-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas77
senior tag
válasz
alba-regia #115468 üzenetére
2x használtam 1-1 hónapot a Yeppet. Samsung A35-tel osztottam a netet. Egész nap bírta. Értsd úgy, hogy 8+ órát folyamatosan. Egyszerre 3-4 eszköz lógott rajta. Viszont torrent nem volt, csak átlagos használat. Böngészés, Facetime, frissítések, Youtube, Netflix... stb...
-
MadMancs
veterán
válasz
alba-regia #115468 üzenetére
Adatsimek publikus IP miatt merítették akksit. Már minden NAT mögött van.
-
válasz
alba-regia #103492 üzenetére
A hagyományos online SIM aktiválásnál nem lehet aktiválni, más leírást a honlapjukon erre vonatkozóan nem találtam.
Mert az nem erre szolgál. (Az az ún. Expressz -Sparban, Tescóban, egyéb, ilyen helyeken vásárolható- SIM-ek aktiválására van.)
A te kártyád max. 72 órán belül aktiválásra kerül, nincs vele teendőd. -
4Grider
félisten
válasz
alba-regia #103492 üzenetére
Nálunk a b2b rendszerben kétféleképpen lehet kérni qr kódot: aktiválva (ilyenkor már feladáskor a fizikai kártyád inaktívvá válik) vagy úgy, hogy te hívod fel az ügyfélszolgálatot és jelzed, hogy aktiválni szeretnéd. Tehát itt az utóbbi megoldás lesz.
-
válasz
alba-regia #103446 üzenetére
Emailt kellene küldjenek. Nézd meg a spam mappát.
Ha ott sincs, hívd a 1220-at (ha nincs yetteles számox, a 06202000000-t). -
válasz
alba-regia #103345 üzenetére
Csak személyesen intézhető, mert fel kell tölteni legalább 3000 forinttal.
-
donjohnson
addikt
válasz
alba-regia #103068 üzenetére
hátha segít:
lap közepe felé: Az IPv6 letiltása a mobilhálózat esetén
egy másik fórumtagnak segített itt a yettel topikban az ipv6 letiltása 3g-n ragadó hibánál. hátha neked edge-nél is segít. -
LámaZ
addikt
válasz
alba-regia #19158 üzenetére
A jó szándék szerintem megvan bennük. Akár éjjel is visszahívnak, ha reklamálsz, nagyon elfoglaltak amúgy.
Nekem a SIM-kártyát is kicserélték ennél a múlt héten rendelt Hipernetnél, pedig szerintem csak az APN-nevet kellett megadni, nem azzal volt a baj.
Most már csak a notebokommal kell összehoznom. -
LámaZ
addikt
válasz
alba-regia #19156 üzenetére
Na, és mi okból?
-
CLAWz
tag
válasz
alba-regia #18142 üzenetére
Megjegyzem ez volt az egyik oka az átnyergelésemnek másik szolgáltatóhoz.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
alba-regia #17369 üzenetére
Jónáhány ember számára csak a becsmérlés miatt van ez a fórum.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
alba-regia #17363 üzenetére
Újrakotottem 6éves előfizum naluk es a masikat is odavittem. Mar megint kezd elmaszni a topik. Nektek van telenor előfizetésetek? Ha nincs, miert vagytok itt?
-
Vangelis
félisten
válasz
alba-regia #17363 üzenetére
fb-n sem nagyon van ilyen.. ott is csak panaszok vannak 88% ban.
Király: [Már ilyen is van!]
-
Vangelis
félisten
válasz
alba-regia #17177 üzenetére
Ez a szokás náluk!
féreg banda.
-
Varszegig
veterán
válasz
alba-regia #17177 üzenetére
Ezt már egyszer megvitattuk, ÁSZF szerint van joguk felmondáskor is.
-
Landsmann
addikt
válasz
alba-regia #16877 üzenetére
No igen. A statisztikából szépen látszik, annak ellenére, hogy nem a Telenorhoz tartozik a legtöbb előfizető, adatforgalmazásban viszont igen. Szerintem is nagyban köszönhető ez a korlátozhatatlanságnak. De amikor mjad üzemszerűen megy a korlátozás, lesz majd látványos visszaesés.
-
tomp
félisten
válasz
alba-regia #16746 üzenetére
C.Laska óta süllyed a cég...
-
válasz
alba-regia #16708 üzenetére
Örülök hogy sikerült. A 35-ből azért vegyél egy üveg jó pezsgőt is és bontsd fel a hordozás örömére!
Remélem hamarosan én is már csak múlt időben gondolok rájuk.
-
tomp
félisten
válasz
alba-regia #16708 üzenetére
ehh nem irigyellek.
De a lényeg, hogy megszabadultál ezektől! -
tomp
félisten
válasz
alba-regia #16700 üzenetére
Hejj! Beszámolót kérünk!
erahurka:
hááát. A normál árából tegnap adtak 50% kedvezményt. A mai napon a már félárból szintén elengedtek 50%-ot. -
asdf_
veterán
válasz
alba-regia #16662 üzenetére
Nekem egy fix lejaratu uzletibol kell majd T iranyba hordoznom egy szamot (tehat elsore sikerulnie KELL a hordozasnak). Preventiv jelleggel eloszor praktikumra megy a szam, aztan majd bohockodhatnak a szamhordozassal kedvukre
-
válasz
alba-regia #16526 üzenetére
MI kaptunk egy levelet a panaszra, hogy műszaki jellegű probléma van, dolgoznak az elhárításán, és majd hívnak. (Az a hely hív, ahonnan az első hordozást indítottunk). Dátuma október 25.
-
válasz
Elindult vele egy kollégájuk, egy dobozban a számoddal, gyalog, pestre Miskolcról
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
alba-regia #16528 üzenetére
Vegulis mukodik a szamhordozas, mert azota is magammal hordozom azt a szamot is...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Komoly...
Nekem csak a 3. jön most, nem volt idom bemenni a héten. De igy is kifizetik az ehavi szamlam a kötbérrel... vajon jövő héten sikerül nekik?
-
Ryle
tag
válasz
alba-regia #16212 üzenetére
Nem aktív a családi csomag, csak a hölgy mondta a telefonban hogy úgy kapok csak készüléket...ha valamelyik kártyára családi csomag opciót raknak rá.
-
Ryle
tag
válasz
alba-regia #16212 üzenetére
Igen, csak az első mobil számlámat nem én fizetem.
Az online shopban azért nem tudom megrendelni, mert másodlagos igazolványnak nem tudom megadni a jogsimat...mert a másik lakásban van. Sajnos most tudom el intézni a hétvégén a dolgokat, mert utána már nem lesz rá időm.
-
Landsmann
addikt
válasz
alba-regia #16202 üzenetére
Ha a meghatalmazás a formai követelményeknek megfelel (én írattam már át így, igaz akkor még Pannon GSM-nek hívták őket) nincs min szőrözniük. Ha kötekednek, be kell fenyegetni őket a NMHH-val és a NFH-al.
-
válasz
alba-regia #16199 üzenetére
Ezt terveztem, csak gondoltam hátha van vmi extra titkos pannon minta/nyomtatvány
-
tomp
félisten
válasz
alba-regia #16152 üzenetére
Balesetveszélyes bizony! Meg is égettem a kezem...
-
válasz
alba-regia #16113 üzenetére
Neked végül sikerült? Itt a 3. kísérlet sem jött össze. Kommunikáció 0.
A mai 4. számhordozási kísérletre annyit mondtak, hogy el sem indítják mert akkora káosz van, és majd jövő héten telefonálnak. Azaz csak összejön az 1 hónapos számhordozás. Csak közben meg az átadónál meglesz a 30 napos tartozás. A szám pedig sajnos továbbra is kellene egy Telenoros flottába már vagy 2 hete. -
Prien
addikt
válasz
Nekem annyi csavar van a dologban, hogy az NMHH-tól már korábban kaptam e-mailt,hogy fizessek be 3000 ft-ot a vizsgálat megkezdéséhez,bla-bla-bla, de most kíváncsi leszek, ha a Fogyasztóvédelem küldi át az ügyet nekik, akkor is ugyanezt írják-e.
