- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkovizoli
addikt
válasz MadMancs #73699 üzenetére
Nos, nem tudom, hogy ők mennyire lakhatnak árnyékolt helyen, mert Ausztriában szerintem kimondottan jó a t mobil 4G hálózata. Még németben is elmegy, bár ott már van itt ott hiány. Mindenesetre a tmobil sokkal a jobb a többi ottani szolgáltatónál. Ez pedig saját tapasztalat.
-
veterán
válasz #72630400 #73697 üzenetére
Igazából nem mondanám olyan kiemelkedően drágának magyarországon a mobilnetet. Viszont valamit valamiért, akkor azt is olvastad hogy nálunk van az egyik legjobban kiépített mobilnet hálózat. Lakik bécs mellett rokonom, pl mesélte jóval olcsóbb, még az is hagyján hogy sebesség csapnivaló, de sokszor használhatatlan is ( T-mobile AT).
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz simpley #73695 üzenetére
Most nem leszek népszerű, de a másik kettőnél is így kellene. Valami jelképes összegért ad nagyobb adatkeretet, akinek tényleg szüksége van most rá az úgyis megveszi, de a sok " Há' nyomatom neki ingyé' van" nem nyúzza le a hálózatot.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
brumicica
tag
Hamarosan sokaknak lejár a márc.16-i 30 napos ingyenes 100 GB. Lesz valami folytatólagos ajándék, mint a másik 2 szolgáltatónál, vagy csak az 1+99 akció?
-
Tirith
tag
Sziasztok!
Elnézést, ha már volt itt a kérdés, de visszaolvasva nem találtam ilyet.
Pár napja vettem észre, hogy a Mymusic Nonstopból kikerült a Spotify. Már csak a Deezer, Apple Music és a Tidal van benne. Ez mióta van így? Volt erről valami értesítő, hogy kikerül a csomagból?
Szerencsére nekem ez most nem okoz problémát, mert kb. 1 hónapja átálltam Deezerre, de egy barátom Spotifyt használ. Akkor ezentúl neki adatforgalmat generál a zenehallgatás? Vagy az számít, hogy amikor elkezdte használni a Mymusic Nonstopot akkor még benne volt a csomagban és csak az új belépőknek nem lehet már Spotifyal használni a szolgáltatást? -
iceQ!
addikt
-
veterán
válasz brumicica #73685 üzenetére
Ez tény. De ő online rendelt és azt kérdezte mennyi időn belül aktiválják. Azt Te nem tudod, csak ők és csak akkor ha visszaért a szerződés és feldolgozták.
-
-
bozont
veterán
Üdv
Ha jól értelmezem, akkor egy olyan tarifacsomaggal amit már nem értékesítenek, nem tudok hűség hosszabbítással kedvezményesen telefont vásárolni? Mindenképpen új tarifacsaomagot kell választanom? -
veterán
válasz Rigormortiis #73679 üzenetére
Elvileg ott van az értesítési ikon a műsorok részleteinél. Illetve be van kapcs push értesítés. De nekem az az ikon nem reagál semmire.
-
Rigormortiis
veterán
Nagyon tetszik a my tv. Van arra lehetőség, hogy a telefonos app küldjön értesítést, ha egy bizonyos műsor elkezdődik?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
veterán
Akkor aktiválják ha az aláirt szerződés visszaér hozzájuk és feldolgozták. Ami alap esetben 3-4 munkanap. Jelenleg mivel csökkentett létszámmal, többnyire HO ban dolgoznak, én 6-7 munkanapra is saccolnék.
-
iceQ!
addikt
Üdv
Rendeltem online egy Hello Kártyás sim-et. Ma meg is kaptam. Automatikusan fog aktiválódni ? Ha igen hány nap kb?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
veterán
Ohh bocsánat csak.most nézem melyik topikban vagyok. Mivel voda álláspont pdf re válaszoltam azt hittem ott vagyok. Szóval vodás vagyok ott gáz a 4G. Várpalotán lakom, móron dolgozom. Kettő közötti úton is gaz .
-
tibi206
tag
Sziasztok!
Akik rendeltek már telefont online nekik körülbelül hány nap alatt jött meg?
Én hétfő délelőtt rendeltem 1 samsung telefont ma kellett volna megjönni-e, de mivel ma sem kaptam semmilyen értesítést ezért gondolom holnap sem kapom meg.Ti kaptatok kiszállítás előtti nap e-mailt/sms-t?
Üdv,
Tibi -
mcdennis
tag
válasz csabaspecial #73623 üzenetére
Így van. Nem tudom miért van de én nem bánom.
-
snooze
veterán
frissült a mytv app,lehet állitani a felbontást..
GO Gunners!!!
-
veterán
Na meg hiába VoLTE képes a készülék ha rengeteg helyen nincs is 4G lefedettség. Egy munkanap 50% át 3G hálón töltöm 4G híján. Előbb ezt rakják rendbe.
-
tomp
félisten
válasz bociusz #73658 üzenetére
...Ennek érdekében kommunikációs (tájékoztató és oktatási) kampányt kívánnak folytatni, valamint közösen megvizsgálják, hogy a nem-VoLTE képes készülékek cseréjét milyen további eszközökkel lehetne támogatni...
Még az általuk forgalmazott amúgy VoLTE képes telefonoknál sem támogatják mindet. Nem kis lemaradásuk van... -
veterán
válasz aprokaroka87 #73661 üzenetére
Ha 5 nap múlva jár le akkor még 5 napig tud netezni is. Már az 1500 as is meghosszabbítja 90 nappal, esetleg ha nagyon jó ismerősöd te is fel tudod online.
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #73659 üzenetére
Ha lejart 5 napja, az szivas, de feltoltessel most meg visszakapod a penzegyenleged. Egy probat megerhet a 1220, hatha ebben a helyzetben visszakapod a netedet. Ha nem, akkor van most a 100 giga 1000ert.
-
bociusz
aktív tag
válasz radio100jozs #73651 üzenetére
Az az előzetes terv, hogy a három operátor egyszerre, 2022. április 8-án (a 900 és 1800-as frekik lejártának napján) kapcsolja le, erről most október 31-ig akarják meghozni a döntést. [link]
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #73655 üzenetére
Elotte v utana? Mert a jelenido vjaban elotte. De ott meg nem vesz el smi, csak ertesito sms erkezik. Utana meg nincs az 5 napnak jelentosege, mert 1 honapig uazok a feltetelek. Ott minden elvesz, de a penz meg visszahozhato.
-
4Grider
nagyúr
válasz aprokaroka87 #73655 üzenetére
Ha a feltöltőkártya érvényességi ideje lejár, akkor a rajta lévő egyenleg elveszik.
Bár nincs leírva, de úgy gondolom, ez vonatkozik az adategyenlegre is. -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Ha valakinek 5 napon belül jár le az egyenlege, az konkrétan mivel jár?
Az aktív szolgáltatások vesznek el?
pl a megrendelt free100gb megmarad?Vagy csak hívásokat nem lehet majd inditani?
-
tomp
félisten
válasz radio100jozs #73651 üzenetére
A Telenor 2022-23 körül kapcsolhatja le a 3G-t. Magát a 2100MHz-es sávot pedig 2027-ig fogják használni aztán off.
-
radio100jozs
őstag
Ma reggel a Telenor kártyásomon is megjelent a VoLTE. Meg is lepődtem, és működik, így most már mindkét kártyámon megy a Huawei P30-al. A Telenor is ki fogja vezetni a Vodához hasonlóan hamarosan a 3G-t?
-
Somatom
veterán
válasz Rigormortiis #73643 üzenetére
Van hozzá nem hivatalos Kodi kiegészítő, úgyhogy amin Kodi fut, azon MyTV is.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
darvinya
titán
válasz Rigormortiis #73645 üzenetére
Arra nincs, és érthető is.
Annyira zárt, hogy csak gyártóval közvetlenül szerződötteknek van app-juk.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
DrBubo77
veterán
válasz Rigormortiis #73645 üzenetére
Én még nem találkoztam vele.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
darvinya
titán
válasz Rigormortiis #73643 üzenetére
Android-ra és Apple-re van app, többi böngészős.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
4Grider
nagyúr
válasz Rigormortiis #73638 üzenetére
Hogy jött ki ez a 2990 Ft Film+-al és Mozi+-al?
Szerk.:
Már látom.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Rigormortiis #73639 üzenetére
Igen és igen, de roamingban az adatkeret terhére megy. Olyankor hasznos lejjebb venni a felbontást.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Rigormortiis
veterán
válasz Rigormortiis #73638 üzenetére
Annyi kérdés még, hogy itt is működik az, mint a hbo go-nál, hogy egyszerre két eszközön is lehet használni a szolgáltatást ugyanazzal az accounttal? Illetve külföldön, de eu-n belül működik a dolog?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Rigormortiis
veterán
válasz darvinya #73637 üzenetére
Hmm, ha a Film + és Mozi + HD-ben jön, akkor lehet, elgondolkozom az előfizetésen, végülis 2990 forintot megér főleg, hogy ha mobilról mezem, akkor nem számít bele az adatforgalmi keretemben, ha jól értelmezem.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Rigormortiis #73636 üzenetére
Legtöbb SD, de vannak HD adások is.
HD: SportTv1/2, Spiler1/2Tv, M4Sport, Mozi+, Film+, AMC (filmtől függő), NatGeo(rövidítés), RTL Klub, Tv2, OZONE[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok!
A telenor my tv szolgáltatással elérhető csatornákat milyen felbontásban "sugározzák"?
-
Landsmann
addikt
válasz csabaspecial #73634 üzenetére
E-mailben sem jött, pedig visszakerestük a levelezést.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Landsmann
addikt
válasz csabaspecial #73632 üzenetére
Semmi gond, már javították a készüléket. Itt most ugye azon problémázunk, hogy a MyTelenor oldalon fent kellene lennie a számlának, de mégsincs ott. Adtak másolatot, szóval gond egy szál sem. CXsupán azért írtam, hogy nem csak az járt így, hogy nincs ott a számla, aki korábban írta, bocsi hogy nem néztem vissza a nevét. Tehát valahol van valami gubanc a rendszerben, ami miatt bizony nem kerül fel a számla a letölthető dokumentumok közé.
-
csabaspecial
tag
válasz Landsmann #73631 üzenetére
ezt értem idáig , figyu aggodalomra semmi ok! ha ők emailt küldenek pl számláról akkor írásos nyoma van , vagy annak kell(ene) lennie. Ha jól veszem ki az írásodból ,ezek szerint a Telenor hibázott elvileg és nem te. Garanciához mondjuk nem a számla kell, hanem a garancilevél, a másodikat lehet pótolni utólag is , de most már csak abban az üzletben ahol vetted. Netes rendelésnél nem tudom hogy ez hogyan müködik
-
Landsmann
addikt
válasz csabaspecial #73630 üzenetére
3 előfizetés van ügyfélszintő jelszó alatt. Az első egy kártyásból lett számlás, közben készülékvásárlással. A második csak előfizetés, készülék nélkül. A harmadik új előfizetés lészülékkel. Na, ez utóbbi készüléknek nincs számlája letölthető formátumban. A másiké ott van. Különösebb jelentősége nincs, mert mint írtam, kaptunk másolatot róla, de először el akartak hajtani, hogy ott kell lennie, letölthető formátumban. De nem volt, éppen ezért mentünk. Végül kaptunk. Eredendően volt számla, csak a jótállási jeggyel együtt elveszett. Mivel a készülék meghibásodott, ezért kértümkl új jótállást és számlát.
[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
válasz csabaspecial #73627 üzenetére
Velük beszéltem. A regisztráció oké. Az egyik készülék számlája ott van, a másiké nincs.
-
Landsmann
addikt
válasz Viktor0610 #73615 üzenetére
Nekem is ezt mondták, megcsináltuk a megfelelő regisztrációt, de továbbra sincs ott. De akkor úgy látom, nem egyedi a probléma.
-
fant0mi
őstag
A) Ugyfelmegtartoval hosszabbitottam tavaly szerzodest, ami most jart le. Az ajanlat reszet akkor egy szazalekos kedvezmeny, valamint egy megujulo netcsomag jelentette. Most kaptam sms-t, hogy az ajandek megujulo netcsomagot toroltek (nincs baj, fut az ingyen 100 ugyis). A kerdesem az, hogy a huseg lejartaval a tarifacsomag ara is visszaall az eredetire? (En igy tartom logikusnak, de a szerzodesem valahova jol elrejtettem.)
B) Nekem a jovoben eleg lenne eggyel kisebb dijcsomag is, aminek a lakossagi ara az eddigi kedvezmennyel megpakolt nagyobb csomagommal volt pariban. Nade jelenlegi helyzetben inkabb a koltsegek faragasara koncentralnek. Szoval eggyel kisebb csomag, szazalekos kedvezmennyel, osszessegeben olcsobban mint most amit fizetek. El lehet erni a megtartoknal?
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
-
veterán
válasz mcdennis #73618 üzenetére
Jó kérdés. Kíváncsiságból megnéztem nekem start al csak a start csatornai érhetőek el ahogy lennie kell. Igaz nekem csak úgy natúr "előfizetésem" van telenor kártya nélkül.
-
mcdennis
tag
Miért érhető el a mytv telenoron az osszes csatorna a nulszaldós fiokomon?
-
MODERÁTOR
Nem lehet jó a te reged, ha nincsenek ott a doksik.
Nem tudom másként írni!Ez 1000000000000%. A 15 boltban töltött év alatt nagyon sok MyTelenor fiókot raktam rendbe.
Azt ellenőrizd, hogy ügyfélszinten van-e hozzáadva a számod a fiókhoz. Ha nem, akkor úgy kell hozzáadni az előfizetést.
Az első egy ügyfélszinten hozzáadott szám, a második egy kártyaszinten. Utóbbi esetben a hozzáférés korlátozott.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Nkboy
senior tag
válasz Viktor0610 #73615 üzenetére
Ezt én értem. Higgyétek el nincs ott. Webes felületen nézve. Az ügyintéző sem látta! Tuti rendben van a regem, mert a páromé is az én regisztrációm alá van csatolva, de az övé ottvan.
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
-
MODERÁTOR
-
Nkboy
senior tag
válasz Viktor0610 #73611 üzenetére
Digitálisan lett alaírva. Sőt, azóta beszéltem ügyintézővel is, számla probléma miatt. Tőle is kérdeztem hol találom. Ő sem találta. Regisztráció rendben van. Ígéretet kaptam, hogy feltöltik, csak valamiért elmaradt. Azóta sem sikerült.
Bónusz: egy év hűséget vállaltam, telefon vásárlás nélkül. Valamiért mégis készülék vásárlás lett a vége. Papíron!
De azt megoldották, jóváírták!
A számlázás is olyan érdekes.[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
válasz bopeti98 #73608 üzenetére
Hasonlóképpen jártunk ugyanilyen telefonnal. Nekünk is azt mondták, hpgy fent van. Nem volt fent. Mai napig sem, miközben a másik készüléké igen. Képviseleten azt mondták, a vásárlás helyén tudunk számla és jótállási jegy másolatot kérni. MOndta is a hölgy, hogy ne hagyjuk magunkat lerázni, mert ki kell adniuk. Tényleg nyűglődtek a számlán, jótállást azt adtak. Miután mondtuk az ügyintézőnek, hogy nincs fent a neten a számla, és különben is most jöttünk a képviseletről és azt mondták, hogy kötelesek adni, nagy pofahúzgálás közepette kiadta a számla másolatát. Utána lett leadva Samsung szervizben, másnapra kész volt a telefon. Valami kábelt mondott a szervizes, hogy széria hibásak, valami kábel egy picit rövidebb mint kellene lennie és a töltő csatlakozón az áram nem jut el a készülékig, kontakthibás.
-
MODERÁTOR
-
Nkboy
senior tag
válasz Viktor0610 #73609 üzenetére
Tavaly novemberben váltottam ,feltöltősről számlásra. Mindent elektronikusan kértem. A mai napig, nem sikerült semmilyen szerződést feltölteniük.
-
MODERÁTOR
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Sajnos tönkrement a Telenortól vásárolt Galaxy A40 telefonom. Első körben bevittem az Árkádban lévő Telenor üzletbe (Budapest), de ott nem tudtak segíteni, mert a jótállási jegy nem volt nálam, és amúgy sem abban az üzletben vásároltam, így nyomtatni sem tudnak. A Samsung üzletben szintén nem tudtak segíteni, mert kéne nekik egy számla (ez jogos). Vissza mentem a Telenorhoz, hogy tudunk-e számla másolatot nyomtatni, de erre természetesen nincs lehetőség, de elvileg a MyTelenoron fent van, onnan le tudom tölteni.
Itthon beléptem, de nincs fent semmilyen számla. Minden egyéb szerződést, részletfizetési megállapodást látok, de számlát nem.Amit kaptam Telenoros papírok, azok lent vannak vidéken valahol összepakolva a többi lent maradt cuccal. Leutazni a jelenlegi helyzetben nincs lehetőségem, édesanyám meg nem igazán tudná hogy mégis mit keressen.
Mit tudnék tenni ilyen helyzetben? Nem lehet a Telenortól valahogy egy másolatot kicsikarni a jótállási jegyről vagy a számláról?
-
bociusz
aktív tag
Nálam a januári karbantartás (ami ha jól sejtem egy hálózati szoftverfrissítést takart) óta ritkult meg a CA, ill. feltűnt még, hogy sokkal kevesebbet hiszterizál (váltogat két cella határán) a hálózat, utazáskor jóval tovább hagyja az RSRP-t csökkenni, mielőtt váltana.
-
Maist
senior tag
válasz wwenigma #73605 üzenetére
Kíváncsi lennék, -ha írnál nekik-, mi lenne a válasz? Lehet neked is megírnák akár több e-mail-ben is, hogy soha nem is volt Miskolcon 4G+, és hogy a közeljövőben nem is várható a hálózat fejlesztése. Végülis miért is fejlesztenék már a hálózatot, ha a leveleikben előszeretettel idézett garantált 0 Mbit/s-t különösebb erőfeszítések nélkül, bármikor tudják nyújtani...
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Miskolcról is eltűnt jó ideje a 4G+ , nyilvánvalóan csoportos halucináció és ráadásul fertőző.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
yanna
addikt
válasz Viktor0610 #73601 üzenetére
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest