemelt több ezer előfizetéssel rendelkező nagy cég, akkor marad a nesze semmi.Voltam én is adatrögzítő ugyan itt, nem hitték el, hogy ennyi adatot be lehet vinni ennyi idő alatt. Semmi jutalmat nem kaptam, ha 10x annyit iktattam mint mások. Kipróbáltam, bementem, átaludtam 1 munkanapot, senkinek nem tűnt fel!!!
-
csab2
veterán
Ha két évnél fiatalabb a SIM, akkor felszámítják a csere díját. Én Nokia Lumia 800-at vettem a Telenornál és akkor is felszámolták, mert egy éves sem volt a kártyám. Emailben ezt megreklamáltam, hogy mégis milyen dolog az, hogy a Telenornál veszek SIM-lockos telefont és még a kártyacsere árát is felszámítják. Ebben az estben ugye muszáj cserélni mert különben nem tudom használni a telefont. Jóváírták a következő számlámon az összeget.
-
eastsider
nagyúr
köszi nektek!
ahogy néztem instagramozni nem nagyon kell, csak, ha "muszáj", a fb messenger azért eszi a netet, nem tudom miért, a képek cacheből jönnek.. 9gagezni se nagyon kell opera minivel, egy izmosabb legördítésnél megevett 600kb-ot (20-30-40 kép)
háttéradatot mindennél korlátoztam kivéve fb messenger, gmail, meglássuk mi lesz, most klikket aktiváltak (flottás előfizu)ha nem lesz elég, átmegyek LIKE300-ra a T-hez
-
-
darvinya
titán
Lehet én vagyok vak, de igazad van és még van.
„A megrendeléssel hozzájárulsz, hogy a Telenor további mobil Internet-hozzáférést segítő, illetve ehhez kapcsolódó alkalmazások letöltésének lehetőségét kínálhatja fel. Az ajánlat 2011. április 5-től visszavonásig, kártyás és számlás előfizetéssel is elérhető, kivéve az Okos Mini, Okostarifa, Hipernet, MobilKvartett, Menedzser, simplyAll, simplyAll+ ill. Internet tarifacsomagokkal. Más mobilinternet szolgáltatással egyidejűleg nem rendelhető meg.
A havidíj a 4. hónaptól automatikusan 999 Ft. Az adott számlázási időszakban felhasználásra nem kerülő forgalmi keret a következő számlázási ciklusra nem vihető át. Ha elhasználod a 100 MB-os keretet, belföldön akkor sincs túlforgalmazási díj, de az adatforgalom sebessége 32/32 kbps lesz. A sebesség-lassítás a számlázási ciklus lezárultával megszűnik.
A havidíjban foglalt forgalmi keret kizárólag a Telenor magyarországi hálózatán belül használható fel, időkorlátozás nélkül, bármely napszakban.
A szolgáltatás megrendelésekor a havidíj terhelése időarányos, lemondáskor a havidíjmentes Mobil Online Start szolgáltatást biztosítjuk mely a lemondást követő számlázási ciklus kezdetétől válik érvényessé azaz lemondáskor teljes havidíjat terhelünk.
Az adott időszakban a vonatkozó teljes forgalmi kedvezményt biztosítjuk” -
Landsmann
addikt
Sehogy, azt nem kell. Alapból aktív.
Más. Kollégám éppen ma mondja, hogy a megrendelt mobilnet előfizetésen kívül (nem tudom mekkora adatforgalmat tartalmaz, de lényegtelen is) a számlán ott fityog a Mobil Online Start is a maga 299 Ft-jával. Azért ez is szép ám! Van megrendelt net szolgáltatása, de azért hébe-hóba hozzácsapnak egy kis Startot is.
-
Heimdallr75
őstag
-
club1
veterán
Szerintem ő nem erre gondolt...
A hűségidőszakon belüli nem fizetés esetében kisebb gond a készülék letiltása, a nagyobb a kötbér és a készülékkedvezmény bevasalása az előfizetőn. Amikor ui. nem fizeti a számláit, a szolgáltató felmondja a hűségidős szerződését, és ezeket bevasalja, vagy eladja követeléskezelőnek plusz távközlési feketelistára tesz... -
csab2
veterán
Ne így fogd fel! Fogd fel úgy, hogy
- kevesebb szemét keletkezik az által, hogy nem küldenek neked levelet
- téged sem zaklat holmi felesleges postával a telenor
- nem kell vele foglalkoznod, pl. postán befizetni a csekket
- valóban kevesebb fát kell kivágni
- összességében környezettudatosan gondolkodsz, ami jó érzéssel tölt el -
csab2
veterán
Nekem elektronikus számlám van. 11-én van számlazárásom, hónap vége elött szokták vonni, akkor van a fizetési határidő. A legutóbbi számlám nekem is késett, de már fent van a Telenor Online-on. 6.-a a fizetési határidő. Tehát holnap fogják vonni.
Állj át elektronikus számlára és akkor nem kapsz csekket és nem is számítják fel az árát! Ráadasul posta sem fog jönni. Teleor Online-on szépen meg tudod nézni a számláidat.
-
Melack
veterán
"A levelében jelzett problémával kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy központi technikai okok miatt 2012. júniusában több számlázási ciklus esetében is csúszik a számlafuttatás, és emiatt később készültek el a számlák, azonban a számlazárás a +3620xxx-xxxx-es GSM számú számlás előfizetés vonatkozásában 2012. június 18-án megtörtént, és várhatóan néhány napon belül - a számla elkészülését követően 72 órán belül - elérhetővé válik az elektronikus számla a Telenor Online felületén is. A számla kiállításával kapcsolatos csúszásnak megfelelően a fizetési határidő is módosulni fog. Az okozott kellemetlenség miatt szíves elnézését kérjük."
Én a számlás kérdésemre ezt a választ kaptam. 18-a óta várok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest