Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
500+
-
-
Péter_90
csendes tag
Valaki esetleg rendelt Galaxy Z Flipet a meghirdetett rossz áron a telenortol?
-
4Grider
félisten
-
castiels
addikt
Hang alapú hiper m csomagban kapott 100 gb net ami hangalapú használható routerben? Tudna működni?
-
FistXL
senior tag
Sziasztok!
Már csak második SIM-nek használom a Telenoros kártyámat a DIGI miatt, viszont mivel a teló csak 2G/3G-t tud a második slotban, így érdekelne, hogy melyikkel húzza tovább az akksi ill. melyikkel lenne jobb a hangminőség telefonálásnál. 3G is elég erős jellel rendelkezik ott, ahol nagyrészt tartózkodom, a 2G viszont mindenhol max pálcás. Köszönöm!
-
sanyi0627
senior tag
-
-
máyköl
veterán
Köszönöm. Hol tudok venni? Repteren? Milyen arban szoktak arulni?
-
-
máyköl
veterán
Sziasztok,
Hiper M Net csomagban vagyok. Hamarosan utazom 1,5 hétre USA -ba, telenort felhívtam hogy milyen mobilinternet opciót ajánlanak. Egyetlen egy fajta csomagjuk van, Világnet Hetijegy Plusz - 500Mb - 3.292Forint.
Ebből néhányat kéne vásárolnom hogy elég legyen az adatforgalom. Valakinek esetleg van jobb ötlete?
Köszönöm

-
VD
őstag
válasz
Hosssszu
üzenetére
Nem sport adó! Alapvetően csak a szokásos TV2-s moslék megy rajta. Ami miatt a felháborodás volt, hogy sportból a spanyol bajnokság meccseit és a BL mérkőzéseket adják itt. Horror pénzért megvették a jogokat és ezzel zsaroltak be minden szolgáltatót hogy felvegye a csomagjába. Amúgy a kutyának nem kellett.... Nincs is mérhető nézettség a fenti sporteseményeken túl.
-
törölt tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Az mire jó, mit adnak?
Én az ingyenessel bőven elvagyok, csak Forma 1-et nézek vele ha úgy adódik.
-
szaboi6512
addikt
Spíler 2 elérhető a MYTV Plus csomagban.

-
zseko
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez a válasz egy "De melyik igen?" kérdésért kiált

-
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Telenornál kapható dual sim-s készülékek teljesen függetlenek vagy van korlátozás?
-
tomp
félisten
válasz
Hosssszu
üzenetére
Ha súlyos eszközbeli kárt okozott akkor az nem kis meló.
Nem kell hozzá külső behatás, hogy több napos/heti műszaki hiba előálljon.
Nálam anno az egyik nagyobb bázisnál volt valami ami hatására azok a bázisállomások amelyek erről üzemeltek mikrós linken keresztül, több hétig akadoztak.
Amelyiken volt a mikrós betáp az ment rendesen a többi bázis meg kb 1/20Mbittel pörgött... -
-
darvinya
titán
Már szerintem balta, kalapáccsal javítanak, mert elegük lett belőle.
Már azért eljutottak odáig, hogy van VoLTE hívás.
Amúgy nem céges mobil nem működöttből vették észre, hanem totál sötétbe burkolódzott az egész épület.
Majd 1 óra kellett, hogy mobil egységeket beüzemeljék. -
tomp
félisten
válasz
darvinya
üzenetére
Átjöttem Budára. Háát izé. Sebesség az megvan de a ping 500-1000ms között mozog.
VoLTE lassan épül fel és néha félrecsuklik a hang.
Kőbányán meg pont a fordítottja van. Ping oké, sebesség 1-5mbit között. Ha VoLTE indult akkor fix 5mbitet adott a bázis a nagyobb erőforrás igény miatt. -
darvinya
titán
Nem kellett jelezni, észrevették ügyeletben lévők.
Ott parkolnak mobil generátoros, állomásos kocsik.
Szerintem nem bázisról leszakadó dolgok a gondjuk, hanem összes csatlakozót is vitt magával, mert most is sokan ügyködnek ott.
Feltűnő, hogy nagy a mozgás és plusz kocsik, mikor elvileg csak ügyeletesek vannak ott nyugalomban.
