Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jociolaszi
üzenetére
Szerintem vedd fel és kérdezd meg mit akar, az nem kerül neked pénzbe
-
fant0mi
őstag
válasz
jociolaszi
üzenetére
Nemet. Szaszorszagi szam. Nincs kint ismeros?
-
jociolaszi
tag
Sziasztok engem is kb 4óránként hivnak erről a számról +493433174154! Kezdem unni!
-
Somatom
veterán
válasz
üzenetére
Illetve, automatizálók tudnak számtartományokat (pl. országhívókat) is tiltani. Ennek az a hátránya, hogy csak OS szinten tudnak beavatkozni, tehát előfordulhat, hogy becsörög, mielőtt a program tiltana. Ezt olyan egyedi csengőhanggal lehet kiküszöbölni, aminek az első pár másodperce néma.
-
Boborján
tag
válasz
LanyUs
üzenetére
Üfsz nem lát rá. Belföldön nem generál forgalmat neked így nincs is alapból rá szükség. A rendőrség bármilyen forgalmi adatot lekérhet így az nem releváns (tehetsz feljelentést a zaklatóid ellen ha annyira kellenek az adatok)
Ha már ki voltál hangosítva simán megnézhetted volna a számokat, de bejövőt akkor sem tudnak tiltani (legközelebb amúgy is másikról hívnak).
A kihangosítás meg nem azért zavarja őket mert mindent halannak rajtad kívül (csak kb téged nem), hanem mert folyamatosan visszahallják magukat. Próbálj meg úgy telefonálni, hogy minden szavad 1 másodperc késéssel visszahallod. -
LanyUs
őstag
válasz
snooze
üzenetére
Nemrég ért haza a kórházból a 2. gyermek. Egy szobában felsírják egymást ( egyik 1 hónapos, másik 22 ). Kiköltöztem a kicsivel a nappaliba. Olyan, mint egy óramű. 3 max. 4 óránként kelek. Az etetések közötti 2 órában jó lenne aludni
Napközben meg meló.
Persze, hogy éjjel is befutnak ezek a szar hívások. Némítani telefont nem merek, mert volt, hogy s.o.s. hívást kaptam családtól, azonnal kocsiba és go, tehát az sem opció. Fél álomban tiltottam azonnal mindig, csak azóta nem találtam meg a menüt a Redmi Note 3-ban. Ez a kerek történet.
Ui.: ez a bejövő hívás nem látása a Telenor részéről furcsa. Gondolom GDPR, de akkor ne azt mondja már, hogy nem látható. Rendőrség is lekérheti... -
snooze
veterán
telenorosok nagyon egyszerüen elkerülhetik ezeket a külföldi hivásokat,mivel csak 1-2 csengetést várnak meg,aztán leteszik..mivel a telenornak 4g-n,ahol volte nincs bekapcsolva,van egy jo kis bug még mindig,hogy csak harmadikra cseng ki a telo,mire levált..persze,ha nagyon kitartoak a hivok,akkor ez nem áll fent..
-
atala
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen, abban nincs dátum, csak az, hgy 30 napig érvényes. Amikor megrendeltem akkor még volt 50MB a 3GB-ból ami április 5-én járt volna le.
Szerk:
Már meg is oldódott. Lemondtam a rendszeres 3GB szolgáltatást, és most már nem ír dátumot, és nem a megmaradt mennyiséget írja, hanem , hogy mennyit használtam fel eddig a 100 GB-ból. -
atala
addikt
Nektek mit ír ki a Telenor webes felületen?
16-án rendeltem meg az ingyenes 100 GB adatot. Az sms-ben 30 napot írt a felhasználhatóságra. A webes felületen viszont Április 5-ét ír ki. Ezen a napon járt volna le a havi 3 GB rendszeres adat.
Elképzelhető, hogy 5-én elveszik az összeset? -
Landsmann
addikt
Időnként szoktak hívogatni külföldi számról. Ha tudom, felveszem, had legyen számlájuk. Sok kicsi sokra megy. Engem jobban zavar a letiltott számú hívás, de ezt meg egyszerűen letiltottam a telefonban és csak a híváslistában látom, hogy volt ilyen próbálkozás. Egyébként meg ha nincs külföldi ismerőse az embernek, akkor bizonyára le lehet tiltani telefon szinten a külföldről jövő hívásokat. Ha van külföldi ismerőse, akkor a telefonszámát a kivételekhez minden bizonnyal hozzá lehet adni.
-
simpley
őstag
válasz
LanyUs
üzenetére
pont hozzá kerültél... lehet rossz napja volt, vagy épp az előző ügyféltől készült ki... attól hogy felhívod őket, hogy külföldi számok hívnak még nem fognak tudni mit tenni ellene.. éjszakára ne zavarjanak funkció és kész.. (nálam nem volt még, hogy külföldi számról hívtak volna, el ne kiabáljam.. )
-
LanyUs
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
1. Mert a Telenor nevében nem engedheti ezt meg magának.
2. Érdekel, hogy a többi telenoros társamnak is megnövekedett-e a külföldi zaklató hívások száma ( a feleségemnél szintén ez a helyzet ). -
LanyUs
őstag
15.40-kor hívtalak ma az ügyfélszolgálaton a kéretlen külföldi zaklató telefonok ügyében. Remélem ph tag vagy és olvasod, mert a neved sajnos elfelejtettem.
Kedves Ügyintéző! A legfontosabb dolgod az volt miért van kihangosítva a telefon. Hát azért, mert gyerekkel vagyok. Másodszor pedig flegmán közölted, hogy nem látsz bejövő hívásokat csak kimenőt
És mégis honnan kellett volna tudjam, hogy ilyen ratyi a telenor? Még annyit se tudsz megnézni, hogy ki hívta a rendszeredhez tartozó számot?Stílusod 0, segítőkészség 0. Tipikus pöcs...
-
Vírus téma offot fejezzétek be, legyerek szívesen!
Köszi! -
tomp
félisten
válasz
qwertly
üzenetére
Most inkább NE menjenek el sehová. Azért mennek vidékre mert... Nem! Az ilyen felfogás miatt fogunk még májusban is szívni...
Ha megtehetném én se mászkálnék de nálunk nincs leállás így dolgozunk. Megérezni megérezzük de dolgozunk. Szerencsére BKV-n nincs tömeg. Az eddigi heringjáratból 3-4fős járat lett. -
simpley
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem éppen... A magyarok hülyék, mindig is azok voltak.. Nagyon felelőtlenek, csak azt nézik nekik mi a jó és még sorolhatnám..
(én sem vagyok kivétel), bejárnak betegen dolgozni, a gyereket elküldik az iskolába, ó majd el múlik.. közben meg lefertőzik a fél osztályt, munkatársaikat.. áhh, nem is húzom fel magam ezen, amúgy sem kapcsolódik a tolikhoz... -
-
qwertly
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat,pont azért mennek le vidéke mert ott kevesebb ember van.A extra nett meg a távoktatás miatt kell. -
válasz
qwertly
üzenetére
A gyereknek nincs tanítás?
Az ehhez hasonló általános értetlenség miatt fogják valószínúleg bevezetni a kijárási tilalmat.
Én nem félek a vírustól, legfeljebb 1-2 hetet ágyban maradnék, ha elkapnám. Csak azt utálom, hogy a felelőtlen viselkedés miatt lesz hosszú a jelenlegi állapot.
-
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
A gyerek lemenne Balatonra,hogyan tudnánk igénybe venni a Telenor 100GB mobil nettes csomagot? Legegyszerűbben feltöltős kártyával.Mert t-mobilosak vagyunk.DE ott nincsen ilyen lehetőség. -
4Grider
félisten
-
simpley
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mobilvásárlásnak számít.. Alapjáraton egy feltöltés tudtomal az egyenlegre megy, a mobilvásárlásra fordítható egyenleg ugyan úgy 0Ft-lesz...
bedibazsa: Neked meg jó utat!