Nem akarok 3000 ft-ot befizetni, hogy kapjak egy semmitmondó választ, az az igazság. Viszont minden követ megmozgattam, amit lehetett.
Azt nem értem amúgy mellesleg, ha egyszer már meg lett állapítva, hogy jogszerűtlen volt az ÁSZF módosítás, akkor miért nem lehet kötelezni a Telenort az eredeti_szerződés szerinti_ állapotok visszaállítására... -
Landsmann
addikt
válasz
alba-regia #16123 üzenetére
Szerintem nem. Míg létezik az egyoldalú szerződésmódosítás intézménye, addig halott az egész. Egyébként a módosításokban benne van, hogy kötbér nélkül felmondható a szolgáltatás, ha úgy változik a szerződés, hogy azon pontját érinti a változás, ami miatt megkötötte az előfizető a szerződést. Mondok két példát. Mindkét esetben hűségszerződést feltételezünk.
1. Az ügyfél szerződést köt, mert kedvezőek a percdíjak. Vesz hozzá készüléket is.
2. Az ügyfél szerződést köt, mert készülékvásárlással egybe kötve jobbak a percdíjak mint készülék nélkül.
Mondjuk emelik a percdíjakat.
Az első esetben felbonthatná a szerződést, ha nem vett volna készüléket, hiszen a perdíjak nem függtek a készülékvásárálstól. De mivel kedvezményes áru (azért tudjak azt is mennyi az a kedvezmény) készüléket is vett, emiatt él a kötbéres felmondási lehetőség.
A második esetben kötbér nélkül mondhatná fel, hiszen a jobb percdíjakat csak úgy biztosította szsolgáltató, ha készüléket is vesz. Namármost, ha ennek ellenérer emelik a percdíjat, akkor kötbér nélkül bonthat szerződést.
De lássuk be, igen kicsi az esély arra, hogy a szolgáltatóval úgy lehessen szerződést kötni, hogy kötbér nélkül felmondható legyen a készülékes szerződéskötés. Egyszerűbb az eset, ahol készülék nincs a képben, csak tarifahűség. Na, ott felmondhatja, ha az előfizető kedvezményeit érinti az emelés. Magyarán hátrányosabb helyzetbe kerül mint szerződéskötéskor.
Én legalábbis így értelmezem a lehetőséget. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
alba-regia #16123 üzenetére
Felmondhatoak ha a kedvezményedet érinti a modositas. A 60/40es szeletelés nem tudom mennyire esik ebbe a kategóriába, jogilag mi allja meg a helyét ami nem belemagyarázás.
lugosi: nem tudnak (és egyik sem akar) 100%-os lefedettséget nyujtani, azonkivul jelezted, hogy van egy pont magyarországon, ahol egyszer jartal es nem volt térerő?
-
válasz
A kérelem illetékköteles, bejelentés nem.
-
Landsmann
addikt
válasz
Ha elküldöd a NMHH-nak a levelet és leszurkolod a 3000 Ft-ot, akkor fogalkaoznak az ügyeddel. Kereken a 30. napon megkapod a semmitmondó választ, a 3000 Ft-ot benyelik.
Sőt, esetleg meg hosszabbítják újabb 30 nappal, aztán lehet, hogy nem is kapsz választ a végén. Nekem van függőben pár kérelmem, utóbb már az ügy meghosszabbításával sem bíbelődtek, de nem is küldtek semmit. A pénzt persze eltették. Ha valamilyen csoda folytán érdemben foglalkoznának az ügyeddel és igazat is adnának, akkor lenne esélyed arra, hogy a Telenort arra kötelezik, hogy az eljárási illetéket térítsék meg a számodra. 2 év alatt több mint 160 kérelmet nyújtottam be a hatósághoz. Az eredményességük viccesek és egyben elszomorítóak. Azt viszont elértem, hogy olvasgathják a blogomat. -
tomp
félisten
válasz
Az NMHH oldalán le is van írva, hogy az eljárási díj 3ezer Ft.
Én írtam az NMHH-nak az ügyfélkapun de nem kértek pénzt. A végeredményt meg már tudjátok. 12.990Ft-os jóváírás. -
darvinya
titán
válasz
alba-regia #15938 üzenetére
Akkor most már te is érted mire mondtam, hogy nem a szolgáltató a ludas a számhordozásban legtöbbször.
És igen addig nem fogod megkapni az SMS-ek.
MMH kiosztott sáv behatárolt 20/30/70 frekvenciákhoz tartózó „átkapcsolási” szám kell.
20 viszem akkor a 30/70 kell ahhoz, hogy Tré/Joda legyen.
És ez van minden esetben.Nem véletnül fogyott el a régi számok (7 jegyüek).
-
válasz
alba-regia #15911 üzenetére
Akkor eddig 4x5.000 forintot kerestél ezzel, 2 naponta próbálkozz, havi 75.000 forint nem rossz pénz.
-
szabonagyur
félisten
válasz
alba-regia #15938 üzenetére
Érdekes nekem 20as számra 70esről jön az sms mindig. (MKB)
-
Landsmann
addikt
válasz
alba-regia #15926 üzenetére
De azt azért tudod, hogy a hurcolászott szám esetén a banknál be kell jelentened hogy szolgáltatót váltottál, hiába nem változott a számod. Egyébként az általad leírtak miatt nem váltok számot én sem. Túl sok helyen van beregisztrálva aszám. Hiába a sajátom, személéyes használatú, meló ügyben is sok helyen ez az számom van megadva. Nekem sem lenne kedvem mindenkit végig hívogatni. Úgyis lenne aki kimarad, mert egyszerűen képtelenség mindenre gondolni. Én is már 13 éve használom ugyanazt a számot. Emellett már már 5-6 számot hagytam megszűnni, de ennél az egynél kitartok.
-
St3ven
addikt
válasz
alba-regia #15928 üzenetére
LOL
-
Orgi
addikt
válasz
Tudom van vele némi macera, de lehet lassan egyszerűbb lenne hagyni veszni a régi számodat, nem?
-
válasz
Nálunk a 3. igény lett tegnap leadva.
október 24-i az ablak.
Ismételt panasz ment a Telenornak, és az áatdó T-mobile-nak is.
Jó játék, a 2 munkanapos számhordozásból így lesz 19 napos. -
asdf_
veterán
válasz
Ez azert mar homarpostert kialt
Szanalmas...
-
Landsmann
addikt
válasz
Ez már olyan lesz, kint a Szabó család. Folytatásos tele rémregény.
Kíváncsian várjuk az ötödik felvonást.
Esetleg próbáld meg először kártyásra váltani és utána elhurcolni. Hátha akkor sikerülni fog. Bár ezek után már azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy kártyásra sem tudnak átváltani, mert nem találnak a rendszerben.
Azért nagy káosz van ám náluk. Nekem még mindig ingyen van egy szolgáltatás, aminek aktív mivoltáról nem is tudnak. Pedig többször is volt kártyás/számlás váltás. Ja, nem az utóbbi időszak termése egyébként, hanem ez már több éve így megy.
-
Heimdallr75
őstag
válasz
Bakxi, ez vicc, akkor írj nekik, hogy fizessék vissza az eddigi befizetéseid is ,mivel ezek szerint Te tévedésből fizettél nekik, mivel nem is Te vagy Te
-
válasz
alba-regia #15881 üzenetére
Azért, mert egy kártérítésre irányuló per során számszerűsítened kell a károdat.
A "büntető kártérítés", azaz ami a visszatartó erő lehetne azért, hogy ezeket ne így kezelje a szolgáltató pedig az 5.000 forintos kötbérrel van letudva a hírközlési jogszabályokban. -
LEGIOX
tag
válasz
alba-regia #15878 üzenetére
B@sszus, ezt az egyablakos számhordozást felejtsétek el . Ezt csak azért találták ki, hogy szopathassák az átlagjúzert, hátha elmegy a kedve közben a számhordozástól
Mindig a jelenlegi szolgáltatódnál kell kérni egy számhordozási nyilatkozatot, majd elballagni a leendõ szolgáltatóhoz szerződést kötni. Így nem tudnak szívatni, mert nálad van a személyi, stb. Plusz egy kör, de még mindig jobb mintha hetekig packáznak veled mondvacsinált indokokkal.
-
zoli62
addikt
válasz
Lakcímkártyád száma bent van a rendszerükben? Nálam egy darabig azzal szarakodtak.
-
válasz
Gondolom, hogy ha egy pont, szám bagy ékezet nem stimmel, akkor már rámondhatják, hogy nem.
Remélem egy vaskos bünti helyreteszi ezt a bandát...Remélem velem nem sz...rakodnak mert én képes leszek a legkisebb dologért is akárhányszor feljelenteni őket, az összes szemétség amit az elmúlt években okoztak, azt visszaadom és még élvezni is fogom, csak adjanak rá alkalmat.
-
Vangelis
félisten
válasz
alba-regia #15743 üzenetére
Nekem is azt hazudták, hogy nem szedték le a hozzászólásomat.
Amikor szóvá tettem visszakerült.
Pedig le is fotóztam, hogy előtte nem volt ott.
-
válasz
alba-regia #15708 üzenetére
Én is ebben a hónapban megyek tőlük. Vagy jövő hó elején. Fel vagyok készülve rá, hogy valami utolsó játékot még eljátszanak velem mikor otthagyom őket. Nem baj, majd feljelentem őket, tutira a legkisebb szemétkedésre is
-
Varszegig
veterán
válasz
alba-regia #15708 üzenetére
valami hasonló sztorit már olvastam a héten t és telenor vonatkozásban is. Fura.
-
hallerlaller
addikt
válasz
alba-regia #15684 üzenetére
De azért még fellebbeztek: [link], persze el lett utasítva.
-
Prien
addikt
válasz
alba-regia #15684 üzenetére
Van egy olyan érzésem,hogy ki volt ez számolva,hogy ezért a jogszerűtlen lehúzásért mekkora a büntetési tétel és mivel bőségesen megéri, magyarul röhögve kicsengetik az 5 milliót, így semmi akadálya az ilyen és ehhez hasonló lehúzásoknak a jövőben sem.
A bevételük valószínűleg ennek a sokszorosa lett.Más kérdés,hogy a fagyi majd vissza nyal, az ügyfelek váltanak, nem írnak alá hűséget, minimalizálják a kiadásaikat ,stb, de addigra már tömött zsebbel a mostani agytröszt vezérkar valahol Dominikán nyaral...
-
Vangelis
félisten
válasz
alba-regia #15590 üzenetére
Persze, hogy azért volt.
Örülök, hogy leléptem tőlük.
Igaz én is buktam 200ft ot a tré mobilnál.. de hát még talán így elfogadható.
A többihez képest... -
szabonagyur
félisten
válasz
alba-regia #15554 üzenetére
Akkor jól gondoltam, hogy nem tudok vele mit csinálni
A telefon egy Galaxy Mini készülék és szerintük Bónusz programban lett megvéve. Na mindegy hanyagolom akkor.
Még oylat megtudtok mondani nekem, hogy klasszik1 csomagra váltani is tudok vagy csak új előfizetés esetén használható? Sajna kétes infóim vannak, mivel szórólapukon csak új előfizu lehet, de ismimnek azt mondták simán lehet arra váltani is.
-
Vangelis
félisten
válasz
alba-regia #15496 üzenetére
Visszamenőleges hatály is lesz?
Megérdemelnék. De miért nem előtte hozták meg ezt a törvényt??
-
válasz
alba-regia #15464 üzenetére
Jó tudni, mert 15 év után részemről is a váltáson gondolkodom. Ezzel a 60% hálózaton belül - 40% hálózaton kívül letelefonálható percekkel visszahozták a 90-es éveket.
-
asdf_
veterán
válasz
Ha valaki még nem tudná, okt. 1-től már csak az új szolgáltatónál kell elindítani a hordozást, és elvileg 2 nap alatt elintézik egymás között.
Nem mar csak ott kell, hanem csak ott lehet.
-
Vangelis
félisten
válasz
Sajnos nem fognak! Valamiért nem érdekük!
-
Vangelis
félisten
válasz
alba-regia #15202 üzenetére
Pontosan. Pont ezt írtam én is pár hete. Lehet, hogy trükk volt a dologban, ahogy te is írod.
-
Landsmann
addikt
válasz
alba-regia #15202 üzenetére
Én ezt a verziót már felvetettem vagy másfél hete.
-
Littoral
aktív tag
válasz
alba-regia #15085 üzenetére
Annak alapján, ahogy például velem (el)bántak, minden erőlködés nélkül el tudom képzelni, hogy van a hívásmegszakításokra egy algoritmusuk, amit tetszés szerinti értékkel töltenek fel. Csak gondoljunk bele: havi 1 millió hívás megszakad szigorúan "technikai" okokból, az a 2,5-es kapcsolási díjjal számolva... Te - mivel benne voltál egy beszélgetésben - nyilván visszahívod azt, akivel beszéltél. Így csináljunk egy hívásból kettőt.
A baj az, hogy az ember ilyet minden csodálkozás nélkül el tud képzelni róluk most már. Ahogy írtam feljebb is: előbb-utóbb megtanulod gyűlölni őket. -
bopeti98
őstag
válasz
alba-regia #15087 üzenetére
Na igen, régen volt olyan Pannon GSM reklám hogy az ország 99%-át lefedik GSM-el. Na akkor tényleg nem szakadt meg a hívás vagy csak ritkán de úgy látom hogy ma már ez nem működik. Még GSM hálózatot se tudnak normálisan biztosítani.
-
bopeti98
őstag
válasz
alba-regia #15085 üzenetére
Nekem is szakadt már meg hívás párszor. Az egy kicsit vicces hogy a Telenoymor szerint az normális ha sétálok a városba és random megszakad a hívás mert hogy a Vodafone-nál meg a T-Mobile-nál nem nagyon fordul elő ilyen.
-
válasz
alba-regia #14989 üzenetére
Azért ez elég goromba, 2012-ben egy ekkora mértetű városban egy szolgáltató részéről...
Nano-sim: nem lepődnék meg, ha nem igazán lenne. A telenor nem nagyon favorizálja a szifonokat
Annak idején azért mekkora koppanás volt, hogy arról volt szó, hogy fogják forgalmazni, aztán a 3-ból egyedül nekik nem sikerült... Béna banda ez.
-
zoli62
addikt
válasz
alba-regia #14788 üzenetére
Sőt volt, akit le is tiltottak a fb oldalukról.
-
Vangelis
félisten
válasz
alba-regia #14788 üzenetére
Szóval akkor mégiscsak törlik!
Én meg azt hittem a facebook miatt nem láttam amit írtam.
Kitartás cimbora!
-
Vangelis
félisten
válasz
alba-regia #14048 üzenetére
De érdekes mert azt mondják FB hiba, hogy nem láttam. Pedig nem volt ott mellékeltem a képet is, hogy eltűnt.
Nem tudom nincs e olyan lehetőség, hogy visszavonják a törlést.
Érdekes érdekes.
-
darvinya
titán
válasz
alba-regia #14048 üzenetére
„ jóváírnak egy havidíjat”
Örülj neki, hogy ezt kaptad.
A másik 2 elintézi egy végrehajtóval és aztán mehetsz a sóhivatalba panaszkodni. -
csasaKKP
senior tag
válasz
alba-regia #13938 üzenetére
Lehet. A nagy testvér mindent lát.
Szerk.: Tényleg. De a 3. találat is ide vezet.
-
bopeti98
őstag
válasz
alba-regia #13938 üzenetére
És tényleg
-
n@p@lm
őstag
válasz
alba-regia #13659 üzenetére
hmmm.
én akkor hagytam ott a pannont mikor olyan ötlet pattant ki a fejükből hogy fizessek az ügyfélszolgálat hívásáért....
emlékszik még valaki arra?
nooooormális?! -
törölt tag
válasz
alba-regia #13661 üzenetére
Akkor ezen nem veszünk össze
én soha nem tartottam egyiket sem jobbnak a többinél, nekem csak egy szükséges rossz ez az egész mobiltelefon mizériát, sokkal jobb volt nélkülük, így nekem nagy igényeim sincsenek, csak tudjak telefonálni amikor akarok, a többivel meg (áremelésekkel pl) sajnos úgy szivatnak ahogy akarnak.
-
törölt tag
válasz
alba-regia #13659 üzenetére
Nem a védelmükben, mert szerintem is kritikán aluliak mostanában, de a többi sem jobb egy hangyaf@sznyival sem, voda előfizetésem is volt éveken keresztül, de többször is sikerült velük összetűzésbe kerülnöm különböző okok miatt, az ügyfélszolgálatuk minősége nekik is közelít a nullához, a szolgáltatásról nem beszélve. A magenta T -ről nem tudok nyilatkozni, mert ott ahol lakom nekik még térerő sincs
-
Prien
addikt
válasz
alba-regia #13478 üzenetére
Persze mi tartjuk el őket, de úgy látszik, nem elég a bevétel, növelni kell. A mi igényeink már régóta nem érdeklik őket, kitalálnak valami -lehetőleg még lehúzósabb csomagot- , a régieket átmódosítják utólag, hogy több bevételt hozzon, aztán nesztek, egyétek. Csak fizessünk, lehetőleg minél többet befelé.
Most akkor ők vannak értünk, mint szolgáltató vagy mi vagyunk értük? -
lesaux
veterán
válasz
alba-regia #13478 üzenetére
Én meg azon, hogy ezt meg lehet tenni. Nincs kétségem afelől, hogy más szolgáltató is megteszi, csak ott Net Startnak hívják a csomagot. De ez nem vigasztal.
-
Prien
addikt
válasz
alba-regia #13471 üzenetére
12 év után most először vagyok én is kiábrándulva, főleg a visszamenőleges szerződés-módosítgatások meg a kotyvasz intenetes számlázás miatt az okostarifáknál, meg a 60-40%...
-
JulesC
tag
válasz
alba-regia #13468 üzenetére
Lehetséges, hogy az az ok. Esetleg próbáltad megkérdezni magát a szolgáltatót is?
Hátha rendszerhiba.. Én speciel holnap fogok a Telenorhoz vándorolni a pirostól és Okostarifa90-et használni. Én sem szeretném, ha böngészés közben csökkenne az adatforgalmi keretem..
-
JulesC
tag
válasz
alba-regia #13466 üzenetére
Nem csak az opera böngészővel "korlátlan" ?
-
törölt tag
válasz
alba-regia #13428 üzenetére
Júniusban, itt a fővárosban ugyanezt a vesszőfutást járatták velünk. Egy flottából való kilépés miatt a saját számunk visszakapásáért közel 10 ezer Ft-ot voltak képesek elkérni. Nagyon kiakadtam a jelszó ügyön is, hogy mégegyszer végigálljuk a sort a hanyag munka miatt, ráadásul, hogy-hogynem, postai csekk lett beállítva, holott banki átutalásról volt szó. Ennek átállítása miatt akkor nem tudtam, hogy lesz következmény, de most a számla szerint 255 Ft-om bánta a rejtett akciót - "Számlafizetési mód megváltoztatásának adminisztrációs díja" címen. A papírok, amit adnak, 3-as betűnagysággal van írva, hogy az szabad szemmel kizárólag a tökéletes látásúak számára olvasható.
Egy szó mint száz - kifelé áll a rudunk, ahogy mondani szokták. -
zoli62
addikt
válasz
alba-regia #13428 üzenetére
Jellemző, de nem egyedi. Sajnos nagyon lezüllött a Telenor, szerintem érik már a magyarországi leányvállalat eladása, mert massziv veszteséget termel.
-
csab2
veterán
válasz
alba-regia #13334 üzenetére
Igen.
-
Vangelis
félisten
válasz
alba-regia #12459 üzenetére
Nálunk itt van bőven térerő a felvidéki orange-nak.
elgondolkodtató.
-
sifarr
senior tag
válasz
alba-regia #12457 üzenetére
A djuice extra viszont nem változik. Nincs adóáthárítás.
Tehát a telenor át akarja terelni a számlás 20-asokat az új csomagba.
Aki meg marad az új, sokkal rosszabb feltételekkel, az megérdemli.Persze, hogy az extránál később mi lesz? A mai lépés után semmin sem lepődnék meg.
-
asdf_
veterán
válasz
alba-regia #12232 üzenetére
Tudom, azert linkeltem az okot. Amikor olvastam, en csak azert nem akadtam fenn rajta, mert nem ez lett volna az elso aszf valtozasos kozlemeny, amit elcsesznek
De most ugy nez ki, megvolt az oka.
-
csab2
veterán
válasz
alba-regia #12137 üzenetére
Új előfizetőknek nem lehet ezeket választani, de akinek már van, az használhatja továbbra is. De ez benne is van a közleményben.
-
csab2
veterán
válasz
alba-regia #12133 üzenetére
Meg még a többi...
-
polonic
félisten
válasz
alba-regia #12132 üzenetére
Egyébként nem is változnak az okostarifa árak. Eddig ezt néztem meg.
Amit meg írsz, az értelmezésem szerint, hogy keményen 0 a garantált sávszélesség. Azaz nem garantálnak minimális sávszélességet.
-
darvinya
titán
válasz
alba-regia #11940 üzenetére
Amióta nincs forgalom lassítás azóta csak ez van.
És olyan helyen lakom ahol 3Mbit/s alatt csak nagy ritkán volt(amikor rendszer gubanc van).
Így ez a legolcsóbb net a piacon.
1000Ft/hó 3Mbit/s-os net és semmi más nincs mellé tukmálva és oda viszem ahova akarom.
Ezt egy kábel szolgáltató sem tudja felül überelni.
Ráfogják, hogy 3 hóig 25Mbit/s-os net-et adnak és utána meg élvezheted 1Mbit/s-os net-et havi 2500Ft-ért. -
madstunt
addikt
válasz
alba-regia #11932 üzenetére
Elvileg a hétvégén megvolt a rendszerfrissítés. A kvóta továbbra se lekérdezhető
-
darvinya
titán
válasz
alba-regia #11936 üzenetére
Igen ezt ismerem.
De igen érdekes, hogy ezek drágábbak mint a sima Telenor „Praktikum”-hoz való.
Belegondolva a fiataloknak szánt csomag drágább mint amit nem célzottan fiataloknak készült csomag. -
darvinya
titán
válasz
alba-regia #11932 üzenetére
Az Online net csomagokat sem lehet rendelni djuice alatt.
-
tomp
félisten
válasz
alba-regia #10823 üzenetére
Sok ismerősömnek gondja van a telekommal. Mostani helyzetben a lte hálóval foglalkoznak, a régi 3G állomásokat folyamatosan frissítik szoftveresen. Nem mindegyik fogadja jól és megbotlik...
-
jimhun
senior tag
válasz
alba-regia #10823 üzenetére
Koszi,
Errol meg nem is hallottam(Bluemobile).
Nekem egyebkent arra kellene hogy lekerdezze az emailt, meg esetleg chat-re egy gmail klienssel. Erre talan eleg lenne a 32kb is. -
tomp
félisten
válasz
alba-regia #10718 üzenetére
Link nincs. :-D
Találd meg! :-) -
club1
veterán
válasz
alba-regia #10517 üzenetére
Reklamáld meg, veszteni nem fogsz vele. És használj túlforgalmazási díjat nem tartalmazó mobilnet csomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Egyedi ékszerdobozka
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest