Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Mit kell állítani (CM7-en), hogy megkapjam az MMS-eket? Mert mindig jön SMS, hogy kaptam MMS-t és a Telenor oldalán megnézhetem.

-
s.malacka
tag
Sziasztok.
Létezik még EFR hangkódek aktiválása kód?
C3-00-hoz kéne telenor.
Köszi. -
tomp
félisten
Holnap amúgy elbeszélgetek a telenorral. Kìváncsi vagyok mit fognak mondani.
Na meg rátérek az anyagiakra is azaz a jóváírásra. -
darvinya
titán
válasz
Something_
üzenetére
Mint utaltam a fenti hsz-re melyben írtam klikk szolgáltatás 100Mb aktivá tétele után 10Mb kor belasítottak.
Ezt nekem sms-ben megírták.
"Az adatforgalmi kereted felhasználtad, mostantól belassítotunk"-vagy valami.
Az az érdekes még de. lassitva voltam utánna mentem dolgozni és este nyolc után léptem újra fel a net-re.
Akkor tapasztaltam, hogy nincs korlát.
Megnéztem mekkora a sebességem, EDGE-n(mivel a telon ezt használom, Opera mini) 230Kb/s.
Hát ez nem úgy néz ki, hogy korlátozva lennék. -
tomp
félisten
Mai történések a netemmel:
Reggel olyan szar volt, hogy a speedtest alkalmazás 3x nem is indult el. Net kapcsolati hibát jelzett. Ha mégis elindult, nagy nehezen kiizzadt 1mbitet. Mérést követően csak az újra csatlakozás után akart menni a 3G. Azaz airplane on-off
14-18óráig jól ment. 2-3,6Mbit között. Azóta max 1mbit. De inkább 0,5-0,8Mbit. Egyidőben egy másik telefonon elindított mérés: 5Mbit. Nálam 0,81Mbit.
A másik teló 21mbites. Enyém 7,2-es. Nincs priorizálás mi??... -
Something_
őstag
válasz
darvinya
üzenetére
Nem lassítottak be, egyszerűen szar a rendszer, mert valami "újítanak, karbantartanak, fejlesztenek". Legalábbis ezeket mondták az ügyfélszolgálaton és az aréna plázában a telenor boltban.
Egész nap szar volt, voltak jobb időszakok, de 80%-ban egy fos volt az egész.
Most pedig 5 percig jó, 5percig szar.
Amúgy mértem a sebességet, teljesen jó volt 7-9-12, ennek ellenére az oldalak nem akartak betölteni. (hipernet21, asztali gépen)
-
darvinya
titán
Na már teljes hülyének érzem magam!!
Pár hsz ezelött írtam a lassításról.
Most kb. 10 perce vagyok neten és lám csoda tőrtént, mert nincs lassítás!!!!?
Ezt most mire véljem????!
A Telenornál teljes a káosz. -
draco31
veterán
A Telenor kisüti a telefont ha kérem tőlük. Persze pénzért..
A voda tudom, hogy igen. -
-
mr.kocka
aktív tag
válasz
Something_
üzenetére
Na, az bíztató, még gépen netezek, de mindjárt mennem kell el, és a mobilnetet kell használjam. De, akkor ma se fogok sokat netezni, hihetetlen jó...
Csak teljen le még ez a kis idő, aztán megyek én vissza a T-hez egyből. -
Something_
őstag
válasz
mr.kocka
üzenetére
Ugyanez van nálam is 3 napja Hipernet21-el. Bp 16. kerület.
Első másfél napban egyáltalán nem volt net, tegnap egész nap volt 1 órás szünettel(ilyenkor hol volt, hol nem volt..)
Ma 11-től pedig 5 percig van net, 10 percig nincs.Kurvára idegesítő és szánalmas, mert a munkámhoz használom.
-
bandigno
senior tag
válasz
mr.kocka
üzenetére
nekem is kb ugyanez van, de vidéken, 3G környezetben, de azt nem használom lassítás után! van amikor 5x nem megy és utána 2x igen, vagy épp fordítva! van úgy h egyáltalán nem tud csatlakozni, pedig full térerő...na meg ez a lassítás dolog, néha überlassú, néha meg mintha nem is lassítanák, pl siófokon múlt héten nem vettem észre belőle semmit! 1 hónap alatt 3x kaptam már sms-t h lassítanak mert túlléptem a keretet!!! most akkor mikor léptem túl és milyen keretet?? (tudom h a 100asat, a félreértések elkerülése végett...
)ezek teljesen meg vannak zavarodva, tényleg hasra ütés szerű a lassítás! egyszer 54 mega után írtak h csókolom, ennyi volt erre a hónapra! :S -
mr.kocka
aktív tag
Kezd vicc kategóriába menni a Klikk mobilnet.. 2napja néha van net - néha nincs. 20percig müködik, utánna 2óráig nem.. aztán megjavul, és megint nem megy. Csak ezzel az a gond, hogy nekem meg fontos lenne, hogy folyamatosan menjen a mobilnet.. Pár nap még, és lejár ez a hónap, ha nem javul meg, rendelem megint a T-től, egyszerű ez..

Másnál is vannak gondok, vagy csak nálam?
(BP., Belváros..) -
krystman
őstag
válasz
Something_
üzenetére
A központból tudják állítani a cellát, sőt hogy mennyire szórjon is. Nekem egyszer egy hasonló esetem volt mint neked, hogy egyszerűen nem volt se GPRS se EDGE. Hívtam őket ezzel a problémával, mert több ismerősömnek sem volt, és kb.1óra múlva hívott a technikus, hogy állítottak a tornyon, és nézzem meg, hogy megye. És fullon ment egyből. Szóval ezeket már nem csillagkulcsal állítsák. :-)
-
Zolesz007
őstag
válasz
Watson25
üzenetére
Érdekes ez a telenor... én vagy 200 megát töltöttem mult hónapban, + megosztottam a netet tabletre, amin opera mobile-al nyomtam okostarifa 180-al és azon kívül, hogy néha vagy 3-4 perc, hogy legyen net, semmi lassítás, v SMS nem jött. Szerintem, néha csak hasraütés szerűen döntik el, mi multimédia és mi nem az.
-
Prien
addikt
válasz
Something_
üzenetére
A mobilinternetem Decemberig köt hűséggel, szerintem nem is írok alá egyelőre semmit. Megvárjuk,mi lesz ebből. Még az is lehet,hogy ha ennyien tipliznek, akkor jelentős akciók.
Na, de kezem a biliben. A telefonommal meg vegetálok a mobilkvartettel...Ez a jelenlegi helyzetem. -
club1
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Én két éve még mobilnet előfizetőjük voltam, akkoriban az "olcsó, korlátlan és gyors"-ból legalább kettő nem állta meg a helyét (full HSDPA lefedettségű helyeken sem) így aztán amint lehetett leléceltem tőlük.
-
Varszegig
veterán
válasz
Something_
üzenetére
pont ezek a kamionos dolgok alatti hsz-eket érdemes olvasni. Furamód, mindig ugyanazok hypeolnak, kicsit sem furcsa

TiMoN: Én 13 év után léptem le, ez ne tartson vissza

-
TiMoN
senior tag
Nagyon leadta a telenor, 1220 on már nem is kedvesek az emberrel Sőt bukóan viselkednek.
Csak megkérdeztem mikor lesz SE xperia mini pro -ból az újabb fajta telefon... mert konkurenciánál már van újabb széria... no meg kedvezményekről kérdezősködtem.
Kedvezmény nincs már új telefonra... csak új előfizura... Komolyan ha nem lenne 10 éves előfizetésem már itt hagytam volna az egészet. Ez tart vissza, de lehet nem kéne ezzel foglalkozni.

-
Varszegig
veterán
válasz
Something_
üzenetére
olvasd el, milyen önhype megy a telenor facebook oldalán.

-
Something_
őstag
Ezt nem hiszem el. Megint nincs netem, ugyanaz a jelenség mint tegnap. Telenor, Hipernet21, ZTE Mf668A.
Ez azért egy kicsit botrány...
-
leo81
aktív tag
Zalaegerszeg ZTE MF680-nal
http://www.speedtest.net/result/1484473375.png
-
s.malacka
tag
Sziasztok.
Létezik még EFR hangkódek aktiválása kód?
C3-00-hoz kéne telenor.
Köszi. -
Something_
őstag
Megjavult a Hipernet hál isten. Remélem nem gyakran lesz ilyen.

-
leo81
aktív tag
Zalaegerszeg 7,2-es modemmel:
http://www.speedtest.net/result/1483979114.png
-
Watson25
tag
válasz
darvinya
üzenetére
A tegnapi napon nagyot csalódtam a telenorban.Délelőtt lekérdeztem az okostarifa multimédia keretem és még volt 178 megám.Csak opera minivel böngésztem napközben.Este letöltöttem egy 3megás programot,és jött is az sms,hogy lassítottak.Így semmi értelme nincs az okostarifának,hogy akkor korlátoznak amikor akarnak.
-
Something_
őstag
Szerintem x éven belül össze fog omolni az egész telekommunikáció itt Mo-n. Mert régi szar minden..
Amúgy telenoros a telefonom is sajnos, ma pl 5x azt írta ki, hogy kapcsolódási hiba (telefonálásnál), pedig maxon volt a 3g-s térerő. Olyat is szokott csinálni, hogy maxon van a térerő, recseg, ropog, megszakad.. de ahogy olvastam neten, ez nem csak nálam fordul elő...
-
Prien
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Hát elég balkáni módon zajlik ez a fejlesztés, úgy látom.

-
Something_
őstag
Na még mindig nem megy a net...
Egy kis fejlemény:
tegnap ugye felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták, hogy 72 órán belül felhív a technikus kolléga.
Délután 5kor hívott. Azt mondta, hogy az ő rendszerük jó, nem érkezett panasz, biztos a stick fosta el magát. Azt mondta, hogy vigyem be a legközelebbi Telenor üzletbe és elküldik szervízbe, addig adnak cserébe egyet.
Bementem az Árkádba, hogy ez meg ez van, kérek cserét, mert szar a stick. (technikusra hivatkozva) Csaj nézett mint egy birka, hogy nem adnak cserét, mivel nincs nekik. Menjek el az Arénába, ott hátha van.
Elkocsikáztam az Aréna plázába, már messziről nyújtom a sticket, erre mondja a csaj:
- Max térerő, mégsincs net?
-Igen. - válaszolom.Erre mondja, hogy ma kb 20-an voltak, hogy ez a helyzet, fejlesztik a hálózatot, ha pár napon belül nem lesz jó, hozzam vissza és elküldik a szervízbe, ami 2-3 hét múlva visszaküldi.
Szóval fasza. Én ezzel a stickkel dolgozom nap, mint nap, bevételkiesésem van, de ezek szarnak rá. A technikus az sem tudja, hogy fejlesztik a hálózatot, az árkádban lévő csaj, azt se tudja merre van arccal előre, az arénában lévő pedig halál nyugodtan közli, hogy szar a hálózat, várjak türelemmel(vagy adjam oda és 2-3 hétig várjak türelemmel)
Amúgy a X. kerületben sem működik, viszont Budán megy egyik ismerősnél.
-
darvinya
titán
Na erre varjatok gombot!!!!
Ma reggel kaptam az sms-t, hogy a klikk szolgáltatásban lévő 100Mb aktiv.
club1 miatt rádugtam a gépre, hogy megmérjem most az új hálozat teljesítményt.
Na ez után jött a fekete leves.
SMS a Telenortól elfogyott a keretem belassítottak.
Ezt állítják az ő mérőrendszerűk mérve(Ügyszolgon).
Én akarhogy is nézem a adatforgalmi számlálót ez csak 10Mb-t.
Most mit tegyek mert az egyedi ügyfélszolg lesz..ja az embert.
A fogyasztóvédelemhez kéne már fordulni?! -
darvinya
titán
Az a gond, hogy nincs router-m.
Csak az X1 tudom router-nek használni.( nincs kabel netem, csak mobil)
A merésem (emlékeim szerint)2011.05.15-én történt Bp-en a 11 ker-ben.
De ezt nem sokáig élvezhettem, mivel itt szerelték át elsőként az újrendszert.
Így a május hó végen már haldokolt és azóta csak gond van. -
darvinya
titán
válasz
Something_
üzenetére
Ezt pinget nem nehéz teljesíteni.(35ms)
A nagy váltás előtt klikk aktiv időszakban 9ms-os pinget produkált.
Xperia X1 modemként.
Le/fel töltés pedig 10.2Mb/5.6Mb stabilan míg le nem szaladt a keret. -
Something_
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Megint nem megy!!!!
Térerő maxon, jelerősség 18. -
Something_
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Hehe, most megnéztem próbaképp a hipernetet és működik

Hasít
Mi lehetett a gond?
Ezt most mértem:

-
Something_
őstag
Hát eddig két hétig hibátlanul ment, természetesen változó teljesítménnyel, de nem volt rá panasz.
Ma már hívtak a Telenortól, csak autóban ültem, elvileg 5 óra fele hívnak újra és akkor cellainformációk alapján csinálnak valamit.
Azért érdekes, mert külső antennán tolom a netet itthonról, szóval ugyan ott van az antenna mindig. Lehet odébb vitték a tornyot??
Habár a térerő az van, HSPA+ is, fel is csatlakozik.A stick nem szar, mert 3 km-el odébb van net

-
Prien
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Hmmm, úgy látom, nem sürgős még nekem Hipernetre váltani, van kezdeti nehézség bőven. A Flexi legalább stabil itt vidéken. Persze, tudom,hogy ez hálózati dolog, nem tarifa csomag, de remélem,hogy az ,,alacsonyabb árfekvésű,, szolgáltatások nem romlanak, ha már az újak még nem tudnak kiválóan működni...

-
club1
veterán
-
Watson25
tag
Nemértem,hogy okostarifánál miért nem lehet a multimédia keretet nyomon követni a telenor onlineon.Sokkal egyszerűbb lenne,mint így sms-ben lekérdezgetni
-
icons
addikt
Üdv!
Egyenleglekérdezés (ha egyáltalán) mennyibe kerül? (172es számról)
Köszi!
-
darvinya
titán
válasz
krystman
üzenetére
Hogy miért lehet átváltni most is az Ász csomagra?
Egyszerű, mert fizetsz azért hogy más csomagod legyen.(1000Ft/tarifa csomagonként)
Az akcióban ingyen lehet, de ahogy kiszámoltam összeségében drágább mint normál csomag.(itt figyelembe vettem a számhordozást, mert hiába huszas valaki a szolgáltatója nem a Telenor így az 59Ft/p-el szamolnak fel.) -
krystman
őstag
Azért elég hülyeség volt, hogy kivették a tarifacsomag váltást Online és a 1741-ről! Azért ez így nagy hülyeség! A T-nél és Vodánál is lehet.
-
krystman
őstag
válasz
darvinya
üzenetére
Hát ez így tényleg elég gáz akkor! Érdekes, hogy az Ász csomagra is azt írták először, hogy csak bizonyos ideig lehet megrendelni, aztán még most is simán lehet váltani rá. Szerintem ezzel is így lesz. Bár valami érdemleges percdíjú csomagnak én is jobban örültem volna.
-
Something_
őstag
Üdv!
Ma délután óta nem megy a Hipernet21-es mobilinternetem..
XVI.-ban lakom, a stickhez csatlakoztatva van egy külső antenna, ami 2 hete ugyanott van a tetőn. Általában 5-13 mb/s a gyorsasága a sticknek, ami nekem tökéletes.
Most viszont felkapcsolódik, 18as jelerősséget ír, HSPA+-t és majdnem maxon van a térerő. Elindul a másodpercszámlálás is, mint normál esetben, viszont a jobb alsó sarokban sárga háromszög felkiálltójellel, nincs internet kapcsolat.
2 gépen próbáltam, nem nálam van a gond.Kedves telenor azt mondta, hogy 72 órán belül hív a technikus. Köszi.
-
tomp
félisten
Most már 3példányban van beadva a panaszom. A harmadikban a priorizálási gyanú és a képek is szerepelnek.
Jelenleg kb fél8-tól 20-120kbit között mozog a sebességem. De többször van a 20-hoz közel, mint a 120-hoz.
Kompenzációt fogok követelni!A 3panaszból 1személyes. Azonosító számos. A másik 2 egy a telenornál dolgozó személy által beadott.
Tegnap(azaz ma) késő éjszaka-kora hajnalban tartósan 5mbit fölött ment a net. Azaz nem ment 5Mbit alá!
-
club1
veterán
válasz
GrandeP
üzenetére
Na te is kiszúrtad a két legjobb szolgáltatót...
De viccet félretéve, beruháztam az 1 éves 5800-as mellé egy ZTE Libra-ba (ha már ezen a gagyi hálón kell sokat beszélnem). Azóta nem volt problémám a beszédminőséggel. Azaz ez a csodás kínai hálózat válogat a telefonok között. (Az 5800-asban most Vodafone kártya van - már egy évtizede ui. csak gyárilag független telefonokat veszek - és semmi problémám nincs vele, igaz egy nagyságrenddel kevesebbet beszélek rajta.) -
-
krystman
őstag
Egyébként tényleg erre a Praktikum + Net csomagra csak az üzletben lehet váltani és írásba? Az írás ez mit jelente? E-mail vagy rendes levél??
-
GrandeP
addikt
Kicseréltettem a Sim kártyát, elsőre, szó nélkül cserélték... át is másoltak mindent, nem volt 5 perc az egész...
Viszont azóta ma már megint csinálta egyszer....
Nem tudom, nem lehet h a hálózat úgy sz@r ahogy van?!

Telefon tuti nem, mert ellenség kártyájával nem csinálta sosem....
Teljesen random, ha dualba hagyom tehát magának keresi meg a legjobb hálózatot (3g vagy "sima") akkor is előfordul, ha csak a sima gsm rendszerre állítom, akkor is random szerűen ilyen...
Átváltom manuálra, majd vissza dual-ra vagy gsm-re egyből jó lesz... nem értem.Más:
Ismét érdeklődtem bónusz programmal kapcsolatban...
Annyit változtattak júniushoz képest, h egyéni elbírálás lett.... tehát valakinek engedik h új előfizus telóhoz beszámolják a kedvezményét, valakinek nem...
Nekem nem , mert én idén már vettem a társszámra... meg egyébként is, nem "drága" csomagokban vagyunk.... nehogymár jól járjunk.2, 1-2 hónap alatt 6000-es kedvezményemből, lett 1500 ft, kérdeztem hogy hát hogy,
Ó ezt nem tudja, keressek rá a gugliban, a telenor panasz levélre és töltsem ki a nyomtatványt...
'nyád!Januárban lejár a hűségidő, sztem lelépek, hétről hétre, egyre csak esik a színvonal...
Vagy csak én látom így?! Viharban is az első ami elmegy, rögtön utána meg a fibernet....
. -
jozsi252
veterán
Az az igazság hogy várnom kellene még 6 hónapot hogy tudjak vásárolni telót a telenornál mivel addig hűségem van. És ezért akarom eladni. Tarifahűségem van de ez nemis lényeg mert fizetem rendesen tehát a számlával nemakarok babrálni, illetve nem részletre lett vásárolva a teló hanem kp-ra. Csak annyit akarok hogy eladom és veszek függetlenül egy másik telót, és ugyanúgy ehhez a tarifacsomaghoz akarom használni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
jozsi252
üzenetére
Ha ki van fizetve akkor a te tualjdonod a teló, szabadon adhatod veheted. Ha traifa hűséged van, akkor anank lejártáig fizetned kell értelemszerűen.
Nem szoktam írni ha pl itt az aprón eladom, de igazából ártani nem árthat. Az esetleges visszaélések miatt egyszerűbb tisztáznod magad a későbbiekben ha arra kerülne a sor pl.
-
jozsi252
veterán
Van olyan megkötés telenornál számlás csomagnál ha vásárolok egy x típusú készüléket akkor azt nemlehet eladni 1 évig? vagy ha megvettem akkor akár azonnal ellehet adni csak annyi hogy ugye a tarifacsomagot fizetni kell rendesen havonta?
Valamint érdemes írni valami adásvételit a telefonhoz?
-
halilali
csendes tag
Valaki tapasztalt hibát?ugyebár most új usb-s modemet kaptunk a telenortól fel lett telepítve minden viszont betöltésnél megáll behal az egész:/ vlkitől vlmi megoldás?
-
tomp
félisten
Azthiszem beigazolódott a priorizálási gyanúm! Egy hspa+-os teló(azaz 21mbit) 7mbitet mér, miközben én 0,13-at. A legjobb esetben 0,6-ot.
Mindkettő teló okostarifás. -
Varszegig
veterán
-
tomp
félisten
Westend tetőkert:
letöltés: 0,13Mbit
feltöltés: 0,09Mbit(okosban 0,25 a max)Ha az lesz a válasz, hogy semmi gond, vagy ha letellik a 30nap, megy is a levél az NMHH-nak képekkel együtt. +amit a telenor válaszol
Majd a hatóság rendbe rakatja.
-
tomp
félisten
válasz
jozsi252
üzenetére
Speedtest alkalmazás szépen menti a méréseket.
A net tarifacsomagban van. Okostarifa. Ha külön lenne, már repültek volna egy hosszú perces anyázással a bemutatótermükben.
Bár a személyes panaszomat rendesen kezelték. Az ügyintéző mindent leírt és segített.
Ahogy elnézem, egész budapesten is kezd beállni a sima hsdpa sebessége. De a 7.ker baross téren a legrosszabb. -
tomp
félisten
hmm
Most vagy kevesen használják a netet, vagy elkezdtèk rendbe rakni nálunk az àllomàst. 6kor jöttem haza és 1,2mbit alà nem ment eddig a sebesség.21mbites hsdpa-val illetve dc-vel annyira fullra van járatva a háló, hogy a sima hsdpa(pl 7,2-es) már megáll. Ez így nagyon el lett kurv@.
-
Landsmann
addikt
Számlás előfizetésnél a megrendeléstől aktiválódik és a lemondáskor deaktiválódik. Tudom, mert így csináltam.
-
darvinya
titán
Klikk lehet, hogy akkor aktíválodik amikor igényeled.
De ha számlaforduló előtt aktiválják, akkor a számlafordulon újra kezdi.
Érhetőbben
pl: Praktikumnál 14-én van számlaforduló
Ha 10-én megrendelés van innét indul az első ingyen hónap.
14-én újra indul és már második hónap kezdődik.
Tehát a megrendelést úgy kell időzíteni, hogy a számlaforduló napon legyen az aktiválás.
SMS-t nem preferálom így a megredelésről és a lemondásról nem tudok semmit. -
nggabi
félisten
válasz
Bobyjack
üzenetére
számlazárástól számolja, tehát érdemes lenne 16.-án megrendelned.
ha mégis lemondod figyelj mert automatikusan visszaraknak startnetre amit csak a 1220on vagy személyesen tudsz lemondani.
valaki nézze már meg
légyszi a callinfot a telenor onlineon
még mindig üres csv jön le pedig már telefonáltam a hónapban... 
-
Bobyjack
senior tag
Sziasztok, ki szeretném próbálni a Klikk-et, de tudnom kell, hogy a megrendeléstől számolja a hónapokot, vagy a számlázási időszak határai a mérvadóak? (nálam jelen esetben 15.-től 15.-ig szokott számlázni a Telenor). Tehát, ha hétfőn 12-én megrendelem és december 11-én lemondom akkor minden rendben és nem került semmibe sem a buli?
Mondjuk a 990ft-ot havonta nem tartom vészesnek, szóval ha az adatforgalmi keret elfogyása utáni belassításkor is használhatónak érzem, akkor megtartom. Ennek megtudásához pont kapóra jönnek ezek az ingyenes próbahónapok. A 3 hónap lejárta után is ugyanúgy egy -KLIKK sms-el lehet lemondani a dolgot? Köszi előre is azoknak a válaszát akik már próbálták!

-
jozsi252
veterán
Várakozás nélküli ügyfsz kamu. Legutóbbi időben azt hívom és mindig várni kell sok sok percet sajnos. Szoval nemtudják teljesíteni hogy várakozás nélküli ügyintézés
-
nyunyu
félisten
válasz
darvinya
üzenetére
A húszas szám az meg lutri, valamikor számlázzák, valamikor nem, hálozaton belül.
2M a belso ugyfelszolgalati szamuk, ezen kerhetnek telefonos segitseget a kulonbozo pannon shopok alkalmazottai, illetve egy idoben uzleti elofizetok is hivhattak ingyen.
Aztan valamikor elkezdtek a lakossagi ugyfelek fele is kommunikalni, mint "premium ugyfelszolgalat", nekik viszont fizetos, halon beluli percdijat szamlaznak.
-
tomp
félisten
válasz
Watson25
üzenetére
A mostani számlafordulón már nekem is 180ról indult.
Nekem eddig a max sebesség le 6Mbit :-)
Bár 10napja haldoklik nálam a háló. Azaz sok esetben a garantált 120kbit sincs meg! Olykor felmegy 3mbitre, aztán majdnem 0.
Az előbb hívás alatt a szemem előtt zuhant 1mbitről a sebesség 0,00Mbitre, majd átváltott a teló gsm-re. De már próbálom magam nem idegesíteni ezzel, bejelentettem személyesen a hibát hétfőn. Várom a megváltást. -
GrandeP
addikt
válasz
Tutu7030
üzenetére
MOndjuk az egész telenor oldal úgy sz@r ahogy van!
Utoljára, valamikor 2009-ben lehetett normálisan használni...
Telefont sem lehet normálisan nézegetni, mert minden 20ft, de semmi sem 20ft, nem lehet szűkíteni, nem aktuálisak az információk...
Annyira használhatatlan h az borzalmas...
-
Watson25
tag
Működik! http://go.telenor.hu/show/quota oldalon mobiltelefonszám megadása után sms-ben elküldik a még felhasználható adatmennyiséget.Az ügyfélszolgálat szerint a lekérdezés díjmentes!
darvinya: "Online lekerdezés is fizetős csak az előfizetési keretbe tartozik."
Honnan veszed,hogy fizetős? -
darvinya
titán
A tudomásom szerint a 1220-as számon lévő ügyfelszolgálat hálozaton belül ingyenes.
A húszas szám az meg lutri, valamikor számlázzák, valamikor nem, hálozaton belül.Online lekerdezés is fizetős csak az előfizetési keretbe tartozik.
Ha nincs net előfizetésed nincs mit mérni. -
GrandeP
addikt
Még nem volt érkezésem a telenornál....
Tehát még sávot váltogatva telefonálgatok.... de ami késik nem múlik, most már egyre sűrűbb sajna...
-
kutkut
addikt
Sziasztok! A várakozás nélküli telefonos ügyfélszolgálat hívását hogyan számolják? 180 perc tarifacsomagom van. Ugye ebből vonnák le, és nem ezen felül kell fizetni érte X percdíjért?
Köszi.

-
Watson25
tag
A mai naptol okostarifa 180 as csomagban vagyok.A kerdesem,hogy az online adaforgalom lekerdezese az dijmentes?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- DUNE médialejátszók topicja
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Na, de kezem a biliben. A telefonommal meg vegetálok a mobilkvartettel...Ez a jelenlegi helyzetem.