-
keménygödör
tag
válasz
keménygödör
üzenetére
Most pedig végbement egy barion fizetés gmail.com-mal.
Megkérdeztem tőlük: Esetleg van még más domain a gmail.com-on kívül, ami a "biztonsági rendszer" számára elfogadható!? -
szabonagyur
félisten
A Walletahogynézemnemigazánerrevaló, inkábbolyasmi minta SimplevagyApple pay, tehát bankkártyátkellhozzáadni.Hm ahogy nézem sok dolog megy kártya nélkül is, pl lottónál kiválasztod a számokat majd a számokat elküldeni egy számra SMS-ben.Neked olyan kéne ahova kb. SMS küldéssel tudsz vásárolni, feltéve ha ami van egyengleged felhasználható mobil vásárlásra.
Pl. tudsz venni pálya matricát, a megfelelő kódot kell elküldeni a megfelelő számra.
-
-
-
válasz
keménygödör
üzenetére
Jah és Gmail címem van, azaz több is van, de azt használtam
-
keménygödör
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én is így gondoltam, de ennyire jutottam ma velük:
"Valószínűleg az e-mail cím okozza a gondot, a biztonsági rendszerünkben. Javasoljuk, hogy próbálja meg a fizetést másik e-mail címet megadva."
és pl. az általad használt gmail.com-mal is volt próba, több más mellett, változatlan sikertelenséggel. Ezért kezd gyanús lenni az erste. -
viktorhu
veterán
-
Bibby
addikt
Van a telenor kártyáson néhány ezer forint.
Át fogom hordozni a számom, de nem akarom elveszteni az összeget, mire lehet költeni? (nyilván ilyen telefonálás meg net nem érdekel most)
Ha felteszem a telenor wallet-et, akkor el lehet költeni kvázi mint kp-t? -
válasz
keménygödör
üzenetére
Igen én mindig ott fizetem mostanában az előfizetést. Erste Visa elektron bár ez Credit kártya
-
válasz
keménygödör
üzenetére
Szerintem ez inkább Barion oldali hiba lesz.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem egy XR van ami a Telenornál lett vásárolva, ha belépek e megfelelő részre kiírja, hogy olvassam be a megfelelő beállításokat (QR szerű valamit vár, Telekom oldala is ezt írja, hogy csak be kell olvasni). Ebből kiindulva működhet is a dolog, mivel a Telekom oldalán csak kérni kell ezt a QR kódot.

-
keménygödör
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi, kezdtem az "Erste Internetes Vásárlás Ellenőrző Kód SMS-szolgáltatás"-ra gyanakodni, de már elvetettem. Felrobbanok...
Van olyan esetleg, aki tud(ott) fizetni erstes visa electron kártyával telenor barionon???
-
válasz
keménygödör
üzenetére
Budapest Bank, MasterCard, gmail.com a domain.
-
válasz
gazsiazasz
üzenetére
Nem értek az eSIM technikai részéhez, de gyanítom, hogy ha nincs eSIM, akkor nem lehet függő az a slot.
Egyébként meg kérdezd meg a Telekomot, rá tudja-e programozni a kártyát egy telenoros iPhone-ra.
-
válasz
gazsiazasz
üzenetére
Telenornál nincs eSIM.
-
gazsiazasz
csendes tag
iPhone 11 Pro Max eSIM-je is függő a Telenornál, vagy csak a fizikai SIM foglalat, esetleg egyik sem?
Olvasgattam a topikot, de erre nem találtam egyértelmű választ. -
keménygödör
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi a visszajelzést! Kérlek áruld el, milyen bankkártya fajtával, melyik banktól, és milyen email domainnel?
-
válasz
keménygödör
üzenetére
Többször töltöttem a Barionra átállás óra, nem volt gond.
Illetve számlát is ott fizetek. Azzal sincs gond. -
keménygödör
tag
Gyerekek, az egyedüli telenor kártyás lennék az "ország"ban aki online akar(t volna) feltölteni és a barionra átállás óta ez lehetetlen??? (Visa electron, mától tudok az etopup-ról telenor facebook "Zsuzsi"tól.)
-
törölt tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Nekem az elhordozott 20ast is nagyon szerettek hivogatni. A 30asokat szinte soha.
-
törölt tag
Tudtok valamit az Arena 4 csatornáról a MyTV-n? Lehet rá számítani vagy bukó? Vicces, hogy a MotoGP közvetítést úgy viszik évről évre, hogy mindig ott van ahol nem tudom nézni
-
Magától nem rendel meg a Telenor senkinek netet.
Vagy úgy vásároltad a kártyát, hogy ingyenesen rajta volt (bár nem tudok ilyen akcióról) és lejárt az ingyenesség, vagy valahogy -a te kérésedre!- megrendelésre került a net.
Amennyiben nem kell a net, számos helyen lemondhatod.
MyTelenor app, MyTelenor fiók a Telenor oldalán, vagy 1220. -
ToBeY
nagyúr
Hello
Pár napja jött egy sms,hogy átraknak hello1GB csomagba ami havonta megújuló net is jár 1100 ft/hó
Na most mi van ha ezt én nem akarom,mivel prepaid csomagban vagyok, nem pedig előfizetősben !? tthon van wifi,melóban is van,nagyon nincs rá szükségem, max egy évben talán 3x...
-
Prien
addikt
válasz
radio100jozs
üzenetére
Ha gyorsan felveszed, mi történik?
-
4Grider
félisten
válasz
radio100jozs
üzenetére
Érdekes ez a "támadás". Én azt mondom, hogy nem feltétlenül az, ha ui. valaki olyan hülye, hogy visszahív egy egzotikus országhoz tartozó telefonszámot, az csak a saját hülyesége lehet. Maximum tehát zaklatás.
-
bul07
nagyúr
-
radio100jozs
őstag
Telenorosokat támadják az Afrikaiak!
Engem vasárnap Beninből, ma hajnalban Elefántcsontpartról csörgettek a Telenoros számon. meglepett, milyen sokáig csöngettek. Míg a kolléganőmet ma napközben, szintén Telenor előfizető Szenegálból csörgették elég intenzíven Az a fura, hogy sem a Vodás, sem a Telekomos számomnál ilyen soha nem volt még, de a Telenornál már nem is az első hullám ez az utóbbi években.
-
Biztos a vityesznek is dpi flottás telenor netje van azért nem ment a fb élő hanggal..

-
amarna
tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
-
snooze
veterán
válasz
szaboi6512
üzenetére
nem
-
szaboi6512
addikt
Sziasztok!
Működik nekteek a Sport2 a MY TV-ben?
Se mobilon, se web appban mem müxik.Csak sötét ablak nálam.
Köszi -
amarna
tag
Üdv fórumtársak!
Megtudnátok mondani, hogy a Telenoros dual simes készülékek,( Honor 10 Lite )szolgáltató függőek, vagy függetlenek? -
snooze
veterán
Mytelenor app szolgáltatások része még mindig hibát ir..azért már eltelt jó pár óra a dömpingtöl..hmmhmm..
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nemtom. Nem vittem végig. Ha már megvan a másik SIM, akkor arra terheltem. A mostanira feltöltöttem 20 rugót, lett 30 az egyenlegem. Sztem az elég nekem egy évig.
-
-
Somatom
veterán
Sok hűhó semmiért. Vettem egy másik kártyát a MyTV -nek. A mostani előfizetésemet fordulóval lemondtam. Regisztrálnám be a másik kártyát, erre a MyTV kiírja a bankkártyás fizetés opciót.
Szóval, aki a 19Ft -os tarifa megtartásáért szeretne előre többet feltölteni, annak nem kell áttennie a MyTV -t másik előfizetésre. Elég a bankkártyás fizetést választani, mivel úgy is elkülönül a MyTV havidíja a kártya előfizetésétől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És mégis honnan kellett volna tudjam, hogy ilyen ratyi a telenor? Még annyit se tudsz megnézni, hogy ki hívta a rendszeredhez tartozó számot?