-
tomp
félisten
válasz
darvinya
üzenetére
Hmm!
Az igen! Pesten nincs probléma amúgy magával az internettel és a VoLTE-vel sem. A pesti route helyszínekkel nincs gond. VoLTE terén pedig Törökbálintra vagyok kapcsolódva. De szerintem te is.
Viszont te adat vonalon Budafokira vagy bekötve így hiába lenne jó a VoLTE ha a VoLTE adatkapcsolata is átmegy Budafokin így aztán borítékolva van a káosz.
Ami érdekes, hogy ahogy hazaértem az itthon elérhető cellán tökéletes a Tidal. Pedig szerintem mielőtt erre a bázisra álltam volna át az előtte lévő is ugyan azon a route-on van. Gondolom a Dataplex mivel itt van nem messze az Aréna pláza mellett. De még az arénában is rossz volt. -
darvinya
titán
Amióta hétvégi szél vihar eredményeképp meghalt a hálózat, szó szerint semmilyen térerő nem volt, azóta minden hálózaton akadozik az internet.
Hívásról nem is beszélek, VoLTE halott, azaz VoLTE-n a körzetben semmilyen hívást senki nem tud fogadni, csak SMS jön, hogy keresrék.
3G-n hol jó a hang, hol 1G gép hang.
Durván valamit megrongálódott Budafoki központban. -
tomp
félisten
Másnál nem lassú Telenor hálózatról a Tidal elérése? Nálam reggel óta 1-1,5Mbit a kapcsolati sebesség így sok dal be sem bír tölteni(Master minőség ami sok esetben 1700kbps-től indul) miközben 4G+ van 270Mbittel.
-
törölt tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Másik szolgáltatótól olyan csomagot ami tetszene?
Na meg is találtam: Telekomnál lehet 0 perces csomagot venni 10 giga nettel 4500 körül. Mindenhol máshol erőltetik a telefonálást, tiszta hülyeség. Persze nagyobb net mellé itt is kell minimum a legolcsóbb telefonálós csomag....
-
viktorhu
veterán
válasz
üzenetére
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy fel szeretném mondani a szerződést, kapcsoljanak ügyfélmegtartót.
Az ügyfélmegtartó megkérdezte, hogy mit szeretnék, tett egy ajánlatot, megállapodtunk. Értelemszerűen segít, ha keresel alternatívát, amit fel tudsz mutatni, hogy javítsd a tárgyalási pozíciódat.
-
-
simpley
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi!
Ha veszek netet azt ugye fel tudom használni és nem kell ahhoz számlásnak lenni? Kénytelen vagyok ezt magammal vinni, mert a cégeseket épp most variálják át, azt nem merem vinni mert félek, hogy nem fogom tudni használni... -
-
simpley
őstag
A Roaming az automatikusan aktiválódik, ha kilépek az országból? Kártyás az előfizetés.
-
viktorhu
veterán
válasz
üzenetére
Ügyfélmegtartósan simán beleférne szerintem. Másik cégnél 3000 forintos egyéni csomagban kaptam egyebek között 5 giga netet is (+ korlátlan hálón belül + 100 perc hálón kívül + 10 forint a további percdíj). Céges telenoros flottába meg bevihetném kb. havi 3000-ért munkavállalói csomagban a számomat, és abban már 20 giga net lenne. Ez utóbbit egyénileg nem adják, de ha régi előfizető vagy, biztosan meg tudtok állapodni.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jó tudni. De ha nincs GSM hívás, akkor felejtős. Fuck, miért nem fér egy 6000 forintos csomagba 10 giga net?
-
Hosssszu
őstag
Bizony hogy nincs, ezt meg tudom erősíteni.
Rég volt ilyen előfizum (2-3-4 éve valahogy), de már akkor sem volt.
Vihettem külföldre is a "szappantartót" simán.
-
-
Landsmann
addikt
válasz
üzenetére
Aki cellahatáron lakik? Az bebukta az egészet.
Egyik haver panaszkodik, hoyg egy ideje rohadt gyorsan merül a telefonja. Márt a szervizt is megjárta vele, de semmit nem találtak. Otthon megint gyorsan merült. Elutaztak pár napra az anyósáékhoz, láss csodát, nem merült olyan gyorsan. Haza jöttek, szívták az energiát a telefonból. MOndtam neki, tegyen már fel egy hálózatfigyelő programot. Na, kiderült, cellahatáron van. Állandóan váltogat a telefon. Jó, hogy gyorsan merült. -
törölt tag
https://prohardver.hu/tema/azonnali_mobilos_kerdesek_oraja/hsz_45904-45904.html [link]
-
törölt tag
És ilyen Hipernet Home SIM-ekkel lehet SMS-t küldeni meg telefonálni?
Tényleg csak a net érdekel, persze ne legyen 100 forint egy hívás, de ha 30-50 közt lenne már lehet bevállalnám. Amennyit telefonálok most puff, plusz 500 forint egy hónapban max, cserébe annyi netem lenne mintha 3x annyit fizetnék mint most.
-
Somatom
veterán
válasz
margithid
üzenetére
Ebben van vmi. Múltkor otthagytam egy bótban a telómat. Amikor a karperecem jelezte a hiányát, rögtön visszamentem, de addigra már a pénztáros is észrevette. Megjegyzem, hogy amikor visszamentem, már azzal fogadtak, hogy épp a kamerán nézték, hogy ki hagyhatta el a telót. Dícséretes hozzáállás. A lényeg az, hogy kértek egy igazolványt, aláírtam egy papírt és a csajszi megkért, hogy oldjam fel előtte a telót. Sztem ez teljesen korrekt eljárás, vmi ilyesmit kéne a Telenornak is. Ráadásul a Telenor azt is tudja, ha hálózati tiltás lenne a telón.
-
dkovizoli
addikt
válasz
üzenetére
Személyes tapasztalat, hogy kérik a készüléket illetve a rendszerben benne van. Sosem.kértek semmilyen garanciapapírt vagy számlát ha ott volt a készülék és saját nevemen szerepelt. A számítógépen látta, hogy mikor milyen és milyen számra vásároltam az adott készüléket. Nyilván.jelenleg is van élő előfizetésem. Amíg közeli ismerősöm dolgozott ott, addig a készüléknek sem kellett feltétlen ott lennie. Viszont nyilván csak a saját nevemen szerepelő készülékhez kaphattam kódot.
-
margithid
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kár.
Meg az is, hogy telenor ilyen szigorú a függetlenitessel...
5 éves készülék, 10 forintot se kapnék érte. -
-
margithid
veterán
Valami más út is van a telenoros függetlenitésen kivül? Mármint ami nem kerül pénzbe

-
snooze
veterán
sziasztok!
használja itt valaki a mytvt chromecasttal? -
asdf_
veterán
válasz
bedibazsa
üzenetére
Na de ez pont azt irja, hogy NEM kell szamla es jotallasi jegy (kiveve, ha szerviz altali keszulekcseret, igy IMEI-cseret bizonyit).
Nem mellesleg jotallasi ido lejarta utan nem racionalis dolog jotallasi jegyet kerni, hiszen a jotallas lejarta utan az mar csak egy darab papir, megtartani ertelmetlen. Meg akar a szamlara is ra tudnam ezt mondani ugyanezt, de azt celszeru megtartani, mert tulajdonjogot igazolni meg jo lehet lopasnal, eladasnal, biztositasi esemenynel. -
bedibazsa
senior tag
Hátha így hisznek az itt dolgozónak. 😀 Nem tudom, hogyan kell linket beágyazni, bocsi.
https://www.telenor.hu/eht-valtozasok
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A Telenornál kapható dual sim-es Samsung Galaxy A51 és A71 telefonok kártyafüggetlenek? Előre is köszönöm a segítséget.
-
margithid
veterán
Telenor függő telefont csak személyesen, üzletben lehet függetleniteni?
Ha igen, mi kell hozzá? -
ubbconfig
aktív tag
válasz
bedibazsa
üzenetére
igen ez ipad, de az androidos telefonon (amiben a sim van) sem megy, ugyanez a hiba.
@simpley
mobil előfizetés (flottás, de a szerződő én vagyok, én intéztem személyesen a számhordozást is a telenorban és álltam át tegnap este a telenoros sim-re). Az online felületen (my.telenor.hu ) minden ok, megy ahogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Windows 10
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- iPad topik
- Ubuntu Linux
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó egy s21+ 5g
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)