- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Sajnos tönkrement a Telenortól vásárolt Galaxy A40 telefonom. Első körben bevittem az Árkádban lévő Telenor üzletbe (Budapest), de ott nem tudtak segíteni, mert a jótállási jegy nem volt nálam, és amúgy sem abban az üzletben vásároltam, így nyomtatni sem tudnak. A Samsung üzletben szintén nem tudtak segíteni, mert kéne nekik egy számla (ez jogos). Vissza mentem a Telenorhoz, hogy tudunk-e számla másolatot nyomtatni, de erre természetesen nincs lehetőség, de elvileg a MyTelenoron fent van, onnan le tudom tölteni.
Itthon beléptem, de nincs fent semmilyen számla. Minden egyéb szerződést, részletfizetési megállapodást látok, de számlát nem.Amit kaptam Telenoros papírok, azok lent vannak vidéken valahol összepakolva a többi lent maradt cuccal. Leutazni a jelenlegi helyzetben nincs lehetőségem, édesanyám meg nem igazán tudná hogy mégis mit keressen.
Mit tudnék tenni ilyen helyzetben? Nem lehet a Telenortól valahogy egy másolatot kicsikarni a jótállási jegyről vagy a számláról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest